Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Gasselte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Gasselte heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Gasselte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Gasselte of directe omgeving.

18 klanten uit Gasselte bevelen een bij Casius in Gasselte aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Gasselte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: klinkers laten leggen op boerenerf van 4000 m2, tuin egaliseren en bestraten, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, dakterras aanleggen, bestrating paden, oprit en terras vervangen, vlonder en steigers aanleggen op een eiland, tegels leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Gasselte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Gasselte:

pad aanleggen van de oprit naar de ...

pad aanleggen van de oprit naar de voordeur ( loopt omhoog) paar meter lang 2 a 2,5 m. breed, loopt omhoog

Op camping hebben wij een stacaravan op ...

Op camping hebben wij een stacaravan op jaar-staanplaats. We hebben een terras van grindtegels waar op sommige plekken de zaak verzakt is. Daarnaast zit er een klein parkeerplaatsje voor onze auto erbij. Dit bekijken: repareren of mogelijk opnieuw bestraten met (gebruikte) stoeptegels (grind en oude grindtegels er uit). Hangt af van de prijs! NB Omdat we er alleen in de weekenden zijn, kunt u zelfstandig een kijkje nemen, voor dat u uw gedetailleerde offerte uitbrengt. Ons terras vertoond gaten het zou mooi zijn dat alles iets werd opgehoogd en opnieuw er in gelegd. De parkeerplaats zou ik met alleen stoeptegels willen bestraten.