Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Emmen of directe omgeving.

624 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: ophogen binnenterrein van 1700 m2, bestrating oprit en parkeerplaats, parkeerplaats aanleggen, compleet dakterras realiseren, het realiseren van twee rijstroken van 100m lang, bestrating paden en terras aanleggen, tuin nieuwbouwwoning, terras vervangen, kasseien terras aanleggen, tuin afgraven, egaliseren en betegelen, weg in Almere bestraten, sierbestrating leggen, tuin ophogen, egaliseren en bestraten, sierberstrating leggen, sierbestrating leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Emmen:

Tuin opnieuw betegelen

Het opnieuw betegelen van de achtertuin ongeveer 90 m2. Er liggen nu 30x30 cm tegels, maar her en de is het niet meer vlak. De huidige betegeling moet eerst worden weggehaald voor het zand kan worden.

Sierbestrating vervangen

Het laten leggen van 14 m2 sierbestrating. Er liggen nu oude grindtegels, deze zouden moeten worden verwijderd en afgevoerd.

Beton klinkers opnieuw leggen

Het net gelegde terras ligt schots en scheef. Deze klinkers zal ik zelf verwijderen en de vakman dient het opnieuw te leggen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Straatklinkers laten aanleggen

De achtertuin willen wij graag laten betegelen. Het onkruid wat er staat dient te worden verwijderd, wellicht afgegraven, en daarna moeten er klinkers gelegd worden. De achtertuin is 1.80 meter breed en 6.60 meter lang. Er is een achterom.

Bestraten van de achtertuin

Ongeveer de helft is nog bestraat met grindtegels die moeten ook worden verwijderd, verder afgraven en ophogen. Achtertuin is vanaf de straat makkelijk bereikbaar.

Terras vergroten

Ik wil twee keer een stukje terras vergroten, ongeveer 2,5m2 met 60x30x4 cm terrastegels en een stukje terras aanvullen met 2,5 m² (beton)klinkertjes 20x6x5 cm. Onder de tegels moet een zandbed komen. Verder moet er borderrand van ongeveer 6 m lang en 18 cm hoog (2 stenen hoog) worden gemaakt van splitsteen (29 x 9 x9 cm). De rand moet stevig staan (lijmen en ondersteunen?). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plein bestraten met klinkers

Ik wil graag het plein voor ons bestraat hebben. Het is 900 m2 en dit laat ik graag bestraten met gebruikte klinkers. Er ligt nu gras, daaronder ligt geel zand. Het omleggen kunnen we eventueel zelf doen.

Achtertuin bestraten

Wij hebben in de achtertuin een kunststof vlonder liggen en een klinkerpad. Deze zal ik zelf verwijderen. Tevens moet er een stuk grasmat verwijdert worden door de vakman. Hierna die alles geëgaliseerd te worden en bestraat met keramische tegels. Er zal ongeveer 50 m2 bestraat moeten worden keramische tegels. 20 m2 betontegels en naast het huis wordt 25 m2 klinker hergebruikt.

Terras in de achtertuin ophogen en betegelen

De tegels van het terras dienen te worden verwijderd en vervolgens zal dit gedeelte moeten worden opgehoogd. Hierna zullen er keramische tegels gelegd moeten worden. De oppervlakte is 10 m2. Graag ontvangen wij een offerte per mail.

Bestrating aanleggen

Totale tuin meet 5,5m x 14,2 m De eerste 4m (x 5,5m) is al gelegd. Alles waalformaat 20x5x6cm behalve IN het tuinhuisje (2,5x2,5m, daar 20x30x6, restant steentjes van voortuin), Één 10cm verhoogd terras 2,5 x 2,5m. Opsluitbanden zijn er. Extra zand daarvoor is aanwezig. 3 bloembakken (ca 2x2, 2x2,5, 2,5x2,5m waarvan de rand met hetzelfde waarformaat steentjes moet worden gemaakt, steentjes rechtop..... als dat kanTuin voorzien van 20cm geel zand, vlak, aangetrilt. Extra zand is aanwezig en alle stenen zijn aanwezig We hebben er maximaal €500 voor over. Mvrgrt, Riekus en Janneke

