Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5555 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, herbestrating bij een VvE-complex, opnieuw bestraten van de tuin, deel van de tuin laten bestraten, huidig terras vervangen door onderheid terras, onderheid terras laten aanleggen, terrassen aanleggen, bestrating aanbrengen in de voor- en achtertuin, betontegels leggen in een nieuwbouwtuin, bestrating in de tuin en op de oprit aanbrengen, bestrating aanleggen in de voor- en achtertuin, opnieuw bestraten van de voor- en achtertuin, sierbestrating leggen, oprit, tuin en terras bestraten, tegels in de voor- en achtertuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

zaterdag 24 juni 2017

Oprit en sier bestrating leggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 vierkantemeter dikformaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dikformaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras Bijgevoegd foto oprit Dank
vrijdag 23 juni 2017

Terrasbestrating tuin nieuwbouw

We willen in de achtertuin van onze nieuwbouwwoning in Utrecht (bouwgrond) een terras met pad naar achter aanleggen. Ongeveer 20-25 m2 aan bestrating. Nog aan te schaffen: keramische tegel 60 x 60 cm. We willen een 2 cm tegel aanschaffen met (of zonder) betonnen drager.
vrijdag 23 juni 2017

Achtertuin aanleggen

Ik will straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. De achtertuin is 4,20 bij 3,2 meter en moet volledig bestraat worden met tegels van 40 bij 120cm. Ook de weg naar de deur 5,80 m.
vrijdag 23 juni 2017

Betontegels laten leggen

Het laten leggen van beton tegels 60 bij 60 centimeter in de achtertuin. Het gaat om 30 m2. Er ligt op dit moment tegels op maar deze kan ik verwijderen. Graag ook een offerte exclusief tegels, maar ook inclusief tegels.
donderdag 22 juni 2017

Terras herbestraten en uitbreiden

Wij willen graag overleggen over een ontwerp van een groter terras in onze achtertuin en over de kosten van aanleg. Er is nu een deel al bestraat, dit dient overnieuw gedaan te worden en een deel moet worden bestraat. het gaat om een terras van ongeveer 6 bij 4 meter. De tuin heeft een achterom.
donderdag 22 juni 2017

Tuintegels zetten

Heb een voortuin van 10 vierkante M En een achtertuin van 45 vierkante M Er zitten nu tegels van 30x60 die moeten eruit en er moeten nieuwe tegels gezet worden. Tegels ga ik zelf kopen. Wil graag snel mogelijk een offerte heb een foto van mijn achtertuin toegevoegd.
donderdag 22 juni 2017

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Ik ben opzoek naar een bedrijf die de volledige bestrating bij mijn nog te openen bedrijfspand wil aannemen. Het betreft hier een garage bedrijf voor o.a. campers (dus industrieel gebruik). Er wordt op dit moment een bedrijfspand gebouwd, dat rond oktober zal worden opgeleverd, waarna er zo snel mogelijk moet worden bestraat. Uiteraard moet de grond eerst nog klaar worden gemaakt voor bestrating. Het betreft een oppervlak van een 1280 m2.
donderdag 22 juni 2017

Terras aanleggen met keramische tegels

Verwijderen van het huidige terras (grindtegels van 60 x 40 cm) en het aanleggen van een nieuw terras van 55 m2 met keramische tegels.
donderdag 22 juni 2017

Tuin bestraten / betegelen

Graag wil ik mijn tuin laten bestraten om zo weinig mogelijk onderhoud aan te moeten doen. Graag met betonnen tegels en het moet simpel en strak blijven. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 50 m2. De ondergrond is ruw. Ophoogzand is niet aanwezig. Start en oplever datum tussen 1 augustus en 31 augustus, later zou ook kunnen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 22 juni 2017

Complete betrating in de tuin aanbrengen

Voor een nieuwbouw woning grondwerk en bestrating. Achter ca 35 m2 en voor ca 30 m2. Tuinontwerp aanwezig.
donderdag 22 juni 2017

Bestrating aanbrengen in de voor- en achtertuin

Voortuin en achtertuin voorzien van nieuwe bestrating. Voortuin 18 m2 en achtertuin 86 m2
donderdag 22 juni 2017

Bestrating in de tuin opnieuw aanleggen

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. Hierna zal de tuin moeten worden opgehoogd, geëgaliseerd en de tegels terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en de tuin heeft een achterom.
woensdag 21 juni 2017

