Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5733 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit bestraten, veranda plaatsen en tuin tegelen, oprit met spoed bestraten, sierbestrating aanleggen op een horecaterras, sierbestrating aanleggen, parkeerterrein bestraten, tuin bestraten, gefundeerd terras aanleggen, tuin bestraten, sierbestrating in de tuin leggen, tuin met keramische tegels bestraten, tuinbestrating aan laten leggen, buurwegen herbestraten, oprit aan laten leggen, tuin opnieuw bestraten en borderrand aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

zaterdag 23 september 2017

Terras tegel 60 x 60

Ong 50 m2 tegels aanleggen? Prijs aub
zaterdag 23 september 2017

Voortuin ca. 10 m2 bestraten

Kleine voortuin van zo'n 10 m2 geheel bestraten met tegels van 60x60x4 inclusief leggen van betonranden. Opvulzand aanwezig, dient wel glad gestreken te worden.
zaterdag 23 september 2017

Dakterras renoveren

Ik woon op de 1ste verdieping en wil graag een terras renoveren met 3/4 deel vlonderplanken met antislip profiel geimpregneerd vuren oid en 1/4 split (grind) . Nu liggen er op het hele terras nokkentegel(denk ik) soort van stoeptegels op pootjes ,daar kunnen de vlonderplanken overheen gelegd worden.
zaterdag 23 september 2017

Voortuin opnieuw bestraten (tegels)

De voortuin dient opnieuw bestraat te worden, het zijn 32 tegels van 60x60, gelegd in vier rijen van 8, opsluitranden en zand ruim aanwezig . Op de bijgesloten foto is verspringing te zien, zoals het was, deze verspringing komt te vervallen, het grind tussen de twee banen leg ik zelf weer terug.
zaterdag 23 september 2017

Oprit opnieuw bestraten 55m2

Dag Op onze oprit van ongeveer 55m2 liggen nu grindtegels van 60x40x6. Deze zal ik zelf verwijderen. De ondergrond is 15 tot 20 cm wit zand wat er dus al zo'n 40 jaar ligt. Ik heb een lange, smalle, maar dikke gebakken klinker gekocht (zie foto) die er moet komen liggen. Het is een verlengde waalformaat strengpers 24,5×4×9. Deze moet in keperverband (visgraat) gelegd worden. Bij voorkeur stenen op maat slijpen ipv knippen. Het is het laatste project van het renoveren van ons huis en we zijn aardig door ons budget. Ben dus heel benieuwd wat zoiets kost. Ik zie uw offerte met prijs graag tegemoet.
vrijdag 22 september 2017

Voortuin laten bestraten

Ik wil mijn voortuin volledig laten bestraten. Afm. 5. 40 x 3,10 Het zand is al afgevoerd. Tuin bestraten met tegels van 50 x 50 cm Een lange border aan de zijkant; gemaakt met blokken van 30 x 10 x 12 (3 rijen hoog) In het midden van de tuin staat een boompje; daarom heen een rand van dezelfde blokken (afmeting rand om boom; 90 x 90) Rand: 2 rijen hoog.
donderdag 21 september 2017

Terras leggen met tegels

Voortuin van 3 x 4 meter Tegels aanbrengen
donderdag 21 september 2017

Aanbrengen van tegelstegels

Het laten leggen van een terras van 12 m2 Het gaat om de voortuin van mijn woning.
donderdag 21 september 2017

Tuin bestraten met donkergrijze tegels

Voortuin +/- 3M bij 5m graag met 60x60 grijze tegels met een ijzeren hekwerk Achtertuin +/- 11m bij 5m en ook deze graag met 60x60 grijze tegels Het liefst een beetje donker grijze tegels en een goede voeg/onderlaag zodat er geen onkruid meer tussendoor groeit de afvoer van de oude stenen en grond kan ik zelf en het zand aanvoeren ook Hoop spoedig van jullie te horen
donderdag 21 september 2017

Betontegels leggen

Ik heb 55 betontegels 60*40 cm tuin leggen
donderdag 21 september 2017

Stenen in de tuin leggen

Ik wil mijn tuin laten betegelen met betontegels. Ik heb daar 55 van liggen van 60 * 40 cm. De tuin is ongeveer 20 m2.
donderdag 21 september 2017