Achtertuin bestraten

Totale tuin meet 5,5 meter x 14,2 meter. De eerste 4 meter (x 5,5 meter) is al gelegd. Alles waalformaat 20x5x6 cm behalve IN het tuinhuisje (2,5x2,5 meter, daar 20x30x6, restant steentjes van voortuin). Eventueel foto's beschikbaar. Één 10 cm verhoogd terras van 2,5 x 2,5 meter. Opsluitbanden zijn er. Extra zand daarvoor is aanwezig. 3 bloembakken (ca 2 x 2, 2 x 2,5 en 2,5 x 2,5 meter waarvan de rand met hetzelfde waarformaat steentjes moet worden gemaakt, steentjes rechtop..... als dat kan. Tuin voorzien van 20 cm geel zand, vlak en aangetrild. Extra zand is aanwezig en alle stenen zijn aanwezig We hebben er maximaal €500 voor over.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Totale tuin meet 5,5m x 14,2 m De eerste 4m (x 5,5m) is al gelegd. Alles waalformaat 20x5x6cm behalve IN het tuinhuisje (2,5x2,5m, daar 20x30x6, restant steentjes van voortuin), Één 10cm verhoogd terras 2,5 x 2,5m. Opsluitbanden zijn er. Extra zand daarvoor is aanwezig. 3 bloembakken (ca 2x2, 2x2,5, 2,5x2,5m waarvan de rand met hetzelfde waarformaat steentjes moet worden gemaakt, steentjes rechtop..... als dat kanTuin voorzien van 20cm geel zand, vlak, aangetrilt. Extra zand is aanwezig en alle stenen zijn aanwezig We hebben er maximaal €500 voor over. Mvrgrt, Riekus en Janneke

Achtertuin (her)bestraten

Wij hebben een deel van ons terras eruit gehaald en dit moet opnieuw gelegd worden. Het gaat hier om 48 tegels van 60 x 60 x 4,5 cm. Verder moeten er 17 a 18 m2 gele betontegels 30 x 30 x 4,5 gelegd worden en ongeveer 15 meter betonbandjes van 1m x 14 x 4,5 cm. De betonbandjes liefst gelegd in stabilisatiezand. Er is voldoende geel zand aanwezig. Graag een offerte.

Achtertuin bestraten

In de tuin dient een stuk van 3 bij 5 meter en een stuk van 1 bij 2 meter bestraat te worden met stoeptegels van 30 bij 30 cm. Deze tegels, het zand en het worteldoek is al aanwezig. Voorkeur gaat uit naar een prijs indicatie via de email.

Bestraten tuin

Bestraten van 38 m2 incl uitvlakken. Tegels die gelegd moeten worden hebben de volgende afmetingen 50 x 30 x 2 cm. Tegels zijn er al.

bestrating ca 38 m2

Bestraten van de achtertuin incl vlakmaken Het heeft een oppervlakte van 38m2 tegels die erin moeten zijn 50x50x2. Het liefst tussen nu en begin juni, mag ook op een avond of zaterdag.Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte

Bestrating tuinterras

Bestaand tuinterras (50m2) opnieuw bestraten met huidige stenen (verzakking ed.). Daarnaast het maken van een trap (2 a 3 treden) van terras naar tuin, over een breedte van 4 meter. Stenen zijn dus aanwezig.

bestrating maken in achtertuin

wij willen achter ons huis de bestrating veranderen. stenen 20x20 zijn al aanwezig. het gaat om de uitbreiding van het terras en verandering van tegelpad door vervanging van 40x60 tegels door stenen 20x20. + nieuw terras van ca 16 m2.

Terras betegelen ± 45 m2. Ook zand ...

Terras betegelen ± 45 m2. Ook zand storten. Egaliseren en leggen. Denk dat ik de tegels zelf verzorg. Ook worteldoek.

Bestrating van de achtertuin. In totaal ...

Bestrating van de achtertuin. In totaal 37 m2, 50*50 betontegels. En 5m2 dikformaat. Wij zullen de tegels verzorgen.

Wat gaat het mij kosten om mijn ...

Wat gaat het mij kosten om mijn garagepad opnieuw te laten leggen. Er liggen nu gewassen grinttegels in en die zouden er opnieuw ingelegd moet worden.

ik heb een terras en een pad (en ...

ik heb een terras en een pad (en eventueel later een oprit) welke gelegd moeten worden met waal of dikformaat. graag globale offerte. m.vr.groet