Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

6081 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bedrijventerrein bestraten, mandelig pad bestraten, oprit aanleggen, asfalt plaatsen, oprit met betontegels aanleggen, bestrating aan laten brengen, aanvragen en realiseren van een dakterras in Amsterdam Jordaan, terras aanleggen bij seniorenwoning, voor- en achtertuin bestraten, bestrating rond het zwembad aanbrengen, parkeerterrein met split of grind aanleggen, voor- en achtertuin laten herbestraten, bedrijventerrein asfalteren, straatwerk in de achtertuin aan laten brengen, tuin en oprit van bestrating voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

zaterdag 26 mei 2018

Bestrating achtertuin

Nieuwbouw huis. Bestrating leggen (en egaliseren) in achtertuin met aan de randen borders. Een plek moet open blijven voor plaatsen van een boom. Oppervlakte is ongeveer 38-40 vierkante meter. Graag contact met directe offerte via de mail.
zaterdag 26 mei 2018

Tuin bestraten

Tuin leeghalen (veel onkruid) en bestraten
zaterdag 26 mei 2018

Voortuin bestraten

Ik wil straatwerk aanbrengen in mijn voortuin. Op dit moment ligt er een houten vlonder. Die moet eruit wn de grond eronder moet gevlakt worden.
zaterdag 26 mei 2018

Tuinbestrating

Tegels in de tuin leggen, als ik moet schatten is het ongeveer 100m2
zaterdag 26 mei 2018

Achtertuin

Achtertuin. 36m2 ongeveer tegel, stuk nep gras 4m2 bij ongeveer 6m2(20m2)
zaterdag 26 mei 2018

Vlonders plaatsen achtertuin

Ik wil graag vlonders geplaatst hebben in mijn achtertuin, voorwerk hoeft niet gedaan te worden want het is bestraat en daar wil ik het op hebben. Ik wil graag weten of dat ook mogelijk is? En wat het in totaal zou kunnen gaan kosten als ik bijv de vlonder van €19,99 neem
zaterdag 26 mei 2018

Tuin egaliseren en twee terrassen aanleggen

Het laten leggen van een terras van ongeveer 12m2 en eentje van 20m2. Bij de laatste moet een deel van 7m2 hoger worden gelegd (dus met afstap). Tussen de twee terrassen een recht pad. In de tuin ligt nu voor 20m2 grindtegels die we zelf gaan hergebruiken. Het deel van 12m2 is gewoon grond. Het deel waar het pad moet komen is nu ook een pad
zaterdag 26 mei 2018

Bestrating onder fietsenschuurtje aanleggen.

Bestrating aanleggen in voortuin voor fietsen overkappoverkapping. Ongeveer 7,5 m2 . Betonnen stenen van 50x50 cm. Stenen en ophoogzand is al aanwezig. Ondergrond is zwart zand en al uitgegraven.
vrijdag 25 mei 2018

Oprit opnieuw bestraten

Opnieuw bestraten van de oprit. 3x6=18 m2. Er liggen bestaande stenen, alles moet worden opgehoogd.
vrijdag 25 mei 2018

Tuin

We willen graag de bestrating eruit en opnieuw erin hebben, we hebben een pad welke eruit mag deze stenen opnieuw achterin de tuin gebruiken. Een nw pad aanleggen met staptegels. Denk 100 mm Het geheel moet ook opgehoogd worden
vrijdag 25 mei 2018

Stukje tuin bestraten om zwembad op te zetten

Stukje achtertuin bestraten 3 bij 3 ongeveer voor plaatsen zwembad
vrijdag 25 mei 2018

Voortuin bestraten of kiezels aanbrengen

De gehele voortuin is ongeveer 25m2 en bestaat uit een bestraat pad naar de voordeur en een pad langs de voorkant van het huis. De rest van de tuin is gedeeltelijk beplant. Wij zouden graag de tuin volledig willen bestraten of de huidige paden opnieuw willen laten leggen en het beplantte gedeelte vervangen voor kiezel. Prijs-kwaliteitverhouding is voor ons belangrijk. Wij zijn ook bereid om mee te helpen indien de kosten daarmee lager uitvallen.
vrijdag 25 mei 2018