Terras leggen

Bestrating Uitvoerdatum: voo 31 mrt. 2018 Plaats bestrating: Achtertuin, Zijtuin Oppervlakte bestrating: 42 m² Oppervlakte hele tuin: 80 m² Oplevering tuin: Glad (zand) Tegels al aanwezig: Nee Zand al aanwezig: Nee Ontwerp al gemaakt: Niet nodig Beschrijving: Tegels van 60/60 cm en/of 30/60 cm. Gelijk leggen met bestaande tegelwerk. Mogelijk moet wat afgegraven worden. Dit hoeft niet weggevoerd te worden maar kan gebruikt worden voor de rest van de tuin te egaliseren om dan daar steentjes neer te leggen. Het werk kan nu of voor einde maart 2018 gemaakt worden. De tegels kunnen door mij zelf of door u geleverd worden. Mogelijkheid om met klein graafmachine in de tuin te komen is er.
donderdag 21 september 2017

Stoeptegels leggen in achtertuin

Achtertuin, ik weet niet hoeveel m2 het is
donderdag 21 september 2017

Keramische vloer in tuinkamer maken

In week 42/43 komt in mijn achtertuin een aluminium tuinkamer van 550 x 400 cm. Ik wil graag mijn huidige bestrating vervangen door een keramische vloer (zie bijlage). De vloer moet waterpas en stevig zijn.
donderdag 21 september 2017

Gedeelte van de achtertuin bestraten

Ik wil de grindtegels en bielsen vervangen door 22 m2 gladde tegels. Dit moet in mijn tuin gebeuren.
woensdag 20 september 2017

Achtertuin betegelen

Onze achtertuin heeft een grind gedeelte, van 20 m2. Dit gedeelte willen we verwijderen en laten betegelen met een goedkope steen. Meteen deze tegels voegen, zodat er geen onkruid doorheen komt. Het overige deel van de tuin is al betegeld, maar willen wij ook graag laten voegen. Dit is ongeveer 40 m2.
woensdag 20 september 2017

Gras vervangen door trottoirtegels bij een bedrijfspand

Wij hebben bij ons bedrijfspand een stukje gras, dat wij graag op korte termijn laten vervangen door bestrating. Het is een stuk van 400 x 183 cm. We willen er tegels van 30 x 30 cm op laten plaatsen. Het is de bedoeling dat wij daar heliumtanks op kunnen zetten voor het opblazen van ballonnen. Er is wat haast met deze klus. We zoeken een vakman die hier snel aan de slag kan.
woensdag 20 september 2017

Tuin bestraten

Mijn tuin gedeeltelijk bestraten, ongeveer 90 vierkante meter.
woensdag 20 september 2017

Herbestrating met gebruik van oude bestrating

Het betreft om de herbestrating in delen grote oppervlaktes met oude stenen hergebruikt.
woensdag 20 september 2017

Gefundeerd terras aanleggen

Een gefundeerd terras op palen met een afmeting van 8 x 5 meter maken. Met een goede kwaliteit hardhouten vlonderplanken zonder profiel. De ruimte is nu deels bestaat en deel gras. Dat kunnen we mogelijk zelf verwijderen. Er moet ook een tuinhuis geplaatst worden.
dinsdag 19 september 2017

Sierbestrating aanleggen op een horecaterras

Ik wil graag een horeca terras opnieuw laten bestraten. Er moet een heg uit en een aantal planten op het terras zelf. Het is ongeveer 7 bij 23 meter. We hebben zelf geen stenen en zand. Het mag eenvoudig en strak zijn.
dinsdag 19 september 2017

Vlonderterras door terrastegels vervangen

Wij hebben een terras van 4 x 4 meter met hardhouten vlonderplanken die in slechte staat zijn. We willen die laten verwijderen en afvoeren en daar een betegeld terras laten leggen. We willen tegels met een lichte kleur in een budgetvriendelijke prijsklasse. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.
dinsdag 19 september 2017

Bestrating herstellen

Namens ons bedrijf wil ik graag een offerte aanvragen voor een kleine herstelklus aan bestrating. Een van onze bedrijfsauto's is tegen een paaltje aangereden. Daardoor zijn de stoeptegels rondom dat paaltje beschadigd en enkele tegels steken gevaarlijk omhoog. We laten dit graag op heel korte termijn herstellen. Het straatwerk is niet van de gemeente maar particulier eigendom. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.
dinsdag 19 september 2017

Terras met printbeton laten aanleggen

Ik wil een terras in printbeton laten aanleggen. Het terras is 33 m2 en bestaat uit 2 tegen elkaar liggende rechthoeken (Zie foto). Het terras is onderheid en heeft een fundering waarop het printbeton moet worden aangelegd. Er is daarvoor ongeveer 10 cm ruimte. De zijkant mag strak afgesmeerd worden.
maandag 18 september 2017