Terras bestraten bij een chalet

Huidige terras is aan het wegzakken aan de randen. Het wordt opgebroken, de grindtegels worden weer gebruikt voor het nieuwe terras dat groter wordt. Ik heb sleuven gegraven om het nieuwe terras af te bakenen, deze gevuld met puin en daarop zand, en hierop worden bielzen of iets dergelijks gelegd, omdat het terras ongeveer 40 cm. Hoger ligt dan straatniveau. Als de bielzen liggen wordt het nieuwe deel van het terras opgevuld met zand, en op gelijke hoogte gebracht met het huidige terras. Er is een hellend pad dat ook bestraat moet worden.
woensdag 21 juni 2017

Parkeerplaats opnieuw bestraten

De parkeerplaats van 3 bij 5 meter dient opnieuw bestraat te worden en eventueel opgehoogd. Daarnaast is er nog een klein stukje tuin waar wij sierbestrating willen laten leggen. Dit gaat op een stuk van 5 meter bij 80 cm. De tegels moeten hiervoor worden aangeschaft, ophogen is hier niet nodig.
woensdag 21 juni 2017

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten, afmetingen zijn 7.5 bij 5 meter. Het huis staat scheef ten opzichte van de straat, dus aan de ene kant iets korter dan de andere kant. We willen hetzelfde patroon houden. Het gat dus alleen om het ophogen (zand zou ik eventueel ook zelf kunnen regelen). Het is nu enkele centimeters ingeklonken en aan één zijkant zijn de bandjes scheef gedrukt. Afmetingen stenen zijn 5 x 15 cm. We willen zelf de stenen wel stapelen zodat direct met ophogen begonnen kan worden. Ik heb 1 foto bijgevoegd en kan er meerdere toesturen, indien nodig.
woensdag 21 juni 2017

Voortuin en achtertuin betegelen, kunstgras, hek en plantenbak

Zowel in mijn voortuin (30 m2) als achtertuin (58 m2) werkzaamheden. Voortuin betegelen, achtertuin deels betegelen (18 m2) en deels kunstgras (40 m2). Voortuin wil ik ook graag een hek in U vorm 5 x 6 x 5 meter en in de achtertuin een plantenbak van 4 x 1 meter. Oude tegels graag afvoeren.
woensdag 21 juni 2017

Achtertuin en oprit bestraten

Achtertuin en voortuin (parkeerplek) bestraten. Ongeveer 60 m². Tuin makkelijk bereikbaar. Over 2 weken gaat de klant op vakantie, eventueel ervoor, anders wordt het daarna.
woensdag 21 juni 2017

Achter tuin betegelen

Gaat om ongeveer 32 m2 recht toe geen patroon
woensdag 21 juni 2017

Betontegels leggen in tuin

De tuin is afgegraven en er ligt ook al zand in. Dit dient te worden geëgaliseerd en daarna moeten er betontegels, 60 bij 60 cm, gelegd te worden. De achtertuin is 55 m2 en voor gaat het om een stukje van 5 m2.
woensdag 21 juni 2017

Verharding in tuin aanleggen

Het betreft het aanleggen van een verharding / terras van ongeveer 3.10 bij 3.50 meter om een prieel op te kunnen plaatsen. Er dient een klein deel te worden afgegraven, zand gestort, geëgaliseerd en tegels of Waaltjes geplaatst. De achtertuin is goed bereikbaar.
woensdag 21 juni 2017

Voortuin tegelen

Wij hebben een voortuin van 40 m2, die moet betegeld worden met terrastegels 60 x 60 cm. Op het moment liggen er grindtegels over driekwart van de tuin, de rest is aarde/planten. Alles wordt verwijdert. Er moet worden geëgaliseerd en eventueel gevuld met wit zand. De voortuin is makkelijk te bereiken, u kunt voor de deur parkeren.
woensdag 21 juni 2017

Achtertuin laten bestraten

Mijn achtertuin wil ik herbestraten. De tuin is 18.50 m2 met karmische tegels van 60 x 60 of 30 x 120 cm. De oude tegels moeten afgevoerd worden, waardoor de grond opgehoogd en gelegaliseerd moet worden denk ik.
woensdag 21 juni 2017

Trommelstenen leggen in tuin

Er liggen momenteel grote tegels in. Deze verwijderen en verzorgen. Tuin evt. ophogen. Leggen trommelstenen ongeveer 40 m²
woensdag 21 juni 2017

