Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5961 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating aanleggen in bedrijfshal, erf laten bestraten, oprit aanleggen naar kavels, terrassen en opritten aanleggen, dakterras met hekwerk aanleggen, oprit en aangrenzende voortuin, sierbestrating in tuin leggen, sierbestrating leggen, tuin met betontegels bestraten, oprit en tuin ophogen en herbestraten, vervanging van bestrating, klinkers leggen, bestraten oprit en terras, kavala flagstones leggen, achtertuin opnieuw aanleggen, voortuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

zondag 25 maart 2018

Bestrating leggen

Later leggen van sierbestrating in voor en achtertuin totaal 60m2. Wij zullen de tegels eruit halen maar de rest zal wel gedaan moeten worden. Tegels van 50cm x 50cm graag offerte per email
zondag 25 maart 2018

Bestraten terassen en paden

Het betegelen van ons fiets terras van ongeveer 8x5 met een grijze betontegel. Het aanleggen van een aantal paden in de tuin met betontegel van ongeveer 30m2 en het betegelen van 3 terrassen met een andere tegel, een kleinere met wat verschillende kleuren van ongeveer 40m2 Er ligt nu gras en zand en het oude houten vlonderterras, wat wij er zelf uithalen.
zondag 25 maart 2018

Kunststof terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil graag mijn tuintje van nog geen 3 meter breed met kunststoffen vlonderplanken bedekken in de breedte. De lengte is ongeveer 10 meter, breedte ongeveer 2. 80 meter. De ondergrond is deels grind en deels oude houten vlonderplanken op aarde. Wat zou dit kosten om te laten aanbrengen in de tuin? Hartelijke
zondag 25 maart 2018

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Tuin is 6x4 meter. Bestaande grind weg graven. Vlonder terras op palen.
zaterdag 24 maart 2018

Achtertuin bestraten

Achtertuin bestraten
zaterdag 24 maart 2018

Bestrating leggen

Het betreft ongeveer 20,3m2 voortuin die compleet bestraat dient te worden met grijze 30x30cm betontegels. Het is de complete oppervlakte van de voortuin, met uitzondering van een waterput van 0,75m2.
zaterdag 24 maart 2018

Voortuin aanleggen

Huidige tegels/kleine klinkers verwijderen en afvoeren. Egaliseren. Nieuwe tegels leggen en maken 2 borders. Voortuin is 4x2 meter.
zaterdag 24 maart 2018

Bestrating achteruin en voortuin aanpassen

Zowel voortuin als achtertuin moet bestrating uitgebreid worden plus afschot verbeterd. Deel van perken voor en achtertuin dus vervangen voor bestrating. Achtertuin is plusminus 55 m2, voortuin plusminus 10 m2.
zaterdag 24 maart 2018

Oprit van grind aanleggen

Oprit voorzijde huis vernieuwen. Tegels verwijderen , grind nieuw aanleggen. Circa 50m2
zaterdag 24 maart 2018

Terrasbestrating

Opzoek naar prijsindicatie voor bestraten van achtertuin van ongeveer 25 m2 inclusief siebandjes en indien nodig in cement
zaterdag 24 maart 2018

Oprit aanleggen

Leggen van grindplaten en split. Basalt, antraciet. Circa 30 M2 Lengte : 10,80 mtr Breedte : 2,80mtr
zaterdag 24 maart 2018

Oprit aanleggen en terras aanleggen

Voorkant huis een oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto's (waaltjes/klinkertjes) Achterkant huis een terras van ongeveer 28 m2 (grotere tegels)
zaterdag 24 maart 2018

(Sier) bestrating aanleggen

Onze tuin is 5x8 meter met rechts een smalle schuur erin en we zouden links graag een border maken. Het komt neer op ongeveer 35m2 aan bestrating. Kunt u een offerte maken voor de aanleg hiervan? We zijn benIeuwd naar variatie in prijzen, tussen een simpele bestrating met vierkante tegels ofwel sierbestrating met gebakken (tweedehands) klinkers in een visgraad-motief of deels met cirkels? Bij voorbaat dank!
zaterdag 24 maart 2018

