Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Loon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Loon heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Loon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Loon of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Loon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating aanleggen in bedrijfshal, erf laten bestraten, oprit aanleggen naar kavels, kasseien aanbrengen, terrassen en opritten aanleggen, dakterras met hekwerk aanleggen, oprit en aangrenzende voortuin, sierbestrating in tuin leggen, sierbestrating leggen, tuin met betontegels bestraten, vervanging van bestrating, klinkers leggen, bestraten oprit en terras, kavala flagstones leggen, achtertuin opnieuw aanleggen, voortuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Loon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Loon:

Tuin bestraten

Gewone bestrating aanleggen, zitten te denken aan tegels van ongeveer 60 x 60 cm. De tuin is ongeveer 45 m2 er moet wel wat zand uit gehaald worden en vervolgens geel zand gestort. Locatie is god bereikbaar.

Beton tegels leggen

Beton tegels leggen 60 x 60 cm. Dit in verband leggen. Dus er zijn een aantal die doormidden geslepen moeten worden. Het is een bestaand terras. De oude klinkers halen we er zelf uit. Er ligt voldoende geel zand onder. Totaal oppervlakte 34 m2. Dus alleen leggen. Prijs graag vermelden inclusief BTW.

Deel oprit opnieuw bestraten

De stenen dienen te worden verwijderd en de grond vlak gemaakt met het aanwezige zand. Hierna moet de bestrating terug geplaatst gaan worden. De stenen zijn in het midden smaller, zodat ze precies in elkaar passen. De oprit is ongeveer 60 m2 groot.

Terrastegels leggen

Het laten leggen van 40 m2 terrastegels 60 x 60 x 4 cm. Er is zand aanwezig.

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van ongeveer 13 vierkante meter, inclusief ophogen met zand! Tegels van 60 x 60 x 4 cm. Het liefst nog voor de kerstvakantie. We kunnen een partytent neerzetten, zodat alles droog blijft! De grond is niet echt nat want er ligt dik plastic erover. Het gaat om een tuin van 13 m2.

Nieuw terras in de tuin laten leggen

Wij willen een nieuw terras laten leggen in de tuin. Er is nu nog geen terras waar het terras moet komen. Afmeting: 3 tot 4 meter breed en 3.60 meter diep. De tegels hebben we nog niet aanschaft. In overleg zijn deze door u te leveren.

Terras leggen

Ik zou graag een vakman willen die keramische tuintegels (60 x 60 x 2 cm) voor mij kan leggen. Ik wil ook een afvoergoot geplaatst hebben voor het regenwater. Voorwerk doe ik zelf.

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand

Tuin en oprit laten betegelen

25-30 m2 tuin, waarin nu een betegelde oprit, in zijn geheel met waarschijnlijk vrij grote tegels betegelen. Hierin 1 a 2 uitsparingen voor planten.

Bestraten van de oprit

Voor ons nieuw te bouwen huis moet de oprit bestraat worden, inclusief afgraven en afvoeren grond, en wit zand. Het gaat om een oprit van ongeveer 40 m2. Stenen leveren wij zelf aan. Prijsopgave per m2.

Voortuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Betreft voortuin nieuwbouw woning. Geel zand is al aangebracht bij de bouw. Zal nog aangetrilt moeten worden. Er komen tegels van voordeur naar stoep en een strook onder het keukenraam. Het zal gaan om tegels van 50 x 50 cm, totaal circa 25 stuks. Rondom de tuin moeten omsluitbanden of palissades gezet worden, totaal circa 22 m. Graag een offerte voor het aanleggen hiervan.

Straatklinkers laten aanleggen

De achtertuin willen wij graag laten betegelen. Het onkruid wat er staat dient te worden verwijderd, wellicht afgegraven, en daarna moeten er klinkers gelegd worden. De achtertuin is 1.80 meter breed en 6.60 meter lang. Er is een achterom.

Tuin aan de achter- en zijkant bestraten

Ik wil de achtertuin en zijkant van het huis bestraten. Dit is ongeveer 70 vierkante meter groot. De materialen zijn al door mij aangeschaft.

Aanleg van terras achter woning

Betreft het leggen van een terras van circa 6 x 4,8 meter en aansluitend een pad van 2.70 x 1.60 meter. Te verwerken tegels zijn 60 x 60 x 5 cm groot. Aanwezige objecten waar omheen gewerkt moet worden zijn straat put 35 x 35 cm, HWA buis 4 cm en trap afgang 66 x 122 cm. De huidige bestrating (Waaltjes) verwijder ik zelf, vervolgens 5 a 6 cm ophogen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

H-klinkers of klinkers leggen

Het betreft het leveren en leggen van 400 m2 straat werk, baan maken en leggen. Het zandbed ligt klaar en het werkt dient daar waar mogelijk in 1 dag gedaan te worden.

