Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

6465 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

maandag 13 juli 2020

In de voor- en achtertuin bestrating vervangen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn voor- en achtertuin kan bestraten. Het betreft 50 m² waar nu tegels liggen, deze dienen door de vakman verwijderd te worden.
maandag 13 juli 2020

Keramische tegels leggen 70 m2

ca 70m2 keramische tegels (moeten nog gekocht 60x60) leggen, zand e.d. en huidig terras weghalen zorgen we zelf voor
zondag 12 juli 2020

Betonnen stoeptegels 30x30 aanleggen

Ca. 15 m2 opnieuw bestraten met standaard betonnen straat tegel en enigszins de verzakte grind ophogen met zand. (Stoeptegels kunnen zelf of i.o besteld worden)
zondag 12 juli 2020

De achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik ben op zoek naar een ervaren stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. De tuin is ongeveer 40 m2 en ik wil de tuin laten bestraten met 60 bij 60 cm tegels. Deze tegels zijn nog niet aanwezig. Het betreft een tuin die bereikbaar is per achterom met een zand bodem. De ondergrond moet wel nog geëgaliseerd worden. De oude tegels et cetera verwijder ik zelf.
zondag 12 juli 2020

Achtertuin bestraten

Het bestraten van de achtertuin. Het gaat om circa 46 m2 en het plaatsen van enkele opsluitbanden langs 2 tuinperkjes. Er liggen nu nog tegels maar die haal ik er zelf uit. Het zou vanaf week 32 bestraat kunnen worden.
zaterdag 11 juli 2020

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating in de achtertuin ongeveer 28 M2 nu ligt er alleen zand
zaterdag 11 juli 2020

Tuintegels leggen

Tegels leggen ipv de houten vlonders, deze worden weg gehaald. Denk dat er ca. 8 cm zand moet worden opgevoerd. Voor het zwembad tegels egaliseren. Ter indicatie zwembad is 5 mtr. doorsnede/diameter. Zie foto's.
zaterdag 11 juli 2020

Tuin opnieuw betegelen met reeds bestaande tegels

De achtertuin tegels zijn iets verzakt, vooral links van de schuifpui. Tegels zelf zijn pas 4 jaar oud en zijn nog mooi. Het gaat om ongeveer 20 m2.
zaterdag 11 juli 2020

Zij-tuin bestraten

Ik ben op zoek naar iemand die onze zij-tuin (2,40 meter breed x 14,00 meter lang) kan bestraten met onze tegels van 60 cm x 60 cm x 4 cm. De tuintegels en zand daar wordt voor gezorgd, het gaat alleen om het leggen.
zaterdag 11 juli 2020

Klinkers of eventueel grind

Er liggen nu tegels op de oprit. Deze wil ik zelf verwijderen. Daarvoor moet in de plaats klinkers of grind komen. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. De nieuwe klinkers en of grind in overleg met de vakman.
vrijdag 10 juli 2020

Klein stuk bestrating opnieuw leggen

Ik zoek een stratenmaker die ongeveer 100 tot 150 tegels terug kan plaatsen. Eventueel moet de ondergrond nog geëgaliseerd worden. Dit bevindt zich naast de woning.
vrijdag 10 juli 2020

Oprit bestraten

Er ligt een pad met gras naast mijn huis waar ik een oprit van wil maken. Het moet dus bestraat worden. De oprit is 28 m2.
vrijdag 10 juli 2020

Bestraten van voor- en achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van tegels in de voor- en achtertuin. Het gaat om een totale oppervlakte van 65 m2 Het is op dit moment bestraat met klinkers, deze zal u moeten verwijderen en afvoeren. Daarna een paar cm ophogen en egaliseren. Het gaat alleen om leggen dus exclusief materiaal maar inclusief BTW
vrijdag 10 juli 2020

Tegelterras vervangen

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn tegelterras, oppervlak 30 m², kan vervangen. Er is geen achterom dus materiaal zal via de woning aan- en afgevoerd moeten worden. Eventueel ophogen, dit in overleg met vakman.
donderdag 9 juli 2020

Voortuin bestraten

Voortuin tegels laten plaatsen, de situatie op de foto heb ik leeggehaald en geegaliseerd met zand. In totaal is dit ongeveer 9M2 en de tegels zijn voorhanden
donderdag 9 juli 2020

