Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zwijndrecht of directe omgeving.

524 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, sausklaar nieuwbouwhuis huis van binnen latex spuiten, benedenverdieping alles schilderen plus twee trapopgangen, muren stucen danwel schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zwijndrecht:

Renovlies behang aanbrengen en sauzen

Ik zoek een behanger die wanden in mijn woning kan voorzien van renovlies behang. Na het behangen van de wanden dient het gesaust te worden. Het betreft 120 m2. De ondergrond bestaat uit beton en gipsplaten die behang-klaar worden opgeleverd.

Bestaand plafond spuiten

Ik zoek een schilder die het plafond van mijn woonkamer en hal opnieuw kan afspuiten met latex. De ondergrond bestaat uit oud stucwerk. Het betreft 60 m2.

Buitendeuren en kozijnen schilderen

Schilderen van deuren en kozijnen. Het gaat om: 1 voordeur 2 achterdeuren Diverse kozijnen (10) op beneden verdieping, 1e verdieping en zolder. Het gaat om buitenschilderwerk.

Plafonds schilderen, glad maken van muren en behangen

Ik wil graag mijn muren glad laten maken (mogelijk stucen) en behangen. Het gaat om het hele huis. Daarnaast wil ik ook dat alle plafonds geverfd worden. Oppervlakte 53 m² Aantal kamers (incl. woonkamer) 4 (3 Slaapkamers) Woonkamer 21 m² Slaapkamer 11 m² Slaapkamer 10 m² Slaapkamer 5 m

Niewbouw huis behangen

Graag zouden wij een offerte willen om in de week van 17 december ons nieuwbouwhuis volledig te laten behangen. Het gaat om de gangen, zolder, kamers en woonkamer. De woning is 11 meter lang en 5.50 meter breed en heeft 3 woonlagen. Naast het plaatsten van het Reno vliesbehang wil ik separaat graag weten wat de kosten zijn voor het sauzen.

Kozijnen, deuren en daklijst schilderen

Ik wil de kozijnen en deuren en de daklijst voor en achter laten schilderen. Beneden is het 1 kozijn met 2 deuren, 1e verdieping 1 kozijn en 1 deur en de 2e verdieping 2 kozijnen en 2 ramen.

Vochtige binnenmuren verhelpen

25 jaar geleden is spouwmuur isolatie toegepast. Nu hebben we last van vocht doorslag in de binnenmuren. Voegwerk van de buiten muur is al vervangen en de stenen zijn geïmpregneerd. Binnenmuren blijven desondanks vochtig. Graag een oplossing voor dit probleem. Zelf wil ik de isolatie verwijderd hebben voor voldoende ventilatie tussen de binnen- en buitenmuur. Ik zoek een expert die de muren kan onderzoeken en verhelpen.

Behang verwijderen en opnieuw behangen

Ik wil +/- 50 vierkante meter behang laten verwijderen. Het is behang met een papieren rug. Daarna de wand weer behangen met eenzelfde soort behang.

Opknapbeurt schilderwerk woonkamer

Wij gaan de woonkamer een opknapbeurt geven. Nieuwe PVC vloer, nieuwe meubels en schilderwerk. Ook het plafond moet gewit worden. 1e week van mei laten uitvoeren. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Glasvezel behangen in huis

Ik wil graag dat de slaapkamer wordt behangen met glasvezelbehang. De muren zijn al in gesmeerd met voorstrijkmiddel en de gaten zijn ook al gedicht. Het is 35 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plafond latexen

Ik wil mijn plafond laat witte maar ik wil vragen of uw Een keer langskomen om de kijken wat het kost voor mijn en moet ik ook voor rijden kosten betaald aan uw en ik woon in Zwijndrecht

Woonkamer, dakramen, trappen, kozijnen en deuren spuiten

Latex spuiten van woonkamer, deuren,kozijnen,dakramen en trappen

Buitenschilderwerk uitvoeren

Buitenschilderwerk; 6 kozijnen met ramen, 3 kozijnen en deuren en 1 schot/paneel bij de voordeur. Het is een kwestie van schuren en opnieuw in de verf zetten. Er moet een andere kleur op komen, donkerder dan de huidige kleur. Het is nu een houtkleur (beits of lak?) en daar wil ik een antraciet kleur op hebben.

