Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonnen terrastegels leggen:

Betonnen terrastegels leggen

Terras liggen nu betontegels, willen er mooie betontegels, ongeveer 22m2
Onze klant uit Ruinen (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen terrastegels leggen uit heel Nederland:

Terrastegels vervangen

Ik zoek een terrasexpert die het betegelde terras aan de achterzijde van mijn woning op een andere manier kan bedekken. De huidige tegels laten namelijk los en wil geen tegels meer hiervoor terug zien. De totale oppervlakte is 20 - 25 m2. De ondergrond is een betonnen fundering.

Veranda bouwen en tuin betegelen

Het gaat om een nieuwbouwwoning waar ik grenzend aan de woning een veranda wil laten bouwen en de tuin wil voorzien van terrastegels. In de tuin dient de wildgroei aan planten verwijderd te worden. De tuin moet circa 20 cm worden opgehoogd, voorzien van een zandcement laag en natuursteen tegels (deze ook graag afvoeren) die worden afgevoegd. De veranda wil ik graag aan de voorzijde open hebben, zonder kolom in het midden, met een schuin aflopend en zonwerend dak, voorzien van verlichting. De afmeting moet ongeveer 5.40 x 2 meter worden. Het terras van de veranda moet evenals de tuin worden opgehoogd, met een zandcementlaag. Van de veranda naar de tuin ligt een betonnen trap, die ik graag wil laten afdekken met dezelfde natuurstenen tegels.

Terrastegels leggen in de hele achtertuin

Wij kunnen onze achtertuin van ongeveer 63 m² niet meer onderhouden en willen die daarom graag onderhoudsvrij laten maken. Nu is de tuin gedeeltelijk bestraat met klinkers en er ligt zwart zand of tuinaarde, gedeeltelijk beplant met struiken. We willen graag betonnen tegels van 60 x 60 cm. We willen nog geen bezoek gaan inplannen om de tuin te beoordelen. Eerst ontvangen wij graag uw prijsindicatie per mail.

Terrastegels opnieuw leggen

Het terras is nu al betegeld met keramische tegels van 60cm x 60cm x 18mm los op een zandbed, 9 tegels x 7 tegels = 63 tegels. Dit wil ik opnieuw gelegd hebben op een cement / betonnen ondergrond met voeg. Zodat de terras goed vlak ligt en blijft liggen. De vakman die het uiteindelijk gaat doen, moet er ervaring mee hebben, want het moet in 1 keer goed gebeuren. Met keramische tegels op beton, heb je maar 1 kans om het goed te doen. Het huidige zandbed, zal iets verlaagd moeten worden om een laag beton mogelijk te maken. We zorgen zelf voor afvoer van het zand. De materialen / betonmixer moet de vakman zelf meebrengen (incl voegkruisjes). In verband met communicatieproblemen graag contact via mail.

Betonnen terrastegels vervangen

Ik wil in mijn achtertuin graag 65 m² betonnen terrastegels van 60 x 40 cm laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet de ondergrond geëgaliseerd worden en er moeten vervolgens betontegels van 60 x 60 cm worden geplaatst. Ik heb deze zelf al ingekocht. Onze achtertuin is goed bereikbaar. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Terrastegels op betonvloer lijmen

Op 14 juni wordt een betonnen terrasvloer van 70 m² bij onze woning gestort. Wij willen hier binnenkort keramische tegels van 60 x 60 cm x 1,8 cm op laten plaatsen. Wij hebben de tegels al aangeschaft bij Gamma, maar nog geen lijm. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Keramische terrastegels leggen

Ik heb een patio van 15 m², waar ik graag nieuwe keramische tegels wil laten plaatsen. De oude tegels moeten worden verwijderd en de nieuwe tegels gelegd op de betonnen vloer. Er is al een afvoer aanwezig en hier moet een afvoergoot op worden aangesloten. Bedrijven mogen ook een aanbieding doen voor de levering van keramische tegels van 50 x 50 cm.

Terrastegels leggen

Om 39 m² terrastegels van 60 X 60 te leggen. Niet gemetseld. Betonnen ondervloer.

StoreMax schuifdeursysteem plaatsen

Ik zou graag een offerte op willen vragen voor het laten plaatsen van een schuifdeursysteem van StoreMax type R60. Het gaat om drie deuren (EEN rails), met omlijsting. De panelen zijn op maat gezaagd en dienen nog voorzien te worden van omlijsting en wielen. De rails moet nog gemonteerd worden ter plekke en de deuren moeten er in gehangen worden. Daarnaast zou ik graag een aanvraag willen doen voor het laten plaatsen van ca. 3 vierkante meter composiet terrastegels (klik-systeem) om deze te leggen op een betonnen balkon. Alle artikelen zullen door Gamma bezorgd worden op mijn huisadres.

Terrastegels leggen

Wij zoeken een klusser die terrastegels kan leggen op een betonnen terrasje. Het betonnen terrasje ligt er al. Dus alleen de tegels bevestigen. Het betreft ongeveer 6 m2. Graag op zeer korte termijn. We kunnen zelf de tegels kopen.