Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5369 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerterrein bestraten en onderhoud, voor-, zij- en achtertuin bestraten, vijver maken en achtertuin bestraten, sierbestrating aanleggen op een terras en oprit, opnieuw bestraten van de tuin, nieuwbouwtuin betegelen, tuintegels laten leggen, tuin afgraven, egaliseren en bestraten, bestraten van de voor- en achtertuin, voor- en achtertuin bestraten, achtertuin laten bestraten, tuin bestraten bij de nieuwbouwwoning, tuin leeghalen en bestraten, tuin ophogen en herbestraten, oprit en terras laten bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 24 maart 2017

Terras in de achtertuin aanleggen

In mijn achtertuin wil ik graag het bestaande terras laten ophogen en egaliseren. Het huidige terras bestaat voor de helft uit een soort copplestones van 20 x 20 (kleur lichtgrijs) en voor de andere helft uit klinkers van ongeveer 10 x 20. De indeling in twee helften wil ik graag behouden, maar ik zou graag in beide helften een patroon laten aanbrengen, bijvoorbeeld in het lichtgrijze gedeelte een patroon van klinkers en in het gedeelte met klinkers een patroon van copplestones. Hierover zou ik ook graag het advies van de vakman willen; misschien heeft hij een beter idee. Ik zal de tegels en klinkers er zelf uit halen. Ook zorg ik zelf voor de benodigde hoeveelheid zand.
vrijdag 24 maart 2017

Tegels plaatsen in de voor- en achtertuin

Bij onze nieuwbouwwoning zit een voortuin en een achtertuin. Voor beide willen wij graag iemand vragen om de tegels te leggen. In de voortuin komt enkel tegelwerk, er loopt al een tegelpad van de voordeur naar de stoep. Het gaat om ongeveer 11m2. De achtertuin is in totaal 36m2. Een groot deel hiervan willen wij ook laten betegelen, een kleiner deel willen wij beplanten. Wij willen graag een offerte voor het tegelwerk plaatsen.
vrijdag 24 maart 2017

Voortuin met stenen betegelen

Ik heb voortuin dat ik wil betegelen en opnieuw wil laten maken met stenen maar hoeveel gaat dat mij kosten? Ik weet zelf de maten niet zal een foto bij zetten
vrijdag 24 maart 2017

Tuin leeghalen en bestraten

Op nieuw bestraten
donderdag 23 maart 2017

Grindtegels uit de tuin verwijderen

90m2 grindtegels60x40 rondom huis verwijderen en op pallets plaatsen. Ongeveer 7/8 pallets. Daarna de pallets vervoeren van Rosmalen naar Helmond. Deze week . Mail me je voorstel en totale prijs.
donderdag 23 maart 2017

Tuin ophogen en herbestraten

Klinkers en grind verwijderen, ophogen met zand, klinkers hergebruiken +18 m2 nieuwe tegels/klinkers. Betonnen tuintafel verplaatsen. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. Graag ook een aparte meerpijs opgeven voor: - Tuindeur vervangen - Verhoogde border (2 rijen stenen) met beplanting aanleggen (3-4 m2) - Aanleggen verlichting (grondspot bij boom en 2 spots bij terras)
donderdag 23 maart 2017

Terras in cement laten leggen

Mijn terras is ong. 18 vierkante meter moet opnieuw bestraat worden ik verwijder de oude tegels. De nieuwe tegels wil ik in cement laten leggen. Wat zou het kosten om het terras te laten leggen. Tegels van 40x40 of 50x50 cm.
donderdag 23 maart 2017

Mijnsteenpad in de tuin aanleggen

Ik wil het mijnsteenpad van ongeveer 10 meter lengte met 5 cm ophogen. Verder dient er langs het pad pallisade randen geplaatst te worden. Verder moet er in een aantal border aarde toegevoegd worden, de beplanting hierna zal ik zelf verzorgen.
donderdag 23 maart 2017

Oprit en terras laten bestraten

Betreft bestraten van oprit en terras. Het zandbed is aanwezig bij aanvang werkzaamheden (dus ophogen zoals in tekening aangegeven hoeft niet). Stenen worden op pallets geleverd voor de oprit. Bel me voor meer info. Planning: over 3-6 weken Oprit: 117m2 waarvan 103m2 klinkers 20x10x8 en 14m2 tegels 60x60 Terras: 80m2 waarvan 34m2 klinkers 20x7x8 en 46m2 tegels 60x60
donderdag 23 maart 2017