Een vlonder en Waaltjes vervangen door grote tegels

Ik zoek een stratenmaker. Het gaat om de de huidige planken vlonder en een pad van waaltjes vervangen door 33 100x100x5 en 12 80x80x5 oudhollandsche tegels antraciet. Inclusief verwijderen vlonder en pad. Het betreft ongeveer 45 m2 aan bestrating.
donderdag 9 juli 2020

Waaltjes plaatsen

Ik zou graag 7 m2 aan waaltjes willen laten plaatsen. Er moet ook een zandbed gemaakt worden. Verder moeten er poertjes geplaatst worden en betonnen plinten (3,5 bij 2).
donderdag 9 juli 2020

Oprit voor rolstoel en grindpad

Ik wil een oprit naar het terras (20 cm hoger) met de breedte van een rolstoel laten maken en daarbij aansluitend het grindpad laten vernieuwen, met "doek" onder het grind tegen het onkruid. Pad ongeveer 25 meter lang en 3 meter breed.
donderdag 9 juli 2020

Printbeton oprit

We willen graag printbeton voor onze oprit. Oppervlakte van 48 m2. Huidige situatie is klinkers die er nog uitgehaald moeten worden. Het hoeft waarschijnlijk niet opgehoogd te worden.
woensdag 8 juli 2020

Bestraten en ophogen

Wij hebben drie zaken in de tuin 1) Aanleggen nieuw terras (ca 12 m2) 2) Weghalen grind en aanleggen stenen (ca 10 m2) 3) Omdraaien stenen huidig terras (ca 25 m2)
woensdag 8 juli 2020

Stabilisatiezand leveren en storten

Wij hebben 3 kuub stabilisatiezand nodig. Het gat is al gegraven. Zou u hier een offerte voor kunnen maken incl levering. Ik had nog wel een vraagje over het stabilisatiezand. Binnen welk termijn moet het verwerkt worden? Het moet in de grond om stalen platen te verstevigen
woensdag 8 juli 2020

Bestrating leggen

Het om het leggen van betontegels van 60x60x4 in voor en achtertuin. Achtertuin is 40m2 en voortuin 36m2. er liggen nu tegels, maar ik kan ze eventueel zelf verwijderen en ook meehelpen. Het komt ook een houtenhek aan de voorkant van de voortuin. Er staan ook 4 boompjes waar palissades er omheen moeten komen.
woensdag 8 juli 2020

Oprit bestraten

Oprit bestraten met lange klinkers +-/ 25m2. Opsluitbanden tussen de straat en oprit recht leggen. De oude tegels zijn er al uit. Het afgraven zal nog wel moeten gebeuren, 2-5cm afgraven en egaliseren. De tegels heb ik al uitgezocht.
woensdag 8 juli 2020

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. De voortuin is ongeveer 35 m2, er liggen op het moment kleine rechthoekige tegels in, dit zal een oprit worden en er moeten dus tegels komen waar de auto op kan staan. Het liefst in de grijstinten. De achtertuin is 100 m2, hier liggen ook kleine tegels in en stukken zonder tegel met struiken, hier willen we graag natuurstenen grote tegels in grijstinten. Er staat op het moment een houten tuinhuis, deze moet ook weg en afgevoerd worden.
woensdag 8 juli 2020

Tegels leggen in de tuin

Straat tegels leggen en groen verwijderen. Het gaat ongeveer om 50 m2 De schuur is afgebroken, hier groeide ook klimop. Hier moet nog wel een aantal wortels uit de grond, dit zal iets moeten worden uitgegraven en geëgaliseerd. Het mogen goedkope straattegels zijn.
woensdag 8 juli 2020

Ophogen en herbestraten terras

Ophogen en (her)bestraten van een terras van circa 13 m2. Er liggen nu waaltjes met daaronder zand. Waaltjes graag hergebruiken en leggen in halfsteensverband met streklaag als opsluiting. Tuin ligt iets verhoogd maar is vanaf de straat prima te bereiken.
dinsdag 7 juli 2020

