Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5693 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: binnenterrein ophogen, achtertuin bestraten met klinkers, tuin egaliseren en bestraten, paardenstal bestraten, dik formaat klinkerbestrating leggen in een paardenstal, terras aanleggen / bestraten, voortuin en oprit bestraten, oprit bestraten met bestrating, betegelen van de achtertuin, tuin en oprit laten bestraten, bestrating op de oprit en het tuinterras aanbrengen, straatwerk laten aanleggen, tuin bestraten, oprit en parkeerplek maken, sierbestrating aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

woensdag 23 augustus 2017

Tuintegels leggen op beton en zand

We willen graag terras op ondergrond beton en ca. 2 m2 op zand! Tegels is of beton of leisteen! Graag mogelijkheden en kosten!
woensdag 23 augustus 2017

Achtertuin aanleggen

Mijn tuin is ongeveer 8 x 6, een deel is al bestraat, maar dat moet vervangen worden. De rest van de tuin is 2 weken geleden gemaaid. Het liefst zou ik alles bestraat/betegeld willen, maar eventueel deels gras is mogelijk als dit veel in de kosten zal besparen. Zie bijlage van 2 weken geleden. In de toekomst zou ik ook mijn voortuin willen doen, maar achtertuin is nu een hogere prioriteit.
woensdag 23 augustus 2017

Oprijpad aanleggen

Oprij pad aanleggen van ca 60 m2
woensdag 23 augustus 2017

Tuin bestraten met waaltjes in visgraatmotief

15 cm uitgraven, ophogen met zand, betegelen met waaltjes in visgraatmotief. Ik denk ong 45 m2. Svp via email reageren
woensdag 23 augustus 2017

Voortuin bestraten

Voortuin bestraten. We hebben ' n camper en die moet als het kan enkele dagen bij ons in de voortuin staan om in en uit te laden. Nu hebben we dit zelf opgelost met tegels en klinkers maar dit is geen blijvende oplossing. Dus graag offerte De voortuin is ca. 7 m lang en ca. 4 meter breed.
woensdag 23 augustus 2017

Gehele tuin opnieuw bestraten

Ik wou graag een offerte aan vragen om onze tuin te bestraten de tegels zijn niet aanwezig graag met tegels een offerte wn zonder tegeles een offerte Het gaat ongeveer om 70 m2
dinsdag 22 augustus 2017

Aanleggen van tegels

Leggen van 9 m2 keramische tegels. Oude grond is al afgegraven en een ondergrond bestaande uit 20 cm diep brekerzand is al aangebracht. Het betreft dus alleen het aanbrengen van stabilo en het leggen van de tegels (60 x 60 x 2). Tegels schaf ik zelf aan.
dinsdag 22 augustus 2017

Achtertuin laten bestraten

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn achtertuin 9 meter lang en 3 meter breed
dinsdag 22 augustus 2017

Tuin afgraven, ophogen met zand en eventueel bestraten met tegels

Onze tuin is 58 m2. Deze moet afgegraven worden, weer opgehoogd worden met zand en dan eventueel bestraat worden. Ligt aan de prijs het bestraten.
dinsdag 22 augustus 2017

Tuintegels leggen

Ik wil graag 35 m² antraciet betontegels laten leggen van 50 x 50 cm. Er is al ophoogzand aangebracht op die plek in de tuin, maar ik wil dat nog goed laten egaliseren en aantrillen. Het is belangrijk dat het terras zodanig wordt aangelegd, dat het regenwater goed kan afvloeien. Ik heb alle materialen hier al liggen en wil de klus graag binnen 4 tot 6 weken laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Bestrating leggen

Bestrating voor het huis een straatje van12 vierkante meter en achter het huis ? Vierkante meter.
maandag 21 augustus 2017

Tuin opnieuw bestraten

De tuin is ongeveer 80 m2 kwa loppervlak. Wat wij willen is een nieuwe tegelvloer inclusief oude verwijderen en nieuwe erin. Gedachte gewoon grijs 50x50 met iets verhoogde borderlands en afvoer voor water. Alvast Bedankt!
maandag 21 augustus 2017