Sierbestrating aanleggen op een terras en oprit

In week 25 of 26 wordt naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er wordt daar op de oprit en voor een terras al 150 m² zand gestort. We willen de oprit laten bestraten met tegels van vermoedelijk 30 x 30 cm en het terras met tegels van 60 x 60 cm. Wij zullen de tegels zelf kopen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. De klus kan al in week 27 starten.
woensdag 22 maart 2017

Terras bestraten in de achtertuin

Terras bestraten in de achtertuin. Tegels moeten we nog uitzoeken, er liggen nu grind tegels van 60 bij 40, deze verwijder ik zelf. Vervolgens ophogen en egaliseren. Het is ongeveer 25 a 30 m2 groot. De nieuwe tegels woorden waarschijnlijk tegels van rond de 60 bij 60cm. Achtertuin is via een gangpad toegankelijk. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 22 maart 2017

Tuin ophogen en bestrating leggen

In de tuin van 5 bij 10 meter ligt bestrating. Deze dient te worden verwijderd en de tuin opgehoogd. Hierna dient er nieuwe bestrating gelegd te worden. Er is wel een schuur van 2.50 bij 2.50 meter aanwezig en verder is de tuin recht en goed bereikbaar.
woensdag 22 maart 2017

Terras verbreden in de achtertuin

Terras achter verbreden. Tegels zijn er. Breedte 3. 8 en lengte 2. 6 maakt afgerond 12 m2
woensdag 22 maart 2017

Achtertuin omspitten, egaliseren en betegelen

Wij willen graag een stuk van onze tuin omspitten en betegelen, wat kost dit inclusief materiaal? Het gaat ongeveer om 20 vierkante meter zoiets.
woensdag 22 maart 2017

Terras bij woonark egaliseren en opnieuw bestraten

Wij hebben bij onze woonark een terras van ongeveer 55 m² met tegels van 60 x 60 cm. Het terras is hier en daar verzakt en ik wil dit laten corrigeren door het helemaal te laten opnemen, zand toe te voegen en opnieuw te laten betegelen. Ik ontvang graag uw offerte.
woensdag 22 maart 2017

Tuin opnieuw betegelen

Het opnieuw betegelen van onze achtertuin met 60x60x4 beton tegels zonder facet. We gaan zelf de oude tegels weghalen en afvoeren. Er ligt natuurlijk nog zand maar we denken wel dat er meer zand nodig zal zijn om alles te egaliseren. De tuin is 55 m2. Graag offerte met totale kosten (incl. BTW). We wonen in De Meern (Utrecht)
woensdag 22 maart 2017

Achtertuin aanleggen

Ik wil het bestaande straatwerk en vlonderwerk laten verwijderen en afvoeren. De bestaande planten moeten worden verwijderd. Hierna dient er een afgraving/ophoging plaats te vinden met straatwerk voor ongeveer 44 m2 Aan de beiden zijden wil ik stukken tuin overhouden eventueel met borders. Zie hiervoor de meegezonden tekening.
woensdag 22 maart 2017

Terras en pad ophogen

Het terras en pad moeten opnieuw gelegd worden in verband met verzakkingen. Hier liggen tegels van 10 bij 10 of 15 bij 15 cm. Het gaat in totaal om ongeveer 55 m2 bestrating en het moet ongeveer 10 cm worden opgehoogd. Zelfde stenen kunnen dus gebruikt worden. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 maart 2017

Bestrating in de voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil mijn voor- en achtertuin laten bestraten. Het gaat om een aantal te leggen paden met brede opsluitbanden. Tevens wil ik twee trap treden bij de deur laten ophogen. Het totaaloppervlakte bedraagt ruimschoots gemeten 60 m2. Ik wil tegels van 60 x 60 centimeter laten leggen. De afmetingen van de opsluitbanden zijn naar alle waarschijnlijkheid 15 x 15 x 60 centimeter. Ik wil de hovenier tevens vragen om een aantal dorpels in het cement te laten vast zetten, het gaat om een lengte van 8 meter en +/- 15 centimeter breed.
woensdag 22 maart 2017

Sierbestrating van betontegels leggen

Het betreft het laten leggen van sierbestrating, 35 m2, met betontegels van 60 x 60 cm. Het werk dient inclusief egaliseren en aantrillen te zijn. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het afgraven en het zand. De tuin is bereikbaar met een mini graver.
woensdag 22 maart 2017

