Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit De Wijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in De Wijk heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in De Wijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in De Wijk of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit De Wijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating op parkeerplaatsen aanleggen, rubbertegels aanbrengen, dakterrassen bestraten, betontegels in een achtertuin leggen, voor- en achtertuin voorzien van terrastegels, terras bestraten met betontegels, oprit met natuursteen opnieuw aanleggen, zevenduimers klinkers laten leggen, dakterras aanleggen, terras aanleggen, dakterras aanleggen, dakterras bekleden, terras aanleggen, oprit, terras en pad opnieuw straten, bestrating in de tuin leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in De Wijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in De Wijk:

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating leggen in de achtertuin van circa 65 m2. Dit moet dan met tuintegels 50 x 50 of 60 x 60 cm.

Beton klinkers opnieuw leggen

Het net gelegde terras ligt schots en scheef. Deze klinkers zal ik zelf verwijderen en de vakman dient het opnieuw te leggen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Terras aanleggen met Schellevis tegels

Uitgraven toplaag zwarte grond (10-15 cm) en afvoeren (nieuwbouw). Tuin slechts toegankelijk via tuindeur achterzijde. Makkelijk bereikbaar 4 - 5 meter van parkeerterrein. Graag leveren en aanbrengen ophoog/vul zand. Egaliseren en uitvlakken (afschot). Oppervlakte tegels: 36 - 37 m2. Schellevis tegels 60 x 60 x 5 leggen met voeg van 3 - 4 mm. Schellevis tegels worden toegeleverd.

Achtertuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 55 tot 60 m2 groot. Hier zouden wij graag of de bestaande bestrating opnieuw willen laten leggen. De huidige bestrating bestaat uit grindtegels van 40 x 60 cm, betontegels van 50 x 50 cm en van 30 x 30 cm. Er zal ook een gedeelte zwart zand vervangen moeten worden door geel zand. Dit zal ongeveer 15 tot 20 m2 zijn Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de huidige bestrating vervangen zal worden door Abbystones. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 1.40 meter in de achtertuin

Pad weer opnieuw straten

Herbestraten van ongeveer 15 m2. Betreft een pad van ongeveer 9 meter stenen en een cirkel van 3 meter doorsnede.

Opnieuw bestraten van de oprit

Door de jaren heen is onze oprit gaan verzakken. We willen deze graag opnieuw laten bestraten. Omdat we met een vrij zware bus en caravan op de bestrating rijden en we op klei-leem grond wonen verzakt de bestrating telkens om de zoveel jaar. Is hier een oplossing voor te vinden? Werkzaamheden zijn bestrating eruit halen, egaliseren en opnieuw bestraten. De oppervlakte van de oprit is ongeveer 4 x 30 m.

Oprit bestraten van nieuwbouw woning

Er ligt nu zand betreft een nieuwbouw 30 m2

Terras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen dat circa 10 cm boven het maaiveld ligt. Het huidige zandbed is eerder al gedrild. De tegels zijn 60 x 60 x 2 Solid stone spots. De afmeting is ongeveer 250 cm bij 640 cm.

Tuin bestraten

Gewone bestrating aanleggen, zitten te denken aan tegels van ongeveer 60 x 60 cm. De tuin is ongeveer 45 m2 er moet wel wat zand uit gehaald worden en vervolgens geel zand gestort. Locatie is god bereikbaar.

Beton tegels leggen

Beton tegels leggen 60 x 60 cm. Dit in verband leggen. Dus er zijn een aantal die doormidden geslepen moeten worden. Het is een bestaand terras. De oude klinkers halen we er zelf uit. Er ligt voldoende geel zand onder. Totaal oppervlakte 34 m2. Dus alleen leggen. Prijs graag vermelden inclusief BTW.

Deel oprit opnieuw bestraten

De stenen dienen te worden verwijderd en de grond vlak gemaakt met het aanwezige zand. Hierna moet de bestrating terug geplaatst gaan worden. De stenen zijn in het midden smaller, zodat ze precies in elkaar passen. De oprit is ongeveer 60 m2 groot.

