Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit ophogen en herbestraten:

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit ophogen en herbestraten uit heel Nederland:

Oprit bestraten

Ik zoek een partij voor het leggen van sierbestrating en het ophogen van mijn oprit. Het gaat om 25 m2. De sierstenen moeten ongeveer 15 x 15 x 6 cm worden.

Oprit voor de garage ophogen

Ik wil de bestaande oprit ophogen, waarna de bestaande stenen terug worden geplaatst. De oprit meet 6.50 meter x 8.50 meter en een zijkant van 2,30 m x 2.50 meter. Werkzaamheden zijn het plaatsen van zand, egaliseren en de bestaande tegels terugleggen.

Oprit en kasseien ophogen en herbestraten

Kasseien oppakken en oprit (5x5) ophogen en opnieuw bestraten met de huidige kasseien. Dit om wateroverlast in de toekomst te voorkomen.

Oprit ophogen en herbestraten

De oprit is 6 meter lang en 3 meter breed, en klein stukje zijkant van 1.50 meter bij 3 meter. Wij hebben een gezamenlijke oprit, en geheel x 2. Qua ophogen, zand, zal er ongeveer 3-5 cm opgehoogd moeten worden. De bestrating mag daarna terug geplaatst worden.

Oprit bestraten

De tegels van de oprit wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna moet er nieuwe bestrating gelegd worden. Ophogen is waarschijnlijk niet nodig. De oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Sierbestrating oprit tussen woningen

Sierbestrating oprit tussen 2 woningen. Er ligt nu grind dat eerst verwijderd moet worden, ophogen/uitvlakken en bestraing leggen. Ca 60 m2

Tuin afgraven en ophogen met zand

Ik wil graag onze oprit, ongeveer 9 x 3 meter, en 2 plantvakken, ongeveer 2 x 2 meter, afgegraven hebben en opgehoogd met zand. Bestraten wil ik hierna zelf doen. Van de oprit is het losse grind al verwijderd, maar er ligt nog wat grind in de ondergrond gedrukt. Door de plantvakken loopt een sproei installatie, die mogelijk behouden moet blijven. Wij hadden zelf bedacht in het hemelvaartsweekend (10 t/m 14 mei) de tuin uit te graven. Zou dit u schikken?

Langwerpige oprit aanleggen

Het betreft de oprit, langwerpig, circa 20 x 4 meter. Hier moet grind of iets vergelijkbaars en tegels op komen te liggen. Ophogen en egaliseren van de oprit is nodig. De tegels mogen overigens ook wat donkerder zijn.

Plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin

- Leveren & plaatsen houtbetonschutting 13 meter. - Bestraten van voor-, achter- en zijtuin met betontegels 60 x 60 x 4,7 cm (110m2) - Tuin achter ophogen ongeveer 4 cm - Van de voortuin is 36 m2 oprit en dient verstevigd te worden voor auto's. - Erfscheiding muurtje oprit middels wallblocks 55 cm hoog, 15 x 15 x 30, ongeveer 175 blocks nodig. - plaatsen stukje kunstgras 12 m2 Het betreft een hoekhuis en dit is allemaal goed bereikbaar.

Oprit en tuin ophogen en herbestraten

De oprit van 7 x 5,50 meter willen we laten ophogen met gebruik van bestaande stenen. Er moet een auto op staan. Het ligt nu 17 jaar en golft, vandaar. Ook de tuin van 7,5 x 12 meter exclusief schuur van 2,75 x 4 en border van 1 x 5 meter. Alleen ophogen met maximaal 10 cm. De tuin is achterom bereikbaar.

Partners

Partners van Casius