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin bestraten en egaliseren
woensdag 22 maart 2017

Voortuin laten bestraten

Gaarne een vrijblijvende offerte voor het bestraten van mijn voortuin: ongeveer 23 m2 Werkzaamheden omvatten: * afgraven 15 cm aarde inclusief een paar planten * afvoeren van de aarde en planten * afvoeren van +/- 5 m2 tegels * opvullen 15 cm geel zand * aftrillen, leggen, aftrillen Offerte in 2 delen: 1) inclusief materialen, geel zand en betontegels van 40 x 60 cm 2) exclusief materialen
dinsdag 21 maart 2017

Straatwerk op een camping

Bij onze stacaravan moet een stul van ongeveer 5x7 m worden bestraat met tegels van min 50x50. Deze mogen worden geleverd en hoeven niet nieuw te zijn. Ook moet er nog een bedje zand in van ongeveef 25 cm. Loopafstand tot de openbareweg is ongeveer 15. Hulp bij opperen bespreekbaar
dinsdag 21 maart 2017

Terras leggen in de achtertuin

Er lig nu tegels op de plek waar we graag een composiet terras zouden willen. Wij dachten om erover deze te leggen? Geen idee eigenlijk wat de goedkoopste en beste optie is. De breedte is 5,45 meter en de lengte is 3,01 meter. Ikzelf dacht aan in de breedte balken waterpas te leggen, aflopend naar de wandelpad toen van mijn achterdeur af. Daarover de composiet planken van het huis naar de wandelpad toe. Maar ik ben geen vakman. Heb het nu aan mijn rug dus kan het niet zelf doen helaas.
dinsdag 21 maart 2017

Terras betegelen en klinkerbestrating renoveren

Op 18 april wordt er in onze achtertuin een tuinhuisje met overkapping geplaatst. Vóór die tijd willen wij er graag een terras laten leggen ter plaatse van de overkappping van 4 x 3,5 meter met tegels van 60 x 60 cm. In de rest van de tuin liggen nu klinkers en er zijn wat bloembakken. We willen die klinkers graag opnieuw laten leggen omdat het hier en daar ongelijk ligt. Het gaat om ongeveer 70 tot 80 m². Er zal ook wat zand aangevoerd moeten worden. Wij ontvangen graag uw offerte. De tegels moeten vóor 18 april zijn gelegd, het overige werk kan op een later tijdstip.
dinsdag 21 maart 2017

Oprit bestraten

Er is enkele dagen geleden een grote boom gekapt net buiten de oprit van mijn hoekwoning. De wortels daarvan groeien onder mijn oprit. Binnenkort wordt door de gemeente ook de stronk verwijderd. Daarna wil ik de bestrating van mijn oprit gaan vervangen. Er liggen nu 52 m² klinkers van 20 x 10 cm. Ik wil er graag tegels van 10 x 30 x 8 cm laten leggen. Ik heb al tegels gevonden en kan die zelf bestellen. Er mag ook een scherpe aanbieding voor de levering worden gedaan. Datzelfde geldt voor het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Terras en looppad naar voordeur leggen

Laten leggen van terras voor en achtertuin. Aanleggen van looppad naar voordeur. Voortuin 6x4. 5 en achtertuin 6x6
maandag 20 maart 2017

Tuintegels opnieuw leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het opnieuw laten leggen van de natuurstenen tegels in mijn tuin. De tegels zijn 60 x 60 centimeter groot en de tuin is 3 x 4 meter groot. De tegels liggen nu scheef dus het zandbed zal ook opnieuw geëgaliseerd moeten worden. Aan de randen wil ik nieuwe, kleine tegels laten leggen.
maandag 20 maart 2017

Ophogen van de opritten van meerdere woningen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het ophogen van een hofje van 4 woningen. Hierbij gaat het om een gezamenlijk deel en drie kleinere delen (ieder apart). Voor de vierde bewoner is de carport al verhoogd. Het gezamenlijke deel: - 116 m2 Betonstenen opnemen. - 11 m3 zand (incl aftrillen en profileren). - 1 straatkolk omhoog plaatsen en aansluiten op HWA. - 116 m2 Betonstenen herbestraten. Carport nr 1 - 17.5 m2 Betonstenen opnemen. - 1.5 m3 zand (incl aftrillen en profileren). - 17.5 m2 Betonstenen herbestraten. Carport nr 2 - 10.5 m2 Betonstenen opnemen. - 1 m3 zand (incl aftrillen en profileren). - 10 m2 Betonstenen herbestraten. Carport nr 3 - 5 m2 Betonstenen opnemen. - 0.5 m3 zand (incl aftrillen en profileren). - 5 m2 Betonstenen herbestraten.
maandag 20 maart 2017

