Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

6352 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, oprit realiseren bij een nieuwbouwwoning, verhoogd terras maken met traptreden,bloembakken, een terras aanleggen in een achtertuin, terras aanleggen op veengrond, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

donderdag 2 april 2020

Een stuk van een terras egaliseren en herstellen

Een deel van ons terras is verzakt. Het stuk wat geëgaliseerd zou moeten is plm. 4 x 4. De tegels blijven dezelfde, het gaat echt om loszittende tegels waaronder geëgaliseerd moet worden.
donderdag 2 april 2020

Oprit realiseren bij een nieuwbouwwoning

Betreft nieuwbouw oprit maken met beton platen van 12cm en voegen er tussen opvullen met zwart grind. Oprit is 7 x 12 lang en een stukje 3 bij 6 lang.
donderdag 2 april 2020

Verhoogd terras maken met traptreden,bloembakken

Het laten leggen van een keramisch terras. De tegels zijn van MBI 80 x 80 met beton eronder. Het terras komt ongeveer. 69 cm hoger te liggen .tov bestaande weg van de buren. Het gaat om 44 m2 terras . Dit op hele teghels . Alleen onder de overkapping 3x3 zit dan zaagwerk. Er komen 6 traptredes van beton in (45 cm breed bij 1m lang). Voor het terras en bloembakken oplijmen met antracieten blokken van 10 x 60 . Deze 1 laag boven peil van het terras . Bloembakken zijn dan 9.40 x 150 En 1 van 2.20 x 150. Daar komen ook dan 2 traptredes van 1m1 En 1 van 1m1.(op de zijkant van het huis ) Diepte nu is 45 cm. Dus opvullen puin en zand Achter betonnen trap komt dan om ongeveer -.0.69 Al het materiaal regelen wij zelf
woensdag 1 april 2020

Fietsenstalling met beugels realiseren

Wij, de VvE, willen graag nabij de opgang naar het gebouw een fietsenstalling (niet overdekt) laten realiseren voor 5 fietsen. Hiertoe dient een stukje grond te worden uitgegraven (plm 25 cm) van circa 10 m2, en vervolgens te worden opgevuld met zand en met betontegels te worden bestraat en opsluitbanden. Graag overleg over de te gebruiken fietsbeugels. We denken aan halfronde beugels. Wij willen een keuze tussen RSV en gegalvaniseerd beugels. Rond eind juni zouden we willen beginnen. Gebouw is nu nog in aanbouw.
woensdag 1 april 2020

Een terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die een terras kan aanleggen in mijn achtertuin van 11 bij 3,5 meter met grote betontegels. Naast het leggen dient dit stuk eerst te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Er zijn nog geen benodigde tegels voor aanwezig.
woensdag 1 april 2020

Tuin uitgraven, afvoeren, aanvoer grond en betontegels leggen 90 m2

Voor het huis dat ik laat bouwen zou ik graag een prijsindicatie ontvangen voor: - ontgraven/afvoeren - aanvoer gele grond - leveren/leggen 90 m2 betontegels 60 x 60 cm De klus moet worden uitgevoerd als het huis is gebouwd.
woensdag 1 april 2020

Tuintegels afvoeren

Ik wil graag circa 13cm2 van 20 x 20 centimeter tuin tegels afvoeren. De tegels zijn klaar en kunnen eenvoudig via de poort achter de tuin worden verwijderd.
woensdag 1 april 2020

Terras aanleggen op veengrond

Terras 4,8 x 8,4 m aanleggen in veengrond. 112 keramisch/beton tegels 60 x 60 x 4 cm met opsluitbanden rondom op veengrond. Eventueel op EPS blokken van 30/40 cm eronder. De grond ga ik zelf uitgraven. De grond wil ik gebruiken om mijn tuin op te hogen, ook een deel zand. Er moet daarvoor wel wat zand nog bijkomen, hoeveel kuub dit is, ga ik nog uitrekenen. Graag vakman die ervaring heeft met veengrond, de grond is namelijk in 10 jaar 15 cm gezakt.
dinsdag 31 maart 2020

Composiet vlonder leggen

Composiet vlonder 2,85 m x 2,55 m (ca 7 m2). Kleur: donker antraciet. Liefst planken over de gehele breedte van 2.85 meter leggen (geen dilataties).
dinsdag 31 maart 2020

Rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan leggen in mijn achtertuin. Het gaat om de aanleg van een terras rond zwembad met reeds gekochte betontegels van 50 bij 50 bij 4 cm op een totale oppervlakte van 110 m2. De ondergrond is gereed om betegeld te worden.
dinsdag 31 maart 2020

Natuurstenen platen in de voortuin leggen

Ik zoek een hovenier die ons kan helpen met de voortuin. Wij zouden graag een voortuin willen aanleggen met natuursteen BHS Betonlook. Wij kunnen u een tekening toesturen met hierin de exacte maten. Het zijn in totaal 3 delen. Een deel van 65cm bij 134 cm, 283cm bij 61cm en 182cm bij 135cm. We zouden het liefst 3 grote platen willen hebben (als dit kan). Ten behoeve van de platen moet de ondergrond waarschijnlijk gereed gemaakt worden voor die platen om verzakking te voorkomen.
dinsdag 31 maart 2020

Sierbestrating leggen

Ik wil een nieuwe sierbestrating in de tuin laten leggen, ligt momenteel een stenen padje en zand en gras. Ik ben opzoek naar een partij die niet alleen de bestrating kan leveren, maar ook mooie grote betontegels kan leveren. Ik ben wel gebonden aan een budget dus ik hoef niet de duurste tegels.
dinsdag 31 maart 2020

Tuin opnieuw betegelen met nieuwe tegels

Het gaat om het laten leggen van tegels. Er liggen momenteel beton tegels die moeten vervangen worden en verlengt worden door keramische tegels. Een deel zou eventueel mijn buurman willen hebben en mogelijk dat een deel afgevoerd moet worden, maar dat weet ik nog niet zeker. We hebben een achterom. Zand wil ik graag laten regelen, de tegels doe ik zelf. Het gaat om ongeveer 40 m2
dinsdag 31 maart 2020

Oprit opnieuw bestraten

Oprit opnieuw bestraten met bestaand materiaal. Plusmin 140m2 Twee zijpaden ervan moeten wel opnieuw moeten worden uitgegraven en opgehoogd 7m2. Dit wil ik vanaf de voordeur naar de oprit laten aflopen.
dinsdag 31 maart 2020

oprit asfalteren

Het gaat om een oprit van ongeveer 12 m2 aan de voor zijde van de woning en de kans is groot dat de buren mee willen doen het gaat dan om misschien 5 woningen. De huidige klinkers graag verwijderen en afvoeren.
dinsdag 31 maart 2020

Terrasbestrating aanleggen voor een achter

- Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, er ligt momenteel aarde in en de tuin moet opgehoogd worden: ongeveer 28 m2 natuurstenen tegels van 60 x 60 cm en waalse klinkertjes op 12 m2. Het laten bestraten van de oploop van de voortuin (4 m2) met klinkers en aanleggen van grinddoek voor de rest van de voortuin (8 m2).
maandag 30 maart 2020

Keramische tegels van 120x30 cm

Er zit een betonnen laag onder totaal 4 cm dik . Het zijn met hout look en moeten dus als planken gelegd worden. 17 stuks als een pad , gewoon recht naar achter . De andere als rears waar een eettafel op komt. De zijkant moet dan als aansluiting gezaagd of geslepen worden. Op het terrasje bij de eettafel lig nu composiet die ik zelf verwijder, maar daar moet nog zand onder komen. En getrild worden. Ik hoor graag wat dit kost . Is ongeveer 20 m2.
maandag 30 maart 2020

tuinbestrating

Wij zijn bezig om de achtertuin om te gooien. Hiervoor willen graag een deel van de tegels laten verleggen. En waarschijnlijk moeten er ook nog tegels worden bij aangeschaft. De tuin is ongeveer 68 m2 waarvan de helft bestraat mag worden.
maandag 30 maart 2020

Sierbestrating tuin

Betegeling achtertuin, mits mogelijk oude tegels eruit laten halen(klinkers) deze dienen ook afgevoerd te worden. . Het gaat om ongeveer 35m2, de tegels hebben wij al uitgezocht.
maandag 30 maart 2020

Kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die een kleine tuin van 6 bij 6 meter kan voorzien van nieuwe tegels. Het liefst 50 bij 50 cm tegels. De bestaande klinkers kunnen we zelf verwijderen. Eventueel moet de tuin ook opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is bereikbaar per achterom.
maandag 30 maart 2020

Het aanleggen van een terras op een balkon

Ik wil graag een terras laten aanleggen op mijn rechthoekige balkon. De lengte is 6.97 en de breedte 1.90. Ik wil het terras over de volledige breedte van mijn balkon laten maken, zodat ook de afwatering meegenomen wordt + de rand bij de het scheidingscherm aan het eind van het balkon.Mijn appartement ligt op de bovenste 11e etage van het complex. Het betreft een betonnen balkon waar het terras opgelegd moet worden.
maandag 30 maart 2020

Het leggen van twee terrassen

Ik zoek een stratenmaker die 20 m2 aan terrassen kan leggen. Dit moet gebeuren met 60 bij 60 cm antraciet tegels. De benodigde tegels zijn nog niet aanwezig. Het gaat om 2 terrassen.
maandag 30 maart 2020

Sierbestrating leggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan (ver)leggen in mijn tuin. In een bestaand pad liggen 60x60cm (ca. 10m2). deze willen eruit halen om een klein terras van 2.20 bij 3.20 aan te leggen. Op de plaats van de 60x60 tegels willen we graag 30x20 tegels terug leggen. De tegels en zand zijn aanwezig. Zand ligt al op plek waar terras moet komen, moet alleen nog uitgevlakt worden. Bestratingsplan is ook al aanwezig.
maandag 30 maart 2020

Opnieuw voegen van bestaande flagstones

Wij willen onze bestaande flagstone terras (ongeveer 150 m2) opnieuw laten voegen. Vloer ligt stabiel en moet dus alleen opnieuw gevoegd worden.
maandag 30 maart 2020

Bestaand straatwerk ophalen

Ik heb ca 35 m2 straatwerk wat verzakt is. Dit zou opnieuw gelegd moeten worden. Ik zorg er zelf voor dat de klinkers er al uit zijn gehaald.
zondag 29 maart 2020

Nieuw dakterras aanleggen

Op de vierde verdieping van een dak wil ik een dakterras aanleggen (composiet hout). Het terras is ongeveer 30 m2. Er is al een vergunning om het terras aan te leggen. Het hekwerk moet (volgens de vergunning) een aluminium plankenhek worden. Het bestaande dak wordt vernieuwd en is al verstevigd
zondag 29 maart 2020

Bestraten terras + looppad achtertuin

Wij zouden circa 33 m2 in de achtertuin van onze hoekwoning willen bestraten (terras + looppad). Momenteel is op de gewenste positie reeds puingranulaat aangebracht en aangetrild, en zal hier binnenkort door deze hovenier straatzand worden aangebracht te voorbereiding. Er is nu puingranulaat aangebracht tot aan de rand van de tuin, waarbij op 2 plekken inmiddels hekwerk met hedera is gezet. De hedera is nu aangeplant bovenop de puingranulaat, wat natuurlijk onwenselijk is. We wensen aan deze 2 randen van de tuin daarom het puin te laten vervangen met tuinaarde met ongeveer 50 cm afstand van het hekwerk (circa 2 m2 totaal). Daarnaast willen we het terras en de looppaden bestraten We willen daarbij graag 3 opties vergelijken, en zijn daarom benieuwd naar de arbeidskosten voor deze opties: Optie 1: terras en looppaden bestraat met abbeystones bovenop straatzand Optie 2: terras en looppaden bestraten met terrastegel bovenop straatzand Optie 3: terras en looppaden bestraten met flagstones in zand-cement of vergelijkbare basis, de straatzand is dan niet nodig. Gezien het straatzand pas binnenkort zal worden aangebracht, hebben we nu nog de mogelijkheid om dat te annuleren (in het geval van optie 3).
zondag 29 maart 2020

Vlonderterras vervangen

Ik wil graag de terrasvloer uit mijn tuin halen en vervangen door nieuwe (composiet) het gaat om een afmeting van 390 x 400. Ik wil ook meteen een pergola laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 28 maart 2020