Tuin en oprit laten betegelen

25-30 m2 tuin, waarin nu een betegelde oprit, in zijn geheel met waarschijnlijk vrij grote tegels betegelen. Hierin 1 a 2 uitsparingen voor planten.
maandag 18 september 2017

Tegelwerk in de achtertuin renoveren

De achtertuin opnieuw aanleggen met tegels. Circa 44 m2. De oude bestrating verwijderen en afvoeren. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Er kan eventueel een container neergezet worden. Die kan ik via Gamma bestellen. Ik wil de nieuwe tegels bij Gamma bestellen. Kunt u eventueel het zand meenemen om de ondergrond te egaliseren? Er moet naar de afwatering gekeken worden. Tevens even kijken naar het rooster van de afwatering. Misschien willen we een stukje tuin als moestuin gebruiken.
maandag 18 september 2017

Keramische tuintegels leggen in een mortelbed

Ik wil bij mijn woning graag een nieuw terras laten aanleggen van 21 m² keramische tegels. Het gaat om 'keramische parkettegels' van 30 x 120 cm. De ondergrond moet eerst met 7 cm zand worden opgehoogd en aangetrild. Daarna moet er ongeveer 7 cm drainagemortel op waar de keramische tegels in moeten worden gelegd en vervolgens gevoegd. Ik heb de tegels hier al geleverd gekregen. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 18 september 2017

Ophogen en bestraten voortuintje en aansluiting HWA verbeteren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij de bestrating bij mijn woning kan herstellen. Het gaat om een klinkerbestrating van 500 cm lang langs het huis naar de straat; de maximale breedte naast het schuurtje is 220 cm, die afstand van de voordeur naar het schuurtje is 140 cm. Aan de zijde van het huis is sprake van wegspoelen van het zand onder de bestrating nabij de afvoerpijp van het hemelwater. Dit dient duurzaam hersteld te worden. Ook wil ik een smalle opsluitband van 320 cm laten aanbrengen aan de zijde van de beplanting. Ik denk dat alles met maximaal 10 cm zand moet worden opgehoogd. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte. De klus mag bij voorkeur in de komende weken worden uitgevoerd. Als dat niet lukt, kunnen we het in onderling overleg op een later tijdstip inplannen.
maandag 18 september 2017

Bestrating aanbrengen

Ik wil graag 27 m2 laten bestraten. Er ligt al een zandbed dit hoeft afgetrild te worden. Er liggen aan de achterkant en zijkanten al betonbanden, voorkant moet nog. De tegels zijn 30*30*4 en de betonbanden 5 * 15. Graag een richtprijs.
maandag 18 september 2017

Herstelwerk aan verzakte tuintegels

Door de regenval van de afgelopen dagen is een deel van de tegels in mijn achtertuin verzakt. Ik ben opzoek naar een vakman die het kan herstellen voor mij. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
maandag 18 september 2017

Verzakte tuin herbestraten

Tuin ophogen en koppelstones naar het pad en pad gebruiken op het terras. Ongeveer 19 m2 bij elkaar.
maandag 18 september 2017

Keramische tegels tuinpad leggen

Keramische tegelpad overleggen, tegels 92 x 92 cm liggen los en niet mooi. Ook graag een goed advies over hoe te leggen. Pad is 13 meter = totaal 13 keramische tegels leggen van 30 kg per stuk. En met klinkers een mooie kantopsluiting.
zondag 17 september 2017

Uitgraven, puin storten en bestraten bij nieuwbouw

Wij wilen graag onze achtertuin en voortuin laten bestraten. We denken dat puinstorten noodzakelijk is. Het betreft de tuin van een nieuwbouwwoning. Achter 85 m2 bestrating. Voortuin 30 m2. Wat zijn hiervoor de kosten exclusief de stenen. Inclusief zand, puin en werkzaamheden. Optioneel tegels van 50x50 cm mee aanbieden. (Maximaal prijs stenen 20 euro m2).
zondag 17 september 2017

Voortuin egaliseren en bestraten

Graag willen wij de voortuin op nieuw laten bestraten. De oude tegels en beplanting zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient de vakman de tuin op te hogen en te egaliseren. Naast het bestraten dienen er ook borders gemaakt te worden voor beplanting. De tuin is 10 meter lang en 3 meter breed. Kunt u ons ook adviseren wat de mogelijkheden zijn betreffende de indeling van de tuin?
zondag 17 september 2017

