Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5909 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit aan laten leggen, voortuin aanleggen en bestraten, oprit met grind laten maken, dubbele oprit voor de garage bestraten, tuin leeghalen en bestraten, terras aanleggen, bestrating met keramische tegels, oprit beklinkeren, oprit van grind, oprit van grind aanleggen, tuin bestraten, tuin opnieuw bestraten, bestrating vervangen, tuin ophogen en tegels leggen, tuintegels leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

donderdag 11 januari 2018

Terrastegels leggen

Het laten leggen van 40 m2 terrastegels 60 x 60 x 4 cm. Er is zand aanwezig.
donderdag 11 januari 2018

Oprit van grind

Heer/mevrouw, Graag willen wij bij ons woning een oprit hebben van grindplaten met daarop grind. Het gaat om een stuk van ca. 3m breed en ca. 12m lang en dan nog een stuk van ca. 8m breed en 3m lang. Deze 2 stukken zitten aan elkaar vast. Alvast bedankt voor uw reactie. Groeten, Familie Streng
donderdag 11 januari 2018

Oprit van grind aanleggen

Graag willen wij bij onze woning een oprit hebben van grindplaten met daarop grind. Het gaat om een stuk van circa 3 meter breed en circa 12 meter lang en dan nog een stuk van circa 8 meter breed en 3 meter lang. Deze 2 stukken zitten aan elkaar vast. Ik wil er ook graag een worteldoek onder zodat er geen onkruid doorheen komt.
donderdag 11 januari 2018

Oprit opnieuw aanleggen

Ik wil de bestaande oprit vervangen en oude tegels afvoeren. Het gaat om een oppervlak van 30 m2. De oprit moet worden uitgebreid met ongeveer 30 m2. Ik wil een gedeelte van het grasveld weggehaald hebben voor de uitbreiding.
donderdag 11 januari 2018

Tuin bestraten

Ik wil de tuin volledig leeggehaald hebben. Het gaat om een grasveld, minimaal aantal struiken en beplanting, klinkers en tegels. Daarna moet er nieuwe bestrating aangelegd worden. Ik wil dat er 60 bij 60 cm tegels worden gebruikt. De tuin is 60 m2.
woensdag 10 januari 2018

Tuin opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn tuin bestraten met 2 cm dikke keramiek van 60 x 60 terrastegels die ik al nieuw besteld heb. Het betreft een terras en pad, bij elkaar circa 90 m2 terrastegels. Pad en terras vergt nauwelijks snijwerk.
dinsdag 9 januari 2018

Bestrating vervangen

Bestaande klinkers ophalen en afvoeren. Bestrating betonplaten 60 x 30 x 4 cm leggen (kleur is al bepaald) inclusief ophogen 2 cm. Oppervlakte circa 50 m2. Graag in overleg de materialen aanschaffen.
dinsdag 9 januari 2018

Terras en pad herbestraten

Oude terras achtertuin eruit en opnieuw bestraten. Zo ook het pad naar de poort vanaf terras. Oppervlakte ongeveer 27 m2.
maandag 8 januari 2018

Tuin ophogen en tegels leggen

Ik wil dat mijn tuin verhoogd wordt en dat er gelijk nieuwe tegels op komen.
maandag 8 januari 2018

Tuinpad leggen van beton tegels

Ik heb een langgerekt tuinpad van 30 meter, 2,40 meter breed en verderop 1,20 meter breed, waar nu wildverband op zand in ligt. Ik zou deze graag laten vervangen door een beton tegel van 60 x 60 cm of 80 x 40 cm zou ook kunnen. Ik zou onder de nieuwe bestrating worteldoek willen. Er hoeven geen bandjes gezet te worden. De oude bestrating dient te worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 8 januari 2018

Tuintegels leggen

Het leggen van tuintegels van 60 x 60 cm in de achtertuin van 56 m2. Er liggen nu stenen in en een stukje gras. Dit haal ik zelf weg. Het is alleen de bedoeling dat er een beetje nieuw ophoogzand inkomt bij het gras gedeelte. En dat alles opnieuw aangetrokken wordt in verband met verzakkingen.
maandag 8 januari 2018

Dubbele oprit voor de garage bestraten

Wij zijn opzoek naar een vakman die 2 opritten van in totaal 60 m2 wil bestraten. De opritten zijn ernstig verzakt en moeten worden opgehoogd, repak? Bestraten met met oud gebakken dik &cm en natuursteenwaal zwart 5 cm. Met betonbanden in antraciet. Gelegd in visgraat patroon indien mogelijk.
maandag 8 januari 2018

Bestrating laten aanleggen

Betontegels 60x60 leggen. 9,50m x 2m
zondag 7 januari 2018

Tuin leeghalen en bestraten

De achtertuin van 4 bij 10 meter dient opnieuw te worden ingericht. De oude bestrating en beplanting wil ik laten verwijderen. Echter heeft de achtertuin geen achterom en zal alles via de woning moeten. Daarna dient er bestraat te worden, planten borders aan de zijkanten gemaakt, een stenen bankje geplaatst en eventueel een stukje kunstgras. Als laatst moet er een half hoge opslagplaats gemaakt worden voor de tuinstoelen en de kussens.
zondag 7 januari 2018

