Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin betegelen:

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn kleine voortuin betegelen. Er zit momenteel aarde en onverzorgd gras. Ziet er niet uit. De tuin in 4,50 bij 5,70 meter. Gewoon mooie stenen, zodat het er een beetje verzorgd en strak uitziet.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin betegelen uit heel Nederland:

Voortuin opnieuw betegelen en eventueel eerst tuin goed uitgraven

Voortuin met 18.75 m2 trommelstenen betegelen. Mijn huis ligt iets hoger dan de voortuin. De huidige voortuin ligt scheef om dit verschil op te vangen. De tuin moet dus goed uitgegraven worden en het looppad moet iets hoger worden gelegd of er moet een soort trappetje worden gemaakt. In de huidige voortuin liggen nog enkele stenen, aarde en een dekzeil met restjes kiezels (95% van de kiezels hebben we zelf al weggehaald). De grote struik op de foto mag gewoon blijven staan (de tuin is in totaal 21 m2, dus het stukje bij de struik hoeft niet betegeld te worden). De stenen heb ik al besteld, zand zou ik graag door u laten regelen. In week 13 worden de stenen bezorgt. Mijn voorkeur gaat uit naar week 13 of 14 om te beginnen.

Badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg

Ik heb een nieuwbouw woning en ik ben op zoek naar een aannemer die alle zorg van me gaat overnemen. Het gaat hier om : -Badkamer 2.66 bij 2.15 m2 en wc 1.40 bij 1.1 m2. Tegelformaat 60 x 30 30 60 bij 60. - Stucen / schilderen van muren ongeveer 250 m2 -elektricien : voor de inductieplaat een extra stopcontact andere kant van de kamer . -Tuinaanleg : 5 x 16 m achter en 5 x 5 voortuin - Plaatsen schutting

Voortuin betegelen om auto te parkeren

de tuin bedraagt ongeveer 10 m2. standaard tegels van 50 x 50. Moet stevig genoeg zijn om een auto te kunnen parkeren.

Egaliseren, betegelen, gras aanleggen

Graag wij gaan verhuizen en willen de tuin laten doen, graag ontvang ik een kostenindicatie voor het egaliseren en betegelen van 2 terrassen waar op ieder terras een tafel met 6 stoelen moet kunnen staan. Het tuinoppervlakte is ongeveer 120m2 aan achtertuin en 24m aan voortuin. De voortuin willen wij met betegeling , in de achtertuin 16m2 voor 1 terras, het andere terras ook ongeveer 16m2. Het zal allemaal met een kraan worden gelegd. Hopelijk geeft de foto voldoende beeld om een indicatie te kunnen geven.

Tuin betegelen

Ik wil de voortuin (+-25 m2) en achtertuin (+-50 m2) betegelen. Beton tegels iets van 50 x 50 cm. Dit is met egaliseren en evt. diepte onkruid verwijdering. Ik hoor graag de totale kosten.

Tuin renovatie voor en achter

Onze achtertuin van 75 m2 willen we graag helemaal laten renoveren naar een kindvriendelijke tuin met een terras. De bedoeling is dat de tuin helemaal leg word gehaald, die staat nu vol met rotzooi. Ik wil een deel betegelen, een stukje gras, en een gedeelte voor een voor terras. Daarnaast de voortuin van 8 m2 opnieuw betegelen.

Tuin renoveren van 210 m2

ik wil mijn voor en achtertuin laten renoveren, het gaat totaal om ongeveer 210 m2. situatie nu is dat er een vol gegroeide tuin achter is, met enkele tegels, wij willen een aantal planten weghalen en een aantal behouden, ook willen wij de tegels opnieuw laten betegelen. Ook willen we een tuinhuisje erop in vorm van lounge hoek met ernaast een stukje kunstgras. voortuin is betegeld met bomen, deze zal opnieuw betegeld moeten worden.

Een klein huis aan de zijkant van mijn tuin bouwen

Aan de zijkant van mijn vrijstaande hoekwoning heb ik een tuin van 4 x 7.5 meter. Ik zou graag mijn tuin laten betegelen. De schutting heb ik al en een paar planten komen in de voortuin. Op de begane grond zit een keuken en woonkamer, op de 1e verdieping de badkamer en op de 2e verdieping zit een dakkapel. Ik zou op het stuk van 4 x 7.5 meter een klein huis van steen laten bouwen van 30 m2. Ik wil de vergunning aan gaan vragen. Ik weet niet welke fundering er nodig is. Graag de buitenafwerking, binnen doe ik zelf, maar wel graag inclusief elektriciteit.

Deel voortuin betegelen

Een deel van de voortuin laten betegelen. Er staan planten in, waar ik omheen betegeld zou willen zien. Ik heb in principe een voorkeur voor “gewone” trottoirtegels. Er ligt nu aarde in/op. Het is wat ongelijk. Het is geen groot oppervlak: (?) ongeveer 4 bij 4.

Tuin ontwerp en aanleg

Verzoek tot offerte. - Betreft nieuwbouwwoning. - Achtertuin 8,8 x 5,4 meter (minus tuinhuis van ca. 5 m2). - Voortuin van 5,4 * 2,6m. - Voortuin willen we graag laten betegelen. Graag daarvoor een offerte. - Voor de achtertuin geldt dat wij graag een offerte ontvangen voor het ontwerp/de aanleg van de tuin. De wensen zijn als volgt: 50% bestraten, 50% aarde t.b.v. planten/kunstgras. De ondergrond betreft veengrond. Graag willen we templexplaten/piepschuim laten leggen onder de tuin tegen verzakking. Om de tuin willen we een houten schutting laten plaatsen met verticale planken (3 zijden, 8.8m, 8.8m en 5.4m). Ook willen wij een kabel laten leggen door de tuin voor elektriciteit op 4 punten t.b.v. lantaars. Deze kabel kan worden aangesloten op het elektrapunt in het tuinhuis. De lantaarns leveren wij zelf, de overige materialen niet. Alvast dank. Gaat om een huis in de regio Woerden wat nog geen adres heeft.

Partners

Partners van Casius