Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Almere of directe omgeving.

5529 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, bedrijventerrein bestraten, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen, oprit aanleggen, asfalt plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Almere:

Aanleggen terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 150 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Op een betonnen vloer (tegels van 200 x 200 cm) moet een terras van 10 x 16 meter worden aangelegd. Op de houten/composiet vloer moet een bloembak aan de rand komen van 100 cm breed, 80 cm hoog en circa, 22 meter lang. Inclusief bewateringssysteem. Goed toegankelijk allemaal.

Remove tiles, fix sand, place tiles back

The sand beneath the tiles has washed away and the tiles had dropped down. I want all the tiles removed , the sand to be filled, and the tiles placed back. There is sand, a layer of small tiles and on top of that a second layer of larger tiles.

Terras betegelen

Ik wil een terras van circa 60 m2 bestraten. Oude tegels haal ik er zelf uit. Is verzakt, dus moet circa 10 cm opgehoogd worden. Over 7 m2 moet het circa 100 cm breder worden. Dat sluit nu aan op een taludje, maar dat moet een loodrechte afscheiding worden van circa 50 a 60 cm hoog. Tegels waarschijnlijk 60 x 60 cm. Van Intratuin, Knipperscheer, of Jonk. Als je zelf tegels met korting kunt leveren, laat maar weten. Aanleg in eerste drie weken augustus. Als het te duur wordt, spaar ik nog even door tot voorjaar 2018.

Herstelwerk in de voortuin

Ik wil graag herstelwerkzaamheden aan de voortuin van 25 m2 laten uitvoeren. Alles is aanwezig. Het gaat om werkzaamheden die niet goed zijn uitgevoerd.

Achtertuin ophogen en herbestraten

Ik wil mijn achtertuin van 60m² laten herbestraten en ophogen. Waarvan ongeveer 40m²herbestraat met 40/40cm bestaande tegels . Ongeveer 10m²is gras wat eruit gaat omdat ikzelf in die ruimte, daarvoor in de plaats 2 borders wil maken. En 10m²is een wildverband terras. Bij de gevel ongeveer 6mtr lang wil ik stalen kantopsluiting van 29cm diep plaatsen tegen het weglopen van zand onder de gevel. Ook wil ik mijn schutting van 5 schutting delen met nieuwe betonnen palen compleet met onder plaat laten plaatsen. Graag hiervoor een offerte

Terrassen herbestraten

Met nieuwe tegels bestaand terras ietsje ophogen afvlakken en 60 x 60 x 4 tegels leggen. Twee terrassen van a 9 m2 per stuk. Bewoner helpt mee in aandragen tegels. Derde terras ophogen en bestaande tegels leggen. Pad 8 meter lengte 80 cm breed klaarmaken voor graver. Gaarne prijsopgaaf.

Ophogen van terrasbestrating in tuin

Ik wil het terras in de achtertuin en zijkant en eventueel van de voortuin laten verhogen. Van deze laatste graag separate offerte. De tuin is 80-90 m2 ongeveer.

Tegelzetten in de woning

Ik wil voor een oppervlak van 36-39 m2 laten betegelen met porcellenato tegels. Ik heb de tegels al aangeschaft. Het gaat om de begane grond van de woning.

Voortuin egaliseren en bestraten

Onze voortuin egaliseren en volledig bestraten. We willen geen gras/bloemen en dergelijke meer in de voortuin. We willen volledige bestrating (met eventueel een laag hekje).

Tuin ophogen en bestrating aanleggen

De weg is verhoogd waarbij onze voortuin ene stuk lager is komen te liggen. De bestrating moet worden verwijderd en de tuin opgehoogd. Hierna willen wij de huidige bestrating opnieuw laten leggen maar dan wel in en ander patroon, grindtegels omgekeerd - betonkant boven en in visgraat. De tuin is totaal 45 m2 groot en hiervan zal er 35 m2 bestraat moeten worden.

