Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5810 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats laten bestraten, offerte opvragen, tegels leggen op een binnenplaats, bestrating met IJsselklinkertjes renoveren, sierbestrating aan laten brengen, herbestrating mandelig gebied, tuin bestraten, betonklinkers leggen, oprit aanleggen, twee opritten bestraten, tuintegels leveren en laten leggen, tegels leggen, bestrating opnieuw leggen, klinkers en terrastegels leggen, bestrating bij een kinderboerderij vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 17 november 2017

Keramische tegels 60x60 leggen ca 65 m2 tuin

Het laten leggen van keramische tegels, ca 60 m2. Er hoeft niet of nauwelijks gesneden te worden, omdat we de randen opgevuld willen hebben met grind. Wel moet de tuin opgehoogd worden met zand.
vrijdag 17 november 2017

Tuinbestrating leggen

Het bestraten van de achtertuin. Het betreft ongeveer 40 m2. Aan 1 zijde 9 meter aan opsluitbandjes. Zand en tegels (50x50x5) zijn aanwezig. We hebben de ondergrond opgehoogd met zand.
vrijdag 17 november 2017

Pad opnieuw betegelen

Een gezamelijk pad tussen de tuinen opnieuw tegelen met hergebruik van de tegels, ivm water dat blijft staan. Gaat om ongeveer 18m2
vrijdag 17 november 2017

Oprit bestraten in Tiel

We willen graag een oprit 30 m2 aan de zijkant van het huis. De strook tuin is nu beplant en er ligt grind. De klinkers zijn aanwezig.
vrijdag 17 november 2017

Betontegels in voortuin leggen

18 m2 aflopend voor regenwater aanleggen van voortuintje. Ligt nu alleen zwart zand en koppelstones.
donderdag 16 november 2017

Oprit bestraten

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor +/- 50 m2 bestrating met bakstenen. Wij zorgen zelf voor puingranulaat. Het betreft een nieuwbouwwoning.
donderdag 16 november 2017

Bestrating in de tuin aanleggen

Wij willen volgend jaar 2 terrassen en een stoep laten plaatsen. Wij zullen zelf zorgen dat er op die plekken geel zand als ondergrond ligt. We kopen ook zelf tegels in, maar we weten nog niet wat de tegelmaat zal zijn. We zoeken een stratenmaker die voor ons 50 m² tegels kan leggen. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.
donderdag 16 november 2017

Sierbestrating in de tuin aanleggen

Wij willen een stukje sierbestrating van 5 m² laten aanleggen in onze tuin. Op dit moment ligt daar zand. We willen graag getrommelde klinkertjes in waalformaat laten leggen in een visgraatpatroon. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Een bezoek stellen wij op prijs.
donderdag 16 november 2017

Parkeerplaats laten bestraten

Het betreft het bestraten van een parkeerplaats van ongeveer 350 Mm. De ondergrond is zo goed als klaar. Er moeten 1 of 2 afwaterkolken geplaatst worden. Momenteel ligt er nog Basaltsplit maar dit wordt er afgeschoven. De bedoeling is om zwarte klinkers te leggen met ongeveer 40 meter bandjes.
woensdag 15 november 2017

Voortuin afgraven, egaliseren en bestraten

Afgraven, puin en zand storten. In totaal circa 30 m2, 6 meter X 5 meter. Bestraten met gebakken waaltjes en deels getrommeld. Ongeveer 8 tegels 50 X 50 cm. Indien mogelijk plaatsen containerhok en fietsbeugel Betreft voortuin nieuwbouwwoning met zandgrond. Zie foto tuinontwerp
woensdag 15 november 2017

Tuin leeghalen en betegelen

Ik wil mijn tuin van ongeveer 39 m² laten leeghalen en daarna helemaal laten betegelen. De vaste beplanting en bestrating moet worden verwijderd en de ondergrond moet gereedgemaakt worden voor het tegelwerk. Ik heb nog geen nieuwe tegels uitgezocht. De tuin is toegankelijk via een achterom. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.
woensdag 15 november 2017

Voortuin bestraten

Het bestraten van de voortuin ong 25 m2 Betonnen borders al aanwezig zodat de grond niet afgegraven dient te worden. Tevens is er een boomstronk geweest maar die is al met de grond gelijk gemaakt. Evt klinker/tegels antraciet (goedkoopste optie i.v. m verkoop huis)
woensdag 15 november 2017

Oprit bestraten

Het betreft het uitgraven van de oprit en het hierna volstorten met gebroken puin. Daarna dient er ongeveer 60 m2 bestraat te worden. De tegels hiervoor zijn al aangeschaft.
woensdag 15 november 2017

Oprit aanleggen

Het betreft het aanleggen van een oprit van ongeveer 110 m2, nieuwbouwproject. We gaan uit van wat uitgraafwerk, grond blijft in tuin, versteviging met Repac en zand en afwerking met Limburg grind met nidaplast platen. Een gewone bestrating is dus meestal duurder?
dinsdag 14 november 2017

Oprit en terrassen leggen met klinkers

Oprit 60 m2 met moderne klinkers en puin onder oprit voor de auto, 2 terrassen voor en achtertuin. 12 m2 terras voortuin. 20 m2 terras achtertuin
dinsdag 14 november 2017

Twee opritten bestraten

De voortuin is 28 meter diep en 22 meter breed. De eerste 5 meter lengte dient met een breedte van 5 meter bestraat te worden. De overige 17 meter lengte zal 3 meter breed bestraat moeten worden. De 2 opritten van dienen voor het huis op elkaar aan te sluiten. Er is een deel bestrating aanwezig, voor het overige deel ontvang ik graag advies.
dinsdag 14 november 2017

Bestrating waterpas laten leggen

Bestrating waterpas laten leggen in de carpoort en gedeelte tuin.
maandag 13 november 2017

Betontegels hoger leggen

In mijn overkapte garage liggen betontegels 60x 40 cm. Oppervlakte 20 m2 ( eerste deel), daarna voorjaar nog 60 m2, stopzand aanwezig, gemiddeld 5 cm verzakt.
maandag 13 november 2017

Sierbestrating aan laten brengen

Ik wil graag 72 m2 aan sierbestrating laten leggen.
maandag 13 november 2017

Oprit leggen

Wij willen een oprit laten leggen met betonklinkers van 8 centimeter dik. De afmetingen bedragen 30 meter lang en 6 meter breed. Er ligt nu split en modder.
zondag 12 november 2017

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten. Er moeten 2 terrassen komen, één van 3 x 5 meter en één van 4 x 5 meter, er moet nog een pad aangelegd worden van circa 1.20 x 6 meter en een plaatsje van circa 3 x 3 m. Daarbij ook graag een drainagesysteem langs de terrassen en de gevel, waar nodig. Tuin moet tevens circa 20 cm opgehoogd worden. Tegels moeten nog worden uitgezocht, circa 60 x 60 cm heeft waarschijnlijk onze voorkeur. Tuin is redelijk bereikbaar.
zondag 12 november 2017

Tuintegels leveren en laten leggen

Ik wil graag in mijn achtertuin tegels laten leggen waarvan een gedeelte bestaat uit rubberen tegels. De tuin is totaal 50 m2 inclusief schuur waarvan er 12 m2 rubberen tegels moeten worden. Het gedeelte waar de rubberen tegels gelegd gaan worden is nu nog groen aanwezig. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude tegels en het groen.
zaterdag 11 november 2017

Tegels leggen

De voor- en achtertuin dient opnieuw te worden bestraat. De oude tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd. De nieuwe tegels van 30 bij 30 cm liggen al klaar om gelegd te worden. De voortuin is 10 m2 en de achtertuin 50 m2. Via de brandgang is de achtertuin te bereiken.
zaterdag 11 november 2017

Bestrating opnieuw leggen

Ik wil de bestrating bij onze woning opnieuw laten leggen. Hier en daar is het ook verzakt en deze delen dienen te worden opgehoogd. Er liggen Waaltjes met betontegels van 50 bij 50 cm en bij de oprit zijn het tegels van ongeveer 10 bij 10 cm. De oppervlakte is ongeveer 400 m2.
zaterdag 11 november 2017

Stoeptegels leggen

In voortuin/oprit bestaande stoeptegels opnieuw leggen en de slechte vervangen. Het totale oppervlak is ongeveer 60 m2. Ook moet de tuin deels opgehoogd worden. Ook mag de vakman alles afvoeren.
vrijdag 10 november 2017

Klinkers en terrastegels leggen

Leggen van 23 m2 klinkers en 18 m2 terrastegels, maat ongeveer 60 x 60 cm. Terrein egaliseren. Tegels en zand zijn nog niet aanwezig, maar kan ik eventueel vooraf bestellen en laten leveren. Ik zou graag eerst overleggen met u hoeveel er precies benodigd is. Tijdsbestek: ergens tussen nu en eind van het jaar. Mocht u ook graszoden willen/kunnen leggen, daar hebben we 43 m2 van. Benodigd. Ontwerpschets is aanwezig. Graag prijzen per m2
donderdag 9 november 2017

Bestaand terras recht leggen

Een paar tegels van mijn terras liggen scheef en zou ik graag weer recht hebben en opnieuw gevoegd. maximaal hoogteverschil 1 centimeter. Misschien goed om alles iets op te hogen??? Het zijn 21 m2 tegels (7 x 3 cm) waarvan de eerste 2 rijen van 3 kaarsrecht liggen.
donderdag 9 november 2017

Sleuven in betonnen opsluitband zagen

Wij zijn van plan om nieuwe bestrating aan te leggen in de voortuin. Deze bestrating wordt opgesloten met opsluit betonbanden van 100 x 20 x 8cm. Omdat deze opsluitenbanden ongeveer 6cm boven de bestrating uitsteken willen wij hier sleuven in laten maken om het regenwater er door te kunnen laten. Deze sleuven zijn ongeveer 4x2cm door 8cm dik. Totaal zo,n 28 van deze sleuven. Wat gaat dit kosten?
donderdag 9 november 2017

Oprit betegelen en verlichting aanleggen

Het betegelen van de oprit en erin of erbij verlichting aanleggen. De oprit is ruim 3 meter breed en ongeveer 7 meter lang. Er is al een betegelde parkeerplaats. Ook een deel van de tuin is al betegeld. We willen nog wel een stukje voor het huis laten betelen. Ongeveer 6 x 1.5 meter. De tuin is ongeveer 30 m2.
donderdag 9 november 2017

Bestrating bij chalet leggen

Het gaat om 60 x 60 x 4 cm² tegels Meliton light van de Vliert. Er moet 85 m² gelegd worden. Momenteel liggen er 30 x 30 cm² tegels, die ik er zelf uit zal halen. Er is een schets aanwezig.
woensdag 8 november 2017

Grindtegels leggen

Grindtegels leggen, ophoogzand en banden aan 2 kanten voor tuin van 20 m2.
woensdag 8 november 2017

Tuintegels leggen

Ik wil het volgende uitgevoerd hebben: Het leggen van tuintegels in de voortuin. De tuin is ongeveer 41 m2 en er ligt zwart grond in.
woensdag 8 november 2017

Oprit aanleggen

Momenteel hebben wij een zij tuin waar gewoon gras in ligt. En een pad naar de voordeur. We zouden echter het pad willen vervangen en ietwat verbreden, er nieuwe tegels en daarnaast het gras vervangen voor een oprit met grind (en eventueel in combinatie met wat tegels). Totaal hebben we het over zo'n 55 m2 waarvan iets van 15 m2 betegeld moet worden, en de rest met grind (oprit). Graag ontvangen wij een offerte onderverdeeld in de verschillende kosten. Zie meegestuurde voorbeeld voor het idee.
dinsdag 7 november 2017

Bestrating met creatief motief aanleggen

Onze tuin van ongeveer 32 m² is nu beplant en ik wil deze helemaal gaan leeghalen. Daarna moet er zand in en een leuke bestrating. Ik wil graag bestrating laten leggen met daarin het motief van een vrachtwagen en een trein. Ik zoek hiervoor een creatieve stratenmaker die mij kan adviseren hoe dit te realiseren is. Ik wil u uitnodigen voor een gesprek. Ik hoor graag wat voor materialen u hiervoor gaat gebruiken en wil uw offerte ontvangen.
maandag 6 november 2017

Bestrating bij een kinderboerderij vervangen

Bij onze kinderboerderij bevindt zich een geitenweide van 18,5 x 13 meter. Wij mogen bij de gemeente een offerte indienen voor het vernieuwen van de bestrating van die weide. Er zit nog geld in de subsidiepot voor dergelijke projecten. Wij zoeken een stratenmaker die de oude bestrating kan verwijderen. Dat gaat voor 90% om tegels van 30 x 30 cm en voor de overige 10 % om tegels van 60 x 60 cm. Daarna moet er met zand worden opgehoogd en nieuwe bestrating worden geplaatst met tegels van 50 x 50 cm en opsluitbanden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte. Telefonisch contact gaarne na 12:00 uur. De uitvoeringsdatum is in overleg. Houdt u er rekening mee dat het mogelijk is, dat voor het verkrijgen van de subsidie de klus nog dit jaar moet worden afgerond.
maandag 6 november 2017

Oprit aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een nieuwe oprit, in totaal moet de oprit 240m2 worden. 4 meter breed en 60 meter lang, een pad van 1 meter breed met betonklinkers (loop/fietspad) en daarnaast zo'n 3 meter grind. Onder de carport moet een dubbele laag stoeptegels komen (stoeptegels hebben we). Dit is zo'n 15 tot 20m2 Graag ontvangen wij een richtprijs, er ligt nu niets, is een stuk gras, dus graag incl afgraven, ophogen met zand, puin onder grind etc. Mvg
maandag 6 november 2017

Oprit bestraten

Het betreft het bestraten van de oprit. Het grind zal moeten worden verwijderd en zand gestort. Hierna zal alles geëgaliseerd moeten worden en bestraat. Voor de tegels heb ik nog niets uitgezocht. Ik ontvang daar graag advies in voor tegels met een gemiddelde prijs.
maandag 6 november 2017

Terrastegels leggen

Ik heb mijn oude terras van 32 tot 35 m² verwijderd en wil er graag nieuwe keramische tegels laten leggen van 60 x 60 cm. De ondergrond moet eerst nog wat worden opgehoogd en geëgaliseerd. De tegels zijn besteld. Ik ontvang graag uw offerte.
zondag 5 november 2017

Aanleggen oprit

Het aanleggen van een oprit. Op dit moment ligt er split in wat er al een tijdje ligt. Het betreft een oprit van 80 m2. De oprit loopt vanaf de weg af richting een schuur. De tuin ligt lager dan de weg. De oprit dient te worden voorzien van beton klinkers, 50 x 50 cm beton tegels en opsluitband. Uitgraaf werkzaamheden indien nodig.
zondag 5 november 2017

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de huidige tuin op hoogte brengen, drainage aanleggen en borders aanvullen. Tevens met palissades de borders afbakenen. Het perceel is 24 meter lang 8.70 meter breed. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 66.5 m2. De tuin zelf is ongeveer 142 m2. Er is veel bestrating en een beetje groen, dit wil ik graag laten ophogen. Een deel van de achtertuin is een vlonder (4 bij 4 meter), dit hoeft niet opgehoogd te worden.
zondag 5 november 2017

