Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Almere of directe omgeving.

5800 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Almere:

Nette betontegels 40x60cm laten leggen

Mijn tuin opnieuw betegelen met bovengenoemde nette eenvoudige betontegels, wel met een mooie uitstraling. Oppervlakte tuin is ca. 82 m2. Ik hou dan bordertjes aan de zijkanten over. De tuin zal waarschijnlijk ook wat opgehoogd moeten worden. Ongeveer 5 - 10 cm schat ik in.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating+ ophoogzand in de achtertuin,+ weghalen oude tegels. Het is ongeveer 50 m2. Graag offerte.

Herbestraten achtertuin

Oude bestrating is verzakt en moet opgehoogd worden. Bestaande bestrating hergebruiken. Ophoogzand dient aangeleverd te worden. Tuin wordt anders ingedeeld, wellicht moet er bestrating bij. Uitvoering in juli.

Bestraten van de achtertuin

Wij willen graag de tegels in de tuin vervangen door grote vierkante tegels. Onze tuin is ongeveer 5 m bij 8/ 9 m. De huidige tegels kunnen wij eventueel zelf weghalen. De planten borders moeten blijven. Zand en tegels regelen wij zelf.

Garden Renovation: removing old tiles and create new garden

Hi Team, I would like to renovate my garden and the front garden. The total area is around 65m2. The work includes removing old tiles and creating a new garden. I have some design in my mind but happy to discuss it further. Please 1 quote for the work and 1 for the materials. Looking forward to hearing from you. I am expecting my new garden by 20th June 2020. Will you do that? Kind Regards.

Tuin ophogen en bestraten

Het ophogen van de tuin en bestraten met betonnentegels van 60x60 cm. De tuin is circa 45 m2. De huidige stenen verwijderen en voeren wij zelf af.

Tuin opnieuw bestraten en omrasteren

Oppervlakte tuin 45,6m2. Het verwijderen van de oude tuintegels en omrastering, het afvoeren van alle oude materialen, het ophogen van de tuin met 3m3 opvulzand, het leggen van kera 3.0 tegels 60x60x3, het opnieuw omrasteren van de tuin met een schutting van beton en hout, poort van 2 tuindeuren, het plaatsen van 5 stuks 230 volt grondspots incl. aanleggen bekabeling.

Voortuin bestraten

Het laten bestraten van de voortuin, ongeveer 16m2 met tegels 60x30. Verwijderen en afvoeren van de oude bestrating

Tuin ophogen en bestraten

We willen de achtertuin opnieuw laten ophogen en bestraten. Het is erg verzakt na 12 jaar en we willen 40 x 60 cm betontegels met worteldoek eronder en sluitbanden rondom, en een afwatering mogelijkheid. Ook graag een oplossing om het zand tegen te houden wat onder ons huis schuift. Er ligt nog een oude stenen bestrating in deze mag verwijdert worden mocht het nodig zijn. Graag al het materiaal meenemen in de offerte.

Herbestraten oprit / nieuw bestraten voortuin

Graag indicatie van het herbestraten van de oprit evenals de voortuin. Om dit te realiseren moet ook u de boom verwijderen, de huidige bestrating verwijderen, ophogen en egaliseren. Tegels zoeken wij zelf uit, gaat om ongeveer 43m2.

Klein terras iets vergroten

Ik wil graag mij terras van 1,5 m bij 3,5 mtr vergroten. Het kan ongeveer verdubbeld worden. Nog ongeveer 5 m2 erbij. Liefst soortgelijke tegels (50cm x 50 cm) die er al liggen. Terras is goed te bereiken.

Oude tegels eruit en nieuwe erop

Terrastegels leggen en de oude tegels eruit halen en een paar cm ophogen met zand. Het gaat om een tuin van ongeveer 18 m2, de tuin is bereikbaar via een poort. Wij denken aan 40 x 40 antraciet grijs, betontegels. Als u deze kan leveren graag meenemen in de offerte.