Veranda plaatsen en tuin tegelen

Wij willen een veranda met schuivende, glazen deur. En dan de tuin laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. - Veranda van ongeveer 3 x 3 meter; - Tuin ongeveer 5 x 10 meter lang.
zondag 17 september 2017

Oprit bestraten

De bestaande bestrating van de oprit zijn bij aanvang van het werk verwijderd. De vakman dient de oprit ter egaliseren en opnieuw bestraten met klinkers. De oppervlakte is 25 m2 groot.
zondag 17 september 2017

Tuin bestraten

Ik wil graag nieuwe bestrating in mijn tuin. De tuin is 63 m2. Ik heb een ontwerp met borders, daar hoeft dus niet bestraat te worden. Er ligt nu ook oude bestrating in, dat moet er eerst uit. Ik wil graag weten wat het kost om dat eruit te laten halen. Er is geen achterom, dus alles moet door het huis heen. Er zit nu ook nog groen in de tuin, dat verwijder ik denk ik zelf. Hoor graag, wat jullie voor mij kunnen betekenen.
zondag 17 september 2017

Voortuin bestraten

De voortuin moet opnieuw worden bestraat. We hebben nu stoeptegels met border en willen grote tegels of een soort grint.
zondag 17 september 2017

Oprit egaliseren

Op onze oprit van ongeveer 75m2 ligt grind. Dit grindpad vertoont kuilen. Wij willen dit graag egaliseren en voorzien van grindmatten en nieuw grind
zaterdag 16 september 2017

Sierbestrating in de tuin leggen

Graag wil ik de tuin bij mijn nieuwbouwwoning laten bestraten. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Er zullen tegels van 60 bj 60 geplaatst moeten worden. Er zal ook nog wat oude grond afgegraven moeten worden. De tuin is via een achterom bereikbaar.
zaterdag 16 september 2017

Oude bestrating ophogen

In de tuin wil ik graag de oude betegeling laten ophogen. Het zal gaat om totaal 25 m2 werk. Het zand dient door de vakman geleverd te worden.
zaterdag 16 september 2017

Bestrating in achtertuin vernieuwen

Aanleggen bestrating 80 x 80 cm betonnen tegels, huidige bestrating verwijderen wij zelf. De oppervlakte is ongeveer 65 m2.
zaterdag 16 september 2017

Oprit bestraten

Het gaat om een stuk oprit van zo'n 150 meter lang en 3 meter breed. Er ligt nu een pad met grind dat verwijderd dient te worden. Het betreft een doodlopende weg tussen een sloot en een maïs veld in.
vrijdag 15 september 2017

Oprit bestraten

De oprit bestaat nu uit grindtegels en een strook gras in het midden. Deze tegels en het gras dienen te worden verwijderd en er zullen nieuwe tegels moeten worden geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 8 meter bij 4 meter.
vrijdag 15 september 2017

Terras opnieuw aanleggen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude tegels en bielzen. Hierna gaat het om het uitgraven en afvoeren van grond en witzand toevoegen. Er zal daarna een terras van 23 m2 met 60 x 60 cm betontegels en 10 m2 klinkers gelegd moeten worden.
donderdag 14 september 2017

Nieuwe bestrating aanbrengen

Ik heb een nieuw huis /tuin. Er gaat een grondwerker aan de slag. Zand wordt aangebracht en aangetrilt. Ophogen / egaliseren hoeft dus niet, (zoals hierboven aangegeven). Ik wil graag stoeptegels (30 x 30 cm) + lijnen van bakstenen. Eventueel ook fundament schuur aanbrengen. Betreft ongeveer 55 m2.
donderdag 14 september 2017

Voortuin bestraten

Ik wil graag straatwerk laten uitvoeren met tegels van 60/60 cm. Betreft ongeveer 50 m2 tegelwerk.
donderdag 14 september 2017

Opritten bestraten

Er dienen 2 opritten opnieuw bestraat worden. De bestrating dient er uit gehaald te worden, zand gestort en geëgaliseerd en de bestrating geplaatst. De opritten zijn elk ongeveer 22 m2 groot.
donderdag 14 september 2017

Tuin ophogen en stenen terugleggen

Stenen eruit, ophogen en stenen terug.
donderdag 14 september 2017

Tegels leggen in achtertuin

In onze achtertuin willen wij graag tegels laten leggen van 100 x 100 cm. Aangezien dit grote tegels zijn zijn wij benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat dit kost. We hebben nu gewone betontegels liggen van 30 x 30 cm. Heet gaat om ongeveer 35 m2.

Partners

Partners van Casius