Sierbestrating leggen

De bestrating in de voortuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd te worden en nieuwe tegels gelegd. De tuin is ongeveer 50 m2 groot en goed bereikbaar.
zaterdag 4 november 2017

Betonklinkers leggen

Het gaat om het leggen van ongeveer 90 m2 betonklinkers, zwart of donker antraciet, ligt aan jullie prijs. Op de plek waar de klinkers gelegd moeten worden ligt nu ongeveer 5 cm dik grind. Het grind moet verplaatst worden naar achter, maximaal 25 meter verder op het zelfde terrein, daar ligt ook grind, dan moet er zand gestort worden en moeten te klinkers gelegd worden.
vrijdag 3 november 2017

Tuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 5 x 15 meter. Twee terrassen dienen vervangen te worden. Beide zijn ongeveer 20 m2. Eentje bij het huis en eentje achterin. Paadje leggen van voor naar achter. Ik zou graag borders willen aan beide zijden, doen en dan laat ik tussen het paadje en de borders kunstgras leggen. Liefst wil ik het paadje en de borders niet rechthoekig, maar in gebogen lijnen. Qua tegels hangt het een beetje van het prijskaartje af, moet echt op budget letten, maar wat is het beste met het oog op onkruid zo veel mogelijk voorkomen? Ik hoor het graag. Liefst all in prijs, eventueel na een en ander besproken te hebben. De achtertuin is via een brandgang te bereiken en het grind en de tegels dienen te worden afgevoerd door de vakman.
vrijdag 3 november 2017

Opnieuw bestraten van de tuin

De tuin is 12 meter diep en 5 meter breed. Hier zal al het onkruid verwijderd moeten worden en op sommige stukken zal er grond verwijderd moeten worden. De pergola en een dunnen boom moet ook worden verwijderd. Hierna moeten er ongeveer 50 m2 straatwerk uitgevoerd worden. Eventueel kunnen de bestaande tegels hiervoor gebruikt worden. U kunt de tuin goed bereiken.
vrijdag 3 november 2017

Terras van ruim 40 m2

Graag een prijs voor een terras rechthoekig van ongeveer 40 m2. Nu is er gazon, graag nieuwe gladde eenvoudige betontegels.
vrijdag 3 november 2017

Achtertuin aanleggen

Verplaatsing van terras (20 m2) van tegen het huis naar tegen de achterzijde van de tuin. Tuin is ongeveer 45 m2 en is bereikbaar via een poort.
donderdag 2 november 2017

Herbestrating mandelig gebied

Graag ontvangen wij een indicatieve opgave voor het egaliseren en herstraten van een mandelig gebied met klinkers. Het betreft hier een prijsopgave voor een onderhoudsbegroting op te stellen.
woensdag 1 november 2017

Bestrating met IJsselklinkertjes renoveren

Wij hebben hier een bestrating van ongeveer 430 m² oude IJsselklinkertjes die hier en daar verzakt is. We willen die klinkertjes laten verwijderen, de ondergrond laten ophogen en daarna die klinkertjes weer terug laten leggen. Wij zullen zelf zorgen voor voldoende ophoogzand. We ontvangen graag uw offerteprijs per m².
woensdag 1 november 2017

Klinkerbestrating leggen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die binnen enkele weken tijd heeft om ongeveer 30 m² bestrating te leggen. De ondergrond moet geëgaliseerd en mogelijk wat opgehoogd worden. Ik heb hiervoor dikformaat klinkers (7 duimers) liggen. Ik ontvang graag uw offerte.
woensdag 1 november 2017

Bestrating van tuin en oprit vernieuwen

Ik wil mijn tuin en oprit opnieuw laten bestraten. de klant zal zelf de stenen aanschaffen bij de Praxis.

Partners

Partners van Casius