Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Drenthe.

78 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, bedrijventerrein bestraten, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Drenthe:

zaterdag 16 juni 2018

Sierbestrating vervangen

Het laten leggen van 14 m2 sierbestrating. Er liggen nu oude grindtegels, deze zouden moeten worden verwijderd en afgevoerd.
dinsdag 5 juni 2018

Eenvoudige bestrating aanleggen

Leggen (en eventueel leveren) van eenvoudige bestrating, bijvoorbeeld betonklinkers. Paden/terassen rondom het huis, plek voor auto(s). Zand is aanwezig. De totale oppervlakte is 111 m2.
zaterdag 12 mei 2018

Tuin betegelen

Circa 30 m2 tuin betegelen met een betontegel van 50 x 50 cm. Er is een stuk van 15 vierkante meter en een stuk van 8,40 m2 en nog een deel in de voortuin van ongeveer 10 vierkante meter. Er is een achterom en het is goed toegankelijk. In de week van 28 mei ben ik vrij en anders in overleg.
zondag 6 mei 2018

Tuin volledig bestraten

Graag wil ik mijn tuin volledig bestraten. Tuin is min de schuur en uitbouw 24,02 m2. Liefst 50 x 50 cm antraciete tegels. Er ligt momenteel grind wat ik zelf weghaal. Eventueel tuin ophogen/verlagen en het afvoeren hiervan. Er is een achterom waar je ongeveer anderhalve meter ruimte hebt.
zaterdag 5 mei 2018

Flagstone terras aanleggen

Voor een nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een stratenmaker die flagstones kan leveren en straten. Het betreft ruwweg een rechthoek, totaal 70 m2, met nog 2 smalle strookjes voor opgesloten grind onder grote ramen van een serre. Aansluiting op betonnen oprit. Flagstonemotief mag zuidelijk/ tropisch zijn, opdracht zal rond september 2018 zijn. Graag uw prijsopgaaf inclusief leggen. De ondergrond is op dit moment zandgrond, moet nog ondergrond onder. Voor meer informatie, graag email contact.
donderdag 26 april 2018

Voortuin aanleggen

Straatwerk in voortuin aanleggen. Oude straatwerk is verwijderd en ophogen is niet nodig. Alleen contact via de telefoon mogelijk.
donderdag 12 april 2018

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating leggen in de achtertuin van circa 65 m2. Dit moet dan met tuintegels 50 x 50 of 60 x 60 cm.
dinsdag 10 april 2018

Beton klinkers opnieuw leggen

Het net gelegde terras ligt schots en scheef. Deze klinkers zal ik zelf verwijderen en de vakman dient het opnieuw te leggen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.
donderdag 5 april 2018

Terras aanleggen met Schellevis tegels

Uitgraven toplaag zwarte grond (10-15 cm) en afvoeren (nieuwbouw). Tuin slechts toegankelijk via tuindeur achterzijde. Makkelijk bereikbaar 4 - 5 meter van parkeerterrein. Graag leveren en aanbrengen ophoog/vul zand. Egaliseren en uitvlakken (afschot). Oppervlakte tegels: 36 - 37 m2. Schellevis tegels 60 x 60 x 5 leggen met voeg van 3 - 4 mm. Schellevis tegels worden toegeleverd.
woensdag 28 maart 2018

Achtertuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 55 tot 60 m2 groot. Hier zouden wij graag of de bestaande bestrating opnieuw willen laten leggen. De huidige bestrating bestaat uit grindtegels van 40 x 60 cm, betontegels van 50 x 50 cm en van 30 x 30 cm. Er zal ook een gedeelte zwart zand vervangen moeten worden door geel zand. Dit zal ongeveer 15 tot 20 m2 zijn Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de huidige bestrating vervangen zal worden door Abbystones. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 1.40 meter in de achtertuin
zondag 25 maart 2018

Pad weer opnieuw straten

Herbestraten van ongeveer 15 m2. Betreft een pad van ongeveer 9 meter stenen en een cirkel van 3 meter doorsnede.
zondag 25 maart 2018