Terrastegels leggen

Tuin area 9m2 take out old tegels place new tegels 60x60
zaterdag 24 maart 2018

Tuin bestraten

Mijn tuin is nu voorzien van bakirai hout en is rot op verschillende delen. Onder het hout ligt nog veel puin. Ik wil zelf het hout gaan verwijderen en het puin eronder. De tuin is 32 m2. Ik wil graag een prijsopgave inclusief ophoogzand en manuren voor het bestraten. De tegel moet ik nog gaan uitzoeken maar dit zal een simpele tegel worden van ongeveer 40x40 of 50x50.
zaterdag 24 maart 2018

Bestrating

Parkeerplaatsen aanbrengen, en afwerken, gebakken kk er tegen aan afwerken
zaterdag 24 maart 2018

Bestrating rondom het huis.

Het laten leggen van een Lap bestrating van dezelfde steen (40x20x6) met een totale oppervlakte van ongeveer 135m2. Daarbij willen we het terras in de achtertuinmet hoge borders opsluiten. Er is een plan voor het geheel aanwezig.
zaterdag 24 maart 2018

Sierbestrating + oprit

Terras achter en oprit vervangenbestaande uit 35 m2 keramische tegel en 85 m2 livorno inclusief afvoer huidige bestrating . Zand moet misschien een beetje toegevoegd worden
zaterdag 24 maart 2018

Voortuin bestraten

Voortuin 30m² bestraten (tegel 30x60) Tevens zwarte zand nog eruit halen, afvoeren en zorgen voor ophoogzand
vrijdag 23 maart 2018

Kasseien

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oude tegels halen we zelf weg. Ondergrond is in orde (ong. 30 cm stol + dekzand) Kleine correcties (egaliseren) is nodig. Het betreft een binnenplaats van een boerderij.
vrijdag 23 maart 2018

Oprit betonklinkers

Herbestrating 65m2 oprit betonklinkers uithalen egaliseren leggen en aantrillen
vrijdag 23 maart 2018

Ophogen

Stuk tuin op nieuw ophogen breed 5. Meter 40 lang 6 meter
donderdag 22 maart 2018

Ophogen en aanwezig tegels leggen

Ophogen terras met bestaande tegels. 70 tegels 50x50. Zand moet ook geleverd worden.
donderdag 22 maart 2018

Sierbestrating leggen in voortuin

Het laten leggen van sierbestrating in mijn voortuin. Oppervlakte is ca 8 m2.
donderdag 22 maart 2018

Voor- en achtertuin straten

De voor- en achtertuin moet bestraat worden. In de achtertuin is het een tuin van ongeveer 50m2 waar 30m2 van wordt bestraat. De voortuin is ongeveer 14 m2, dit willen we laten bestraten met stenen en grote tegels. De stenen hebben wij al staan. Wij kunnen er zelf voor zorgen dat de grond is afgegraven.
donderdag 22 maart 2018

Klein terrassen leggen

Achterin de tuin betreft het een terras van 230 cm breed, 270 cm diep aan stenen van 10x10x8 cm. Ipv banden leg ik grasmatten tegenaan. Is uitgegraven en kan evt vast zand ingelegd worden (niet geegaliseerd) Tegen openslaande deuren aan betreft het een terras van 275 cm breed, 185 cm diep, voor betontegels van 20x30x5, wat mogelijk nog licht hoger dient te komen tegen het huis aan (5 cm) en licht afloopt. Is uitgegraven idem mbt zand. De stenen & tegels en zand zijn er al. Onduidelijk of hier opsluitbanden nodig zijn.
donderdag 22 maart 2018

Stenen in de tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin egaliseren en stenen leggen. De tuin is 35 m2. Er zit ook een schuur op dus er gaat wat af.
donderdag 22 maart 2018

Tuin met terrassen laten bestraten

Aanleg van 2 terassen van 7m2 met 60 x 30 beton tegels, 1 terras van 16m2 met 60x60 beton tegels. 1 schutting van 2,60m plaatsen. Grond klaar maken voor gras 8m2 en voor grind 5m2.
donderdag 22 maart 2018

Om schuur en een terras bestraten

Rond om de schuur een pad en een terras moet bestraat worden. Er ligt nu nog een deel zand en aarde en oude bestrating wat verwijderd en afgevoerd moet worden en vervangen met zo goedkoop mogelijke tegels. Het bevat de afmeting van 3 x 6 meter. Redelijk bereikbaar. Materialen in overleg.
donderdag 22 maart 2018

