Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit ophogen en herbestraten:

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit ophogen en herbestraten uit heel Nederland:

Oprit verhogen en schuttingen plaatsen

Wij willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor het ophogen van onze oprit en plaatsen van een schutting. De oprit is 11,5 x 3 meter en 6 x 3 meter groot. De oprit moet ongeveer 10 cm worden opgehoogd en daarna moet de huidige klinkerbestrating er weer worden teruggeplaatst. Verder willen we een schutting van 2 meter hoog aan 3 zijden van de tuin van respectievelijk 8,1 meter, 9 meter en 9,2 meter lang. De schutting willen we uitgevoerd in Douglas hout met palen van 15 x 15 cm. We willen graag uw offerte met daarin aparte posten voor alle materialen en de geschatte uren per onderdeel. Een bezoek vooraf stellen wij op prijs.

Oprit opnieuw aanleggen

Grindtegels van de oprit verwijderen, oprit opnieuw bestraten met klinkers (in overleg), stoep verwijderen en opnieuw leggen. De oprit is ongeveer 25 vierkante meter, indien nodig ophogen in egaliseren. De stoep is 10m2 maar dit ligt in beton, moeilijk te verwijderden. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten, afmetingen zijn 7.5 bij 5 meter. Het huis staat scheef ten opzichte van de straat, dus aan de ene kant iets korter dan de andere kant. We willen hetzelfde patroon houden. Het gat dus alleen om het ophogen (zand zou ik eventueel ook zelf kunnen regelen). Het is nu enkele centimeters ingeklonken en aan één zijkant zijn de bandjes scheef gedrukt. Afmetingen stenen zijn 5 x 15 cm. We willen zelf de stenen wel stapelen zodat direct met ophogen begonnen kan worden. Ik heb 1 foto bijgevoegd en kan er meerdere toesturen, indien nodig.

Oprit afgraven, ophogen met zand en bestraten

Het betreft een oprit van 65 m2. Er dient te worden afgraven, ophogen met zand en puin en bestraten. Ik heb beton tegels van 40 x 30 x 6 cm besteld.

Tuin voor en achter bestraten

Ik wil graag mijn voortuin en oprit laten bestraten, terras achter ophogen en bestraten.

Oprit ophogen en herbestraten

Onze bestaande oprit van 18 x 2.30 meter is verzakt. Ik wil de betonklinkers laten verwijderen en de ondergrond laten verbeteren en ophogen. Daarna moet de huidige bestrating herplaatst worden. Ik heb geen haast met deze klus. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin en oprit van straatwerk voorzien

Voor het verbinden van het terras met de oprit, en het uitbreiden van het bestaande terras wil ik tegels laten leggen vergelijkbaar met de huidige bestrating (50x50cm). Totale oppervlakte is circa 14-20m2, afhankelijk van breedte van het aan te leggen pad, dit graag in overleg. Indien ophogen en egaliseren. Ik wil graag het terras richting de oprit. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit ophogen en betegelen

Op dit moment liggen er kleine klinkertjes/steentjes op onze oprit van 3 x 9 meter. Wij zullen die waarschijnlijk zelf verwijderen en willen er daarna tegels van 60 x 60 x 6 cm laten plaatsen, die wij inmiddels hebben gekocht. De ondergrond moet ook met zand worden opgehoogd. We ontvangen graag uw offerte, met een aparte post voor het verwijderen van de huidige bestrating.

Oprit opnieuw bestraten

De klinkers op de oprit van ongeveer 30 m2 dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient de oprit bestraat te worden met de door mij aangeleverde nieuwe tegels van 20 bij 30 cm. Ophogen is volgens mij niet nodig.

Inrit vernieuwen

Inrit van circa 50 m2 vernieuwen: wij denken onder andere in het kort (uitvoerige omschrijving is aanwezig) aan de volgorde van het belangrijkste werk: 01. Grindtegels, punt looppad voordeur, grind, klimop, overtollige en 10/15 cm afgegraven grond verwijderen. Wat bruikbaar is elders in de tuin gebruiken? 02. Bamboeafscherming (wortelbegrenzer) van 10 meter lang x 0,65 hoog. 30 cm (wordt 40 cm met ophoogzand) in de grond en 1 meter aan straatkant voor de schutting plaatsen/ingraven. 03. Vanaf garage naar en 1 meter h tegen schutting een grijs ¾ elektra buisje leggen met drie aderig grondkabeltje. 04. Voor de bamboeafscherming, 10 lang x 2 meter hoog (10 cm in ophoogzand) en 1 meter aan straatkant, gespleten bamboematten aan de schutting vastmaken. 05. Ronde haag ver en diep terugsteken en het ronde model aanpassen. 06. Voor de nieuwe haag ronding wortelbegrenzer plaatsen/ingraven. 07. Totale oprit 10 cm ophogen met gebroken puin en 5 cm ophoogzand. 08. Gebroken puin en ophoogzand aantrillen/uitvlakken/uitreien. 09. Zwarte betonnen palissade paaltjes en zwarte betonnen bielsen plaatsen. (De paaltjes en de bielsen vormen de opsluitband voor grindplaten met grind.) 10. Anti worteldoek leggen. 11. Grindmatten plaatsen. 12. Grindmatten vol storten met grind. 13. Grind egaliseren. 14. Aansluiting haag met oprit buren en straat herstellen.

Partners

Partners van Casius