Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning wit schilderen:

Woning wit schilderen

Wit schilderen van slaapkamer (2/4 muren zijn nu zwart) en woonkamer (1 muur is nu groen). Houtwerk rondom een barretje en de keuken witten (nu grijs).
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning wit schilderen uit heel Nederland:

Muurtje verwijderen en afwerken en 1e verdieping stucen

Afbreken van binnenmuurtje met als doel de overloop te vergroten ten koste van een slaapkamer. Muurtje zelf is 2,10 meter breed en 2,47 meter hoog. Dus ook het deurkozijn (95 cm breed) (bovenlicht/deur) verwijderen en schakelaar/elektra omleggen en vloer, zijkant en plafond netjes afwerken. Daarna de gehele bovenverdieping stucen met glad pleisterwerk (muren hebben nu een soort korrelstructuur) en afspuiten met wit latex. Woning dateert uit 2003 en plafond bestaat vermoedelijk uit betonplaten. Sommige plafonds op de 1e verdieping hebben een soort van hout(platen)afwerking wat verwijderd moet worden of met gipsplaten bedekt. Wij willen alle plafonds op de 1e verdieping gelijk hebben en moeten dus net als de muren gestuced worden in glad pleisterwerk en daarna ook wit latex gespoten.

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Wij hebben reeds een kavel in ons bezit. Graag prijsindicatie nieuwbouw vrijstaande notariswoning van 11 meter breed x 9 lang. De buitengevels in wit met zwarte aluminium kozijnen. Woning dient voorzien te zijn van een vide, en beneden 1 slaapkamer met open badkamer met inloop-douche en boven 2 slaapkamers en 1 badkamer. Lage zolder is voldoende want hoeft alleen als berging te dienen dus mag met vlizotrap uitgevoerd worden. Eventueel de keuken verlengen met uitbouw van 2 meter x 6 meter. In ieder geval keramische dakpannen en aan de voorzijde 2 of 3 kleine dakkapellen. Tevens een garage van 7,00 meter x 3,50 meter.

Bestaande woning glad stucen en afspuiten met latex

Sleuteloverdracht 01 oktober 2020, daarna graag binnen zo spoedig mogelijk de huidige spachtelputz-muren en plafond gladstucen en afspuiten met wit latex. tevens 1 gemetselde muur (met gemetselde schouw van de open haard) in de woonkamer compleet gladstucen en ook met latex wit afspuiten. Vloeren afplakken. Geschatte wand en plafond-oppervlakte in totaal circa 140 m2.

Buitenschilderwerk aan woning

Het gaat om; - Op de eerst verdieping de ombouw van de 2 kozijnen (witte deel) voor/onder/zijkanten (2.48 (b) *0.17 (d) * 1.45 (h), wit, RAL 9001?). - Boeideel tussen de begane grond en de eerste verdieping (5.15 (b) *0.45 (d) * 0.25 (h), wit, RAL 9001?). - Voordeur (grijs/wit, RAL 7004??). Schoon maken, ontvetten, schuren en schilderen. De kozijnen zelf zijn kunststof.

Plafonds beneden verdieping spuiten

De woning wordt 10 juli opgeleverd. De plafonds willen we graag stak wit gespoten hebben. Deze klus willen we uitbesteden. Het betreft 90 m2 aan plafond wat bewerkt moet worden.

Gevels vrijstaande woning keimen

graag willen wij onze woning wit laten keimen met de onderste rij stenen een zwarte band. Het gaat om ongeveer 200m2. Het betreft een vrijstaande woning met schuine kap.

Muren latexen/spuiten na lekkage

Door vervuiling van de dakgoten is er waterschade op diverse plekken in de woning aan de binnenmuren ontstaan. Het probleem is opgelost maar de muren moeten opnieuw gespoten worden in wit RAL 9010. De muren zijn uitgevoerd in glad stucwerk. Bij 1 raam moet ook het stucwerk zelf hersteld worden.

Buitenmuren onderhoud en schilderwerk

We hebben een nieuw huis gekocht en de gevel heeft achterstallig onderhoud. Ik zou de buitenmuren van het hele huis wit willen laten schilderen. De woning is van 1994, maar hier en daar zijn de stenen aan het afbladderen. Ook moet er naar de voegen worden gekeken rondom de ramen want beneden lekt het een beetje. Het totale muuroppervlak schat ik op 195m²

Woning laten behangen en verven

Ik wil de woonkamer laten behangen ongeveer 8m2 en derest van de muren in het huis wit laten verven. Het is een nieuwbouwwoning en is er ook een mogelijkheid dat jullie langs kunnen komen naar het huis om de totale woonoppervlakte te kunnen opmeten

woning pleisteren

Ik wil graag in de maand juli alle muren en het plafond laten pleisteren + latex. Alles mag wit worden opgeleverd. Het gaat om 175m2 aan wanden en 65m2 aan plafonds. De huidige afwerking is spackspuitwerk.

Partners

Partners van Casius