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, Vanaf 9 april ben ik in het bezit van de sleutel van mijn appartement (maisonnette bovenwoning) op het Messchaertplein in Vlaardingen. Nu heb ik naast de zolder met schuin dak een stuk plat dak (eigen dak), waar ik zo'n 25m2 dakterras wil aanleggen. Er is geen toegang naar het platte dak, dus dat is mijn eerste vraag. Ik ben in feite op zoek naar een soort dakkapel met een deur erin om het terras op te komen, zodat op deze manier ook de slaapkamer groter wordt. Breedte van de dakkapel moet zo'n 2,5-3m zijn en de hoogte ongeveer 2m. Als volgende wil ik dan een dakterras hebben. Nu denkt de gemeente dat het dak wel beloopbaar is (100kg/m2), maar NIET bruikbaar voor een dakterras (250kg/m2). Ik wil dan graag een zwevende constructie op het dak laten aanbrengen en hierop dan de vlonders en hekwerken. Belangrijk is nog dat het platte dak aan de achterzijde is en er alleen een weg is aan de voorkant, eventuele materialen moeten dus over totaal 4 verdiepingen heen getild worden. Mijn vraag aan u is of u een grove schatting kan maken van wat dit ongeveer kost, als er gekeken wordt naar een prijs waarin wel goeie, maar geen exreem dure materialen gebruikt worden. De uitstraling van de dakkapel maakt mij namelijk niet heel erg veel uit, bijvoorbeeld houtnerf zal wel de voorkeur hebben, maar niet noodzakelijk als dit niet bekostigd kan worden, ik ben namelijk een starter op de huizenmarkt. Het gaat om de volgende kosten inclusief montage: - Toegang tot plat dak via schuin dak (46 graden hellingshoek), door middel van soort van dakkapel (tenzij jullie een andere oplossing hebben waarmee ook de slaapkamer groter wordt). - Aanleggen van een zwevende constructie op de draagmuren van de woning. - Aanleggen van het dakterras van 5x5 (25m2). Inclusief hekwerken. De hekwerken zullen zo'n 17-18 gestrekte meters beslaan. Ik hoop ten zeerste dat u vo
woensdag 21 maart 2018

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aanleggen dakterras, toegankelijk door deur. Inclusief hekwerk.
woensdag 21 maart 2018

Verzakte klinkers ophogen

Het ophogen van ongeveer 4 m2 klinkers die voor de tuindeuren verzakt zijn. Ongeveer 10 a 15 cm. Indien mogelijk met aantrillen van de ondergrond. Tuin is bereikbaar via normaal formaat enkele tuinpoort. Aan poort grenst parkeerplek zodat aanvoer zand makkelijk is. Klinkers zijn dus aanwezig, zand moet worden aangevuld.
woensdag 21 maart 2018

Oprit en tuin ophogen en herbestraten

De oprit van 7x5,50 willen we laten ophogen met gebruik van bestaande stenen. Er moet een auto op staan. Het ligt nu 17 jaar en golft, vandaar. Ook de tuin van 7,5 x12m ex schuur van 2,75x4 en border van 1x5m. Alleen ophogen. De tuin is achterom bereikbaar.
woensdag 21 maart 2018

Grindtegels laten leggen

Wij willen beginregels van 50 x 50? Laten leggen in onze achtertuin. Het is 30 m2. Nu liggen er nog koppelstones in maar die zijn eruit en de tuin is door mijzelf egaliseert maar het bed en de stenen leggen moet nog gedaan worden. Het upperen van de tegels wordt ook door mij zelf gedaan.
woensdag 21 maart 2018

Betonnen tegels leggen

Mijn voortuin en achtertuin, total 55 m2 opnieuw voorzien van betonnen tegels. Uiteraard moet de tuin eventueel worden opgehoogd,geëgaliseerd etc
woensdag 21 maart 2018

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Onze achtertuin van van zo'n 45 m2 moet bestraat worden. Werkzaamheden zijn leeghalen van oude tegels (inclusief afvoeren). Zand storten en nieuwe tegels leggen. Tuin is goed bereikbaar. Materialen in overleg.
woensdag 21 maart 2018

