Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Meppel of directe omgeving.

284 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: verharding aanleggen, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, terrassen aanleggen voor CPO project, oprit bestraten, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen, tuin bestraten, dakterras monteren, aanleggen voorerf, betegelen bestaand dakterras, oprit aanleggen met betonklinkers, parkeerplaats opnieuw bestraten, herbestrating voortuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Meppel:

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating leggen in de achtertuin van circa 65 m2. Dit moet dan met tuintegels 50 x 50 of 60 x 60 cm.

Tuin en oprit laten betegelen

25-30 m2 tuin, waarin nu een betegelde oprit, in zijn geheel met waarschijnlijk vrij grote tegels betegelen. Hierin 1 a 2 uitsparingen voor planten.

Bestraten van de oprit

Voor ons nieuw te bouwen huis moet de oprit bestraat worden, inclusief afgraven en afvoeren grond, en wit zand. Het gaat om een oprit van ongeveer 40 m2. Stenen leveren wij zelf aan. Prijsopgave per m2.

Terras en zijpad bestraten

1. Terras achterin tuin vervangen en uitbreiden met Waaltjes, inclusief paadje van het voorste terras naar de schuur. Ongeveer 22 m2, 23 meter opsluitband op bepaalde stukken, zie bijgevoegde PFD bestand. Waaltjes: gemengd grijs/rood/zwart, zie PDF. 2. Pad naast het huis bestraten met betonklinkers. Dit gaat om 15 m2. Betonklinkers: gemengd grijs/rood/zwart, zie PDF. Ik zal zelf alle oude bestrating verwijderen en een strookje gras weg halen. Er ligt een ruime hoeveelheid wit zand reeds, zie links achter op de eerste foto. Hier is namelijk de voormalige trampoline kuil ruim mee volgestort. Ik vermoed dat er geen extra zand nodig is, onder de bestaande tegels ligt ook al wit zand. Op de plattegrond in de pdf betreft het de rood gestippelde gedeeltes. Offerte mag inclusief materiaal; Waaltjes, betonklinkers en opsluitband. Als u dat liever niet doet wil ik het ook wel zelf aanschaffen. Wel graag duidelijk op offerte vermelden; wel of niet inclusief materiaal. Tevens nog 2 foto's van de huidige situatie.

Tuintegels in wildverband laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die in onze tuin 38m2 tegels in wildverband kan leggen. De tegels zijn aanwezig.

Terrassen bestraten

Ik wil graag twee terrassen in mijn tuin laten bestraten. De tuin is helemaal leeg. Nieuwe stenen voor het terras zijn reeds gekocht en geleverd. De stenen zijn 20x30 cm. Het betreft in totaal ongeveer 60 m2. Graag ook wit zand aanleveren en zo spoedig mogelijk bestraten.

Oprit herstraten

Onze oprit moet opnieuw bestraat worden, we wonen er 7 jaar en de boel begint te verzakken. Afmeting van de oprit is 13 meter x 4 meter. De stenen zijn 30 x 15 cm en 4 cm dik. De oprit grenst deels aan de voortuin en deels aan huis. Ik ga ervan uit dat er zand opgebracht moet worden.

Verzakte oprit opnieuw bestraten

We hebben een verzakte oprit. Graag een gedeelte van de oprit opnieuw leggen. Het is een aantal grote stenen die opnieuw gelegd moeten worden. Afmetingen zijn moeilijk aan te geven. Op Google Streetview kunt u eventueel de oprit zien.

Straten van de stoep

Opnieuw tegels leggen op stoep, ongeveer 8-9m2, minder nog. Waaltjes.

+/- 90 m2 bestrating

30 m2 cobbelstones herstraten en 60 m2 siertegels 60 x 60 cm leggen, deze tegels moeten waar nodig worden gezaagd. Siertegels en cobbelstonen zijn aanwezig. Het gaat dus om het werk. Eventueel leveren van het benodigde zand.

Voor- en achtertuin bestraten

Voor een tussenwoning in Meppel zoeken wij een stratenmaker die de bestaande bestrating er weer netjes inlegt voor zowel de voor- als achtertuin. Achter een terras van 12 m2 en een pad van ongeveer 9 meter. En voor een stuk van 20 a 30 m2. Huidige stenen weer gebruiken.

Het bestraten van een oprit van 40m2

Nieuw aan te leggen oprit 40 vierkante meter. Pas na werkzaamheden door de gemeente. Mogelijk meerdere huizen.

bestrating

plm. 50 m2 tegels leggen.

oprit opnieuw leggen

Bij elke regenbui staat onze oprit blank. Hij moet opgehoogd, gootjes etc in. Hij is ongeveer 5 x5 meter tegelgr 20 x 40 cm en gedeelte gemeente 0,70 m x 4m moet dieper.

Ik heb 2 terrassen die opnieuw bestraat ...

Ik heb 2 terrassen die opnieuw bestraat moeten worden. totaal ongeveer 50 m2. Het ene terras bestaat uit 60 * 60 tegels en waaltjes. Het andere terras bestaat uit diverse maten(10*10 tot 20*30 cm). Tegels al in bezit.

Het betreft verbreding van het terras ...

Het betreft verbreding van het terras met een halve meter en aanleg van nieuw terras in de zelfde tuin.