Voor- en achtertuin bestraten

Ik wil graag bij de voordeur straatwerk hebben waarbij 2 halve cirkels opgehoogd zijn. De cirkels worden bestraat met klinkers. Daarlangs (lagere) gedeelte ligt een pad. Totale oppervlakte van voorgedeelte is 19.5 m2. Achter een terras aanleggen. Moet worden opgehoogd, daarna tegels in wildverband gelegd. Totaal 5x7m. Het een en ander is al aan voorwerk gedaan en er zijn al enige materiale aanwezig.
woensdag 21 juni 2017

Sierbestrating leggen

Graag wil ik sierbestrating laten leggen in de achtertuin. Er ligt nog geen zandbed. De tegels moeten als het goed is in stabilisatie gelegd worden. Hier graag advies over. Het betreft circa 80 m2 tegels en 25 m2, eventueel slechts de voorbereiding, gras/thymus. De tuin bestaat nu uit onkruid en heeft wel een achterom. Mijn voorkeur voor de tegels is de tegel Kwartsiet multicolor 30 x 60 x 1,2 cm.
woensdag 21 juni 2017

Huidig terras vervangen door onderheid terras

Het terras dat er nu ligt is ongeveer 14 meter breed en 5 meter diep. Het onderheide terras moet 2 meter dieper worden, dus 14 bij 7 meter. De palen die geslagen moeten worden zullen ongeveer 18 meter lang moeten zijn.
woensdag 21 juni 2017

Onderheid terras laten aanleggen

Het terras dat er nu ligt is ongeveer 14 meter breed en 5 meter diep. Het terras moet onderheid worden met 18 m. palen en het terras moet 2 meter dieper worden, dus 14 bij 7 meter.
dinsdag 20 juni 2017

Betontegels leggen in de tuin

Langs de schuur (2 meter)op ongeveer 1,5 meter en vanaf de schuur nog 4 meter diep en dus 3,5 breed Ondergrond nu grind op worteldoek en gras/zand
dinsdag 20 juni 2017

Reparatie wegdek bedrijventerrein

Gaarne ontvang ik een offerte voor de reparatie van het wegdek op ons bedrijventerrein. Dit zijn zowel gewone klinkers als stelconplaten. Het terrein is 150 meter lang en 30 meter breed en dit is inclusief de gebouwen. Er zal op diverse plekken opgehoogd moeten worden en gerepareerd.
dinsdag 20 juni 2017

Parkeerplaatsen aanleggen en verbreden

Ik wil graag twee extra parkeerplekken voor de apotheek. Op de plek waar dit gerealiseerd moet worden staat een afgezaagde boomstam en wat struiken die verwijdert moeten worden. De plek moet worden afgegraven en geëgaliseerd. Bovendien wil ik de huidige parkeerplekken (9) verbreden met een stuk naar links of rechts, zodat er makkelijker geparkeerd kan worden. Hierdoor zal er een extra stuk moet worden toegevoegd, waar ook weer wat beplanting staat. Dit moet worden ook worden verwijdert, afgegraven en geëgaliseerd. De bestaande plekken zijn gemaakt van stenen (baksteen formaat). Dit mag in de nieuwe plekken en de toevoeging van de bestaande plekken worden doorgevoerd. De grond is in bezit maar ik weet niet zeker of er een vergunning moet worden aangevraagd, omdat het wellicht wel het straatbeeld wijzigt.
dinsdag 20 juni 2017

Tuintegels verwijderen en nieuwe leggen

Ouwe tuintegels eruit ,nieuwe tegels erop
maandag 19 juni 2017

Tuin betegelen

In de achtertuin dient er een gedeelte van 68 m2 betegeld te worden. Hier is op dit moment alleen zand aanwezig. De tuin heeft een achterom.
maandag 19 juni 2017

Terras betegelen

Terras van 3 x 3 meter moet betegeld worden met terras tegels Broadway van 60 x 60 x 4.70 meter. Terras moet met opsluitbanden afgewerkt worden. Voorwerk bestaande uit uitgraven en verwijderen van de grond wordt door de klant gedaan. Zo ook het bestellen van de tegels/opsluitband en ophoog zand. Het is een vrijstaand huis dus de tuin is goed bereikbaar. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 19 juni 2017

Tuin bestraten

We willen deel Tuin laten be starten het is ongeveer 4 breed bij 15 lang Er is nu stuk Tuin en gras
maandag 19 juni 2017

Terrassen betegelen

Ik heb twee terrassen van ieder 25 vierkante meter en wij willen graag de tegels in de link gebruiken om onze terrassen te betegelen. De betontegels zijn 60 bij 60 centimeter en 4 centimeter dik.
maandag 19 juni 2017