Voor- en achtertuin kunstgras en tegels aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin voor de helft kunstgras en voor de helft tegels 60 bij 60 cm. In mijn voor tuin alleen tegels ik 30 bij 30 cm. Ik heb 3 bomen zelf weggekapt, waarvan de stam nog verwijderd moet worden.
maandag 21 augustus 2017

Tuintegels leggen

Tuintegels leggen circa 40 m2. Materiaal in overleg. Huidige tegels verwijderen en egaliseren van de grond. Inclusief afvoeren. Startdatum ook in overleg.
zondag 20 augustus 2017

Terras betegelen

Terras betegelen met tegels nu lighten er koppelstones in die er hit moeten oppervlakte is 22 m2 Graag de kosten hiervan.
zondag 20 augustus 2017

Betontegels leggen

Het gaat om 12 m2 aan tegels die eruit moeten worden gehaald en afgevoerd. Vervolgens moet er waarschijnlijk worden afgegraven, geëgaliseerd en opnieuw gelegd met nieuwe betontegels. Ik heb dit in eerste instantie zelf gedaan maar ik ben geen vakman en het is een klein beetje verzakt. Ik wil graag nieuwe tegels, wel van het formaat 30 x 30 cm. Graag wil ik de goedkoopste offerte van u ontvangen. In de bijlage heb ik een foto gezet.
zondag 20 augustus 2017

Zithoek ophogen

Zithoek ong 15m2, met op hoeken platanen ophogen tot een terras van ong 10 cm hoogte en afwerken met natuursteen banden. Foto's situatie op aanvraag
zondag 20 augustus 2017

Voortuin bestraten

De voortuin is nu gedeeltelijk bestraat en gedeeltelijk tuin 48 m2. Moet eruit en opnieuw bestraat worden met stenen waar je een auto op kan parkeren. Heel goed bereikbaar vanaf de weg. Dus oude stenen eruit, tuin afgraven 15 m2, zand erin en nieuw herstraten met waaltjes. Er kan iemand langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. In de bijlage een schets van mijn idee.
zondag 20 augustus 2017

Tuin bestraten

30 m2 waaltjes en grote tuintegels. Komt te liggen op een oud terras (tegels al verwijderd). Moet wel wat nieuw zand in. I.v.m. legpatroon graag een uurprijs.
zaterdag 19 augustus 2017

Achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin bestraten. Dit is ongeveer 40 m2. Ik wil de tuin opgehoogd en geegaliseerd hebben en dat de oude bestrating wordt verwijderd. Daarna moeten er stenen geplaatst worden.
zaterdag 19 augustus 2017

Tegels van balkon verwijderen en vervangen voor vlondertegels

Ik wil graag de tegels van 50 bij 50 cm van 2 balkons verwijderd hebben, ongeveer 26 m2. Aangezien de balkons op de 2e verdieping liggen, zonder lift, zal dat moeten gebeuren met een hoogwerker of daklift. Opdrachtgever wil graag houten vlonders op de plek waar eerst de tegels lagen. Afval van de werkzaamheden moet worden weggegooid door de vakman. (Opdrachtgever bellen om extra specificatie over vervangende houten vlonders.)
zaterdag 19 augustus 2017

Sierbestrating leggen

De tuin afmeting 15 m2 momenteel ligt zand onze voorkeur is voor de steen wildverband antraciet per m2 €17.95
vrijdag 18 augustus 2017

Achtertuin leeghalen en betegelen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het renoveren van de achtertuin van ongeveer 64,2 m² bij mijn moeder. We willen de bestaande beplanting er zelf uit halen. Daarna laten we graag de tegels verwijderen en afvoeren. Vervolgens moet de ondergrond met zand worden geëgaliseerd en moeten er tegels van 60 x 60 cm worden geplaatst. De tegels zullen wij zelf kopen. We ontvangen graag uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Terras ophogen en herbestraten

Terras bij appartementen complex van 30 m2: opnemen en afvoeren betonbanden en betontegels (30 cm), het is erg verzakt en er groeit veel onkruid onder; aanbrengen, verdichten en egaliseren ophoogzand, aanbrengen en pas maken van betonbanden en nieuwe betontegels. Er zijn twee mogelijkheden om bij de tuin te komen; via een fietspad achterom of via een vrij smalle gang. Wij hebben niets aangeschaft.
vrijdag 18 augustus 2017