Achtertuin compleet aanleggen

Ik wil tegels plaatsen in de tuin van 25 vierkante meter. De tegels zijn 60 bij 30 cm.
woensdag 21 maart 2018

Grasstrook bestraten

Het bestraten van een grasstrook tussen terras en pad.
woensdag 21 maart 2018

Grindtegels en gewone tegels leggen

Ik zou graag mijn tuin bestraat willen hebben ik heb grindtegels en gewone 30 bij 30 tegels liggen. De grindtegels moeten omgekeerd in de tuin liggen.
woensdag 21 maart 2018

Bestrating in de achtertuin

Gaat om onze achtertuin. Kleine strook tuin de rest is nu bestraat met 10 x 10 cm. Oude tegels verwijderen, ophogen en nieuwe grote tegels bestraten. Te bestraten oppervlakte ongeveer 44 m2. Inclusief afvoeren en materialen in overleg.
woensdag 21 maart 2018

Opnieuw bestraten tuin en oprit/voortuin

Wij willen graag onze tuin en oprit/voortuin opnieuw laten bestraten. Nu liggen er cobblestones in beide tuindelen en wij willen graag overstappen naar grote tegelas.
woensdag 21 maart 2018

Tuin betegelen met gewone stenen

Bij deze een vraag hoeveel het ongeveer zou kosten om mijn tuin van 26.40 m2 te bestraten? Niks fancy, gewone straatstenen is prima. Het gaat om de achtertuin, deze heeft geen achterom.
woensdag 21 maart 2018

Terras verwijderen en nieuw terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Wat wil je bekleden? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaand terras op beton moet vervangen worden inclusief afvoer. Terras bevindt zich op de eerste verdieping, tevens moet voorkomen worden dat water lekt in de onderliggende garage. Het terras is ongeveer 4,8 meter breed en 2 meter diep en grenst aan de woonkamer. De woning is van het type drive-in. Rondom het terras is een muur gemetseld met aan de woningzijde een houtenkozijn.
woensdag 21 maart 2018

Balkonvloer vernieuwen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een ongeveer 7 m2 open balkonvloer. Nu liggen er 88 30 x 30 cm oude dreen tegels met grind deklaag. Ik wil de oude tegels verwijderen en afvoeren en vervangen door nieuwe. Er is een lift etage.
woensdag 21 maart 2018

Bestraten van de achtertuin en looppad in voortuin maken

Het betreft een achtertuin van 5. 5 meter breed en max 10 meter diep. Niet de gehele tuin hoeft bestraat te worden. Echter hetgeen dat wel bestraat moet worden; in 2 verschillende soorten tegels/ stenen. Voor de tegels/stenen zorgen wij zelf. Alvorens het bestraten/ aanleggen van de tuin willen wij de achtertuintuin voorzien van drainage en elektra voor de verlichting. De voortuin willen wij voorzien van 2 leilindes. Tevens is daar een looppad dat bestraat moet worden.
dinsdag 20 maart 2018

Oprit bestraten en pad

Het bestraten van de voortuin. Een pad met waaltjes en 4 grote grijze tegels naar de voordeur. Een oprit / parkeerplaats van waaltjes voor het raam. Oppervlakte is om en nabij de 17m2
dinsdag 20 maart 2018

Tegelvloer leggen

De achtertuin heeft een achterom, het gaat om 39 m2, een rijtjeswoning. Oude tegels verwijderen. Nieuw tegels leggen. 60 x 60 cm.
dinsdag 20 maart 2018

Bestrating in tuin maken

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten verder zorg ik dat de tuin leeg is en dat er zand in komt. Gaat vooral om het egaliseren en bestraten. Plus minus 50 vierkante meter
dinsdag 20 maart 2018

Oprit bestraten van nieuwbouw woning

Er ligt nu zand betreft een nieuwbouw 30 m2
dinsdag 20 maart 2018

Tuin bestraten met sierbestrating

Het leggen en verwijderen van de sierbestrating achterom, de tuin oppervlakte is 81 m2 groot. Sierbestrating die we leuk vinden is een beton tegel 60 plus Grezzo banenverband zie foto.

Partners

Partners van Casius