Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor glasvezel behangen in huis :

Glasvezel behangen in huis

Ik wil graag dat de slaapkamer wordt behangen met glasvezelbehang. De muren zijn al in gesmeerd met voorstrijkmiddel en de gaten zijn ook al gedicht. Het is 35 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasvezel behangen in huis uit heel Nederland:

Twee verdiepingen behangen

Wij zouden graag onze nieuwbouwwoning laten behangen met glasvezel behang, het gaat om de 1e & 2e verdieping. Beide verdiepingen hebben 3 kamers en een overloop. Het zal ongeveer 95 m2 behangwerk zijn.

Alle wanden van nieuwbouwwoning behandelen

Ik zou graag in 1x alle wanden van mijn nieuwbouwwoning willen laten spackspuiten of laten glasvezel behangen. Ik schat dat het om circa 300 vierkante meter gaat.

Slaapkamer behangen met glasvezel

Het betreft één slaapkamer (ongeveer 40 m2) te behangen met glasvezelbehang.

Kantoorpand behangen en deuren schilderen

Wij zijn bezig met ons kantoorpand (nieuwbouwproject) we zoeken een behanger voor renovlies of glasvezel en ook ander behang. En daarnaast naar een schilder voor de muren en de deuren, plinten et cetera. Het gaat om ongeveer 350 m2 behangen.

Woning opknappen

Ik wil hierbij een offerte aanvragen voor een aantal klussen in huis. 1. Spachtelputz op wanden in woonkamer en hal aanbrengen. De wanden van de overloop, egaliseren, behangen met glasvezel, sausen. En de plafonds witten (107 m2). 2. Wanden in de slaapkamer voorzien van glasvezel behang en sausen (107 m2). 3. Trapkast maken onder open trap. 4. Trapdelen (zijkant) schilderen waar nodig. 5. Trap (kaal) bekleden met laminaat. 6. Opdek binnendeur vervangen en deze omzetten van rechts naar linksdraaiend, en dus omwisselen nieuwe deurpost. Deze deur schilderen. 7. Twee radiatoren vervangen. 8. Laminaat leggen (64 m2).

Nieuwbouw behangen

Betreft offerte verzoek voor nieuwbouwwoning 300 m2 glasvezel behang all inclusive prijs per m2

Behangen met glasvezel

Ik wil een kamer laten behangen met glasvezelbehang. Het gaat om 4 muren, waarvan eentje met 2 grote ramen. Afmeting is circa 3 meter breed, 4 meter lang met een standaard kamer hoogte. Graag een offerte inclusief materialen (behang, lijm en dergelijke).

Muur met glasvezel behangen

Betonen muur erg veel gaten Glasvezel behang overheen doen Zodat de gaten bedekt zijn Behang wil ik zelf graag halen bij gamma omdat ik dan kan kijken welk soort behang ik wil

Glasvezel behang aanbrengen

Om onze woonkamer, slaapkamer, wc en hal op te knappen willen wij de boel behangen met glasvezelbehang om daar vervolgens overheen te kunnen schilderen. Het gaat om 80 m2 bij elkaar. Gezien wij zelf geen ervaring hebben met het behangen van glasvezel zijn wij opzoek naar iemand met ervaring. Wij hebben al het behang aangeschaft.

Beschadigd glasvezelbehang repareren

Herstellen van glasvezel/glasweefselbehang dat door de kat eraf gekrabt is. Het gaat om 8 plekjes op 4 muren. Eventueel door muren opnieuw te behangen over het bestaande behang (ongeveer 23m2 aan muuroppervlakte). Graag voor uiterlijk donderdag 31 mei. Ik kan zelf voor nieuw voorgeschilderd glasweefselbehang zorgen. Kwaliteit is ondergeschikt aan snelheid en prijs, belangrijkst is dat de muren weer redelijk normaal ogen. Suggestie hoe te werk te gaan: -glasvezelbehang-onzichtbaar-repareren/

Partners

Partners van Casius