Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Flevoland.

280 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Flevoland:

maandag 16 maart 2020

Oprit opnieuw leggen en verhogen

Ik wil de bestaande oprit (met blokken) opnieuw leggen. Hiervoor moet er ongeveer 10 cm opgehoogd worden. De oppervlakte is 45 m2. Er zal extra zand gestort moeten worden.
dinsdag 3 maart 2020

Achtertuin betegelen

Het laten leggen van tegels in de achtertuin In verband met de veranda. De veranda is 5 x 2,5. Het is de bedoeling dat hier 50 x 50 tegels terecht komen en ongeveer 5cm verhoogd.
maandag 2 maart 2020

Oprit bestraten

Oprit bestraten 21m2 en schuurtje van 2.5 bij 3.5. 40x20x6 tegels zijn al aanwezig en opaluitbanden en zand ook. Moet nog aangetrild worden.
dinsdag 18 februari 2020

Herbestraten voortuin

Ik wil graag een offerte voor het herbestraten van onze voortuin/oprit. Het is ongeveer 50 m², we hebben stenen van 15/15/6 cm en er moet ongeveer 5 m³ zand bij en wat opsluitbandjes (+/- 5).
dinsdag 4 februari 2020

Herbestraten van erfverharding (600 m2)

Ca. 600 m2 klinkers opnieuw leggen als erfverharding. Zand is voldoende aanwezig. Erf is verzakt en zal opgehoogd worden met zand. De locatie is goed toegankelijk en de klus heeft niet veel haast, als het maar voor de bouwvak gerealiseerd is.
zondag 2 februari 2020

Oprit ophogen en bestraten

De oprit 35 m2 ophogen en bestraten. De nieuwe tegels graag antraciet van kleur. Half/ eind maart beginnen als dat kan. De huidige stenen moeten weggehaald worden.
dinsdag 28 januari 2020

1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers)

Op ons terrein willen we 1400 m2 bestrating aan laten leggen, het gaat om een pad +/- 75 m2, een plein van 700 m2 en een plein van 600 m2. De bestrating hebben wij al binnen: betonklinkers. Kan inclusief afgraven en aanleggen zand, maar dit kunnen wij ook door een loonwerker laten doen. Gezien de omvang van het project is het misschien handig als u een keer langs komt om een goede offerte op te stellen.
zondag 26 januari 2020

Een achtertuin grotendeels bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin grotendeels kan bestraten. Het gaat om 60 m2. Eventueel moet er eerst aarde worden afgegraven en moet dit gedeelte worden opgehoogd met zand. Ik bespreek graag met de vakman om wat voor een bestrating het zou moeten gaan.
vrijdag 17 januari 2020

Voortuin/oprit opnieuw bestraten

Ik wil de voortuin/oprit opnieuw laten bestraten met betontegels formaat 30 x 20 in de kleur gemêleerd grijs. Oppervlakte 34 m2, ophogen +/- 7 cm. Komen auto's op te staan. Eventueel met breken en afvoer oude stenen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn. De nieuwe tegels mogen worden opgenomen in de offerte.
woensdag 18 december 2019

Voor- en achtertuin opnieuw bestraten en kunstgras leggen

Het gaat om het laten leggen van Abbey Stones in de voor en achtertuin. Totaal ca. 85 m2. (Voortuin is parkeerplaats) Inclusief verwijderen bestaande bestrating. Ik kan maar 1 foto toevoegen. In de tuin was vroeger een vijver, daar wil in een stuk kunstgras can ca. 4 x 5 m. We zouden graag een offerte zien inclusief het weghalen van de oude bestrating en leveren van de nieuwe bestrating (abbey Stones, getrommeld, antraciet.)
dinsdag 17 december 2019

Bestrating leggen inclusief opsluitbanden

Tuinpad leggen 30 m2 met 60 x 60 tegels, opsluitbanden. Er ligt zand, het betreft een nieuwbouwwoning
woensdag 11 december 2019

200 m2 egaliseren en bestraten met klinkers

Rondom het huis wil ik 200 m2 laten bestraten met klinkers. Het zand ligt er al.
vrijdag 22 november 2019

Weg in Almere bestraten

In Almere Oosterwold moeten bewoners zelf de weg aanleggen. Deweg is ongeveer 7000 m2 oppervlakte, en we willen verkennen wat de mogelijkheid is van bestrating in combinatie met doorgroeistenen. Er ligt nu een puinweg >2 jaar als stabiele ondergrond Graag contact voor meer afstemming.
maandag 18 november 2019