Voortuin aanleggen en bestraten

Voortuin compleet nieuw aanleggen met en oppervlakte van ongeveer 120 m2. Modern ontwerp is al aanwezig. Bestrating natuursteen wens. Inclusief een nieuwe erfafscheidende schutting van groen of iets anders modern.
zondag 7 januari 2018

Achtertuin bestraten

Het her bestraten en vergroten van 2 terrassen en een pad van het huis naar de schuur. In totaal ongeveer 60 m2. Bestrating is aanwezig 60 x 60 cm en 40 x 20 cm. Grond uitgraven en afvoeren, zand leveren en er moet ongeveer 25 m2 oude bestrating worden afgevoerd.
zaterdag 6 januari 2018

Opnieuw leggen van tuintegels

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. Hierna dient de oppervlakte te worden opgehoogd en de tegels terug geplaatst. De oppervlakte is 45 m2 en de tuin is via de zijkant bereikbaar.
zaterdag 6 januari 2018

Oprit aan laten leggen

Het leggen van een oprit, rechtaan, rechttoe van ongeveer 32 m2. De oprit is op een paar plekken iets of wat verzakt.
zaterdag 6 januari 2018

Voortuin opnieuw bestraten

Voortuin moet opnieuw geheel bestraat worden, tuin is 6x4m. Tuin is al leeggehaald.
vrijdag 5 januari 2018

Straatstenen leggen

Het leggen van 9 m2 straat stenen zonder stenen een zand in de tuin graag een prijs,
vrijdag 5 januari 2018

Terras aanleggen

Het terras is 138 m2. We willen graag beton tegels van 100cm x 100cm.
donderdag 4 januari 2018

Bestrating met keramische tegels

Het betreft 105 m2 bestrating. Er zal 80 m2 bestraat moeten worden met 80 x 80 x 4 cm tegels en 25 m2 met 60 x 30 x 4 cm tegels. Ik zelf zorg voor het zandbed, tegels en banden heb ik al. De afstand van de straat naar de tuin is 10 meter. De tegels staan op de straat. Het sraat werk is rechttoe/rechtaan, met 3 cm beton.
donderdag 4 januari 2018

Bestrating vervangen in voortuin

Het gaan om het vervangen van de bestrating in de voortuin en aan de zijkant van de woning. Op dit moment ligt er nog op het grootste gedeelte straatstenen. Deze stenen dienen te worden verwijderd en nieuwe grotere tegels voor terug gelegd. De voortuin is ongeveer 6 bij 7 meter en de zijkant 2 bij 5 meter.
donderdag 4 januari 2018

Oprit met grind laten maken

Graag een offerte voor het maken van een oprit met grind. De oprit is 4 meter breed en 9 meter diep. Er moet met een auto overheen gereden kunnen worden. Tevens in de voortuin grind aanbrengen. De voortuin is circa 3 x 7 meter. Nieuwbouw dus er ligt nu alleen zand.
woensdag 3 januari 2018

Stelconplaten laten leggen

Ik wil, ergens in mei dit jaar, Stelcon platen laten leggen om hier een houten garage plus carpoort op te plaatsen. Totale oppervlak 4 meter breedte en 13 meter lang. Graag een offerte inclusief brengen van het zand en het leggen.
woensdag 3 januari 2018

Tuintegels leggen

In de achtertuin willen wij tegels laten plaatsen. De oude tegels van 30 bij 30 cm dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er nieuwe tegels van 60 bij 60 cm gelegd worden. De oppervlakte is ongeveer 27 m2 en de tuin is goed bereikbaar.
woensdag 3 januari 2018

Stuk tuin egaliseren, grind en grindplaten leggen

We hebben een stukje grond van 4 bij 8 bij onze tuin gekocht. Het moet glad gemaakt worden en het plaatsen van grindplaten en grind. Het zal gebruikt worden als parkeerplaats.
dinsdag 2 januari 2018

Met betonklinkers een oprit maken

18 m2 op rit garage
dinsdag 2 januari 2018

Terrastegels leggen

In de achtertuin ligt nu gras. Hier zou ik graag tegels laten plaatsen. De oppervlakte is 28 m2 en de tuin is goed bereikbaar.
dinsdag 2 januari 2018

Uitbouw laten uitgraven

Ik wil een uitbouw van 4 x 2,5 meter en 0,75 cm diep afgraven en afvoeren.
dinsdag 2 januari 2018

Oprit aan laten leggen

Het betreft het laten leggen van een oprit. De ondergrond is ruw en is niet afgevlakt. Dit dient de vakman nog te doen. Er mogen hierna simpele tegels gelegd worden.De oppervlakte is ongeveer 270 m2.
dinsdag 2 januari 2018

Opnieuw betegelen van de tuin

De oude tegels in de voor- en achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hier na zal er hier en daar wat opgehoogd moeten worden en nieuwe tegels geplaatst. De totale oppervlakte is ongeveer 30 m2 en beide tuinen zijn goed bereikbaar.
maandag 1 januari 2018

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Het betreft het leggen van bestrating in de achtertuin. Het zullen 2 delen zijn van totaal 40 m2. Daarnaast zal er een oprit bestaat moeten worden, dit is ook ongeveer 40 m2. Er ligt nu aarde wat afgegraven dient te worden en daarna opgevuld met zand. Wij willen de meest onderhoudsvriendelijke en goedkoopste oplossing aandragen, inclusief afwatering en dergelijk. Graag ontvangen wij een offerte voor alleen de aanleg, en een offerte voor de aanleg inclusief stenen.
maandag 1 januari 2018

Voortuin herbestraten

We willen de voortuin laten herbestraten. Het gaat om 15 m2, de bestaande tegels moeten herbruikt worden. Voor een perfect gladde ondergrond misschien extra zand nodig?
maandag 1 januari 2018

Oprit bestraten met Waaltjes

Verwijderen grind en tegels. Zand aanvoeren. Bestraten met waaltjes. Ongeveer 20 m2
maandag 1 januari 2018

Voortuin met tuintegels bestraten

De voortuin is 27,5 m2. De tuin moet ook geageliseerd worden. Tegels bestellen we zelf.
maandag 1 januari 2018

Achtertuin compleet betegelen

De oude tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin moeten worden opgehoogd en nieuwe tegels geplaatst. De tuin heeft een achterom en is ongeveer 40 m2 groot.
zaterdag 30 december 2017

Tuin met eenvoudige tuintegels bestraten

In de achtertuin ligt een stuk gras van ongeveer 3 bij 4 meter en verder tegels. De tegels en het gras dient te worden verwijderd en daarna opnieuw bestraat. De oppervlakte is ongeveer 22 m2. De tuin is bereikbaar via een achterom.
donderdag 28 december 2017

Oprit beklinkeren

Het gaat om het laten beklinkeren van een oprit van circa 120 m2. Er ligt al een laag, aangetrilde, gebroken puin. De afmeting van de klinker zullen ongeveer 20 bij 7 cm gaan worden
dinsdag 26 december 2017

Keramische tegels leggen in de tuin

Tuin betegelen met keramische tegels
maandag 25 december 2017

Achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels

Het opnieuw, onkruid vrij en afwaterend tegelen van onze achtertuin van zo'n 28 m3.
maandag 25 december 2017

Strakke bestrating leggen in de voortuin

Leveren en straten van een strakke betegeling, inclusief leveren van een betonblok met beugel voor het vastzetten van fiets of scooter. Circa 1,60 x 3,00 meter. Idem voor het aanlooppad van 3 meter diep en ca. 2.50 breed of (ligt aan de prijs). Tevens leveren van zand. Begroeiing halen we er zelf uit.
zondag 24 december 2017

Achtertuin bestraten

Straatwerk aanbrengen achtertuin 60 m2. Ophogen en egaliseren. Graag een prijsopgave voor zowel met verwijderen van bestrating en zonder.
zondag 24 december 2017

Tuinbestrating leggen

We willen de tuin laten bestraten met 60 x 60 cm tegels. Alles wat er nu in ligt en staat willen we eruit hebben. Oppervlakte tuin is ongeveer 45 m2.
zaterdag 23 december 2017

Parkeerplaats opnieuw bestraten

Parkeerplaats is niet meer vlak en water wil niet afvoeren.
zaterdag 23 december 2017

Kinderkopjes op de oprit opnieuw leggen

Het opnieuw leggen van kinderkopjes op onze oprit. De lengte is 30 meter en de breedte 2,50 meter. De zijkanten van de oprit liggen nu lager dan het midden, vandaar opnieuw bestraten met bestaande kinderkopjes.
zaterdag 23 december 2017

Bestrating in de achtertuin aanleggen

De klant wil graag in haar achtertuin stenen laten leggen. Het gaat om 11 bij 15 meter. De oude stenen moet zowel verwijderd als afgevoerd worden, dit geld ook voor de beplanting. De klant schaft zelf de stenen aan. de klant heeft eventueel ook interesse om een tuinhuisje te laten plaatsen.
zaterdag 23 december 2017

Gebruikte terrastegels gevraagd

Voor onze nieuwbouw woning in Amsterdam zijn we op zoek naar tijdelijke ondergrond buiten. Het inrichten van de grond om ons huis heen moet dus zo goedkoop mogelijk en mag ook gebruikt zijn. We kunnen zelf tegels leggen. Het gaat om een oppervlakte van circa 100 m2. Wat kunt u ons aanbieden?
donderdag 21 december 2017

Terras ophogen

Terras ophogen. Op het moment ligt er beton, maar dit is verzakt. Graag willen wij het terras ophogen (ongeveer 9x4 m), een nieuwe trap naar de rest van de tuin en nieuwe tuintegels leggen.
woensdag 20 december 2017

Oprijpad bestraten

Herbestraten van een oprijpad is 3 x 18 meter = 54 m2. Er zitten motiven in de legging van het pad. Het pad is verzakt daar waar de auto in en uit gaat.

Partners

Partners van Casius