Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen met vliesbehang:

Behangen met vliesbehang

Vlies behang, ongeveer 40 m2. Drie wanden in totaal.
Onze klant uit Zoeterwoude (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen met vliesbehang uit heel Nederland:

Behangen in de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer laten behangen. Het gaat om ongeveer 66 m2, vliesbehang zonder patroon. Voorlijmen kunnen we van te voren zelf doen. Materialen hebben we in huis. Indien gewenst kunnen we zelf helpen.

Behangen van muren

Ik heb een nieuwbouw die wordt opgeleverd met behangklare muren. Deze zou ik graag allemaal willen behangen met vliesbehang. Mijn woning is 71 m2. De badkamer en toilet hoeven niet. Denk dat je dan ongeveer rond de 60 m2 uitkomt. In de bijlage is mijn plattegrond.

Nieuwbouwwoning behangen en schilderen

De klant wil graag haar nieuwe nieuwbouwwoning met vliesbehang laten behangen waarna er geverfd moet worden. Het gaat hier om 114 vierkante meter. De klant wil alles wit wil laten verven en gaat zelf de verf aanschaffen.

MDF muur bij trap behangen

We willen graag een (lelijke) MDF muur laten behangen. Het lastige van deze klus is dat deze muur boven de trap zit en er weinig ruimte is voor een trap of iets dergelijks. Breedte is 1.40 meter, hoogte ongeveer 8 meter. Aan de zijkant is ook nog een stukje MDF, maar daar kun je makkelijk een trap of steiger zetten. Het soort behang overleggen we graag met de behanger. We hadden of wit of steenafdruk vliesbehang in gedachten maar overleggen graag.

Vliesbehang behangen

Ik zoek een behanger voor circa 36 m2. Het gaat om vliesbehangrollen, lijm en materiaal heb ik. Gaat alleen om een professionele behanger.

Wand met vinylbehang behangen

Ik wil 32 vierkante meter muur laten behangen met vliesbehang. Ik heb zelf al alles in huis. Het gaat hier om een keuken en een woonkamer.

Overschilderbaar vliesbehang aan laten brengen

Ik heb (overschilderbaar) vliesbehang zonder patroon gekocht bij Gamma en zoek iemand die ons halletje en het trapgat kan behangen.

Behangen met vliesbehang

Er moet vliesbehang (3 banen van 60 cm breed en 290 cm hoog) op het midden van een muur aangebracht worden.

Vliesbehang aanbrengen in mini appartementen

Ik wil graag een aantal wanden laten behangen met vliesbehang, ondergrond is gipsplaat, we zorgen dat de naden dicht gesmeerd zijn en hoeklijnen geplaatst zijn om een strakke afwerking op de hoeken te krijgen. Het gaat om ongeveer 200 m2.

Kale wanden behangen en texen

Behangen van 5 kale wanden, ongeveer 50 vierkante meter behangen met vliesbehang en deze daarna texen. Gipsblokken muren, zitten scheuren in en die moeten dus hersteld worden met het vliesbehang. Graag uiterlijk voor 1 april.

Partners

Partners van Casius