Keramische terrastegels leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 2 terrassen met keramische tegels van 75 x 75 x 1 cm. Het gaat om een terras van 450 x 300 cm en een terras van 640 x 450 cm. De ondergrond is een zandbed met geel zand. Daarop moet drainagemortel worden aangebracht en de tegels moeten verlijmd worden. De tegels zijn hier inmiddels aanwezig.

Bestrating overnieuw leggen

De tuin is zojuist door een ander gelegd met tegels van 60 x 30 cm. Nu ligt het er verschrikkelijk in en wil het graag opnieuw laten leggen. Het gaat om 35 m2.

Bestrating in de voor- en achtertuin aanleggen

Wij willen bij ons nieuwe huis een tuin aan laten leggen. Aan de voorkant van het huis willen wij een looppad, van ongeveer 3 bij 1 meter. Aan de achterkant van het huis willen wij een terras en looppad naar achter, van totaal ongeveer 30 m2. Het betreft een nieuwbouwwoning. De te gebruiken tegels zijn 30 bij 20 cm. Zouden jullie voor ons kunnen uitrekenen wat dit kost? Graag zouden wij een prijs willen ontvangen van egaliseren inclusief geelzand en één zonder.

Achtertuin bestraten en ophogen

Ik wil mijn achtertuin van 135 m²laten ophogen en de bestrating laten vervangen en uitbreiden. Er ligt nu 24 m² tegelwerk in dat verwijderd en afgevoerd moet worden. Ik wil er een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 60 m². Ik laat de tuin hier graag even beoordelen, want er zijn enkele delen die wat opgehoogd moeten gaan worden. Ook krijg ik graag advies over de tegels. Ik overweeg tegels te kopen van 60 x 60 cm. De tuin is goed bereikbaar via een poort. Ik ontvang graag uw offerte.

Oprit aan laten leggen

Onze woning wordt binnenkort opgeleverd en wij zijn aan het inventariseren wat de kosten zijn. Wij zouden graag onze oprit willen laten bestraten. Het betreft een oprit van 27 m2. Welke tegel weten wij nog niet. Wij denken aan antraciet. Misschien is strakke steen een mogelijkheid? Graag horen wij wat de kosten bedragen.

Trommelstenen laten leggen

Een vierkant stuk grasveld van ca. 20 m2 moet worden afgegraven en op hoogte worden gebracht, waarna reeds aanwezige trommelstenen dienen te worden gelegd in een cirkel. De buitenste hoeken worden later klaargemaakt voor beplanting.

Terras en zijpad bestraten

1. Terras achterin tuin vervangen en uitbreiden met Waaltjes, inclusief paadje van het voorste terras naar de schuur. Ongeveer 22 m2, 23 meter opsluitband op bepaalde stukken, zie bijgevoegde PFD bestand. Waaltjes: gemengd grijs/rood/zwart, zie PDF. 2. Pad naast het huis bestraten met betonklinkers. Dit gaat om 15 m2. Betonklinkers: gemengd grijs/rood/zwart, zie PDF. Ik zal zelf alle oude bestrating verwijderen en een strookje gras weg halen. Er ligt een ruime hoeveelheid wit zand reeds, zie links achter op de eerste foto. Hier is namelijk de voormalige trampoline kuil ruim mee volgestort. Ik vermoed dat er geen extra zand nodig is, onder de bestaande tegels ligt ook al wit zand. Op de plattegrond in de pdf betreft het de rood gestippelde gedeeltes. Offerte mag inclusief materiaal; Waaltjes, betonklinkers en opsluitband. Als u dat liever niet doet wil ik het ook wel zelf aanschaffen. Wel graag duidelijk op offerte vermelden; wel of niet inclusief materiaal. Tevens nog 2 foto's van de huidige situatie.

Betontegels leggen

In de achter- en voortuin heb ik gras liggen. Dit wil ik graag laten vervangen door betontegels. De tuinen zijn goed bereikbaar en de oppervlakte ligt tussen de 35 en 40 m2.

Stoeptegels laten ophogen

Ik zoek iemand die mijn stoeptegels kan verhogen. De afmeting is 8.50 bij 3.50 meter. De opdracht is voor volgend jaar want dan kunnen we met de tuin beginnen.

Bestrating ophogen

Wij willen graag een prijsopgave ontvangen voor het ophogen van de bestrating bij onze huurwoning. Mijn vrouw loopt met een prothese en we willen het pad naar onze voordeur graag wat laten aanpassen, zodat ze gemakkelijk kan binnenstappen over de drempel van de voordeur. Achter de woning loopt er een tegelpad naar een klein terras. Zowel het pad als het terras liggen wat te laag en staan geregeld onder water. Dit is onveilig en willen we ook laten ophogen. Het gaat in alle gevallen om gewone stoeptegels. We laten de situatie hier graag even beoordelen en een offerte maken. Deze moet worden beoordeeld door een boekhouder inzake de WMO, omdat we wellicht een tegemoetkoming kunnen krijgen in de kosten. De klus zal daarom pas volgend jaar uitgevoerd kunnen worden. Het budget is voor dit jaar al besteed.