Keramische tegels leggen op zand zonder voeg

Ik wil graag begin mei de betontegels in onze tuin (dakterras 150m2) laten verwijderen met mijn hulp. Daarnaast wil ik graag nieuwe keramische stenen plaatsen en ontvang daarvoor graag een offerte. Doordat de stenen op het dakterras moeten komen zal ik de stenen naar boven brengen en de oude stenen naar beneden brengen. U hoeft alleen de stenen eruit te halen de vloer klaar te maken en de nieuwe stenen er in te leggen. Wel graag de oude stenen direct meenemen. Belangrijk punt is dat de de stenen op zand gelegd moeten worden en niet gevoegd mogen worden. Verneem graag zsm uw reactie.
zaterdag 28 maart 2020

Terras opnieuw bestraten

Goedendag , ik heb een vraag , ik zou graag mijn tuin terras opnieuw bestraat willen hebben Met gebruik van de aanwezige stenen. Het gaat om een oppervlak van +- 35 m2 . Het terras is verzakt (ongeveer 10 cm) waardoor het regenwater niet de goede kant meer opgaat. Graag zou ik een offerte willen ontvangen van u van wat de kosten hiervoor zouden zijn. In de bijlage doe ik een foto van het terras .
zaterdag 28 maart 2020

Tuin betegelen

Ik wil graag het overgrote deel van mijn tuin laten betegelen met simpele tegels voor het gebruiksgemak. Er lag eerst aarde met gras in de tuin maar dat is al afgegraven tot ongeveer 12 cm diep. De tuin is ongeveer 75 vierkante meter. De ondergrond is aarde dus als het mogelijk is graag een worteldoek erbij
zaterdag 28 maart 2020

Terras vernieuwen

Het is een bestaand terras van 5 meter breed en 10 meter lang. Het is omheind door hekwerk aan de lange zijde en 1 korte zijde en 2 muren. Momenteel ligt er geen vlonder en sta je direct op het bitumen dak. Er liggen wel wat houten vlonder tegels van de vorige eigenaar maar die zijn ongeveer vergaan. We hebben 2 afvoerputjes. Het heeft veel potentie. We willen iets duurzaams en dat dus lange tijd mee gaat, het moet uiteraard wel in budget passen.
zaterdag 28 maart 2020

Tuinbestrating

Ik wil mijn achtertuin opnieuw betegelen. Ongeveer 30 vierkante meter.
zaterdag 28 maart 2020

Tuintegelwerk klein

Ik wil 4 m2 tuin laten betegelen. Ook wil ik nieuwe opsluitbanden, en een plantenbak aan 1 zijde. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Bestraten van 400m2 aan parkeerplaats

Oprit met parkeerplaatsen bij onze woning. Er ligt ongeveer 30cm gebroken puin als ondergrond. Er is voldoende zand aanwezig op de lokatie, dit komt uit de grond, waar onze kelder van 260m2 is uitgegraven zand en grond zijn hier gescheiden opgeslagen. Geschat aantal m2 is 400m2. Wij hebben hier nog geen stenen voor gekocht, als u een goede optie heeft graag meenemen in de offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Sierbestrating leveren en plaatsen

Het leveren en leggen van sierbestrating ongeveer 20 m2 met een opstap bij de voordeur. Er liggen nu tegels die wij eventueel zelfs kunnen verwijderen.
vrijdag 27 maart 2020

Tuintegels vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van tuintegels ca. 32 m2 en het afvoeren van huidige klinkers. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Grindtegels opnieuw leggen

Ik wil graag grindtegels (ca. 130 stuks) van 40 x 60 cm opnieuw goed op afwatering leggen en schoonmaken.
vrijdag 27 maart 2020

Een terras vernieuwen

Ik zoek een stratenmaker die een klein terras kan voorzien van nieuwe tegels. Het gaat om de oude grindtegels verwijderen, nieuwe tegels leveren (onderling overleg wat voor een soort) en plaatsen. Het betreft een terras van 5 bij 3 meter.
vrijdag 27 maart 2020

Een tuin bestraten met grote tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van een kleine 50 m2. De tuin is momenteel bestraat met oude tegels. Die verwijder ik zelf. Het gaat om het ophogen (6 m3), egaliseren en bestraten met grote tegels. De tuin is prima bereikbaar.
vrijdag 27 maart 2020

