Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit ophogen en herbestraten:

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit ophogen en herbestraten uit heel Nederland:

Terras ophogen en opnieuw leggen

Ik wil de oprit laten ophogen en opnieuw laten leggen met bestaande straatklinkers. Het geheel 36 m2, moet zo'n 7 cm hoger.

Oprit ophogen en bestraten

Ik wil de oprit bestraten en met 2,50 cm ophogen. De oprit is ongeveer 55 vierkante meter. 12,5 kuub zand is nodig om dit weer op hoogte te laten komen. Ik wil de bestaande betonnen tegeltjes hergebruiken.

Oprit aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een nieuwe oprit, in totaal moet de oprit 240m2 worden. 4 meter breed en 60 meter lang, een pad van 1 meter breed met betonklinkers (loop/fietspad) en daarnaast zo'n 3 meter grind. Onder de carport moet een dubbele laag stoeptegels komen (stoeptegels hebben we). Dit is zo'n 15 tot 20m2 Graag ontvangen wij een richtprijs, er ligt nu niets, is een stuk gras, dus graag incl afgraven, ophogen met zand, puin onder grind etc. Mvg

Oprit verhogen en schuttingen plaatsen

Wij willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor het ophogen van onze oprit en plaatsen van een schutting. De oprit is 11,5 x 3 meter en 6 x 3 meter groot. De oprit moet ongeveer 10 cm worden opgehoogd en daarna moet de huidige klinkerbestrating er weer worden teruggeplaatst. Verder willen we een schutting van 2 meter hoog aan 3 zijden van de tuin van respectievelijk 8,1 meter, 9 meter en 9,2 meter lang. De schutting willen we uitgevoerd in Douglas hout met palen van 15 x 15 cm. We willen graag uw offerte met daarin aparte posten voor alle materialen en de geschatte uren per onderdeel. Een bezoek vooraf stellen wij op prijs.

Oprit opnieuw aanleggen

Grindtegels van de oprit verwijderen, oprit opnieuw bestraten met klinkers (in overleg), stoep verwijderen en opnieuw leggen. De oprit is ongeveer 25 vierkante meter, indien nodig ophogen in egaliseren. De stoep is 10m2 maar dit ligt in beton, moeilijk te verwijderden. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten, afmetingen zijn 7.5 bij 5 meter. Het huis staat scheef ten opzichte van de straat, dus aan de ene kant iets korter dan de andere kant. We willen hetzelfde patroon houden. Het gat dus alleen om het ophogen (zand zou ik eventueel ook zelf kunnen regelen). Het is nu enkele centimeters ingeklonken en aan één zijkant zijn de bandjes scheef gedrukt. Afmetingen stenen zijn 5 x 15 cm. We willen zelf de stenen wel stapelen zodat direct met ophogen begonnen kan worden. Ik heb 1 foto bijgevoegd en kan er meerdere toesturen, indien nodig.

Oprit afgraven, ophogen met zand en bestraten

Het betreft een oprit van 65 m2. Er dient te worden afgraven, ophogen met zand en puin en bestraten. Ik heb beton tegels van 40 x 30 x 6 cm besteld.

Tuin voor en achter bestraten

Ik wil graag mijn voortuin en oprit laten bestraten, terras achter ophogen en bestraten.

Oprit ophogen en herbestraten

Onze bestaande oprit van 18 x 2.30 meter is verzakt. Ik wil de betonklinkers laten verwijderen en de ondergrond laten verbeteren en ophogen. Daarna moet de huidige bestrating herplaatst worden. Ik heb geen haast met deze klus. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin en oprit van straatwerk voorzien

Voor het verbinden van het terras met de oprit, en het uitbreiden van het bestaande terras wil ik tegels laten leggen vergelijkbaar met de huidige bestrating (50x50cm). Totale oppervlakte is circa 14-20m2, afhankelijk van breedte van het aan te leggen pad, dit graag in overleg. Indien ophogen en egaliseren. Ik wil graag het terras richting de oprit. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius