Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5427 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oudhollandse tegels leggen, boomstronk verwijderen en bestrating aanleggen, terras aanleggen met nieuwe klinkers, sierbestrating aanleggen, flagstones leggen, bestrating vervangen in de voor- en achtertuin, voor- en achtertuin bestraten, bestrating in de voor- en achtertuin aanbrengen, oprit vernieuwen, bestrating op een oprit vervangen, bestrating bij een nieuwbouwwoning aanleggen, terras tegelen, sierbestrating leggen, oprit en terras betraten, voetbalveldje op een speelplein maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 28 april 2017

Bestrating overnieuw leggen

Tuin is zojuist door een ander gelegd tegels van 60x30. Nu ligt het er verschrikkelijk in en wil het graag opnieuw laten leggen. Gaat om 35m2
vrijdag 28 april 2017

Terras aanleggen met grote natuursteen tegels

Terras van ca. 10 m aanleggen van grote (natuursteen) tegels. Terrein is schoon en moet een stukje worden afgegraven. Tegels moeten nog worden uitgezocht en besteld.
vrijdag 28 april 2017

Sierbestrating leggen in een achtertuin

Ik ga verhuizen en wil graag op mijn nieuwe adres in de achtertuin 50 m² bestrating laten aanleggen. Het gaat om 2 terrassen en daartussen een pad, met tegels van 60 x 60 cm. Er ligt al voldoende zand. Ik wil deze klus graag vanaf 11 mei laten uitvoeren en ontvang graag uw offerte. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor de levering van de tegels.
vrijdag 28 april 2017

Dikformaat straatwerk leggen

Wij willen 25.4 m² aan dikformaten laten leggen in onze voor- en achtertuin. De voortuin is 4 m² straatwerk en de achtertuin, is 21.4 m² straatwerk. Ophogen is niet nodig en onder de oude bestrating lag straatzand, voornamelijk egaliseren. Graag ontvangen we een all-in prijs voor het straten, exclusief tegels.
vrijdag 28 april 2017

Bestrating voortuin vervangen

Graag ontvang ik offertes voor het leggen van nieuwe bestrating van circa 55 m2 en daarbij het plaatsen van een afvoer put. Verder het afvoeren van oude bestrating. Zie bijlage voor oppervlakte. Oude bestrating wordt verwijderd door bewoner maar afvoer door aannemer. Vraag of er vanuit de ondernemer extra zand indien nodig verzorgd kan worden. (opnemen in offerte) Bestrating wordt door bewoners besteld.
vrijdag 28 april 2017

Grond in de achtertuin betegelen

Ik wil graag weten wat het kost om in mijn achtertuin een stuk grond van 7 m2 te laten betegelen met tegels van 60x60x6 cm. Er zal wat grond moeten worden afgegraven en afgevoerd, omdat er eerst gras heeft gelegen. De tegels zijn al besteld, ze zijn over twee weken binnen. Er is een achterom met een poortdeur. Vanaf de poortdeur is het 20 meter naar de tuin. Kunt u per mail een indicatie van de kosten sturen?
vrijdag 28 april 2017

Voor- en achtertuin (deels) bestraten

Deels bestraten van een voor- en achtertuin van respectievelijk ongeveer 36 en 30 m2. Details hieronder. We hebben een goed idee van wat we willen, en we zijn op zoek naar vakmannen die hierover kunnen meedenken en dit uitvoeren. Voortuin (zie ook foto): - verwijderen oude tegels (simpele 30 x 30 cm betontegels) en klinkers. Ongeveer 10 m2. Heg blijft staan. - afgraven voor zover nodig. Naast tegels is het nu alleen gras en wat buxus. Wel is er enig hoogteverloop in de tuin, zo’n 50 cm verloop. Dat blijft ook zo, maar zal wel iets bijgesteld moeten worden; nu nogal ongelijk. - deels bestraten met combinatie van tegels (40 x 40 cm) en Waalse klinkers: oppervlakte 12 m2 tuinpad. - aanleggen met stapelblokken van vaste ‘plantenbak’ van 4 meter x 1 meter en met hoogte ongeveer 80 cm - aanleggen kunstgras op ongeveer 9 m2, of in ieder geval de ondergrond hiervoor. - aanleggen grind of grindklaar maken van ongeveer 5 m2. Achtertuin (ook foto): - verwijderen oude tegels (simpele 30x30 betontegels) en klinkers. Ongeveer 30m2. - bestraten met combinatie van tegels (40x40) en waalse klinkers: oppervlakte +/- 20m2 - maken vaste ‘plantenbak’ met stapelblokken van 3m x 1m en met hoogte +/- 40cm - aanleggen kunstgras op +/- 6m2, of in ieder geval de ondergrond hiervoor. Materiaal: tegels, klinkers, stapelblokken en kunstgras in overleg, maar waarschijnlijk zullen we dit zelf bestellen. Al het andere materiaal graag wel inclusief in prijs (zand, tuinaarde etc).
vrijdag 28 april 2017

Terras ophogen

Het betreft het bestaande terras ophogen, ongeveer 60 m2 en tegels passend om verandapalen zagen alsmede tuinpad c.a. 15 m2 opnieuw inleggen.
donderdag 27 april 2017

Stukje tuin betegelen

Graag wil ik een stukje grond laten bestraten. Het gaat om 65 betontegels van 30 bij 30 cm. Die moet ik nog bestellen. Er ligt nu gras. Dat moet eruit en afgevoerd worden. Het is iets minder dan 8 m2.
donderdag 27 april 2017

Sierbestrating leggen

Het gaat om een achtertuin van +-80m2 er liggen op het moment tegels in
donderdag 27 april 2017

Achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn achtertuin. Er moeten betontegels van 60 bij 60 ingelegd worden op een oppervlakte van +/- 42 m2. Daarnaast komt een stuk kunstgras van 2.50 bij 3.50 meter in de tuin.
donderdag 27 april 2017

Voor- en achtertuin betegelen

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten betegelen. De tuin is 550x850 cm en de voortuin 620x210 cm. Graag zouden wij 2 offertes willen ontvangen: - een met een klein beetje ophogen (5 cm) en egaliseren - een offerte met ophogen (5 cm), egaliseren en de oude tegels verwijderen en afvoeren Wat zou dit kosten?
donderdag 27 april 2017

Oprit aanleggen

Voortuin oprit voor auto
woensdag 26 april 2017

Oprit en terras betraten

Nieuwbouwwoning bestrating oprit en terras (incl grondwerk). Tegels: Schellevis 60x60, oprit antraciet 7 cm, terras creme 5 cm. Tegels kunnen we zelf leveren maar mag ook meegenomen worden in offerte.
woensdag 26 april 2017

Oprit bestraten

We wilden een bestaande oprit overnieuw laten bestraten en het verwijderen van de heg tussen de buren. Het totale oppervlak is 70 m². Gaarne ontvang ik een offerte inclusief het leveren van goedkope klinkers of trommelstenen. De oude stenen dienen te worden verwijderd en afgevoerd.
woensdag 26 april 2017

Pad naar voordeur opnieuw bestraten

Ik wil een pad van 4 meter lang, diagonaal lopend naar de voordeur vervangen. Er moeten twee treden voor de deur opstap gerealiseerd worden. Oppervlakte is circa 3,5m2. Graag advies betreffend ontwerp en te gebruiken stenen/cobblestones. Zand en tegels te leveren. Bestaande tegels grotendeels ergens anders leggen, klein pad langs de ramen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Tuin afgraven en bestraten

Ik heb een stuk gras van 24 m2 meter waar ik een extra parkeerplaats voor mijn auto wil maken. Graag grond afgraven, afvoeren, zand storten en rechthoek tegels van ongeveer 60 x 40 cm plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Bestrating voortuin ophogen

Ik wil graag mijn bestrating in de voortuin laten verhogen. De 60 tegels dienen te worden verwijderd, opgehoogd en terug geplaatst. De tegels zijn 60 bij 40 cm groot.
woensdag 26 april 2017

Stuk tuin betegelen

Het laten leggen van een stuk van 4,5 m2 tuin met betontegels, 50 x 50 cm. Het is een nieuwbouwhuis en er ligt nu zand.
woensdag 26 april 2017

Achtertuin met tegels aanleggen

Bijna de gehele achtertuin wil ik laten bestraten. De tuin is ongeveer 6 bij 8 meter groot. Een deel van 1 bij 6,5 meter is gras en beplanting dat wil ik zo houden. Het overige deel is voor de helft bestraat en voor de helft jungle. Dit moet worden verwijderd en afgegraven. Vervolgens ophogen, egaliseren en in zijn geheel met tegels van 60x60x4 of groter bestraten. Tevens afvoeren ouwe bestrating, aarde en afval. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Terras aanleggen met betontegels

Graag ontvang ik een offerte voor het laten leggen van een terras van ongeveer 5 bij 6 metr, 30 m2. Er dienen betontegels van 60 bij 40 bij 5 cm gebruikt te worden. De tuin is zeer toegankelijk, direct vanaf de straat bij nieuwbouwwoning ,
woensdag 26 april 2017

Bestratingswerk bij nieuwbouw

In oktober krijg ik mijn huis opgeleverd. Dan moeten er een aantal bestratingswerkzaamheden plaats vinden. De oppervlakte is als volgt: - Oprit 8555*5000=42,775 m2 - Terras 6635*3525=23,39 m2 - Pad 8400*1200= 10,08 m2 - Achterplaats 7165*3525=25,25 m2 Totaal= 101,5 m2 De oprit graag beklinkerd met gebakken klinkers, terras van 60*60 cm tegels antraciet. Het pad en achterplaats afhankelijk van prijs klinkers of tegels. Het geheel moet nog opvulzand/puin/opsluitbanden krijgen en uiteraard de klinkers en tegels. ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 26 april 2017

Tegels vervangen in de tuin

De oude tegels dienen door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Hierna dienen er nieuwe tegels gelegd te worden. Ophogen is volgens mij niet nodig. De oppervlakte is 24 m2.
woensdag 26 april 2017

Achtertuin opnieuw bestraten

Opnieuw bestraten van een achtertuin. Totale oppervlak is ongeveer 61m2, verdeeld over 21m2 tuinkamer, en 40m2 resterend tuin. De tuin heeft een bestaande bestrating die grotendeels opnieuw gebruikt dient te worden. De bestrating bestaat uit betontegels (60x60, 60x40), stenen (10x20, 20x20, 20x30), en bakstenen. In de tuinkamer komen nieuwe stenen, worden waarschijnlijk betontegels van 60x40 eventueel gecombineerd met de huidige tegels van 60x60 cm. Leg plan is gemaakt, de tuin is middels een brandgang te bereiken. Afgegraven zand vervangen door ophoogzand (+/- 2 zakken), tevens oude zand afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Straatwerk laten aanleggen

Betreft een hoektuin, aan de voor- en zijkant wil ik straatwerk laten aanleggen. Tuin van ongeveer 40m2 groot en ik wil antraciet tegels van 60x60 cm. Er is nog geen aanleg, maar er moet nog wel mogelijk grond verwijderd worden, vervolgens ophogen met zand. Op dit moment ligt er aarde/modder. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 25 april 2017

Tegels in voortuin aanleggen

De voortuin is 8 bij 5 meter. Ik wil een terras van 7 bij 2.5 meter, misschien 7 bij 2 meter. We hebben tegels van 30 bij 20 cm. Verder de planten verwijderen en een boomstronk. Tuin is goed bereikbaar en makkelijk te parkeren.
dinsdag 25 april 2017

Tuin opnieuw bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw betegelen van onze tuin van ongeveer 35 m². De huidige bestrating bestaat uit betontegels van 50 x 50 cm. Deze willen we hergebruiken maar combineren met kinderkop kasseien van ongeveer 10 x 10 cm. Onder de bestaande tegels ligt een laag stoeptegels. Deze laag kan wat ons betreft blijven liggen, behalve op de plek waar de borders komen. De kasseien en het zand/split hebben we nog niet besteld en kunnen we zelf bestellen maar kan eventueel ook door u geleverd worden. Er is een ontwerp van de tuin aanwezig.
dinsdag 25 april 2017

Voortuin ophogen en tegels herleggen

Boom weggehaald gewassen grindtegels 50x50 weggehaald en schoon gemaakt. Moeten weer opnieuw gelegd worden. Alles is op maat. Er moeten nog 14 tegels bij komen. Het is in de voortuin. Drie cm ophogen Drie tegels moeten op maat geslepen worden plus twee kleine sparingen.
dinsdag 25 april 2017

Tuin ophogen en tegels laten leggen

De voor tuin is ongeveer 25 m2 groot. De tegels moeten eruit gehaald worden, dan opgehoogd en dan zal of de oude tegels of nieuwe tegels geplaatst moeten. Kunt u een offerte maken voor het leggen van de oude tegels en voor het leggen van de nieuwe tegels?
dinsdag 25 april 2017