Oprit en kasseien ophogen en herbestraten

Kasseien oppakken en oprit (5x5) ophogen en opnieuw bestraten met de huidige kasseien. Dit om wateroverlast in de toekomst te voorkomen.
vrijdag 25 mei 2018

Bestrating om het huis leggen

Leggen van circa 80 m2 bestrating om het huis. Voorwerk uitgraven. leggen zandbed kunnen we zelf.
vrijdag 25 mei 2018

Sierbestrating leggen aan de voor- en achterzijde

Voor- en achtertuin (145 m2) bestraten. 90 m2 voor de achtertuin, voor wat betreft de voortuin 55 m2. Graag afgraven en zand leggen (20 cm). Goed toegankelijk allemaal. Twee onder één kap woning. We also would like to have fencing, 35 meters. There also needs to be a border for small plants.
vrijdag 25 mei 2018

Sierbestrating in de tuin leggen

Zij- en voortuin betreft 90 m2. Er staan nog planten in en er liggen nog stenen paadjes in. Zou graag 60 x 60 cm. tegels of groter diagonaal gelegd willen hebben met aan de zijkanten/huiskant die open blijft grind. Mail werkt niet thuis en werk kan ik niet altijd bij graag alleen bellen. Beplanting wordt er al uitgehaald. Het betreft een hoekhuis dus goed toegankelijk.
vrijdag 25 mei 2018

Oprit voorzien van grit

Wij hebben een rietgedekt boerderijtje en een oprit die voorzien moet worden van grit. Daarbij een kleine oprit maken voor de 2e auto. Grit heb ik al besteld en er is voldoende zand en ik heb een loonbedrijf die kan afvoeren. Graag reactie
vrijdag 25 mei 2018

Oprit klinkeren en siertegels in de voortuin leggen

Ik wil klinkers van 31,5 x 10,5 x 7 cm. ten behoeve van een oprit van 75m2 en terrastegels van 60 x 60 x 4 cm. voor een voortuin van circa 23 m2. In de voortuin moeten er ook wat banden gelegd worden. De ondergrond van de oprit en voortuin is zand.
vrijdag 25 mei 2018

Abbeystones straatwerk vernieuwen

Tuin is 8,70 meter lang en 5 meter breed. Is ongeveer kuub zand nodig. De stenen zijn al aanwezig en de banden ook. Er moet alleen zand gelegd worden en bestraat graag. Ik haal alle stenen er eerst zelf uit. Dan moeten ze daarna dus opnieuw gelegd worden.
vrijdag 25 mei 2018

Kleine stadstuin bestraten

Ik heb een kleine stadstuin in Rotterdam. Ik wil deze zo goedkoop mogelijk bestraten. Het gaat er mij enkel om dat ik een egaal en waterpas bestrate tuin heb, zodat ik een loungeset en stoelen neer kan zetten in m’n tuin. Ik hoef geen dure tegels of patronen, gewoon het simpelste van het simpelste. Ik heb eerder een tuinman op bezoek gehad en die had berekend dat ik 36 m2 aan tegels nodig heb. Ik weet niet exact hoe groot de tuin zelf is maar het is echt een kleine achtertuin dus niet heel groot. Mijn tuin is nu grotendeels gewoon los aarde en een klein deel is nog betegeld van de vorige keer. Het is nu wel scheef dus het belangrijkste is dat de boel recht wordt gemaakt. Wat is jullie werkwijze en hoe goedkoop zijn jullie precies?
donderdag 24 mei 2018

Tuin ophogen en bestrating aanleggen

Weg is verhoogd, daardoor is de tuin te laag. Deze moet worden opgehoogd. We willen de huidige bestrating houden, maar wel in een ander patroon leggen (grindtegels omgekeerd - betonkant boven en stenen in visgraat.
donderdag 24 mei 2018