Sierbestrating aanleggen

Wij zijn op zoek naar een stratenmaker voor ons nieuwbouw huis. De oplevering staat gepland in de eerste week van juli 2017. Het betreft het verder afgraven van de grond om het huis, dit is 250 m². De grond om het huis wordt door de aannemer al minstens 10 cm onder peil opgeleverd. Dan ophogen met zand. Het leveren en leggen van sierbestrating 57 m² gebakken waalformaat. Het leveren en leggen van 73 m² betontegels (drie terrassen).
maandag 20 maart 2017

Achtertuin bestraten en ophogen

Ik wil mijn achtertuin van 135 m²laten ophogen en de bestrating laten vervangen en uitbreiden. Er ligt nu 24 m² tegelwerk in dat verwijderd en afgevoerd moet worden. Ik wil er een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 60 m². Ik laat de tuin hier graag even beoordelen, want er zijn enkele delen die wat opgehoogd moeten gaan worden. Ook krijg ik graag advies over de tegels. Ik overweeg tegels te kopen van 60 x 60 cm. De tuin is goed bereikbaar via een poort. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 20 maart 2017

Oprit verleggen

Het betreft het verleggen van een oprit. Ongeveer 140 m2 en 80 m1 opsluitband. De werkzaamheden zijn als volgt: - uitgraven - omleggen zand - banden stellen - bestraten en afwerken
maandag 20 maart 2017

Inritblokken plaatsen

Ik wil graag een aantal inritten blokken plaatsen, alleen weet niet hoeveel ik er nodig heb. Heb een rechter en linkerkant nodig, en volgens mij 2 tussen stukken. Wat gaat dat in totaal kosten inc verzending.
maandag 20 maart 2017

Bestrating plaatsen

Goedemorgen, ik zou hier graag prijs opgave van willen hebben: bestrating plaatsen; ongeveer 5 bij 4 meter. Het is nu deels betegeld met wat stoeptegels, de rest is aarde en zand. Het is een nieuwbouwwoning. Ik wil graag tegels van 60 x 60 cm. Uitvoering in de eerste week van april.
maandag 20 maart 2017

Achtertuin van bestrating voorzien

Wij willen de achtertuin van 65 m2 laten bestraten met 80 x 80 centimeter tegels, ook willen wij de tuin laten egaliseren en ophogen waar nodig. Wij hebben zelf de tuin al helemaal leeg gehaald.
maandag 20 maart 2017

Tuin egaliseren en bestraten

Een oppervlakte van 28 m2 egaliseren en bestraten (gewenste steen is een Tumbelton 20×30 cm, kleur coal) waarop later een tuinhuis word geplaatst..
maandag 20 maart 2017

Sierbestrating aan laten leggen

In de achtertuin ligt nu alleen zand. Dit dient te worden verhoogd en hierna bestraat met sierbestrating. De oppervlakte is 8 bij 4,5 meter groot. De tuin is via een achterom te bereiken.
zondag 19 maart 2017

Tuintegels in een tuinhuis met overkapping leggen

In een tuinhuisje met overkapping dienen er betonnen tegels gelegd te worden. Het tuinhuisje is 3 x 3 meter en de overkapping is 4 x 3 meter. Voor het tuinhuis komt er dan ook nog een strook van 3 meter met betonnen tegels. De tegels worden waarschijnlijk 60 x 60 cm groot. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het bestraten van een terras van 7 meter breed bij 3 meter diep
zondag 19 maart 2017

Oprit aan laten leggen

Onze woning wordt binnenkort opgeleverd en wij zijn aan het inventariseren wat de kosten zijn. Wij zouden graag onze oprit willen laten bestraten. Het betreft een oprit van 27 m2. Welke tegel weten wij nog niet. Wij denken aan antraciet. Misschien is strakke steen een mogelijkheid? Graag horen wij wat de kosten bedragen.
zondag 19 maart 2017

Terras waterpas laten leggen

Het terrasgedeelte is ongeveer 5 x 8 meter en is afwaterend geplaatst. Om er in de zomer een zwembad te kunnen plaatsen moet het waterpas zijn. Het zijn klinkers die er liggen. Dezelfde mogen terug geplaatst worden.
zondag 19 maart 2017