Opnieuw bestraten van de oprit

Door de jaren heen is onze oprit gaan verzakken. We willen deze graag opnieuw laten bestraten. Omdat we met een vrij zware bus en caravan op de bestrating rijden en we op klei-leem grond wonen verzakt de bestrating telkens om de zoveel jaar. Is hier een oplossing voor te vinden? Werkzaamheden zijn bestrating eruit halen, egaliseren en opnieuw bestraten. De oppervlakte van de oprit is ongeveer 4 x 30 m.
dinsdag 20 maart 2018

Oprit bestraten van nieuwbouw woning

Er ligt nu zand betreft een nieuwbouw 30 m2
dinsdag 20 maart 2018

Terras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen dat circa 10 cm boven het maaiveld ligt. Het huidige zandbed is eerder al gedrild. De tegels zijn 60 x 60 x 2 Solid stone spots. De afmeting is ongeveer 250 cm bij 640 cm.
zondag 11 maart 2018

Tuin bestraten

Gewone bestrating aanleggen, zitten te denken aan tegels van ongeveer 60 x 60 cm. De tuin is ongeveer 45 m2 er moet wel wat zand uit gehaald worden en vervolgens geel zand gestort. Locatie is god bereikbaar.
zondag 25 februari 2018

Beton tegels leggen

Beton tegels leggen 60 x 60 cm. Dit in verband leggen. Dus er zijn een aantal die doormidden geslepen moeten worden. Het is een bestaand terras. De oude klinkers halen we er zelf uit. Er ligt voldoende geel zand onder. Totaal oppervlakte 34 m2. Dus alleen leggen. Prijs graag vermelden inclusief BTW.
vrijdag 26 januari 2018

Deel oprit opnieuw bestraten

De stenen dienen te worden verwijderd en de grond vlak gemaakt met het aanwezige zand. Hierna moet de bestrating terug geplaatst gaan worden. De stenen zijn in het midden smaller, zodat ze precies in elkaar passen. De oprit is ongeveer 60 m2 groot.
donderdag 11 januari 2018

Terrastegels leggen

Het laten leggen van 40 m2 terrastegels 60 x 60 x 4 cm. Er is zand aanwezig.
donderdag 7 december 2017

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van ongeveer 13 vierkante meter, inclusief ophogen met zand! Tegels van 60 x 60 x 4 cm. Het liefst nog voor de kerstvakantie. We kunnen een partytent neerzetten, zodat alles droog blijft! De grond is niet echt nat want er ligt dik plastic erover. Het gaat om een tuin van 13 m2.
zondag 3 december 2017

Nieuw terras in de tuin laten leggen

Wij willen een nieuw terras laten leggen in de tuin. Er is nu nog geen terras waar het terras moet komen. Afmeting: 3 tot 4 meter breed en 3.60 meter diep. De tegels hebben we nog niet aanschaft. In overleg zijn deze door u te leveren.
zaterdag 21 oktober 2017

Terras leggen

Ik zou graag een vakman willen die keramische tuintegels (60 x 60 x 2 cm) voor mij kan leggen. Ik wil ook een afvoergoot geplaatst hebben voor het regenwater. Voorwerk doe ik zelf.
maandag 25 september 2017

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand
maandag 18 september 2017

Tuin en oprit laten betegelen

25-30 m2 tuin, waarin nu een betegelde oprit, in zijn geheel met waarschijnlijk vrij grote tegels betegelen. Hierin 1 a 2 uitsparingen voor planten.
woensdag 26 juli 2017

Bestraten van de oprit

Voor ons nieuw te bouwen huis moet de oprit bestraat worden, inclusief afgraven en afvoeren grond, en wit zand. Het gaat om een oprit van ongeveer 40 m2. Stenen leveren wij zelf aan. Prijsopgave per m2.
maandag 3 juli 2017

Voortuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Betreft voortuin nieuwbouw woning. Geel zand is al aangebracht bij de bouw. Zal nog aangetrilt moeten worden. Er komen tegels van voordeur naar stoep en een strook onder het keukenraam. Het zal gaan om tegels van 50 x 50 cm, totaal circa 25 stuks. Rondom de tuin moeten omsluitbanden of palissades gezet worden, totaal circa 22 m. Graag een offerte voor het aanleggen hiervan.

Partners

Partners van Casius