Terrastegels leggen in de hele achtertuin

Wij kunnen onze achtertuin van ongeveer 63 m² niet meer onderhouden en willen die daarom graag onderhoudsvrij laten maken. Nu is de tuin gedeeltelijk bestraat met klinkers en er ligt zwart zand of tuinaarde, gedeeltelijk beplant met struiken. We willen graag betonnen tegels van 60 x 60 cm. We willen nog geen bezoek gaan inplannen om de tuin te beoordelen. Eerst ontvangen wij graag uw prijsindicatie per mail.
vrijdag 18 augustus 2017

Oprit vernieuwen

Graag zou ik een prijsopgaaf willen ontvangen voor het vernieuwen van mijn oprit. Het betreft een hellende oprit met flink oppervlak (54 m²) waarop nu grindtegels liggen. Ik schakel ook een metselaar in om de lage tuinmuur die erlangs loopt te vernieuwen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik ben op de woensdag het best bereikbaar voor een afspraak, i.v.m. mijn werk.
vrijdag 18 augustus 2017

Terras leggen

Wij hebben nieuwbouw en willen onze achtertuin laten bestraten. Het betreft in totaal 90 m2 terras met betontegels van 70 x 70 x 3 cm. Grondwerk en witzand verzorg ik van te voren zelf. Het bed maken is natuurlijk aan stratenmaker.
vrijdag 18 augustus 2017

Bestraten oprit

Graag wil ik een prijsopgave voor het bestraten van onze oprit van ongeveer 16 m² met rode gebakken Waaltjes. Er ligt nu zand met daarop een deel betontegels. De tegels moeten eruit en kunnen hier achterblijven. Ook moet er goed zand in en mogelijk wat verharding. Ik zet op een deel van de oprit namelijk een redelijk zware Jeep. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek vooraf op prijs.
vrijdag 18 augustus 2017

Diverse bestratingswerkzaamheden in de voor- en achtertuin

Mijn voortuin van ongeveer 25 m² is nu voor de helft betegeld. Ik wil bijna alle planten eruit en daarna bijna de volledige tuin laten betegelen. Ik wil daarbij de ondergrond goed laten aantrillen voor het betegelen. Ook wil ik 2 stenen plantenbakken waarin de varens moeten komen die nu in de tuin staan. Ik zal zelf wat extra tegels kopen. Ik laat het afvoeren van planten en overig afval graag door de vakman verzorgen. Verder heb ik in de achtertuin een paar tegels die omhoog zijn gekomen. Ook wil ik daar een waterkering laten maken. Het terrein van mijn overbuurman ligt daar zo hoog, dat ik zijn regenwater mijn tuin in krijg. Daardoor wordt het zand onder mijn bestrating weggespoeld. Ik ontvang graag uw offerte. Ik ben in verband met mijn werk lastig telefonisch bereikbaar en maak daarom graag via email een afspraak om even te komen kijken.
donderdag 17 augustus 2017

Binnenterrein ophogen

Ik wil graag een globale prijsinschatting voor het ophogen mandelig binnenterrein. Het gaat om gemiddeld 50 cm ophoging. De maten zijn: - 600 m2 aan straat en parkeerplaatsen - 370 m2 aan stoep, speelterrein en groen Zie bijgevoegde tekening voor exacte maten. In het midden is het iets dieper dan aan de zijkanten. Wij hebben 50 cm genoemd om zeker te zijn. Wij als VvE moeten een offerte en een uitvoerende partij vinden. Het moet binnen nu en een jaar opgehoogd worden.
donderdag 17 augustus 2017

Sierbestrating wildverband

Ik wil graag een offerte voor het bestraten van de achtertuin. Ongeveer 35 m2. Siertegels, opsluitbanden en zand reeds aanwezig. 24 september vier ik de verjaardag van mijn dochters en wil graag dat het voor de 24e gedaan wordt.
donderdag 17 augustus 2017

Voortuin bestraten

Wij wonen nieuwbouw. Willen nu twee voortuintjes laten bestraten. Wildverband Excluton Abbeystone antraciet, stenen kunnen we bij TC Osdorp afmemen. Totaal 38 m2. Geen moeilijke vormen, alles is recht. Moet wel laagje grond weg en zand erop. Ook grijze standaard tegels afvoeren. En opsluitbanden, liggen nu standaard grijze in. Kunnen jullie een prijsindicatie geven, het zou deze maand nog moeten gebeuren. Ik vraag het ook bij anderen op, wel zo eerlijk om dat even aan te geven, denk ik.
donderdag 17 augustus 2017

