Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor verzakte bestrating ophalen:

Verzakte bestrating ophalen

Aan de voorzijde van de woning is de bestrating verzakt. De tegels dienen te worden verwijderd, zand gestort en de bestrating met de opsluitbanden terug geplaatst.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakte bestrating ophalen uit heel Nederland:

Verzakte tuin op laten hogen

Onze achtertuin is verzakt. Wij zouden graag het terras op laten hogen en egaliseren en daarna de bestaande bestrating terug. Er bevinden zich 2 aardetuintjes in deze tuin. Zonder deze delen bedraagt het oppervlak 46 m2, wanneer we deze meetellen 55 m2. Er is een achterom aanwezig.

Verzakte bestrating opnieuw leggen

De bestrating van ongeveer 65 m2 is verzakt en moet opnieuw gelegd worden. De oude bestrating dient te worden verwijderd, de tuin opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De voorzijde is goed te bereiken, de achtertuin is via de berging of via een achterom te bereiken.

Oprit naar de garage herstraten

Ik wil graag mijn verzakte oprit naar mijn garage van 30 m2 laten herstraten. De oprit bestaat uit klinkers en tegels. Ik wil dat de bestaande bestrating wordt teruggelegd.

Verzakte tuinbestrating ophogen

De bestrating aan de waterkant is verzakt. We willen de tuin graag laten ophogen en opnieuw laten bestraten. Het gaat om ongeveer 3.5 x 6 meter dat nu verzakt is. Het geheel is ongeveer 50 m2. Ook wil ik graag aan de randen aan de waterkant van de tuin opsluitbanden laten plaatsen.

Verzakte bestrating heraanleggen

Het betreft het ophogen van ca 8-10 m2 tuin met hergebruik van de stenen die er nu liggen. Het op te hogen deel bestaat uit 2 soorten stenen die in hetzelfde patroon moeten worden teruggelegd.

Verzakte bestrating voortuin ophogen

Ik wil graag een deel van mijn voortuin (circa 2 m2) laten ophogen, zodat deze weer aansluit met de voordeur en rollend vervoer weer naar binnen kan. Graag totaalofferte inclusief donkergrijze stootbanden, zand en arbeidsloon. De bestrating na het ophogen weer terugleggen.

Verzakte bestrating herstellen

Met de hevige buien de laatste tijd hebben we overlast gehad van water dat uit de tuin onder de tuindeur naar binnen stroomde. We hebben tegels liggen en in de loop der tijd lijken de tegels bij de deur een beetje verzakt waardoor het water naar de deur in plaats van ervan af stroomt. Mogelijk is dit te verhelpen om de tegels binnen de eerste zoveel meters van het huis te lichten en opnieuw te leggen. Het gaat om een breedte van 2 meter en 4 of 5 meter lang, het zijn grindtegels. Is dit iets dat jullie zouden kunnen uitvoeren en hoeveel zou dat ongeveer kosten? Goed om te weten is dat we zelf in het buitenland wonen en het huis verhuren. De planning van eventuele werkzaamheden moeten dus met de huurders worden kortgesloten. Graag mailen of alleen in de ochtend bellen.

Diverse bestrating vernieuwen

Wij hebben een verzakt terras van 6 x 4 meter met oude tegels. Wij willen die laten verwijderen en afvoeren en de ondergrond laten ophogen en egaliseren. Daarna moeten er nieuwe tegels worden geplaatst, gedeeltelijk onder een nieuw geplaatste overkapping. Wij laten ons graag adviseren over de materiaalkeuze en ontvangen een offerte. Verder willen wij samen met onze buren de gezamenlijke oprit van ongeveer 12 x 6 meter laten opknappen. Er ligt nu verzakte bestrating met kleine steentjes. We willen die laten verwijderen en afvoeren, de ondergrond laten ophogen en egaliseren. Daarna moeten er nieuwe tegels worden geplaatst. Wij laten ons ook hierbij graag adviseren over de materiaalkeuze en ontvangen daarna graag een gespecificeerde offerte.

Verzakte houten garage opkrikken

Onze tuin is enorm verzakt de laatste jaren en daardoor staat mijn houten garage nu ook te laag. De garage meet 630 x 330 cm en is los op de bestrating geplaatst. Ik wil de garage ongeveer 15 cm omhoog laten krikken en er dan stelmateriaal onder laten plaatsen. Wij zullen dan later de bestrating gaan ophogen. Ik wil bedrijven uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en ontvang daarna graag een prijsindicatie.

Verzakte bestrating vernieuwen

Wij hebben een tuin met 60 tot 70 m² sierklinkerbestrating die behoorlijk verzakt is. Wij willen dat allemaal laten verwijderen en afvoeren en de tuin met zand laten egaliseren. Hierna willen we er met klinkers nieuwe sierbestrating laten plaatsen. Wij hebben een mooie steen gevonden die we graag willen. Het gaat om type Abbeystone Zomerbont, maat 20 x 30 x 6 cm. Voor de bloembakken willen we zwarte of antraciet banden van 60 x 15 x 15 of 30 x 15 x 15, type Wallblocks New. Als onze tuin goed wordt ingemeten, kan er ook een aanbieding voor de levering van het materiaal worden gedaan. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.