Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Drenthe.

90 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Drenthe:

donderdag 2 juli 2020

8 HF lineablock Black ( 15x15x 60) verstek zagen en leggen

Ik wil graag 8 HF lineablock Black ( 15x15x60) verstek laten zagen en leggen. Graag een offerte.
zaterdag 6 juni 2020

Oprit opnieuw laten bestraten

ivm verzakken oprit opnieuw leggen. ongeveer 120 m2. Stenen er uit, zand toevoegen en opnieuw bestraten.
vrijdag 22 mei 2020

Vlonderterras plaatsen

Wil graag een terras/vlonder van composiet planken onder een pergola laten maken. De vlonder op composiet dwarsliggers met daaronder worteldoek. Afmeting vlonder/terras is ca. 3,40 x 3,60. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
donderdag 21 mei 2020

Een achtertuin voorzien van terras tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van terrastegels (betontegels 40 bij 60). Graag dus leveren tegels en zand. Dan ophogen en betegelen à 50 m2.
zaterdag 25 april 2020

Een bestaande oprit van nieuwe bestrating voorzien

Graag wil ik mijn oprit laten herbestraten. Tevens aanleg van een extra parkeerplek in de voortuin.Totale oppervlakte is ongeveer 60m2. Foto bijgesloten. Het betreft de linker woning. De buren hebben bij een goede opgaaf interesse om ook mee te doen. Die oppervlakte is ongeveer 45-50m2 Voorkeur gaat uit naar een betonklinker antraciet. Het gaat om de oude tegels verwijderen, egaliseren en nieuwe tegels plaatsen.
vrijdag 17 april 2020

Tegels en stenen in het terras aanleggen

Tegels en stenen in het terras aanleggen. Ik zal zelf de bestaande tegels verwijderen, meer zand aanbrengen (ophogen). Werkzaamheden die door u gedaan moeten worden zijn: - Aantrillen - Uitvlakken - Tegels en stenen leggen en aantrillen Ongeveer 60 m2 Eventueel beton tegels leveren
woensdag 15 april 2020

Terras aanleggen in tuinhuis

In het tuinhuis is het grind tot op de zwarte grond verwijderd door ons. Nu willen we het graag laten bestraten. Maar het budget is niet groot. Onze voorkeur gaat uit naar de goedkoopste oplossing. Mijn partner is deels rolstoelafhankelijk, vandaar liever grote tegels. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter. Er is geen achterom dus er moet door het huis bijgekomen worden. Graag de grote budget tegels meenemen in de offerte.
maandag 13 april 2020

Border gedeeltelijk verwijderen en opnieuw bestraten

Border in de tuin aanpassen. Een gedeelte van ongeveer 3,5 m2 moet verwijderd en opnieuw bestraat worden met de tegels die uit de border komen. Het gedeelte wat overblijft moet ook weer opnieuw bestraat worden met de tegels die eruit komen. Dit gedeelte is ongeveer 7,5 m2.
woensdag 8 april 2020

Oprit renoveren

Ik wil graag circa 25 m2 klinkers eruit halen en opnieuw leggen. De klinkers die langs de straat liggen zijn verzakt en 4 mtr verder omhoog gekomen. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 31 maart 2020

Oprit opnieuw bestraten

Oprit opnieuw bestraten met bestaand materiaal. Plusmin 140 m2. Twee zijpaden ervan moeten wel opnieuw moeten worden uitgegraven en opgehoogd 7 m2. Dit wil ik vanaf de voordeur naar de oprit laten aflopen.
maandag 23 maart 2020

Bestrating aanleggen

het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin ongeveer 50 m2. de grindtegels en tegels 30 x 30 moeten opnieuw gelegd worden. Bandjes en zand zijn aanwezig
woensdag 18 maart 2020

Vlonderterras vernieuwen

Ik wil mijn terras met ondersteuning vernieuwen. Er liggen nu houten planken, en ik heb interesse in een kunststof bedekking. Het gaat om 60 m2. Mogelijk kan er ook een offerte komen van een aparte overkapping ( terras) ten behoeve van zonnepanelen.
woensdag 12 februari 2020