Houten terras leggen op plat dak

Ik heb een plat dak, 1,92 bij 3,90 waar ik graag een hardhouten dakterras op wil laten leggen. Er ligt nu dakleer op. Tevens moet er materiaal onder de houtdelen komen, rubber voor ertussen om het dakleer te beschermen en te egaliseren.
woensdag 16 augustus 2017

Tuintegels opnieuw leggen

Betreft het recht leggen van 110 m2 tuintegels. Dus deze even verwijderen, ophogen en egaliseren en vervolgens weer terugplaatsen. Het zijn tegels van 40 bij 40 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 16 augustus 2017

Voortuin en achtertuin ophogen en bestraten

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in de voor- en achtertuin. De achtertuin is 42m2 en er moet gelegd worden met tegels van 60 x60 cm. Vooraf moeten de grindtegels verwijderd worden en deels opnieuw worden gelegd in de voortuin, circa 12m2. Beide stukken moet worden opgehoogd en geëgaliseerd, tevens moet het deels worden afgegraven aangezien er nu nog deels aarde ligt. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 16 augustus 2017

Voortuin bestraten

Voortuin heeft een totale oppervlakte van 6 meter bij 4,20 meter. Er is in de nieuwe indeling plaats voor een border, een opstelplaats voor de fietsen, een opstelplaats voor de kliko's en een bestaand tuinpad naar de voordeur. Op dit moment bestaat de opstelplaats voor de fietsen uit kiezelstenen (ong. 2,40 m bij 3 m). Dit moet worden verwijderd en afgevoerd. De nieuwe opstelplaats voor de fietsen en kliko's moet worden opgehoogd en bestraat met tegels. (ong. 12 m2). Tegel wordt waarschijnlijk een betontegel van 30 x 40 cm. Ook de borderafscheiding wordt gevormd door betonnen palissade delen van 50 x 35 cm. Deze delen zijn al aangebracht rondom de border. Tuinpad hoeft niet te worden vervangen. Beplanting is geen onderdeel van de opdracht behalve het afvoeren van overtollig grond. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 16 augustus 2017

Terras leggen met keramische tegels

Aanleggen van keramische terrastegels, de tuin is goed te bereiken. Minimale voorwerk. Oppervlakte van de tuin 29.5 m2, de 60 x 120 cm keramische tegels (zijn al aangeschaft). Startdatum het liefst in week 37 of 38.
woensdag 16 augustus 2017

Opnieuw leggen van tuintegels rondom een tuinhuisje

De tegels (30*30 en 40*40) liggen rondom ons tuinhuis liggen niet meer mooi aaneengesloten en zijn ook verzakt waardoor het water naar het tuinhuis loopt in plaats van ervandaan. Het zijn vier verschillende oppervlakten waarvan twee langwerpig en twee vierkant. De laatste twee zijn de grootste oppervlakten. Het totale tegel oppervlak is 55 vierkante meter. De grond waarop de stenen liggen is zacht. Op het tuincomplex is zand aanwezig en ik wil zelf ook meehelpen. Wij willen van u weten wat het kost om bestaande tegels weer recht te leggen en wel zo dat het water van het huisje wegloopt? Op de foto ziet u een deel van de lange zijde voor en het vierkante oppervlak rechts. Ik hoor het graag. Het complex kan niet betreedt worden met de auto.
woensdag 16 augustus 2017

Terras bestraten

Ons terras van 3. 00 x 4. 60 graag egaliseren en bestraten met betonwegen rood/grijs. Stenen zijn al uit tuin. Verzoek is om zsm te leggen.
woensdag 16 augustus 2017

Tuintegels plaatsen

Tuintegels (60 x 60 cm) plaatsen, ongeveer 40 m2. Inclusief opgraven en afvoeren van oud zand.
woensdag 16 augustus 2017