Tuin grotendeels bestraten

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die de tuin kan bestraten/aanleggen. Het onkruid dient weggehaald te worden en de oppervlakte dient grotendeels betegeld te worden. De oppervlakte dient iets opgehoogd te worden. Sommige vlakken kunnen opgevuld worden met grind. De tuin is ongeveer 50 m2. De oude stenen moeten blijven.
maandag 19 juni 2017

Oprit en terras van bestrating voorzien

Oprit terras is reeds keurig bestraat met sierbestrating en willen nu nieuwe beton tegels. Gaarne uw vierkante meter prijs.
maandag 19 juni 2017

Tuin betegelen

De tuin is 6,4 bij 5 meter graag willen we dit laten betegelen. Het moet wel eerst geëgaliseerd worden.
maandag 19 juni 2017

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil graag dat mijn tuin wordt opgehoogd met 30 centimeter. Ook wil ik dat mijn tuin opnieuw bestraat wordt. Het betreft ongeveer 55 vierkante meter en de oude tegels kunnen opnieuw geplaatst worden.
maandag 19 juni 2017

Terras in de achtertuin opnieuw aanleggen

Wij willen het bestaande L-vormige terras vervangen door nieuwe tegels van 80 x 80 cm gecombineerd met de oude tegels van 40 x 40 cm. Het gaat om 30 m2.
maandag 19 juni 2017

Terrastegels opnieuw leggen

Mijn terrastegels zijn verzakt en ik zou deze graag opnieuw gelegd willen hebben.
maandag 19 juni 2017

Terras uitbreiden

Ik wil graag 12 m2 betegelen aan een bestaand terras. Het zijn betontegels van 40 bij 60 centimeter. De tuin is al leeggehaald. Er is wel zand nodig.
zondag 18 juni 2017

Bestrating opknappen in de tuin

Bestraten van de tuin, de tuin is ongeveer 30 m2, de tuin is betegeld en er zijn twee vakken waarin onkruid groeit (tussen de tegels ook). Dit willen wij weg hebben en we willen dat de tuin in zijn geheel wordt bestraat. Ik wil nieuwe betegeling hiervoor krijgen. Dit wil ik in overleg met de vakman kiezen. Daarnaast wil ik ook twee bomen weggekapt hebben.
zondag 18 juni 2017

Tuin met tegels betegelen

Ik wil mijn 60 m2 tuin betegelen met grote beginregels. Er liggen nu oude beginregels in die weg moeten, en ik wil een prijsopgave voor de betegeling met en zonder tegelprijs.
zondag 18 juni 2017

Gras weghalen en stenen aanleggen

Mijn moeder wil graag het gras in de tuin weg laten halen en stenen laten aanleggen in de tuin. De tuin is ongeveer 12 bij 6 meter. Echter weet ik niet of ze dit juist heeft opgemeten. Mijn moeder zoekt een wat goedkopere bedrag voor het laten maken van de tuin, vandaar ben ik aan het vragen bij verschillende plekken en moeten we nog stenen halen.
zondag 18 juni 2017

Oprit afgraven, ophogen met zand en bestraten

Het betreft een oprit van 65 m2. Er dient te worden afgraven, ophogen met zand en puin en bestraten. Ik heb beton tegels van 40 x 30 x 6 cm besteld.
zondag 18 juni 2017

Voortuin bestraten met straatwerk

Ik wil straatwerk laten in mijn voortuin aanbrengen. Het voortuin is 6 meter breed en 2 meter lang. Het moet volledig met de keramische (stene) tegels bestraat worden.
zondag 18 juni 2017

Voortuin aan laten leggen

Ik wil tegels laten aanleggen in mijn voortuin. De voortuin is 3.60 bij 1.70 meter en heeft nog een kleine gedeelte apart 1.20 bij 1.70 meter. het moet volledig bestraat worden met terrastegels van 60 bij 60 cm. Op dit moment zitten er planten in, die gaan wij zelf verwijderen. De tuin moet wel opgehoogd en geëgaliseerd worden. Kunt u de materialen voor het ophogen meenemen? De tegels zijn bij Gamma besteld.
zondag 18 juni 2017

Voortuin aanleggen met straatwerk

Ik wil straatwerk in mijn voortuin laten aanbrengen. Het voortuin is 6 meter breed en 2 meter lang. Het moet volledig met de keramische tegels van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm bestraat worden. In de tuin liggen nu kleine tegels en planten. Ik wil een onderhoudsvrije tuin.
zondag 18 juni 2017

Terrastegels vervangen

Het vervangen van de huidige betonbestrating door nieuwe tegels. Circa 100 m2.

Partners

Partners van Casius