Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hoogeveen of directe omgeving.

315 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: sierbestrating leggen over tuin 200m2, terras aanleggen, natuurstenen platen in de voortuin leggen, bestrating voor- en achtertuin, dakterras realiseren, terras op de 1e verdieping vervangen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, het realiseren van een schuin terras met stevige ondergrond, bestrating in tuin aanleggen, tuin betegelen, sierbestrating opnieuw leggen, flagstones leggen, balkonvloer verhogen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hoogeveen:

Vlonderterras vernieuwen

Ik wil mijn terras met ondersteuning vernieuwen. Er liggen nu houten planken, en ik heb interesse in een kunststof bedekking. Het gaat om 60 m2. Mogelijk kan er ook een offerte komen van een aparte overkapping ( terras) ten behoeve van zonnepanelen.

Tuin volledig bestraten

Graag wil ik mijn tuin volledig bestraten. Tuin is min de schuur en uitbouw 24,02 m2. Liefst 50 x 50 cm antraciete tegels. Er ligt momenteel grind wat ik zelf weghaal. Eventueel tuin ophogen/verlagen en het afvoeren hiervan. Er is een achterom waar je ongeveer anderhalve meter ruimte hebt.

Voortuin aanleggen

Straatwerk in voortuin aanleggen. Oude straatwerk is verwijderd en ophogen is niet nodig. Alleen contact via de telefoon mogelijk.

Achtertuin bestraten en ophogen

Ik wil mijn achtertuin van 135 m²laten ophogen en de bestrating laten vervangen en uitbreiden. Er ligt nu 24 m² tegelwerk in dat verwijderd en afgevoerd moet worden. Ik wil er een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 60 m². Ik laat de tuin hier graag even beoordelen, want er zijn enkele delen die wat opgehoogd moeten gaan worden. Ook krijg ik graag advies over de tegels. Ik overweeg tegels te kopen van 60 x 60 cm. De tuin is goed bereikbaar via een poort. Ik ontvang graag uw offerte.

Bestrating ophogen

Wij willen graag een prijsopgave ontvangen voor het ophogen van de bestrating bij onze huurwoning. Mijn vrouw loopt met een prothese en we willen het pad naar onze voordeur graag wat laten aanpassen, zodat ze gemakkelijk kan binnenstappen over de drempel van de voordeur. Achter de woning loopt er een tegelpad naar een klein terras. Zowel het pad als het terras liggen wat te laag en staan geregeld onder water. Dit is onveilig en willen we ook laten ophogen. Het gaat in alle gevallen om gewone stoeptegels. We laten de situatie hier graag even beoordelen en een offerte maken. Deze moet worden beoordeeld door een boekhouder inzake de WMO, omdat we wellicht een tegemoetkoming kunnen krijgen in de kosten. De klus zal daarom pas volgend jaar uitgevoerd kunnen worden. Het budget is voor dit jaar al besteed.

Keramische buitentegels leggen

Het huidige terras bestaat uit waaltjes. Deze verwijderen wij zelf. Het terras wordt een rechthoekig geheel van ongeveer 10 x 4.2 meter. Op de geel-zand laag waar wij de waaltjes uit hebben gehaald, willen we een stabilisatielaag met daarop een mortel bed waar de Keramiek tegels ingelegd worden. Materiaal voor stabilisatielaag en mortel bed graag door jullie leveren dus ook op offerte vermelden.

Tegels in de schuur leggen

Wij hebben een houten vloer in het fietsenschuurtje. Deze vloer is slecht. De houten vloer moet verwijderd worden. Het hoeft niet afgevoerd te worden. De zwarte grond er onder moet afgegraven worden en er moet schoon zand worden opgebracht. Daarna tegels erin leggen, het schuurtje is 2.10 x 2.45 meter. Materiaal graag in overleg met het vakbedrijf.

Tuin volledig laten bestraten

Ik wil graag mijn tuin volledig laten bestraten. De afmeting van de tuin is ongeveer 5.50 x 10 meter. De huidige gewassen grindtegels moeten worden verwijdert. De tuin is bereikbaar via achterom. De tuintegels kunnen wij zelf aanschaffen, maar mogen ook geleverd worden door de straatmaker, onze gedachten gaan uit naar klinkers.

Nieuwe bestating leggen op bedrijventerrein

Het gaat om een nieuwe bestating (nu gras) waar kleine vrachtwagens gestald moeten worden. Schatting is ongeveer 1000 a 1200 m2.

Terras leggen

Achtertuin vlak maken en terras aanleggen. Ik heb de stenen. Het terras heeft een afmeting van ongeveer 5 bij 5 meter. Zand wel aanleveren.

Herbestraten van de oprit

Het herbestraten van de oprit van ongeveer 40 m². Betreft het verwijderen van de huidige bestrating ,het opvullen met zand en het opnieuw leggen van dezelfde klinkers.

Nieuwe bestrating leggen. De oude ...

Nieuwe bestrating leggen. De oude bestrating zal er al uit zijn. Het zal afgevlakt moeten worden. Het gaat om 30 m2 terras(rechthoek) en een pad van 20m van 1 meter breed langs de garage voor naar de weg. Evt. leveren tegels.

Het gaat om het metselen (stapelblokken ...

Het gaat om het metselen (stapelblokken of rode stenen) van een muurtje rondom de voortuin en bestraten ervan.

tuintegels aanleggen op een 35 veirkante ...

tuintegels aanleggen op een 35 veirkante meter

ca. 20 m2 tuin uitgraven en bestraten ...

ca. 20 m2 tuin uitgraven en bestraten t.b.v. parkeerruimte, oprit is aanwezig

ik wil een waterpartij en opnieuw de ...

ik wil een waterpartij en opnieuw de tuin aanleggen het materiaal (tegels en planten hergebruiken)

Willen de voortuin eventueel bestraten ...

Willen de voortuin eventueel bestraten in combinatie met grind en eventuele beplanting

Tuin aanleggen met gewone stoeptegels en ...

Tuin aanleggen met gewone stoeptegels en tegels van 40 bij 60 cm. Het is een oude tuin waar eerst iets mee gedaan moet worden om alles om te woelen en daarna te egaliseren voor het leggen van een goed strakke tuin vol met tegels. Er is al een afbakkening gemaakt waar een hondenbak moet komen en een plaats voor coniferen. Het liefst iemand die niet veel vraagt. Koffie e.d. natuurlijk van ons. Moet niet bang zijn voor honden, katten. Tegels zijn al aanwezig.

Terras en tuin compleet aangelegd. ...

Terras en tuin compleet aangelegd. Stenen zijn aanwezig als ook het plan hoe ik het wil hebben. Helaas weinig geld. Mag ook een klusser zijn die alleen maar straten legt en het moet goed aangelegd worden omdat er beesten moeten rondlopen.

Graag een terras aangelegd met een ...

Graag een terras aangelegd met een hondenren voor twee honden (grootte van ca 3 x 1.80 m bij 1.80 m) verder ervoor zorgen dat de buren geen last ondervinden van deze dieren als deze los lopen achter ons huis. Ook verlichting her en der aangesloten hebben. Tuin ziet er niet uit. Vlechtschermen zijn van beide kanten van de buren dus dacht ik aan een soort rietenmatten er tegenaan. Achterdeurtje aan de schuur om de eerste inloop tegen te gaan dat de honden naar de mensen lopen