Achtertuin laten betegelen

Ik wil mijn achtertuin betegelen met tegels van 60 bij 60 cm. De achtertuin heeft een oppervlakte van 35 m2. Ik wil dat de oude tegels en de puin die er ligt weg hebben, het is niet veel. U moet zelf zorgen voor de tegels en het zand. U mag ook langs komen om de achtertuin te inspecteren zodat u een plan van aanpak kunt maken. Zodra wij een overeenkomst hebben dan kunnen wij een afspraak maken.
dinsdag 25 april 2017

Bestraten bij nieuwbouwwoning

Er dient ongeveer 40 m2 bestraat te worden. Het gaat om een tuin bij een nieuwbouwwoning. De tuin dient te worden geëgaliseerd en daarna bestraat.
dinsdag 25 april 2017

Leggen keramische terras tegels

Het gaat om het leggen van ongeveer 40 m2 meter keramische terras tegels. De tegels van 61,5 x 61,5 x 16 cm aanwezig. De verdere benodigdheden niet. Het afgraven kan ik zelf doen.
dinsdag 25 april 2017

Tuin opnieuw bestraten

Er liggen wel tegels maar wij willen graag andere tegels/kleur. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna hoeft er volgens mij niet opgehoogd te worden. De nieuwe tegels dienen door ons zelf geregeld te worden. De oppervlakte is ongeveer 150 m2.
dinsdag 25 april 2017

Tegels in achtertuin leggen

Ik wil graag tegels in mijn tuin laten leggen. We hebben nog geen tegels, maar we denken aan 60 x 60 cm. Ik zou graag een indicatie van een prijs willen ontvangen. Het gaat om zo'n 38 m2. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, wellicht allen iets ophogen.
dinsdag 25 april 2017

Tuintegels leggen in de achtertuin

Wij willen in onze achtertuin een stuk van ongeveer 50 m² laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. De bestaande bestrating zullen wij zelf verwijderen. Wij hebben al zand en tegels besteld. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie voor het egaliseren van de ondergrond en het leggen van de tegels.
dinsdag 25 april 2017

Plaatsje aanleggen in de achtertuin

In mijn achtertuin wil ik graag een terras van ongeveer 3 x 5 meter aanbrengen. Ondergrond bestaat al gedeeltelijk uit normale straattegels, die nu als ondergrond voor een af te breken schuur (doe ik zelf) bestaan. De andere helft bestaat uit een met puin en aarde dichtgestorte vijver. Dat gedeelte is nog niet geëgaliseerd. Gewenste tegelmaat is 60 x 60 cm, maar kan in overleg aangepast worden.
dinsdag 25 april 2017

Klein formaat voortuin betegelen

We hebben een klein voortuin die we willen laten betegelen. We hebben een pad naar de voordeur en voor het raam. Deze willen we opnieuw laten betegelen. Verder hebben we nog een restant van de stoeptegels en gekleurde tegels die we in de tuin willen laten leggen. De voortuin is ongeveer 20 m2. Hiervan dient er voor het pad 14 tegels van 30 cm gelegd te worden en onder de woning door zijn het er 18 van 30 cm. We hebben geen wit zand en het oude zand zal uitgegraven moeten worden. Kunt u een schatting geven wat het kost.
dinsdag 25 april 2017

Voortuin ophogen en herstraten

De voortuin van deze jaren '30 woning is op verschillende plekken ingezakt. Dit zal opgevuld moeten worden met zand en gelijk gemaakt moeten worden. Het is 10 m2 aan Walen en 6 m2 met betontegels. De oude Walen moeten hergebruikt worden. Ongeveer 5 m2 is aanwezig. De overige 5 m2 zal aangevuld moeten worden met nieuwe Walen. Het gedeelte van 6 m2 zal bestraat moeten worden met antraciet betontegels á 60 x 60 cm tegels. Kunt u de tegels mee aanbieden?
dinsdag 25 april 2017

Voetbalveldje op een speelplein maken

Graag willen we een offerte opvragen, indien julie dit werk doen, om een stuk plein te betegelen tot een klein voetbalveldje voor in een speeltuin in Haarlem. Het gedeelte van de speeltuin wat een trapveldje moet worden is nu een peuterhoek. Het verwijderen van de toestellen doen we zelf, behalve de zandbak (zie bijgevoegde foto). Graag in de offerte meenemen het verwijderen van de zandbak, en het prepareren van de (ongelijke) grond + betegelen + de tegels zelf. We hebben een voorbeeld bijgevoegd van een verdiept speelveldje zoals we het graag zouden willen. De verdieping is denk ik 20-30 cm. Het gaat om een relatief klein stuk. Er past een '10-hoekig' pannaveldje in van 10x10, maar dit komt met name omdat het gedeelte waar het veldje moet komen niet recht-hoekig is. Ik weet dus niet zeker hoe groot een recht-hoekig betegeld veldje kan worden. Ik vermoed 10x6 of 10x7 meter.
maandag 24 april 2017

