Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Eelderwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Eelderwolde heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Eelderwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Eelderwolde of directe omgeving.

29 klanten uit Eelderwolde bevelen een bij Casius in Eelderwolde aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Eelderwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: klinkers laten leggen op boerenerf van 4000 m2, tuin egaliseren en bestraten, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, dakterras aanleggen, bestrating paden, oprit en terras vervangen, vlonder en steigers aanleggen op een eiland, tegels leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Eelderwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Eelderwolde:

Terras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen aan het water. Het gaat om een terras van ongeveer 8 m2.

Tuin ophogen en bestraten

-oprit voor 2 auto's (grind) -langs huis strook 2 m grind (20 m2) -achter huis 40 m2 tegels -ophogen grond (totaal 60 M2, 10-20 cm) -evt. Aanbrengen beschoeiing voor water 19 m breed, 2 m hoog (water 1 m)

Keramische terrastegels leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 2 terrassen met keramische tegels van 75 x 75 x 1 cm. Het gaat om een terras van 450 x 300 cm en een terras van 640 x 450 cm. De ondergrond is een zandbed met geel zand. Daarop moet drainagemortel worden aangebracht en de tegels moeten verlijmd worden. De tegels zijn hier inmiddels aanwezig.

Bestraten achterzijde woning

Het bestraten van een perceel tuingrond, ongeveer 6 meter bij 2 meter met betontegels van 60 x 60 centimeter. Zand is aanwezig. Het te bestraten gedeelte egaliseren (wellicht een beetje afgraven), aanvullen met zand en bestraten met de aanwezige tegels.