Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor glasvezel behangen in huis :

Glasvezel behangen in huis

Ik wil graag dat de slaapkamer wordt behangen met glasvezelbehang. De muren zijn al in gesmeerd met voorstrijkmiddel en de gaten zijn ook al gedicht. Het is 35 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasvezel behangen in huis uit heel Nederland:

Nieuwbouw behangen

Betreft offerte verzoek voor nieuwbouwwoning 300 m2 glasvezel behang all inclusive prijs per m2

Behangen met glasvezel

Ik wil een kamer laten behangen met glasvezelbehang. Het gaat om 4 muren, waarvan eentje met 2 grote ramen. Afmeting is circa 3 meter breed, 4 meter lang met een standaard kamer hoogte. Graag een offerte inclusief materialen (behang, lijm en dergelijke).

Muur met glasvezel behangen

Betonen muur erg veel gaten Glasvezel behang overheen doen Zodat de gaten bedekt zijn Behang wil ik zelf graag halen bij gamma omdat ik dan kan kijken welk soort behang ik wil

Glasvezel behang aanbrengen

Om onze woonkamer, slaapkamer, wc en hal op te knappen willen wij de boel behangen met glasvezelbehang om daar vervolgens overheen te kunnen schilderen. Het gaat om 80 m2 bij elkaar. Gezien wij zelf geen ervaring hebben met het behangen van glasvezel zijn wij opzoek naar iemand met ervaring. Wij hebben al het behang aangeschaft.

Beschadigd glasvezelbehang repareren

Herstellen van glasvezel/glasweefselbehang dat door de kat eraf gekrabt is. Het gaat om 8 plekjes op 4 muren. Eventueel door muren opnieuw te behangen over het bestaande behang (ongeveer 23m2 aan muuroppervlakte). Graag voor uiterlijk donderdag 31 mei. Ik kan zelf voor nieuw voorgeschilderd glasweefselbehang zorgen. Kwaliteit is ondergeschikt aan snelheid en prijs, belangrijkst is dat de muren weer redelijk normaal ogen. Suggestie hoe te werk te gaan: -glasvezelbehang-onzichtbaar-repareren/

Nieuwbouwhuis compleet behangen

Ons nieuwbouw huis moet compleet behangen worden met glasvezel behang. Het materiaal kunnen wij voor zorgen. Ik wil graag de kosten weten van het behangen. Huis totale oppervlakte is 110 m2.

Woning behangen en schilderen

De wanden van mijn nieuwbouwwoning wil ik graag laten behangen met renovlies behang of met glasvezel. Hierna moet het eventueel gesausd worden. Daar ontvang ik graag een separate offerte voor. De wanden zijn ongeveer 200 m2 groot.

Woonkamer behangen met glasvezel

Ik wil graag de woonkamer laten behangen met glasvezelbehang en laten schilderen. Van 3 wanden moet het bestaande behang eraf. Ik zal zelf zorgen voor het behang en de verf en de benodigdheden die daarbij horen. Zou u in de offerte aub de verschillende diensten kunnen uitsplitsen? Bv. Behang eraf halen, behangen, verven.

Behangen met glasvezelbehang

Ik wil graag op 1 muur glasvezel behang hebben. De muur is 10 meter breed en de hoogte van de muur is 5 meter.

Woonkamer en keuken schilderen

Ik wil graag een aantal dingen in de woning geschilderd hebben waar eerst structuurverf over zat. De muren hebben glasvezelbehang waarover geschilderd is. Wat ik wil laten schilderen: Plafond = 40m2 Muren woonkamer = 21m2 Keuken scheiding(hout) = 10m2 Keuken kasten(hout) = 10m2 Kozijnen = 6m2 1 deur Graag prijsopgave inclusief afplakken, verf en schuren en arbeid. Muren zouden we graag in een andere kleur willen deze zijn behangen met glasvezel behang en wit geschilderd. De keuken en kozijnen hoogglans wit en het plafond gewoon wit.

Partners

Partners van Casius