Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor glasvezel behangen in huis :

Glasvezel behangen in huis

Ik wil graag dat de slaapkamer wordt behangen met glasvezelbehang. De muren zijn al in gesmeerd met voorstrijkmiddel en de gaten zijn ook al gedicht. Het is 35 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasvezel behangen in huis uit heel Nederland:

Nieuwbouwhuis compleet behangen

Ons nieuwbouw huis moet compleet behangen worden met glasvezel behang. Het materiaal kunnen wij voor zorgen. Ik wil graag de kosten weten van het behangen. Huis totale oppervlakte is 110 m2.

Woning behangen en schilderen

De wanden van mijn nieuwbouwwoning wil ik graag laten behangen met renovlies behang of met glasvezel. Hierna moet het eventueel gesausd worden. Daar ontvang ik graag een separate offerte voor. De wanden zijn ongeveer 200 m2 groot.

Woonkamer behangen met glasvezel

Ik wil graag de woonkamer laten behangen met glasvezelbehang en laten schilderen. Van 3 wanden moet het bestaande behang eraf. Ik zal zelf zorgen voor het behang en de verf en de benodigdheden die daarbij horen. Zou u in de offerte aub de verschillende diensten kunnen uitsplitsen? Bv. Behang eraf halen, behangen, verven.

Behangen met glasvezelbehang

Ik wil graag op 1 muur glasvezel behang hebben. De muur is 10 meter breed en de hoogte van de muur is 5 meter.

Woonkamer en keuken schilderen

Ik wil graag een aantal dingen in de woning geschilderd hebben waar eerst structuurverf over zat. De muren hebben glasvezelbehang waarover geschilderd is. Wat ik wil laten schilderen: Plafond = 40m2 Muren woonkamer = 21m2 Keuken scheiding(hout) = 10m2 Keuken kasten(hout) = 10m2 Kozijnen = 6m2 1 deur Graag prijsopgave inclusief afplakken, verf en schuren en arbeid. Muren zouden we graag in een andere kleur willen deze zijn behangen met glasvezel behang en wit geschilderd. De keuken en kozijnen hoogglans wit en het plafond gewoon wit.

Trappenhal boven en gang beneden behangen met glasvezel

Ik wil in mijn hal beneden, in de trapopgang en in de gang boven graag glasvezelbehang laten aanbrengen. Het gaat om grof geschat 30 m². De trapopgang is vrij hoog. Ik ontvang graag uw offerte voor het behang en het plaatsen daarvan.

Laminaat leggen, behangen en schilderen

Ik wil laminaat leggen op een oppervlak van ongeveer 70 m2 en glasvezel behang plaatsen over dezelfde oppervlakte en schilderen.

Glasvezel behangen in trapgat

Ik wil graag mijn trapgat van ik schat 20 tot 30m2 behangen hebben met glasvezel behang ik doe de muren die net gestucte zijn zelf glad maken en voorstrijken het gaat dus alleen om het behangen Het moet op korte termijn gebeuren ik denk over 2 en een halve week

Trapgat van glasvezelbehang voorzien

Wij hebben op korte termijn een behanger nodig die ons trapgat wil behangen met glasvezel behang, het voorstrijken en glad maken van de muren doe ik zelf. Het gaat om het gehele trapgat ik schat tussen de 20 en 30 m2.

Stucwerk door behang laten vervangen

Ik wil mijn woonkamer/keuken, gang en trapopgang laten ontdoen van loslatend en scheurend spackwerk en ik denk eraan hiervoor glasvezel terug te plaatsen. Ik wil de wanden zo glad mogelijk, maar mijn budget is zeer beperkt; ik dacht behangen is misschien goedkoper?

Partners

Partners van Casius