Terrastegels leggen

Het laten leggen van 40 m2 terrastegels 60 x 60 x 4 cm. Er is zand aanwezig.

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van ongeveer 13 vierkante meter, inclusief ophogen met zand! Tegels van 60 x 60 x 4 cm. Het liefst nog voor de kerstvakantie. We kunnen een partytent neerzetten, zodat alles droog blijft! De grond is niet echt nat want er ligt dik plastic erover. Het gaat om een tuin van 13 m2.

Nieuw terras in de tuin laten leggen

Wij willen een nieuw terras laten leggen in de tuin. Er is nu nog geen terras waar het terras moet komen. Afmeting: 3 tot 4 meter breed en 3.60 meter diep. De tegels hebben we nog niet aanschaft. In overleg zijn deze door u te leveren.

Terras leggen

Ik zou graag een vakman willen die keramische tuintegels (60 x 60 x 2 cm) voor mij kan leggen. Ik wil ook een afvoergoot geplaatst hebben voor het regenwater. Voorwerk doe ik zelf.

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand

Tuin en oprit laten betegelen

25-30 m2 tuin, waarin nu een betegelde oprit, in zijn geheel met waarschijnlijk vrij grote tegels betegelen. Hierin 1 a 2 uitsparingen voor planten.

Bestraten van de oprit

Voor ons nieuw te bouwen huis moet de oprit bestraat worden, inclusief afgraven en afvoeren grond, en wit zand. Het gaat om een oprit van ongeveer 40 m2. Stenen leveren wij zelf aan. Prijsopgave per m2.

Voortuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Betreft voortuin nieuwbouw woning. Geel zand is al aangebracht bij de bouw. Zal nog aangetrilt moeten worden. Er komen tegels van voordeur naar stoep en een strook onder het keukenraam. Het zal gaan om tegels van 50 x 50 cm, totaal circa 25 stuks. Rondom de tuin moeten omsluitbanden of palissades gezet worden, totaal circa 22 m. Graag een offerte voor het aanleggen hiervan.

Straatklinkers laten aanleggen

De achtertuin willen wij graag laten betegelen. Het onkruid wat er staat dient te worden verwijderd, wellicht afgegraven, en daarna moeten er klinkers gelegd worden. De achtertuin is 1.80 meter breed en 6.60 meter lang. Er is een achterom.

Tuin aan de achter- en zijkant bestraten

Ik wil de achtertuin en zijkant van het huis bestraten. Dit is ongeveer 70 vierkante meter groot. De materialen zijn al door mij aangeschaft.

Aanleg van terras achter woning

Betreft het leggen van een terras van circa 6 x 4,8 meter en aansluitend een pad van 2.70 x 1.60 meter. Te verwerken tegels zijn 60 x 60 x 5 cm groot. Aanwezige objecten waar omheen gewerkt moet worden zijn straat put 35 x 35 cm, HWA buis 4 cm en trap afgang 66 x 122 cm. De huidige bestrating (Waaltjes) verwijder ik zelf, vervolgens 5 a 6 cm ophogen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

H-klinkers of klinkers leggen

Het betreft het leveren en leggen van 400 m2 straat werk, baan maken en leggen. Het zandbed ligt klaar en het werkt dient daar waar mogelijk in 1 dag gedaan te worden.

Keramische terrastegels leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 2 terrassen met keramische tegels van 75 x 75 x 1 cm. Het gaat om een terras van 450 x 300 cm en een terras van 640 x 450 cm. De ondergrond is een zandbed met geel zand. Daarop moet drainagemortel worden aangebracht en de tegels moeten verlijmd worden. De tegels zijn hier inmiddels aanwezig.

Bestrating overnieuw leggen

De tuin is zojuist door een ander gelegd met tegels van 60 x 30 cm. Nu ligt het er verschrikkelijk in en wil het graag opnieuw laten leggen. Het gaat om 35 m2.