Woonhuis behangen

Ik wil graag mijn woonhuis van 3 verdiepingen laten behangen met vinylbehang. Het gaat om rechte muren en op de zolder een schuine muur onder het dak. In totaal is het ongeveer 100 m². We laten het materiaal hiervoor ook graag leveren. We willen bij voorkeur op of rond 9 en 10 oktober laten behangen. We ontvangen graag uw prijsopgave voor de materialen en arbeidskosten. Ik ben telefonisch moeilijk bereikbaar i.v.m. mijn werk in het ziekenhuis. Ik reageer altijd op uw bericht per sms of email.

Wand voorzien van betonlook verf

Ik wil graag 1 wand in mijn woonkamer verven met een ''betonlook'' verf. De ondergrond is champagnekleurig. Een glad gestucte wand. De wand is 3 meter breed en circa 2 meter hoog. De verf heb ik nog niet gekocht, ga ik doen zodra ik weet hoeveel het aanbrengen kost.

Nieuwbouwappartement sauzen

Wanden: 180 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Renovlies behangen in nieuwbouw huis

Ik heb een nieuw huis, hier wil ik graag gladde wanden. Hierop wil ik graag renovlies behang. Het gaat om 80 m2. Ik wil het graag zelf schilderen. Het huis wordt eind november opgeleverd.

Buitenschilderwerk aan de voordeur

Wij willen graag onze kunststof voordeur laten schilderen. Het liefst in Geldersblauw van Sikkens of Sigma. Graag een offerte inclusief materiaal dus totaalprijs. (zie bijlage de foto van de voordeur)

Hardhouten schutting wit verven

Het wit verven van een hardhouten schutting. Ongeveer 20 meter lang. Schutting is van hard hout en is 12 jaar geleden in de olie gezet . Er zit dus niets meer op. De schutting is nog wel in heel goede staat.

Gipsplafond witten

Door lekkage is mijn gipsplafond van 3.20 bij 4.20 meter voorzien van vochtplekken, dit zou weer in de oorspronkelijk witte staat gebracht moeten worden.

Behang verwijderen en opnieuw behangen

Ik vraag hierbij een offerte aan voor het verwijderen van behang en het opnieuw behangen. Het behang moet ik nog uitkiezen maar het wordt waarschijnlijk vliesbehang. Het betreft een trappengat met halletje (ongeveer 7.40 meter omtrek bij gemiddeld 3.50 meter hoog), een slaapkamer van ongeveer 14 meter omtrek bij 2.40 meter hoog. En als de kosten niet al te hoog uitkomen nog een kleinere slaapkamer van 8 meter omtrek bij 2.40 meter hoog.

Behangen van de kamers, gang en opbergruimte

Graag een offerte voor het behangen van 3 kamers, gang en berghok. We hebben 1 rol glasvezelbehang van 50 meter en 2 van 25 meter. De muren zijn kaal, nieuwbouw. Uitvoering ongeveer eind september. Daarna sausen we zelf.

Buitenschilderwerk aan de voordeur

Graag offerte voor het (over)schilderen van de voordeur. De voordeur is momenteel bruin gelakt, dit willen we graag in wit laten overschilderen. De deur heeft een standaard afmeting met aan de bovenkant geruit glaswerk. Van de deur moet nog de oude verf/lak laag af, dus ook het voorwerk moet gedaan worden.

Schilderwerk: schilderen van binnendeuren

Ik wil graag 6 binnendeuren laten schilderen. Het gaat om normale opdekdeuren, waarvan er 5 zowel aan de binnen- als buitenkant geschilderd moeten worden en 1 deur alleen aan de buitenkant.

Behangen met patroonbehang

Er zal 34 m2 behang verwijderd moeten worden. Hierna moet er behangen worden met patroonbehang. Het gaat om 2 kleine halletjes en een trappengat.