Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating aanleggen:

Bestrating aanleggen

het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin ongeveer 50 m2. de grindtegels en tegels 30 x 30 moeten opnieuw gelegd worden. Bandjes en zand zijn aanwezig
Onze klant uit Stuifzand (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating aanleggen uit heel Nederland:

Bestrating in tuin aanleggen

We willen onze tuin van 60 m2 uit laten graven en tegels leggen

Bestrating aanleggen

Wij zijn op zoek naar een echte stratenmaker die ons terras en voortuintje opnieuw wil bestraten. Het terras is in het voorjaar van 2017 gelegd en is nu verzakt (nieuwbouw). Wij willen de huidige tegels hergebruiken. Tegels zijn 60 x 60. Wij zullen zelf de tegels eruit halen. Wij vinden het prettig dat u eerst komt kijken bij de klus zodat wij later niet voor verassingen komen te staan. Wij laten eerst een overkapping plaatsen en willen dus daarna dat het terras er weer mooi strak in komt liggen, met een mooie harde voeg ( waar geen onkruid tussen kan komen) Verwachte datum voor de klus is eind mei.

Tegels aanleggen voortuin

Het gaat om het leggen van tuintegels in de voortuin. Afmetingen: 10 bij 2,75 meter. Graag grote licht kleurige tegels. Op dit moment ligt er sier bestrating in, deze moeten verwijderd worden en afgevoerd. Misschien moet er een beetje opgehoogd worden, maar niet heel veel.

Bestrating om huis aanleggen

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating van ongeveer 70 m2, om het nieuwbouwhuis heen op een al deels ingericht terrein. Zand wordt deze week geplaatst en direct aangestampt. Egaliseren moet dan nog wel gebeuren. Graag advies over tegels, wellicht dat wij deze dan zelf regelen.

Bestrating aanleggen

Graag bestrating aanleggen in de achtertuin. Gaat om een tuin van ongeveer 60 m2. Momenteel ligt er alleen een klein gedeelte aan tegels en de rest met aarde en gras.

Bestraten oprit en achtertuin

Laten leggen van sierbestrating oprit en tuinpad (84 vierkante meter) en sierbestrating terrassen (67 vierkante meter). Tevens gedeelte met basalt split aanleggen (14 vierkante meter). Betreft een nieuwbouwwoning, tuinontwerp als bijlage toegevoegd. Al het voorbereidende werk laten we doen, dus het gaat alleen om het leggen van de bestrating.

Keramische tegels leggen

Ik wil graag 140 m2 bestrating aanleggen (inclusief verwijderen en afvoeren oude tegels) in de voor en achtertuin en 9 meter hemelwater afvoerdrain plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Een nieuw terras aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om ongeveer 30 m2 aan bestrating wat moet worden verwijderd en afgevoerd worden. Vervolgens dient de tuin te worden opgehoogd en geëgaliseerd. Dan moet er nieuwe, getrommelde bestrating gelegd worden. De tuin is alleen via de woning bereikbaar. De oude bestrating dient te worden afgevoerd.

Tuin inrichten en aanleggen

Hoi, wij hebben een kleine tuin van zo'n 25m2. We willen meer schaduw creëren, bv door een pergola, andere planten/boompje. Ook bestrating aanpassen zodat er meer plek komt voor planten. Ben benieuwd of jullie hiermee kunnen helpen en wat de kosten ongeveer zijn.

Sierbestrating nieuwe tuin aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van 230 m2 bestrating. Het gaat om paden, een oprit en terrassen. Dit moet gemaakt worden met tegels en klinkers. Er is een tuinontwerp aanwezig. Misschien moet de tuin nog worden afgegraven/opgehoogd/geëgaliseerd worden, maar dat bespreek ik graag met de vakman. De benodigde tegels/klinkers zijn nog niet aanwezig.

Partners

Partners van Casius