Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras in achtertuin aanleggen:

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van ongeveer 13 vierkante meter, inclusief ophogen met zand! Tegels van 60 x 60 x 4 cm. Het liefst nog voor de kerstvakantie. We kunnen een partytent neerzetten, zodat alles droog blijft! De grond is niet echt nat want er ligt dik plastic erover. Het gaat om een tuin van 13 m2.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras in achtertuin aanleggen uit heel Nederland:

Drainage aanleggen in achtertuin

Graag een prijsopgaaf voor het aanleggen van een drainagesysteem. Langs terras tot aan garage en aansluiting op hemelwaterafvoer. De lengte is ongeveer 14 meter.

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Terras in tuin uitbreiden

Bestaand terras vergroten met ongeveer 5 m2 aan betontegels. Het gaat om de achtertuin die een achterom heeft.

Bestraten van de achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn achtertuin. Het gaat om de gamma terras tegel Broadway antraciet 30 x 20 x 4,7 cm. Ook zal langs de schuttingrand een opsluitband geplaatst moeten worden. De totale lengte bedraagt circa 22 m. Ook rondom het later aan te leggen grasveld moet een opsluitband worden geplaatst. Dit is ongeveer 20 m. Het te bestraten stuk is circa 76 m2. Een groot gedeelte van de grond hoeft alleen geëgaliseerd te worden. Een klein stuk van de te bestraten grond moet worden afgegraven/opgehoogd en geëgaliseerd.

Terras en pad achtertuin leggen

Het opnieuw leggen en ophogen (10 cm) terras van 5.40 x 4 meter terras aan het huis. Deze vastleggen door middel van een opsluitband. Het gaat om 10 stuks. Het terras is 21.6 m2. Het opnieuw leggen en ophogen (5 cm) van het pad langs de schuur van een oppervlakte van 10.8 m2. Leveren van zand (3 m3) en tegels optioneel en verwijderen van bestrating ook optioneel. De bestaande tegels zijn grindtegels 60 x 40 cm.

Tuin afgraven en klaarmaken met zand voor aanleg terras

Binnen nu en 2 weken wil ik de achtertuin van 80 m2 laten afgraven met 15 tot 20 cm. Hierna moet er een zandlaag aangelegd worden waarop een keramische tegel van 4 cm gelegd kan worden. Dit is ongeveer 13 m3. De grond moeten worden afgevoerd naar een andere locatie 18 km verder op. De grond kan hier zo heengebracht worden en neergestort. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het afgraven tot 20 cm voor 80 m2 en laten afvoeren naar andere locatie. Ook hier zal er dan 13 m3 zand gestort moeten worden en geëgaliseerd.

Achterterras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen in de achtertuin. Ik wil hiervoor tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Het oppervlak is 40 m2.

Twee terrassen in achtertuin bestraten

Het gaat om 2 aparte terrassen die opnieuw bestraat moeten worden. De oude bestrating gaan wij zelf verwijderen. De ondergrond onder deze tegels is voor ons onbekend, hier zal de vakman naar moeten kijken. Er zal 1 terras van 6 bij 4 meter en 1 terras van 3 bij 3.50 meter gelegd moeten worden. Daarnaast komt er nog een looppad van 5 meter lang en 40 cm breed. De tuin is goed bereikbaar.

Terras geheel bestraten

Gehele achtertuin bestraten met grote tegels van 100 x 100 cm inclusief voorbereiding gele zand ed. De totale oppervlakte is 56 m2 dus een totaal offerte gewenst

Composiet terras timmeren

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 13 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Composietdelen plaatsen in een serre van 560 cm breed en 223 cm diep. Achtertuin is goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius