Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Klazienaveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Klazienaveen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Klazienaveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Klazienaveen of directe omgeving.

48 klanten uit Klazienaveen bevelen een bij Casius in Klazienaveen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Klazienaveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: plein laten herstraten, betonplaten en tegels plaatsen, oprit en tuin bestraten, half basketveld aanleggen, terras opnieuw aanleggen, oprit betegelen, tuin gedeeltelijk laten betegelen, terras aanleggen met houten planken, sierbestrating leggen, bestraten met maaskeien, oprit en achtertuin aanleggen, cobblestones leggen, oprit aanleggen, sierbestrating leggen, voor- en achtertuin betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Klazienaveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Klazienaveen:

Terras aanleggen

Het betreft het aanleggen van een terras van ongeveer 40 m2. Er liggen nu ongeveer 10 m2 grindtegels van 40 bij 60 centimeter en de rest is gras. Graag offerte voor alles in 1: grindtegels eruit, aanleveren zand en stenen en het bestratingswerk. Het type stenen zijn we nog niet helemaal over uit. Dit graag in overleg met de vakman.

Rijpad laten bestraten

Ik heb 167 m2 straatwerk. Rijpad.

Opritten en een plein bestraten

Het uithalen van de oude bestrating evt afvoeren en het leveren en leggen van nieuwe bestrating incl zand opsluitbanden etc. Etc. Gaat om circa 650 m2.

het afrijen van betonklinkers op 150 ...

het afrijen van betonklinkers op 150 m2 voorberijdend werk is al gedaan