Achtertuin ophogen en bestraten

Wij willen onze tuin, waar nu het gras ligt, aanpassen. De totale tuin is 50 m2, maar er moet 7 meter bij 5 meter (35 m2) bestraat worden. Er ligt nu gras en zwart zand, er moet ongeveer voor de 35 m2 (10 cm ophoogzand) opgehoogd en bestraat worden. Wij willen graag betontegels 50 * 50 cm. Voor de overige 15 m2 liggen al tegels, maar dit moet een paar cm opgehoogd worden. Als de kosten niet te hoog zijn willen we kijken wat de kosten zijn voor ongeveer 9 m2 kunstgras in het totale plaatje van 50 m2, deze gaan dus dan af van de 35 m2 betontegels 50 * 50 cm.
maandag 24 april 2017

Tuintegels leggen

De oude tegels uit de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin opgehoogd moeten worden en nieuwe tegels gelegd. De oppervlakte is ongeveer 76 m2.
maandag 24 april 2017

Gedeelte oprit uitgraven en vullen

Er dient een strook van 10 m2 uitgegraven te worden en opgevuld met zand ten behoeve van de bestrating. Het tegelwerk zal ik zelf gaan uitvoeren.
maandag 24 april 2017

Terras vergroten en betegelen

Ik wil in onze achtertuin een verhoogd terras opvullen en laten betegelen in betonmorgel. Het bestaande terras loopt in een L-vorm. Deze L-vorm willen we graag opvullen tot een rechthoekig terras. De oppervlakte die verhoogd moet worden is 145 x 625 x 045 cm (BxLxH). Er zal ook een fundering en muurtje moeten worden aangelegd, om van de L-vorm een rechthoek te maken. De korrelmix en andere benodigdheden om het terras te verhogen zou ik ook graag via u willen bestellen. Als de oppervlakte opgevuld is is de totale grootte van het terras 720 x 315 cm (LxB) en dit willen we dan laten betegelen (in beton niet in zand) met de Broadway terrastegel die Gamma verkoopt. Ik hoop dat u me vrijblijvend een offerte/prijs kunt aanbieden.
maandag 24 april 2017

Oprit aanleggen met klinkers

Ik wil in mijn voortuin een oprit van ongeveer 3 x 12 meter laten bestraten met kleiklinkers van 20 x 7 x 5 cm. Er ligt nu alleen zand op die plek en dat moet misschien wat worden opgehoogd en geëgaliseerd. Ik zal de klinkers zelf aanschaffen en ontvang graag uw offerte voor het leggen.
maandag 24 april 2017

Tuin bestrating aan voorkant en achterkant

Graag offerte weet niet hoeveel m2.
maandag 24 april 2017

Terras opnieuw leggen met nieuwe tegels

Terras opnieuw laten bestraten. Het is ca 35 m2 en er liggen momenteel grindtegels in en koppelstones.
maandag 24 april 2017

Tuin egaliseren en bestraten

Wij willen onze tuin graag laten egaliseren en vervolgens grote siertegels laten aanleggen. Verder willen wij graag stenen laten plaatsen rondom het gedeelte met planten af te schermen van de rest van de tuin. Onze tuin is 30 m2, daarvan hoeft echter slechts 18-20 m2 betegeld te worden, vanwege schuur en planten.
maandag 24 april 2017

Fundering maken voor tuinhuisje

Er moet een nieuw tuinhuisje komen, op een degelijke fundering. Er zijn al 40x60 beton tegels aanwezig. 25 m2
maandag 24 april 2017

Tuin bestraten

Tuin met Waaltjes en bandjes bestraten en eventueel grindtegels verwijderen.
maandag 24 april 2017

Bestrating voortuin ophogen

Onze voortuin is gaan zakken in de loop van de jaren en dit willen wij graag laten ophogen, tegels zijn nog goed. Wat zou dit gaan kosten?

Partners

Partners van Casius