Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woonkamer, dakramen, trappen, kozijnen en deuren spuiten:

Woonkamer, dakramen, trappen, kozijnen en deuren spuiten

Latex spuiten van woonkamer, deuren,kozijnen,dakramen en trappen
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer, dakramen, trappen, kozijnen en deuren spuiten uit heel Nederland:

Lichtkoepel plaatsen

Wij willen graag een lichtkoepel (1 x 1 meter) laten plaatsen in ons woonkamer, die ook geopend kan worden. Verder zijn wij geïnteresseerd in het plaatsen van twee dakramen (Velux) in de slaapkamerramen. Mogelijkheden betreft afmetingen willen we graag bespreken met de vakman.

Uitbouw aan de woonkamer realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. De maten van de uitbouw is 6.62 meter x 1.50 meter. De kozijnen en schuifdeur willen wij graag van aluminium hebben. Ook willen wij graag dat er 2 dakramen komen in de uitbouw. Wat zou het kosten als wij de afwerking van het plafond, verwarming en vloer door jullie laten doen? Ons budget is maximaal €15.000. Is het mogelijk hiervoor deze uitbouw te realiseren?

Uitbouwen, garage bouwen en dakkapellen plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1996 gekocht en krijgen op 15 januari 2018 de sleutel. We willen die woning dan flink gaan verbouwen. Het is de bedoeling om aan de achterzijde een stuk aan te bouwen en ook willen we een grote garage met atelier aan de zijkant van onze woning hebben. Tot slot willen we nog twee kleine of één grote dakkapel realiseren aan de achterzijde van de woning. De grootste prioriteit is de aanbouw van de woonkamer (het groene gedeelte op de schets). Veel glas en dakramen zijn wenselijk met antraciete of zwarte kozijnen met HR++ glas. Daarna volgt de garage (gele gedeelte), 11 meter lang en 4 meter breed. Deze mag casco opgeleverd worden (of zelfs alleen buitenmuur en dak) maar moet wel een aantal ramen hebben, eventueel een dakraam en aan de achterzijde een schuifpui. Ik weet nog niet hoe groot het atelier moet worden dus de scheidingswand zet ik zelf. De dakkapellen (2 meter en 3,5 meter breed) of enkele grote dakkapel (9 meter breed) volgt als laatste. Graag zou ik een gedetailleerde offerte krijgen voor de 3 projecten met posten per onderdeel. Ik ben redelijk handig en zou dus zelf eventueel zaken kunnen voorbereiden of achteraf afwerken. Omdat ik de woning later laat stuken en witten, wil ik de goedkoopste steensoort laten offreren. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Uitbouw achter het huis realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 6 meter breed, 4 meter diep en 2.50 meter hoog, De uitbouw aan de achterzijde zal een verlengde worden van de woonkamer en keuken. De achtergevel dient te worden opengebroken en een steunbalk geplaatst. Het platte dak zal 2 dakramen gaan krijgen en de achtergevel openslaande deuren. De elektra, water en cv dienen te worden doorgetrokken. Verder mag hij casco worden opgeleverd. Er dient een vergunning te worden aangevraagd. De bouwkundige tekeningen en constructieberekeningen zijn onderweg. Aanvang rond 1 september.

Horren op houten kozijnen monteren

Ik wil graag 6 horren laten monteren. 2 woonkamer 1 keuken (rol). 3 slaapkamers (rol)alle 3 dakramen. Alle horren zijn rolhorren. En als het kan 1 verduisteringsgordijn op slaapkamer (rol) Hoor graag wat dat eventueel zou gaan kosten!

Verbouwing van de zolder

1. Voorbereidingen, constructieberekening en vergunningaanvraag 2. Trapgat maken op de zolder en puin afvoeren (3.50 meter x 3.50 meter); 3. Plafond verstevigen door middel van koolstoflijmwapening; 4. Trap leveren en plaatsen; 5. Trapgat afwerken/aftimmeren en serre plaatsen+ vlizogat dichtmaken door glasplaat te leggen in oude trapgat; 6. Stelpost elektra; 7. Stukwerk plafonds; 8. Radiatoren zolder; 9. Dakramen leveren plaatsen 6 stuks van 1.25 meter x 1.50 meter min of meer; 10. Dak verstevigen; 11. Woning muren witten hal, zolder, woonkamer en 2 slaapkamer+wc

Dakrenovatie en dakisolatie

Graag zou ik een offerte willen laten maken voor het isoleren en renoveren van het dak van onze nieuwe woning. Daarnaast willen we in de woonkamer 3 dakramen laten plaatsen in de lijn van de reeds aanwezige ramen (Zie foto's). Overdracht van de woning is op 13 april. Hierdoor is het lastiger om de woning te bekijken. Is het mogelijk om indicatief een offerte te maken?

Rolluiken plaatsen en dakramen monteren

Wij willen op onze zolder graag drie dakramen monteren van ongeveer 1 bij 1 meter. Tevens willen wij voor onze dakkapel rolluiken laten plaatsen. De dakkapel is 6 meter breed en 1 meter en 50 centimeter hoog. Het mooiste zou zijn als de bak niet groter is dan 10 bij 10 centimeter zodat hij er mooi onder valt. Eventueel willen wij in de woonkamer twee open slaande deuren plaatsen, nu zit daar een raam van 220 bij 150 en er zit al een balk boven.

Nieuwbouwhuis afbouwen

Het betreft een offerte aanvraag voor werkzaamheden in een nieuwbouwhuis. Het huis wordt naar verwachting eind 2016 opgeleverd. Het zal gaan om de volgende werkzaamheden: - Sanitair en tegelwerk in badkamer en toiletruimtes; - Muren stucken in het gehele huis (woonoppervlakte van de woning is 170 m2); - 2 dakramen plaatsen; - Zolder verbouwen tot slaapkamer; - Garage afwerken tot woonkamer; - Parketvloeren leggen. Het sanitair bestellen wij zelf.

Verbouwing van en in de woning

In ons nieuwe huis willen we: * op zolder: huidige isolatie dak weghalen, houtwormbehandeling, 2 nieuwe dakramen, nieuwe isolatie dak + vloer plaatsen, elektra aanleggen, 2 kamers en berging intimmeren, stucen, trapombouw, trapleuning; * 1e verdieping: stuken 3 slaapkamers + dubbel glas zetten in 2 ramen; * woonkamer: raam vervangen, schouw weghalen, kachel+pijp plaatsen, stucen * keuken: spoelbakken vervangen Op 10 december mogen we van de huidige bewoners met een aannemer rondlopen om een offerte op te kunnen maken. We willen starten met de verbouwing op 1 februari. 15 Maart moet het af zijn.