Tegels rondom tuinhuis opnieuw leggen

De tegels (30*30/40*40) liggen rondom ons tuinhuis liggen niet meer mooi aan eengesloten en zijn ook verzakt waardoor het water naar het tuinhuis loopt ipv ervandaan. Het zijn vier verschillende oppervlakten waarvan twee langwerpig en twee vierkant. De laatste twee zijn de grootste oppervlakten. Het totale tegel oppervlak is 55 vierkante meter. De grond waarop de stenen liggen is zacht. Op het tuincomplex is zand aanwezig en ik wil zelf ook meehelpen. Wij willen van u weten wat het kost om bestaande tegels weer recht te leggen en wel zo dat het water van het huisje wegloopt? Ik hoor het graag.
dinsdag 15 augustus 2017

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin een terras laten aanleggen met grote tegels (60 cm x 60 cm of groter) en een klein gedeelte bij de schuurdeur. Onze tuin is nu één grote zandbak. Het liefst wil ik dit dus zo snel mogelijk uit laten voeren maar bij drukte kan het ook in onderling overleg natuurlijk. Wellicht hoeft er niet zo heel veel te gebeuren qua egaliseren, omdat er dus al eens afgegraven is en er ook al zand gestort is. Wij hebben nog geen tegels maar gaan deze wel aanschaffen.
dinsdag 15 augustus 2017

Voortuin aanleggen

Aanleggen van 2 x 17 m2 voortuin (tuinen liggen naast elkaar gescheiden door een buxusheg). Tegels zijn 60 x 60 x 4 (zijn al aangeschaft). De tuinen zijn leeggehaald, maar moeten nog (wellicht) geëgaliseerd worden.
dinsdag 15 augustus 2017

Tegels leggen onder een overkapping

Achter onder de overkapping wil ik graag tegels van 60 bij 60 cm of 120 bij 30 cm, beton of keramisch. Daar twijfelen nog over. Wij hebben een tuinkamer, waar in week 42 ramen in komen. Daarna zouden de tegels kunnen worden gelegd.
dinsdag 15 augustus 2017

Bestrating van een terras vervangen

Ik wil de klinkerbestrating op mijn terras van 36 m² graag gaan vervangen door tegels van 60 x 60 cm. De oude klinkers moeten worden verwijderd en afgevoerd. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Daarin mag ook een aanbieding voor de tegels worden opgenomen.
dinsdag 15 augustus 2017

Tegels opnieuw leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw leggen van de tegels. De oppervlakte is 30 bij 3 meter, 90 m2. De oude tegels kan ik er eventueel zelf uithalen. Hierna dient alles geëgaliseerd te worden en de tegels gelegd.
dinsdag 15 augustus 2017

Achtertuin bestraten

een tijdje geleden heb ik ruim 4 kub zand besteld en dit is allemaal in mijn kleine achtertuin gelegd. Nu geeft dat problemen met de buren (omdat het zand naar de buren zakt en de schutting nu te laag is). Daarom zoek ik voor mijn kleine achtertuin (8m2) een stratenmaker die het overtallige zand eruit wil halen en vervolgens de tuin weer netjes wil bestraten.
maandag 14 augustus 2017

Achtertuin aanleggen

Wij willen onze achtertuin laten ophogen, egaliseren en betegelen. De oude stenen zijn er al uit. Ik heb 1,5 kuub ophoogzand verdeeld over de tuin, dit moet nog aangestampt/getrild worden, mogelijk is er nog meer ophoogzand nodig. Er moet een terras komen van 18 m2, de tegels (nieuw) zijn er al en moeten in wildverband worden aangelegd. Daarnaast willen wij met reeds geleverde borderstenen (nieuw) plantenbakken gemaakt hebben. Ook willen wij een grindpad rond de schuur; anti-worteldoek aangeschaft, en we zorgen nog voor honingraatdoek, grind en een aantal staptegels.
maandag 14 augustus 2017

Bestrating ophogen in de achtertuin

Ik heb in mijn achtertuin ongeveer 45 m² bestrating liggen die verzakt is. Ik wil de bestrating met steentjes van 10 x 10 cm laten verwijderen, de ondergrond laten ophogen en daarna de huidige bestrating terug laten leggen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
maandag 14 augustus 2017

Paardenstal bestraten

Opdracht betreft het leggen van dikformaat stenen op een betonnen dekvloer in een paardenstal. Oppervlakte is 200 m². Gewenst patroon is een visgraat.

Partners

Partners van Casius