Achtertuin bestraten met betontegels

Het gaat om het laten leggen van bestrating in de achtertuin. Het gaat over betonnen tegels van 60 x 60 cm. Het gaat om 55 m2. Het is een nieuwbouwtuin waar we bezig zijn met een overkapping. Er ligt al zand maar dat zou aangevuld moeten worden. Aan de zijkant is een tuinpoort. Tegels zijn al geleverd. Als het mogelijk is, graag over drie weken beginnen.
woensdag 13 november 2019

Bankirai terras vervangen door tegel terras

Er ligt nu een bankirai terras, dat moet vervangen worden door een tegel terras. De tuin ligt lager dan het huis dus het terras moet worden verhoogt. (Het bankirai ligt op een frame in de grond, het tegel terras moet in een met zand gevulde bak komen) Het gaat om 100 m2.
dinsdag 12 november 2019

Simpele terrastegels leggen

Ik wil graag simpele terrastegels laten leggen. Zand is aanwezig en ligt er al.Zo ook de tegels. Aantrillen moet nog. Gaat om 55 m2.
zondag 10 november 2019

Herstellen bestaande bestrating

Door verdwijnen van zand onder het huis is er geregeld sprake van het vallen van gaten in de bestrating. Dit wil ik graag laten herstellen, gaat om 9 m2.
woensdag 6 november 2019

Sierbestrating leggen in de voortuin

Ik wil graag u benaderen voor het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De voortuin is 15 m2 en er ligt momenteel nog bestrating in en beplanting. Deze moeten er uit en afgevoerd. Foto is een beeld van zoals ik het graag zou willen, is dus niet de werkelijke tuin. Als het mogelijk is graag alles apart specificeren op de offerte.
maandag 28 oktober 2019

Ophogen en herstraten van de oprit en de voortuin

Ophogen en straten van voortuin en carport (totaal 36 m2) en afvoeren oude stenen. Graag offerte inclusief zand en stenen (bijv. 20x30 abbeystones o.i.d.) en exclusief.
zondag 27 oktober 2019

Oprit aanleggen

Ik zoek iemand voor het aanleggen van een oprit met spilt en ophogen van de tuin. Voor ophogen is 80 kuub zand berekend, oprit is 20 meter bij 4 meter breed en gedeelte voor garage 20 m2 moet betegeld worden .
dinsdag 22 oktober 2019

Het leggen van 60m2 bestrating en de bandjes stellen

Het is de bedoeling dat er een ruimte van 60 m2 wordt bestraat. De oude bestrating zal verwijderd zijn. De tegels gaan 6cm dik worden met afmetingen van 30 x 60, deze leveren wij zelf. Er zal her en der wel wat moeten worden opgevuld en geëgaliseerd dit mag de stratenmaker ook doen.
dinsdag 22 oktober 2019

Tegels leggen in tuin van 37 m2

De tuin oppervlakte leggen met tegels ongeveer 37 m2. Tuin is grotendeels al met wit zand voorzien, verwacht nog 2 m3 nodig te hebben. Dan aftrillen en leggen. De tegels hebben wij zelf aan aangeschaft, de 2 m3 aan zand kan wel door vakman geleverd worden. Tegels zijn 60 x 60 cm.
zondag 20 oktober 2019

Oprit aanleggen

Ik wil graag een oprit bij nieuwbouw huis, is nu nog zand. We willen graag een combinatie van grote betonvlakken in combinatie met split. Eventueel ook nog aanleg van 2 terrassen en pad langs huis. Het zal gaan om 30 m2.
zondag 29 september 2019

Voortuin nieuwe bestrating leveren en plaatsen

De huidige borders verwijderen en afvoeren. Nieuwe bestrating leveren, ondergrond egaliseren, betegelen en afvoegen met onkruid werende voeg. Het pad naar de deur in met ruit/ patroon tegels. smalle rand van siergrind langs het pad (optioneel), rest met moderne strakke grijze tegels voorzien van coating. als erfafschijding een laag muurtje gemaakt met de reeds aanwezige blokken ter hergebruik vanaf de borders. Het oppervlakte is ca 25m2
dinsdag 10 september 2019

Bestrating aanleggen in de tuin

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een terras kan aanleggen. In totaal gaat het om ongeveer 30 m2. Er ligt nu zand/aarde. Er hoeft alleen een beetje opgehoogd te worden, verder kan er direct begonnen worden met leggen. Wij dachten aan bont bestrating. Opsluitbanden zouden ook geplaatst moeten worden. Er is een tuinpoort aanwezig. Het lijkt ons ook fijn als er eerst iemand langs komt om de situatie te beoordelen om daarna een offerte op te stellen. Is het mogelijk om op de offerte de materiaal kosten apart te specificeren?

Partners

Partners van Casius