Achterterras en verbindingspad aanleggen

In een te renoveren stadstuin van ca 5,5 x 11 m is een nieuw voorterras aangelegd. Nog uit te voeren grondwerk bestaat voornamelijk uit het aanleggen van een achterterras en een pad verbinding tussen voor- en achterterras. Vanwege de hoogte verschillen met de tuinen aan weerszijden en het hoogteverschil met het achterpad willen we de tuin verdelen in 3 etages (voorterras, pad, achterterras). Nog uit te voeren: Achterterras ongv. 14 m2. en verbindingspad aanleggen tussen bestaand voorterras en nieuw achterterras 0.8 m br., opp. 2,8 m2. Tegels aanwezig

Vervangen terras 70m2

Vervangen terras van ongeveer 70 m2. Er liggen nu 20x20x6 cm betonnen tegels. Deze moeten vervangen worden door 60x60x2 cm keramische tegels.

Sierbestrating aanleggen

Mijn tuin is 54m2. Er liggen ongeveer 30 stenen die eruitgehaald moet worden.

Achtertuin opnieuw bestraten

Onze tuin is 70m2 en deze heeft renovatie nodig. Het gaat om ophogen + egaliseren. Daarna aanleg nieuwe bestrating (stenen aanwezig) en realiseren verhoogde borders. Ook evt aanleggen van grasveld en vervangen oude schutting voor nieuwe (groene) variant.

Verandabestrating

Ik wil de bestrating aan de zijkant van het huis verbreden naar 2,5 meter over een lengte van 7 meter. Klinkers heb ik niet meer. Deze mogen ook geleverd worden, maar graag in overleg.

Voortuin egaliseren en opnieuw betegelen

Ik zoek een stratenmaker voor het opnieuw laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De tuin is ongeveer 22,82m². Het is op dit moment betegeld en verzakt.

sierbestrating leggen

Wij willen graag onze tuin deels laten herbestraten. Gaat om een oppervlakte van 50 m2. De huidige tegels moeten worden verplaatst en nieuwe tegels van gebakken stenen kunnen worden gebruikt voor het pad. De tuin kan ook deels worden opgehoogd met zand. huis is vrijstaand dus via zijkant te bereiken.

Het bestraten van een oprit

Ik zoek een stratenmaker die een oprit kan bestraten. Er ligt nu puin wat wij gaan egaliseren met zand. Het gaat om het aanbrengen van 120 m2 aan bestrating. Hiervoor zijn nog geen tegels/klinkers aanwezig.

Bestraten voortuin

We willen onze voortuin laten bestraten met tegels (30x 30 cm ong). De kleur van de tegels graag grijs. Onze tuin is 91 m2. De tuin moet ook worden opgehoogd met zand.

Bestrating rechtleggen

Pad voorkant, zijkant en achter weer correct leggen 55/60 m2 en 30 meter opsluitband. Het moet dus eruit worden gehaald, iets opgehoogd/geëgaliseerd en opnieuw laten leggen.

Ophogen tuin

Ik ben benieuwd naar de totaal prijs voor het leveren en de werkzaamheden van het onderstaande: 200 M2 Ontgraven klei 10 cm diep. Leveren aanbrengen teelaarde 10 cm. 225 M2 Ontgraven klei. Leveren zand, aanbrengen zand en verdichten zand. Dit is inclusief het ophogen van de oprit met zand. Wegrijden klei naar voorkant project

Terras aanleggen

Het aanleggen van 2 terrassen van ongeveer 18m2 en 20m2 Het ene terras moet leeggehaald worden en opgehoogd, het tweede terras ligt nu deels terras en deels grond. Ik nodig u graag uit om in te schatten met hoeveel dat uitgegraven en opgehoogd zou moeten worden. De tegels heb ik al uitgezocht.

Bestrating tuinpad voortuin

Graag wil ik in de voortuin een tuinpad met brokken natuursteen. Pad ongeveer 5 bij 1 m. Het natuursteen is dan gemetseld. Wat kost dat? Eventueel willen we ook de achtertuin aanpakken daar een terras van 12m2 en een ander terras van 10 of ook weer 12m2. Maar nu eerst de voortuin. Het natuursteen heb ik inmiddels. De overige benodigdheden niet. Ik hoor heel graag van u. Een klus op zeer korte termijn stellen wij zeer op prijs. Graag verneem ik van u.