Werkzaamheden bitumen dakterras

Op de uitbouw van mijn onder buren heb ik een dakterras van 8 bij 3 meter. Er moet nieuw bituum op en ik wil huidige tegels afvoeren en een nieuwe bevloering. Het terras is al in gebruik vanaf eind jaren '70. Privaatrechtelijk mag ik het dak als terras gebruiken, er is nooit een vergunning aangevraagd. Ik weet niet zeker of het bouwkundig allemaal goed zit, dus ik wil voor de zekerheid graag een lichtgewicht vloer. ook belangrijk vind ik het dat ik jaarlijks het dak goed schoon kan maken en bladeren etc. kan verwijderen zodat de goten niet verstopt raken. Wat raad u aan?
dinsdag 7 juli 2020

Het storten van een nieuwe gietvloer voor het buitenterras

Ik ben op zoek naar een specialist die een gietvloer kan storten op een oud terras. Betreft een terras waar nu al een giet vloer op ligt. Alleen door slijtage willen we hier een mooie nieuwe overheen laten leggen. Het betreft ongeveer 18 m2. Dit betreft een buiten terras.
dinsdag 7 juli 2020

Terras aanleggen

Terras aanleggen van ongeveer 60 m2. De tegels zijn 60 bij 60 en schaf ik zelf aan. De oude tegels haal ik er zelf uit. Alvast bedankt voor uw reactie.
dinsdag 7 juli 2020

Bestrating en verwijdering gras bij stacaravan

Ik heb een stacaravan die rondom bestraat moet worden. Tussen de 36 en 38 m2 moet met simpele tegels bestraat worden. Gras moet eruit gegraven worden en moet meegenomen worden.
dinsdag 7 juli 2020

Garagepad aanleggen

Ik zou graag ons garagepad in zijn geheel laten bestraten met klinkers. Eerst moet het grind en de grijze tegels eruit en afgevoerd worden. alleen de grindrand langs het huis moet blijven (zie foto). De lengte van het pad is 14,4 m en de breedte wordt ongeveer 2,75 m. Waarschijnlijk moet het eerst nog opgehoogd worden met zand. Ik heb de klinkers nog niet aangeschaft.
dinsdag 7 juli 2020

Achtertuin betegelen

We willen ongeveer 35 m2 laten betegelen. Er zit nu gras en puin, dit zullen we zelf weghalen, maar we hebben wel zand nodig. We hebben niet heel veel budget, betontegels of gebakken tegels zijn voldoende. Op de foto ziet u de tegels die er al liggen, deze laten we liggen, dus we zoeken een tegel die hier bij past.
maandag 6 juli 2020

Terras en pad aanleggen

Terrasje en pad van 20 m2 in gebakken klinkers. Nieuwbouw, ruwe grond. Nog geen zand en klinkers aanwezig. Zand en klinkers dus graag geregeld door de vakman .
maandag 6 juli 2020

Tegels leggen

Bestaande terrassen en looppad opnieuw bestraten. Ongeveer 50 m2, De huidige situatie haal ik zelf weg en eruit. Het gaat mij dus puur om het leggen van de nieuwe tegels die ik al heb besteld.
maandag 6 juli 2020

Glad maken, zand storten, tegels leggen

Ik wil graag de tuin gladmaken en zand laten storten en tegels laten leggen. De tuin is 22 M. Het gaat om een voortuin. Tegels zijn al besteld. Zand mag in offerte worden meegenomen.
maandag 6 juli 2020

Oprit aanleggen met wildverband-bestrating

Oprit aanleggen met wildverband bestrating. Zand en stenen worden besteld. Gaat om circa 23 m2.
maandag 6 juli 2020

Het aanleggen van een keramisch terras

Ik heb een ruwe betonnen vloer als terras. Circa 80 m2. Hierop wil ik keramische tegels plaatsen. Wellicht op verstelbare tegeldragers omdat vloer niet overal waterpas ligt. Te gebruiken tegels 60 x 60 x 4 cm. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de tegelzetter.
zondag 5 juli 2020