Ophogen tuin en bestraten

De tuin is momenteel bestraat en heeft een klein groenstrookje bij schutting met 4 struiken. De oude bestrating moet eruit (kunnen we eventueel zelf doen) dan ophogen met zand (waarschijnlijk 10 -15 cm ophogen) met zand storten. Daarna opnieuw tegelen met eigen tegels. De tuin is ongeveer 40 m2
donderdag 26 maart 2020

Sierbestrating leggen

Het aanvullen van bestrating en gedeeltelijk opnieuw leggen. Het aanvul stuk zwarte aarde verwijderen en afvoeren, wit zand inbrengen. Stenen zijn getrommeld, mix van 20x15 en 15x15. Kleur gemêleerd grijs en rood. Zie foto: Vlak A, B, C, D = nieuw, de rest binnen vlak AxB opnieuw leggen svp. Langs A-zijde (schutting kant) opsluitbanden, even als langs B-zijde rechts. Graag een vrijblijvende offerte.
donderdag 26 maart 2020

De heraanleg van een dubbele oprit

Ik ben op zoek naar een all-in prijs voor de heraanleg van een dubbele oprit met een totaaloppervlakte van 55m2. De stenen zijn goed en kunnen worden hergebruikt. De ondergrond dient her en der te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De oprit is vrij toegankelijk.
donderdag 26 maart 2020

Herstraten achterplaats

Ik wil mijn tuin (80 m2) laten herbestraten. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
donderdag 26 maart 2020

Het vervangen van het tuinpad en terras

Terras en het tuinpad in natuursteen. Ik wil de oude stenen er uit worden gehaald en afgevoerd wordt. Het terras is het ongeveer 50m2, het tuinpad mag 3 meter breed worden van ongeveer 15 meter. Het pad is om de tuin te bereiken is 1,20 breed. Graag ga ik in overleg met een vakman opzoek naar een mooie steen.
donderdag 26 maart 2020

36m2 achtertuin bestraten

Graag een terras in de achtertuin: 60x60cm tegels, totaal 36m2 leggen Zandbed ligt klaar. Tegels staan klaar binnen handbereik. Opsluitbanden staan klaar binnen handbereik. Aantrillen nog niet gegaan.
donderdag 26 maart 2020

Tegels weghalen en grasmatten leggen

Van een stuk tuin tegels weghalen en tegelpad versmallen, het gaat om 14m2 aan tegels die weggehaald. Het is vervolgens de bedoeling dat hier weer sterk gras door u gelegd wordt, over de 14m2.
woensdag 25 maart 2020

Het vervangen van mijn terras onder de overkapping

Het is voor een terras van 5x3m met klinkers van 10x10cm en zit onder een overkapping. Het is de bedoeling dat dit terras van klinkertjes wordt veranderd door composiet. Het liefst heb ik grijze tegels. De bedoeling later om een tuinkamer van te maken dus het zal wel ongeveer 10cm moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd voor het kan worden gelegd. .
woensdag 25 maart 2020

Afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand

Het gaat om 5 verschillende nieuwbouwwoningen, het is de bedoeling dat hier de tuinen van worden afgegraven. Ik ben benieuwd of u tijd heeft en wat de prijs zou zijn als we het met het hele blok zouden doen. Mijn tuin is 79m2, de kleinste tuin is 69m2 en de grote tuin is 120m2. Omdat alle tuinen afwijken qua afmetingen zijn wij opzoek naar een vierkante meter prijs zodat wij dit kunnen overleggen en afspraken over kunnen maken.
woensdag 25 maart 2020

Opnieuw leggen twee rijen terrastegels

In onze achtertuin hebben wij twee rijen betontegels 50x50 die opnieuw gelegd moeten worden. Inclusief een goot. Het materiaal is allemaal aanwezig. Enkel zand zouden we in huis moeten halen. Het betreft de twee rijen langs de gevel, die ongeveer 7 meter lang is. We zouden dit graag op korte termijn in orde willen maken, kunnen jullie een voorstel doen qua kosten en dag/tijdstip dat deze klus in jullie agenda mogelijk is. Ik hoor heel graag van jullie!

Partners

Partners van Casius