Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terrastegels leggen:

Terrastegels leggen

Het laten leggen van 40 m2 terrastegels 60 x 60 x 4 cm. Er is zand aanwezig.
Onze klant uit Ruinerwold (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrastegels leggen uit heel Nederland:

Terrastegels leggen

In de achtertuin ligt nu gras. Hier zou ik graag tegels laten plaatsen. De oppervlakte is 28 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Gebruikte terrastegels gevraagd

Voor onze nieuwbouw woning in Amsterdam zijn we op zoek naar tijdelijke ondergrond buiten. Het inrichten van de grond om ons huis heen moet dus zo goedkoop mogelijk en mag ook gebruikt zijn. We kunnen zelf tegels leggen. Het gaat om een oppervlakte van circa 100 m2. Wat kunt u ons aanbieden?

Klinkers en terrastegels leggen

Leggen van 23 m2 klinkers en 18 m2 terrastegels, maat ongeveer 60 x 60 cm. Terrein egaliseren. Tegels en zand zijn nog niet aanwezig, maar kan ik eventueel vooraf bestellen en laten leveren. Ik zou graag eerst overleggen met u hoeveel er precies benodigd is. Tijdsbestek: ergens tussen nu en eind van het jaar. Mocht u ook graszoden willen/kunnen leggen, daar hebben we 43 m2 van. Benodigd. Ontwerpschets is aanwezig. Graag prijzen per m2

Terrastegels leggen

Ik heb mijn oude terras van 32 tot 35 m² verwijderd en wil er graag nieuwe keramische tegels laten leggen van 60 x 60 cm. De ondergrond moet eerst nog wat worden opgehoogd en geëgaliseerd. De tegels zijn besteld. Ik ontvang graag uw offerte.

Tegels en fundering voor tuinhuisje leggen

Wij willen een gedeelte van onze goede bereikbare achtertuin funderen voor een tuinhuisje met de afmeting 5.98 meter x 3 meter. Ook willen we nieuwe terrastegels leggen. Deze hebben wij zelf aangeschaft.

Vlonderterras door terrastegels vervangen

Wij hebben een terras van 4 x 4 meter met hardhouten vlonderplanken die in slechte staat zijn. We willen die laten verwijderen en afvoeren en daar een betegeld terras laten leggen. We willen tegels met een lichte kleur in een budgetvriendelijke prijsklasse. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Terrastegels leggen

Terrastegels leggen. De tuin is zwart zand dus er moet geel zand in en zwart eruit 50 m2.

Tegels en afwatering in achtertuin aanleggen

In onze achtertuin, ongeveer 48 m2, willen wij graag terrastegels laten leggen, ongeveer 60% van het tuin oppervlak. Daarnaast willen we de tuin graag nivelleren en waar nodig enigszins ophogen om alles mooi glad te trekken. Daarbij moet ook de afwatering / riolering goed geregeld zijn en de open vakken klaar voor beplanting. Graag zouden wij dit project nog op korte termijn aanpakken zodat we deze herfst nog kunnen aanplanten. Op dit moment is de tuin deels bestraat met oude terrastegels / deels onkruid/gras. Er hoeft dus weinig te worden weggehaald voor aanvang van het project.

Terras leggen met terrastegels

Ik wil in onze achtertuin graag 58 m² bestrating laten leggen. Het gaat om een oud terras dat vervangen moet worden en een stuk dat nieuw moet worden betegeld, zodat er één geheel ontstaat. Ik wil hiervoor graag keramische tegels van 60 x 60 x 4 cm in een zandbed laten leggen. Ik heb de tegels nog niet gekocht, hiervoor mag ook een aanbieding worden gedaan. In mijn achtertuin kan eenvoudig een schuttingdeel worden verwijderd. Achter mijn tuin loopt een doodlopende weg. De bestrating loopt niet recht-toe-recht-aan. Bijgaande het ontwerp van het aan te leggen terras en werkomschrijving. Voor de werkzaamheden zal ik een schuttingdeel weghalen waardoor de tuin direct vanuit de straat toegankelijk is. Ik heb nog geen materiaal gekocht maar volgens de fabriek zijn de tegels uit voorraad leverbaar. Ik zou het op prijs stellen om meerdere offertes te ontvangen.

Terrastegels leggen in de hele achtertuin

Wij kunnen onze achtertuin van ongeveer 63 m² niet meer onderhouden en willen die daarom graag onderhoudsvrij laten maken. Nu is de tuin gedeeltelijk bestraat met klinkers en er ligt zwart zand of tuinaarde, gedeeltelijk beplant met struiken. We willen graag betonnen tegels van 60 x 60 cm. We willen nog geen bezoek gaan inplannen om de tuin te beoordelen. Eerst ontvangen wij graag uw prijsindicatie per mail.

Partners

Partners van Casius