500 a 600 m2 bestraten

Sleuteloverdracht is 01-09-2020 maar ik zou wel graag alvast een inschatting willen voor onderstaande werkzaamheden; Bestraten van 500 of 600 m2, alles recht toe en recht aan. Zie bijlage, het gaat om de grijze delen, waarbij de oprit (links onder) 100 m2 is en wij niet zeker weten of we die willen bestraten. Delen: 1 - Inrit tot aan paardenbak 2 - rijgedeelte voor schuren langs (dwars op inrit) 3 - parkeerplaats voor 4 - Parkeerplaats achter 5 - Klein stukje bij paardenbak Vrijwel alles is nu beton (10 cm met wapening), dat zal worden verwijderd, als u dat ook aan kan bieden, dan graag, het gaat om 350 m2, de rest is gras dat nog moet worden geegaliseerd.
zondag 5 juli 2020

Tuin betegelen

Het gaat om tegels leggen in de voortuin. Er liggen nu straat tegels waar het onkruid steeds doorheen komt. Ik wil het graag onderhouds- vriendelijk, dus geen onkruid meer. Ik denk ongeveer 20 a 25 vierkante meter.
zondag 5 juli 2020

Bestraten oprit

Het bestraten van de oprit met betonklinkers. Het gaat om ongeveer 67m2. De tegels die er nu liggen, halen we er zelf uit.
zondag 5 juli 2020

Tuin laten bestraten

Wij gaan volgend jaar in een nieuwbouw woning deze moet nog afgebouwd worden en ook de tuin moet nog aangelegd worden. Ik wil de oprit ca 70 m2 laten bestraten en een groot terras met betontegels van ca 40 m2.
zondag 5 juli 2020

Oprit bestraten

Het laten (ophogen) en opnieuw bestraten (37 m2) van de oprit. Oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. We verhuizen per 1 september
zondag 5 juli 2020

Terras aanleggen

1. Ca 65 m2 aanleg terras op zandgrond. 60 x 60 betontegels met afdeklaag, afgewisseld met een paar lijnen van klinkers of natuursteen uit huidige plateau. 2. Ca 4 a 5 cm Inkorten (afzagen) van ca 6,5 m stenen dorpel onder raamkozijn, waardoor het terras iets hoger aangelegd kan worden. 3. Wellicht afwerking met metalen band tussen nieuwe terras en gras.
zaterdag 4 juli 2020

Terras laten leggen voor sauna

Ik wil een egale betonvloer of terras (waterpas) laten leggen voor een saunahuisje in de tuin. Er moet eerst begroeiing uit huidige tuin en boom gekapt (zie foto). Totaal 4 meter bij 6,5 meter.
zaterdag 4 juli 2020

De voortuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn voortuin kan bestraten. De tuin is ongeveer 14 m2 en er ligt geen zand.
zaterdag 4 juli 2020

Bestrating aan laten leggen

Bestrating leggen van 60×60 in de achtertuin ongeveer 50 m2,en verleggen stoeptegels 30×30 ongeveer 30m2,op dit moment is ondergrond zwarte grond
zaterdag 4 juli 2020

Oprit aanleggen

Bij mijn nieuwbouwhuis graag bestrating (ong 100m2) aanleggen, incl terrassen, oprit etc incl uitgraven en zand aanbrengen. Stenen zijn besteld. Tegels graag afvoeren.
zaterdag 4 juli 2020

Voortuin laten betegelen

Wil graag sierbestrating bij de oprit van de auto, is 30 m2. Liggen nu tegels die de vakman nog moet verwijderen en afvoeren.
zaterdag 4 juli 2020

Voorpad herbestraten en worteldoek plaatsen

Het huidige pad tussen de stoep en de voordeur heeft 3 rijen stoeptegels van 30 cm x 30 cm en heeft een lengte van 25 stoeptegels met aan weerszijden betonnen stootbanden. Dit pad is echter verouderd en verzakt. Het pad ligt in de voortuin van een oudere dame (met rollator) dus dit pad moet glad en strak herbestraat worden. Liefst meteen met worteldoek om onkruid tegen te gaan.
zaterdag 4 juli 2020

Tuinbestrating aanleggen

Voortuin recht toe recht aan bestraten 31 m2, waarvan 11,7 m2 oprit. Achtertuin 35 m2 eveneens recht toe recht aan. Zandbad van 25 cm is aanwezig. Tegels, graag geregeld door de vakman, wat voor tegels graag in overleg.

Partners

Partners van Casius