Parkeerplaats aanleggen

Uitbreiding oprit met 1 parkeerplaats, thans bestaande uit tuinaarde. Opp. 14m3. BKK klinker zwart, inclusief 6m betonband.
woensdag 5 februari 2020

Verhoogd terras

Ik heb een tuin van 40 vierkante meter. Ik wil een verhoogd terras, betegeld. Een trapje naar beneden en het gedeelte wat over is beneden met grind. Verder enkele nieuwe schuttingen (hout, 5 meter) en een deur erin.
woensdag 4 december 2019

Bestrating oprit en parkeerplaats

Wij gaan een huis laten bouwen, hierbij willen wij graag een offerte voor bestrating van oprit en parkeerplaats met betonnen stenen klinkerformaat. incl. ophoogzand en sluitbanden. Het gaat om 525 m2, op moment van uitvoering zal daar puin liggen met een laag zand. Bedankt.
donderdag 28 november 2019

Grastegels leggen

Het laten leggen van 40 m2 grastegels 40x60 grond 0,5 m. Uitgraven en zand aanvoeren in wat gaat me dat kosten. Er is ook een opritpad, dus de locatie is goed bereikbaar.
donderdag 19 september 2019

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn kleine voortuin betegelen. Er zit momenteel aarde en onverzorgd gras. Ziet er niet uit. De tuin in 4,50 bij 5,70 meter. Gewoon mooie stenen, zodat het er een beetje verzorgd en strak uitziet.
donderdag 8 augustus 2019

Tuin opnieuw betegelen

Het opnieuw betegelen van de achtertuin ongeveer 90 m2. Er liggen nu 30x30 cm tegels, maar her en de is het niet meer vlak. De huidige betegeling moet eerst worden weggehaald voor het zand kan worden.
dinsdag 30 juli 2019

Het vernieuwen van een oprit en het afgraven van oude beplanting

Ik zoek een stratenmaker die een bestaande oprit kan renoveren. Het gaat om het afgraven van het grind en onkruid. Het ophogen met zand en het egaliseren hiervan. Vervolgens zou ik graag willen dat de oprit wordt voorzien van betonplaten. De gehele oprit is 25 bij 2,5 meter. Naast de oprit zou ik graag willen dat er een deel wordt afgegraven en wordt opgehoogd met aarde, zodat ik daar zelf weer beplanting kan realiseren.
zondag 21 juli 2019

Bestrating erf vervangen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn oprit, totaaloppervlak 730 m², kan bestraten. Nu ligt er (gebroken) puin, dit dient verwijdert te worden. De eerste 73m (2.65 breed, dus 195 m² totaal) dienen met grind opgevuld te worden, de resterende 540 m² met betontegel.
woensdag 10 juli 2019

Bestrating oprit en tuin

Oprit van ong 35 m2 met betonklinkers laten leggen. Achtertuin met gebakken steen 60x60 ongeveer 75 m2 laten leggen.
maandag 8 juli 2019

Bestrating opnieuw leggen

Er ligt bestrating maar dat moet opnieuw gelegd worden. Zand erbij enz. Het gaat om ongeveer 110 m2. Er liggen nu betonklinkers, het lijkt mij het handigste als deze opnieuw worden gebruikt.
zondag 23 juni 2019

Paadje opnieuw bestraten

Ik wil het oude paadje van 4 x 3 meter voor het huis laten weghalen, en ophogen met zand en bestraten met liefst niet te kleine antraciet stenen.
woensdag 5 juni 2019

Bestrating aanleggen

Leggen van sierbestrating ongeveer 55 m2 50 x 50 grijze tegels. Plaatsen borders met linea blokken 1 laag. De huidige bestrating wordt verwijderd, dus er ligt alleen zand. Aanleggen afwatering voor nieuwe bestrating, verwijderen huidige hwa put en hier op aansluiten + drainage aanleggen voor later leggen van gras.
zaterdag 18 mei 2019

Terras met keramische tegels leggen

Ik zoek een stratenmaker die een terras kan aanleggen met keramische tegels. Het betreft een stuk van 40 m2 in de achtertuin waar momenteel al wit zand ligt. Het terras moet gelegd worden met 60 bij 60 cm tegels. Onder de tegels moet waarschijnlijk nog wel iets komen om de tegels steady te houden.

Partners

Partners van Casius