Straatwerk in de tuin aan laten brengen

Tuin is 63 vierkante meter en er liggen nu 10 x 10 cm steentjes in. Deze moet eruit 5 kub zand erbij en een betonnen rand van 12 meter 30 a 40 cm hoog. En nieuwe grijs zwarte tegels erin, de tuin ligt hoger dan de straat. Het is een hoekhuis en er staat een vaste berging aan het huis. 570 x 570 cm en 370 x 370 cm. De schuur is dan 370 x 200. Graag even kijken op Google Maps.

Voor- en achtertuin laten herbestraten

Zowel in de voortuin, 25 m2, als de achtertuin, 45 m2, liggen teveel zand waardoor de tuin er bol en niet mooi recht bij ligt. Dus er moet overtollig zand weg en opnieuw bestraten met de bestaande stenen die er al liggen. Tevens willen wij een haag van coniferen als natuurlijke erfscheiding in de voortuin laten planten. De afmeting van de haag durf ik niet aan te geven, dit dient te worden opgemeten.

Terras aanleggen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 40,56 m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Terras is op balkon en de vloer is van beton, ik wil graag keramische tegels. Balkon van de eerste verdieping.

Oprit en straatwerk aanleggen

Oprit verbreding (ongeveer 12 m2) en bestrating in de tuin als fundering voor een tuinhuis/kapschuur (ongeveer 8 m2). Ik heb de tegels 25 x 25 cm en wat zand, en heb al een stukje van de oprit uitgegraven. Ik weet niet hoeveel er afgraven moet worden precies.

Terras ophogen en betegelen

Terras van 54 m2 15 cm ophogen en tegels plaatsen. Materiaal afvoeren afhankelijk van de prijs. Is een hoekhuis en het is goed toegankelijk.

Tegels leggen in achtertuin

Het gaat om ongeveer 40 m2, achtertuin is al voorzien van zand, de tegel is cobblestones maas & waal 14 x 14 x 7 cm. Alvast bedankt voor uw reactie.

Achtertuin ophogen en opnieuw bestraten

Tuin van 5.70 m bij 11 meter met bestaande tegels. Er is een achterom. Alleen ophogen en de stenen er weer inleggen. Waarschijnlijk nog een tuin van 21 m2! Graag ook meenemen in de offerte.

Achtertuin deels betegelen

Ik wil een deel van de achtertuin laten betegelen met betontegels. Dit is ongeveer 12 m2

Bestrating aanbrengen

- herbestraten van een een bestaande terras 5,50 x 5,50 meter - bestraten van 18 x 2 meter exclusief tegels.

Oprit herbestraten

De oprit is reeds bestraat maar is her en der verzakt en moet opnieuw gelegd worden. De stenen heb ik dus al en dat zijn cobblestones van circa 10 x 10 x 6 cm. De totale oppervlakte is 45-50 m2.

Achtertuin aanleggen

Kunt een offerte voor mij maken voor het betegelen van een achtertuin van ongeveer 65 m2. Tegels moet we nog kopen ( 60 x 60 cm). Er liggen nog oude tegels, deze moeten verwijderd worden. Kunt u de prijs voor het verwijderen van de tegels apart erbij vermelden? Ik weel niet of zand erbij moet of eruit gehaald moet worden, ik laat het aan u over. De opdracht moet eind juli uitgevoerd worden. Alvast bedankt,

Terras aanleggen bij seniorenwoning

Het betreft een opdracht voor een woningcoöperatie. Er dient een terras aangelegd te worden op een senioren complex in Almere centrum op de tweede verdieping. Er ligt nu een terras van composiet van circa 90 m2 (3.60 x 24 meter). Duurzaam materiaal is gewenst, dus een steviger composiet of behandeld hardhout.

Terras voorzien van keramische tegels

Ik wil op een kanaalplaten vloer van 5 bij 12 meter keramische tegels laten plaatsen in een zandcement laag. Het geheel moet vorstbestendig zijn en de oppervlakte is 60 m2.

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Het opnieuw laten leggen van de bestrating aan de voorzijde van ons bedrijfspand. De bestrating moet worden verwijderd, dan de oppervlakte opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De oppervlakte is 255 m2 groot.

Sierbestrating aanleggen

De achtertuin in ongeveer 24 meter lang en 4 meter breed. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet de oppervlakte geëgaliseerd worden en opnieuw bestraat. De tuin heeft een achterom.