Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Beilen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Beilen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Beilen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Beilen of directe omgeving.

58 klanten uit Beilen bevelen een bij Casius in Beilen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Beilen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: klinkers laten leggen op boerenerf van 4000 m2, een betonnen oprit realiseren voor bouwverkeer, tuin opnieuw bestraten, terras aanleggen met kasseien, bestrating en verhoogde borders realiseren, bestrating naast oprit leggen en wat metselwerk, betonvloer storten, terras en plantenbakken realiseren in een achtertuin, oprit grind/split, het opnieuw aanleggen van een oprit, tuin bestraten, bestrating vervangen door keramische tegels, sierbestrating leggen, voor- en achtertuin betegelen, vlonders vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Beilen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Beilen:

Achtertuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 55 tot 60 m2 groot. Hier zouden wij graag of de bestaande bestrating opnieuw willen laten leggen. De huidige bestrating bestaat uit grindtegels van 40 x 60 cm, betontegels van 50 x 50 cm en van 30 x 30 cm. Er zal ook een gedeelte zwart zand vervangen moeten worden door geel zand. Dit zal ongeveer 15 tot 20 m2 zijn Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de huidige bestrating vervangen zal worden door Abbystones. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 1.40 meter in de achtertuin

Tuin aan de achter- en zijkant bestraten

Ik wil de achtertuin en zijkant van het huis bestraten. Dit is ongeveer 70 vierkante meter groot. De materialen zijn al door mij aangeschaft.

H-klinkers of klinkers leggen

Het betreft het leveren en leggen van 400 m2 straat werk, baan maken en leggen. Het zandbed ligt klaar en het werkt dient daar waar mogelijk in 1 dag gedaan te worden.

Opsluitbandjes langs de tuin plaatsen

Het gaat om plaatsen van 13 opsluitbandjes langs de tuin van 4 bij 5 meter. De bandjes zijn aanwezig en dienen zo spoedig mogelijk geplaatst te worden.

Verzakte delen herstraten

De oprit en het terras zijn op aantal plekken verzakt. Ik wil graag laten herbestraten. De totale oppervlakte van de verzakte delen is 20 m2. De vakman dient ook het zand te leveren.

Wij zijn op zoek naar iemand die een ...

Wij zijn op zoek naar iemand die een terras kan aanleggen met een overkapping waarbij een aantal klimmers om hoog kunnen klimmen en waaronder een zitje is te realiseren. Het betref een oppervlak van 4 x 4 in een zonnige hoek van de tuin.

aanbrengen van diverse paden .

aanbrengen van diverse paden .