Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Anderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Anderen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Anderen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Anderen of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Anderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: klinkers laten leggen op boerenerf van 4000 m2, bestrating erf vervangen, een betonnen oprit realiseren voor bouwverkeer, tuin opnieuw bestraten, terras aanleggen met kasseien, bestrating en verhoogde borders realiseren, bestrating naast oprit leggen en wat metselwerk, betonvloer storten, terras en plantenbakken realiseren in een achtertuin, grindpad vervangen door pad met grindplaten, bestraten voortuin, voortuin bestraten, plein leggen met tegels voor het plaatsen van een blokhut, oprit grind/split, het opnieuw aanleggen van een oprit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Anderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Anderen:

Bestrating met easy of kunsthars voeg voegen

Het uitspuiten van zandvoegen tot circa 3 cm. diep en voegen met kunsthars van een bestaand terras van 120 m2 met gebakken waaltjes van 20 bij 4.5 cm. Aanbieders wordt gevraagd ervaring en referenties met kunsthars voegwerk aan te geven