Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor vlonderterras vernieuwen:

Vlonderterras vernieuwen

Ik wil mijn terras met ondersteuning vernieuwen. Er liggen nu houten planken, en ik heb interesse in een kunststof bedekking. Het gaat om 60 m2. Mogelijk kan er ook een offerte komen van een aparte overkapping ( terras) ten behoeve van zonnepanelen.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlonderterras vernieuwen uit heel Nederland:

Complete tuinaanleg

Graag zouden wij onze tuin willen vernieuwen, we hebben hierbij een ontwerp bedacht. Echter zouden wij wel van gedachte met de vakman willen wisselen wat voor onze tuin het beste is. De achtertuin bij onze 2 onder 1 kap woning is al leeggehaald en bestaat nu uit zand. Wij hebben hiervoor de volgende wensen: - Bestrating a 30 m2. - Graszoden/kunstgras a 30 m2. - Vlonderterras op piketpalen a 12 m2, circa 15 cm verhoogd. - Vijver 5 m2, circa 50 cm verhoogd. De tuin is alleen via de garage te bereiken. De deur is 2 meter hoog en 83 cm breed.

Tuin vernieuwen

Ik wil dat het gras eruit wordt gehaald, dezelfde tegels als de huidige dienen op de plek waar nu gras is te worden gelegd. Er zullen dus extra tegels gelegd moeten worden. Met uitzondering van een verbinding van looppad door middel van houten vlonder tussen de steiger en vlonderterras aan woningzijde van de tuin. Dient een looppad van circa 1 meter breed (2 van de huidige tegels breed in midden van tuin naar tuinhek te worden). Momenteel is er sprake van circa 5 cm hoogte verschil tussen de houten vlonder (woningzijde) en het gras/tegels. Dit dient opgehoogd te worden alvorens de tegels opnieuw gelegd worden zodat de tegels naadloos aansluiten op de vlonder. Enkele borders met opstaande stenen rand dienen geplaatst te worden. Tevens plaatsen van de zandbak (circa 120 bij 120 meter) in een border. Zie verder de tekening ter illustratie welke ik jullie toe kan sturen (kan maar 1 bijlage toevoegen via dit scherm helaas). Gaarne uw email adres zodat ik deze na kan sturen. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat er spoedig begonnen kon worden met de werkzaamheden. Graag vernemen we wanneer jullie (mits akkoord op offerte) kunnen starten en wanneer de werkzaamheden afgerond zullen zijn.

Zowel terras zelf als de overkapping vervangen

Graag willen wij ons terras met overkapping vernieuwen. Het houten terras vervangen door vlonderterras op palen van massief planken composiet. Terras is 4. 90 breed breed Overkapping maken van 4. 90 breed 3. 00 diep met singel dak