Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Assen of directe omgeving.

1248 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, composiet-terras aanleggen op palen tot aan de waterkant/kavelgrens achtertuin, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, houten terras realiseren 70m2 thermowood, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Assen:

Verhoogd terras

Ik heb een tuin van 40 vierkante meter. Ik wil een verhoogd terras, betegeld. Een trapje naar beneden en het gedeelte wat over is beneden met grind. Verder enkele nieuwe schuttingen (hout, 5 meter) en een deur erin.

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn kleine voortuin betegelen. Er zit momenteel aarde en onverzorgd gras. Ziet er niet uit. De tuin in 4,50 bij 5,70 meter. Gewoon mooie stenen, zodat het er een beetje verzorgd en strak uitziet.

Bestrating aanleggen

Leggen van sierbestrating ongeveer 55 m2 50 x 50 grijze tegels. Plaatsen borders met linea blokken 1 laag. De huidige bestrating wordt verwijderd, dus er ligt alleen zand. Aanleggen afwatering voor nieuwe bestrating, verwijderen huidige hwa put en hier op aansluiten + drainage aanleggen voor later leggen van gras.

Terras en sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van een terras in de achtertuin. Het betreft 30m2 en de Stenen/tegels inclusief gele zand is al aanwezig. Termijn> liefst z.s.m.

Tuinpad en zitje aanleggen

Ongeveer 15 m2 terras en een pad van 80 cm breed en 18 m lang Tegels aanwezig. Alleen nog afgraven en geel zand er in

Terras aanleggen met Schellevis tegels

Uitgraven toplaag zwarte grond (10-15 cm) en afvoeren (nieuwbouw). Tuin slechts toegankelijk via tuindeur achterzijde. Makkelijk bereikbaar 4 - 5 meter van parkeerterrein. Graag leveren en aanbrengen ophoog/vul zand. Egaliseren en uitvlakken (afschot). Oppervlakte tegels: 36 - 37 m2. Schellevis tegels 60 x 60 x 5 leggen met voeg van 3 - 4 mm. Schellevis tegels worden toegeleverd.

Pad weer opnieuw straten

Herbestraten van ongeveer 15 m2. Betreft een pad van ongeveer 9 meter stenen en een cirkel van 3 meter doorsnede.

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van ongeveer 13 vierkante meter, inclusief ophogen met zand! Tegels van 60 x 60 x 4 cm. Het liefst nog voor de kerstvakantie. We kunnen een partytent neerzetten, zodat alles droog blijft! De grond is niet echt nat want er ligt dik plastic erover. Het gaat om een tuin van 13 m2.

Nieuw terras in de tuin laten leggen

Wij willen een nieuw terras laten leggen in de tuin. Er is nu nog geen terras waar het terras moet komen. Afmeting: 3 tot 4 meter breed en 3.60 meter diep. De tegels hebben we nog niet aanschaft. In overleg zijn deze door u te leveren.

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand

Voortuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Betreft voortuin nieuwbouw woning. Geel zand is al aangebracht bij de bouw. Zal nog aangetrilt moeten worden. Er komen tegels van voordeur naar stoep en een strook onder het keukenraam. Het zal gaan om tegels van 50 x 50 cm, totaal circa 25 stuks. Rondom de tuin moeten omsluitbanden of palissades gezet worden, totaal circa 22 m. Graag een offerte voor het aanleggen hiervan.

Oprit aan laten leggen

Onze woning wordt binnenkort opgeleverd en wij zijn aan het inventariseren wat de kosten zijn. Wij zouden graag onze oprit willen laten bestraten. Het betreft een oprit van 27 m2. Welke tegel weten wij nog niet. Wij denken aan antraciet. Misschien is strakke steen een mogelijkheid? Graag horen wij wat de kosten bedragen.

Betontegels leggen

In de achter- en voortuin heb ik gras liggen. Dit wil ik graag laten vervangen door betontegels. De tuinen zijn goed bereikbaar en de oppervlakte ligt tussen de 35 en 40 m2.

Tuin uitgraven en bestraten met klinkers

Tuinbestrating van ongeveer 4 bij 5 meter. Met reeds aanwezige klinkers. Liefst inclusief uitgraven (met mijn hulp). Afvoer zwart zand kan ik zelf. Moet nog ongeveer 1/2 kuub geel zand bij. Ook zal er geëgaliseerd moeten worden.

Dakterras bestraten met betontegels

Ik wil graag 64 betontegels van 50 x 50 centimeter groot laten leggen op mijn dakterras. Er ligt nu momenteel dakleer op het dakterras. Het terras ligt op de 3e etage en er is geen lift aanwezig.

Terrasbestrating vernieuwen

Wij hebben een terras van ongeveer 18 m² waar nu betontegels van 30 x 30 cm liggen. Wij willen die tegels laten verwijderen en daar dan tegels van 60 x 60 x 4 cm laten plaatsen. Ik ga die tegels zelf aanschaffen. Er zal hier en daar wat extra zand moeten worden gelegd, want de ondergrond is niet helemaal vlak. Ik ontvang graag een offerte.

Bestraten met stoeptegels

Naast mijn huis heb ik nog een stukje grond 20-25 m2 waar niets mee gedaan wordt. Nu wil ik dit graag betegeld hebben met gewone stoeptegels. De benodigdheden kan ik natuurlijk bestellen bij Gamma maar wat zijn de kosten voor het bestraten? Er hoeft niets weggehaald te worden, de grond is al kaal.

Grastegels leggen

Het betreft het leveren en aanleggen van 2 x 30 meter aan grastegels. Ik wil graag tegels van 60 centimeter breed die in twee stroken worden neergelegd, zodat ik hier met de auto overheen kan rijden.

Terras tegels leveren en leggen

Het betreft het leggen en leveren van 55 m2 tegels in en om een blokhut. Ik wil graag tegels met een afmeting van 60 bij 60 of 50 bij 50 cm, kleur tegel: antraciet met scherpe randen. Een gedeelte van 21 m2 is al voorzien van 10 cm zandbed.

Achtertuin egaliseren keramische tegels leggen

Egaliseren en tegels leggen 60x60 keramische tegels

Voortuin opnieuw laten bestraten

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het volgende: 1. Uitgraven en afvoeren zwarte grond (5m3) 2. Leveren en verwerken van 4m3 wit zand (i.v. m bestraten) 3. Verwijderen (wel hergebruik) van bestaande bestrating (20m2) 4. Leggen van tegels (60x40x5mm) 15 m2 5. Leggen van tegels (50x50x5mm) 13m2 6. Eenvoudige bloembak/ border integreren in voortuin) 7. Prijs inclusief zaagwerk enzovoorts Het betreft een voortuin te Assen. Uitvoerdatum van werkzaamheden in overleg. Hartelijk dank voor de moeite.

Oprit doortrekken naar de garage

Ik wil graag de oprit laten doortrekken in verband met een nieuwe poort. De tegels hiervoor heb ik nog liggen. Het is een gedeelte van ongeveer 25 m2 dat erbij moet worden gelegd.

Oprit herbestraten

Herbestraten oprit, twee percelen naast elkaar, totaal 100 m2.

Achtertuin bestraten

Bestraten van de achtertuin, ongeveer 5 meter breed x 10 meter lang. Tuin is verwilderd en moet helemaal worden bestraat.

Terras leggen met keramische tegels

Wij willen graag 25 m2 keramische tegels laten leggen inclusief een ondergrond van zand en mortel. De tegels zullen wij zelf aanschaffen.