Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Borger te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Borger heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Borger u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Borger of directe omgeving.

24 klanten uit Borger bevelen een bij Casius in Borger aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Borger bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: regulier tegelwerk, oprit aanleggen, sierbestrating leggen, sierbestrating tuin aanleggen, carport bestraten, rond om het huis 2 opritten realiseren, divers straatwerk, oprit bestraten, terras aanleggen, ophogen en sierbestrating aanleggen, bestrating van de achtertuin, herbestraten tuin 80 vierkante meter, oprit leggen samen met de buren, oprit aanleggen, kavelweg aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Borger staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Borger:

Terras herbestraten

Het betreft ongeveer 45 m2 aan grindtegels. Afhankelijk van de prijs wil ik nieuwe tegels leggen. In ieder geval moet er worden opgehoogd met zand.

Bestrating in de voor- en achtertuin aanleggen

Wij willen bij ons nieuwe huis een tuin aan laten leggen. Aan de voorkant van het huis willen wij een looppad, van ongeveer 3 bij 1 meter. Aan de achterkant van het huis willen wij een terras en looppad naar achter, van totaal ongeveer 30 m2. Het betreft een nieuwbouwwoning. De te gebruiken tegels zijn 30 bij 20 cm. Zouden jullie voor ons kunnen uitrekenen wat dit kost? Graag zouden wij een prijs willen ontvangen van egaliseren inclusief geelzand en één zonder.

Garagepad ophogen en parkeerplaats maken

Ik wil van het garagepad het wielspoor laten ophogen 3.60 x 11.00 meter. Plus parkeerplaats maken van ongeveer 14 m2, het is 2.50 x 5.50 meter. Voor de parkeerplaats heb ik nog stenen nodig, grond moet iets afgegraven worden, deze ligt 20 cm hoger dan het garagepad.

oprijlaan opnieuw bestraten met ...

oprijlaan opnieuw bestraten met bestaande klinkers. terras opnieuw bestraten en bestrating in tuin aanleggen