Oprit en tuin deels met betontegels bestraten

Bij de oprit en een deel van tuin dienen er 60 bij 60 cm betontegels gelegd te worden. De oude tegels die er nu liggen moeten worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte dient iets te worden verhoogd met zand. De oppervlakte is ongeveer 77 m2.
zondag 19 maart 2017

Opnieuw bestraten van de tuin

Oude tegels afvoeren en nieuwe 60 x 60 cm tegels plaatsen. Ongeveer 45 m2
zondag 19 maart 2017

Tuin egaliseren en bestraten naar ontwerp

Onze achtertuin is momenteel helemaal kaal en leeg en we willen deze laten egaliseren. Het overtollige zand moet worden afgevoerd en daarna willen wij er op verschillende plekken in totaal 40 m² bestrating laten leggen. Wij zullen de betontegels en het zand daarvoor zelf kopen. Dat gaat om tegels van 60 x 60 cm en om een kleinere maat voor een pad. We hebben al een ontwerp gemaakt voor de bestrating en ontvangen graag uw offerte. We willen de klus in onderling overleg en bij voorkeur in april laten starten.
zondag 19 maart 2017

Tuin egaliseren en bestraten

In onze tuin willen we graag het bestaande terras eruit laten halen en een nieuw terras laten leggen. Het terras moet een oppervlakte krijgen van ca 17 m2. De tuin heeft een achterom.
zondag 19 maart 2017

Keramische buitentegels in monokorn aanbrengen

Wij willen een terras van 40 m2 aanleggen met keramische tegels van 60X60X2 cm (lichte kleur). Als fundering is er een gewapende betonplaat gestort van 15 cm dik. In deze betonplaat wil ik zelf per 1 a 2 m2 gaten boren (3 a 4 cm) en vullen met split/grint tbv eventueel doorgedrongen vocht. De tegels dienen in een laag van 5 a 6 cm Monokorn gelegd te worden en aangebrand met tegellijm onder een afschat van 1,5 cm per meter, de fundering heeft ook dit afschot. Invoegen dient te gebeuren met een voeg op basis van epoxy tegen minimale waterdoorlating. Wat zeer hoog in de vaandel staat bij ons is de kwaliteit van het werk, zo strak en vlak mogelijk. We zijn opzoek naar iemand die ervaring heeft in dit soort werk. Geen knoeiers of beunhazen gewenst, alleen een vakman. De tegels verzorgen we zelf, de rest van de materialen kunnen we zelf verzorgen (monokorn, lijm, voegmiddel), maar mag ook door de vakman geleverd worden.
zondag 19 maart 2017

Terras met betontegels laten bestraten

Het betreft een terras van 9 bij 5 meter. Hier dienen er betontegels van 50 bij 50 cm gelegd te worden en 40 meter opsluitband. Het terras is al uitgegraven en voorzien van 15 cm geel zand. De tegels liggen hier al naast klaar. In het terras moeten er 12 betonpoeren worden geplaatst.
zondag 19 maart 2017

Bestaand terras laten vernieuwen

Het bestaande terras dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een klein beetje zand gestort worden en betontegels van 60 bij 60 cm gelegd worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.
zondag 19 maart 2017

Voor- en achtertuin van bestrating voorzien

Voortuin; (20 m2) Ligt nu gras/onkruid, we willen grind met een tegelpad. Achtertuin; (35 m2) Wij willen graag nieuwe tegels laten leggen. De tegels die er nu liggen zijn lelijk en liggen niet helemaal recht en er komt veel onkruid tussen. Wij willen dan ook alles wat mogelijk is om het onkruid tegen te gaan (ook in de voortuin). De tegels is ongeveer 35 m2 rondom gras. Wij hebben nog geen tegels besteld, maar weten ongeveer wel wat we willen. 20 x 30 centimeter. Wij verwijderen zelf de oude tegels en in de voortuin het gras en de planten.
zondag 19 maart 2017

Terras in de achtertuin maken

De achtertuin is 7 x 5 meter groot waarop 7 m2 een schuur staat. De oude tegels moeten eruit en nieuwe tegels erin.
zondag 19 maart 2017

Sierbestrating in de voortuin leggen

Sierbestrating leggen in de voortuin, 10m2. Tegel grote 40x40. Willen het graag laten leggen

Partners

Partners van Casius