Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Coevorden of directe omgeving.

108 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: kasseien aanbrengen, oprit en terrassen aanleggen, waaltjes plaatsen in de tuin, houten terras op verdieping aanleggen, ophalen bestrating, oprijlaan bestraten, dolemiet oprit en bestraat terras aanleggen, terrastegels leggen, sierbestrating leggen, achtertuin met betontegels bestraten, tegelwerk en gras in de achtertuin aanleggen, oprit aanleggen, nieuw terras aanbrengen en gehele tuin bestraten, bestrating op de oprit en in de voortuin aanbrengen, tuin volledig laten bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Coevorden:

Deel oprit opnieuw bestraten

De stenen dienen te worden verwijderd en de grond vlak gemaakt met het aanwezige zand. Hierna moet de bestrating terug geplaatst gaan worden. De stenen zijn in het midden smaller, zodat ze precies in elkaar passen. De oprit is ongeveer 60 m2 groot.

Tegels verwijderen en opnieuw betegelen

Bestaande bestrating verwijderen. Opnieuw zand storten. Opnieuw betegelen (waterpas in verband met plaatsing van een nieuw tuinhuisje). Inclusief materiaal en afvoer materiaal. Betreft ongeveer 20 m2.

Tuintegels in de tuin vervangen (131018-000006)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant het verwijderen van ongeveer 45m2 tuintegels. Daarna het opnieuw leggen van wederom 45m2 tuintegels. De tuintegels dienen gelegd te worden om een vijver en bloembakken heen. Het zijn in totaal ongeveer 40 tegels van 0,50 bij 0,50. De klant wenst het werk graag uitgevoerd te hebben in maart of april 2014. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 131018-000006 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Bestrating achtertuin en pad

Er ligt al bestrating maar deze moet opgehoogd worden. Oppervlakte 5 bij 3.5 meter achter in tuin. En pad naar voordeur tegels 30 bij 30 eruit afmetingen; 3.90 / 90 cm / 100 cm. En nieuwe tegels 60 bij 40 cm moet erin, heb die al bij huis.

Nieuwe straat om het huis

Nieuwe straat om het huis, en advies over de stenen die gebruikt moeten worden, oude tegels afvoeren, het gaat om plusminus 80m2. Het is een rijtjeshuis met een hoek. Oprit bij carport en een stukje tuin.

Wij willen samen met de buren in een 2 ...

Wij willen samen met de buren in een 2 onder 1 kap woning ons achter terras laten overkappen. Totale breedte 8m40. Diepte 3m