Tuin opnieuw bestraten

Tuin opnieuw bestraten en bloembakken maken
donderdag 24 mei 2018

Tuin ophogen en sierbestrating leggen

De tuin van circa 130 m2 moet leeggehaald en 15 cm opgehoogd, verder een verhoogde rand gemaakt en sierbestrating gelegd. Circa 25 M2 met grote tegels 60 x 60 cm bestraten, circa 15 m2 waaltjes halfsteens. De hagen rondom blijven staan. Er dient een stapelmuurtje geplaatst te worden. Dit moet 7 bij 0,30 meter worden.
donderdag 24 mei 2018

Betontegels op maat laten zagen

Ik wil graag 10 terras tegels in tweeën gesneden hebben. Afmetingen 30 x 20 x 6 cm. Graag een offerte hiervoor. Locatie - Rotterdam. Ik kan ze eventueel na jullie werkplaats meenemen... mits in omgeving Rotterdam.
donderdag 24 mei 2018

Betontegels in de tuin aanleggen

Ik wil 107 vierkante meter grond iets laten ophogen. En dan 70 vierkante meter 60x60x4 betontegels plaatsen
donderdag 24 mei 2018

Terras aanleggen

Het gaat om een terras van ongeveer 24 m2.
donderdag 24 mei 2018

Drainagetegels op het balkon leggen

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen met tegels op een rubbertje. Het balkon is ongeveer 5-6 bij 0,75 meter. De tegels zijn 30 bij 30 cm.
woensdag 23 mei 2018

Nieuw straatwerk aan laten leggen

Het betreft een tuin van 9 bij 5,40 met daarin aan een schuur van 2 x 3 meter. Qua tegels zal er in de achtertuin vermoedelijk circa 30 vierkante meter bestraat moeten worden. We hebben reeds tegels op het oog van 60 x 60 cm. Ook willen we graag de voortuin in dezelfde tegels laten bestraten, dit is ongeveer 10 vierkante meter. Vermoedelijk moet zowel de voor als achtertuin worden afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd. Aan de zijkanten willen we gebruik maken van opsluitbanden. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte.
woensdag 23 mei 2018

Tuin bestraten met nieuwe bestrating

Ik wil 25 m2 van de achtertuin bestraten met abbystones of cobblestones, zelf zorg ik ervoor dat oude bestrating eruit gaat en het zand erin ligt. Ik zoek naar een scherpe prijs. Ik heb ook een achterom. Het gaat echt om het plaatsen van de tegels en meer niet.
woensdag 23 mei 2018

Nieuwe stenen in de tuin aanleggen

Ik wil de hele tuin nieuwe stenen aanleggen van 30 vierkantemeter
woensdag 23 mei 2018

Bestrating aanpassen bij de voortuin en oprit

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die op korte termijn de bestrating van mijn oprit zou kunnen aanpassen in Tilburg. De bedoeling is 13 meter bandjes verplaatsen en verbreden van de oprit van 13 meter met 2 rijen cobblestones van 15 x 20 cm.
woensdag 23 mei 2018

Voor- en achtertuin bestraten

Bestraten van voor en achtertuin. En het plaatsen van banden. Te bestraten oppervlak ongeveer 50m2. Ongeveer 60 meter banden.
woensdag 23 mei 2018

Tegels leggen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 22 m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gaat alléén om arbeidsloon leggen tegels, tegels en zand zijn al aanwezig. Gaat om de achtertuin, deze is goed toegankelijk.
woensdag 23 mei 2018

Sierbestrating laten leggen

60 vierkantige meter tuin bestraten inclusief uitgraven. Gaat om de achtertuin, die is goed toegankelijk, betreft een hoekwoning.
woensdag 23 mei 2018

Achteruin bestraten

Graag whatsapp of sms of mail. Niet bellen i.v.m. onregelmatige werktijden. Bestrating van de achtertuin. - circa 8m³ zand ten behoeve van ophoging van 15 cm - 8 lichtpunten - leggen van de tegels 60 x 60 cm - tuin afmeting ca 50 m² - 15 kantplanken van 30 cm hoog Tuin heeft geen achterom.
woensdag 23 mei 2018

Betegelen van de tuin

Deel van de tuin (ongeveer 35m2) moet worden betegeld. De randen worden al aangelegd door de tuinman, het gaat alleen om het klaar maken van de grond (zand plus kompressen) en betegelen.
woensdag 23 mei 2018

Terras op laten hogen

Mijn terras van ongeveer 18 vierkante meter moet 3 a 5 centimeter opgehoogd worden, zand kan ik vragen aan woningbouw
woensdag 23 mei 2018

Dakterras realiseren

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dak is al verstevigt, raamkapel zit er al in! Het gaat om houten flonders en evt een klein hekwerkje erom heen!
woensdag 23 mei 2018

Voortuin aanleggen

Op uw website zie ik dat u ook voor particulieren bestrating kan aanleggen. Is het ook mogelijk om gelijk oude grindtegel bestrating en eventueel (afgezaagde) boomstam in grond met puinzand eruit te trekken? Ik vroeg mij af hoe dit in zijn werk gaat. Is het gezien mijn kleine budget aan te raden om eerst zelf de tegels aan te schaffen. Of is dit ook via u mogelijk? Het liefst zou ik een oprit van 5 x 3,5 in grind willen en daaromheen tegels met een kleine ophoging. Het betreft ongeveer 26 m2. Graag hoor ik een prijsindicatie voor het aanleggen van de bestrating. Het gaat om de voortuin, die is goed toegankelijk.
woensdag 23 mei 2018

Straatwerk in de tuin aan laten brengen

Tuin is 63 vierkante meter en er liggen nu 10 x 10 cm steentjes in. Deze moet eruit 5 kub zand erbij en een betonnen rand van 12 meter 30 a 40 cm hoog. En nieuwe grijs zwarte tegels erin, de tuin ligt hoger dan de straat. Het is een hoekhuis en er staat een vaste berging aan het huis. 570 x 570 cm en 370 x 370 cm. De schuur is dan 370 x 200. Graag even kijken op Google Maps.
woensdag 23 mei 2018

Bedrijventerrein bestraten

Graag een offerte voor 600 m2 bestrating. Helft stellingplaten, andere helft klinkers.
woensdag 23 mei 2018

Terras met grindtegels in de achtertuin aanleggen

Ophogen van terras en opnieuw bestraten met grindtegels van 60 x 40 cm. Het terras is 5 x 5 meter.
dinsdag 22 mei 2018

Tegels op terras leggen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Tegels voor beton terras ongeveer 12 m2. Graag tegels van 60 bij 60 cm. Wat zijn de kosten hiervan? Ik wil het niet te duur maken. Graag een offerte toesturen. De tuin is goed toegankelijk.
dinsdag 22 mei 2018

Straatwerk aanbrengen in de achtertuin

Ik wil graag straatwerk aanbrengen in de achtertuin, zodat dit een onderhoudsvrij terras wordt. De huidige beplanting (gras, struiken) dient verwijdert te worden. De tuin is 30 m2. Ik heb een poort aan de zijkant.
dinsdag 22 mei 2018

Terras plaatsen

Ik wil een terras van 22 m2 betegelen met een drain over de gehele breedte en met zwarte of antraciet kleurige tegels.
dinsdag 22 mei 2018

Tuinbestrating aan laten brengen

Tuin is al 10 cm diep afgegraven. Alleen de berg tuinaarde verwijderen en betegelen. Voor iets specifiekere uitleg schuw niet mij te bellen.
dinsdag 22 mei 2018

Voor- en achtertuin bestraten

Ik zoek iemand die mijn voor- en achtertuin kan bestraten. Voor 20 m2 achter 48m2 er moet nog alleen zand eruit gehaald worden. Tegels regel ik zelf 60 x 60
dinsdag 22 mei 2018

Bestrating rond het zwembad aanbrengen

De werkzaamheden betreffen het leggen van tegels rondom een opzetzwembad. Oppervlakte ongeveer 60 à 65 m2.
dinsdag 22 mei 2018

Tuintegels plaatsen

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten. De afmeting van de tegels zijn 60 x 60 cm. De aantal vierkante meters is 36 m2 (L6 x B6). Graag zou ik hiervoor een prijs indicatie willen hebben inclusief alle benodigdheden. Ik heb een achterom.
dinsdag 22 mei 2018

Tuin uitgraven en zand storten voor bestrating

Tuin afgraven en zand storten voor bestrating.

Partners

Partners van Casius