Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zoetermeer of directe omgeving.

2622 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevels vrijstaande woning kaleien, 380 m2 tegelvloer schilderen, deuren en kozijnen schilderen aan de buitenkant, keimen van gehele huis totaal ongeveer 120 m2, het behangen van wanden in een woning, keimen van gevel 144m2, 120 m2 betonvloer schilderen, muren witten, nieuwbouwwoning behangen, gevel laten kaleien, buitenkant woning schilderen, muren schilderen en plafond stucen, woning voorzien van binnen schilderwerk, muren (vliesbehang) schilderen, betonvloer schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zoetermeer:

Behangen

Appartement moet worden behangen met vinylbehang. In de bijlage kan u alle afmetingen van de ruimtes vinden. Wanden zullen behang klaar zijn.

4,5 ijzeren deurposten laten schilderen

Op benedenverdieping wil ik graag 4,5 ijzeren deurposten wit laten schilderen. De deurposten zijn met bovenlicht, 2 met glas en 2 met een plaatje hout.

Wanden woning schilderen

Wij willen onze wanden van de woonkamer opnieuw laten schilderen, ca 73.5 m2. Graag een rauw kleur , lichte kleur. Zal weer echt voorbehandeld worden.

Muur verven en twee kleuren (banen schilderen)

Muur wil ik graag opnieuw geverfd hebben. 2 meter 50 bij 8 meter. Wederom in streepvorm. Zie foto in bijlage. Ik zie de offerte graag tegemoet. Mvg

Hal muur behandelen tegen vocht plek en verven

Onlangs hebben we lekkage gehad in de meterkast, de muur aangrenzend is beschadigd geraakt door water. Verkleuring op muur duidelijk zichtbaar. Wat er nodig is: muur van 2,5 vierkante meter behandelen en verven.

Badkamer tegels verven

Ik ben op zoek naar iemand voor het verven van de wandtegels en vloertegels in de badkamer. Badkamer is 1,58 meter bij 2,22 meter. Tegels rijken tot 2/3 van de hoogte van de muur.

Plafond schilderen

Plafond schilderen 50 m2 en 20m2 behangen incl verf en behang.

Behang of schilderen van 180 m2

Ik ben opzoek naar een vakman voor het behangen van de gehele woning of de gehele woning schilderen. Ik wil het liefst de goedkoopste mogelijkheid. Het gaat om ongeveer 180 m2. Ik heb het behang al van de wanden afgehaald, er zou dus direct begonnen kunnen worden.

Muur behangen

Ik wil de muur van mijn woonkamer behangen de lengte is 260 cm en breed 675 cm . Huidige muren zijn behangklaar.

Muur behangen en schilderen

Ik wil een muur laten behangen met foto behang, van ongeveer 7 meter breed en 2.25 meter hoog. Tevens wil een muur laten verven van ongeveer 2 meter breed en 2.25 m hoog. Een gedeelte van de muur is beschimmeld vanwege een lekkage in het verleden. Het oude behang moet verwijderd en afgevoerd worden.

Behangen van woonkamer en gang

ik wil een muur in de woonkamer en een lange gang behangen. In de woonkamer staat een grote kast waarom heen behangen moet worden. Bij de woonkamer betreft het ca 11 meter(incl kast) De gang is 10 meter lang incl 4 deuren. Graag een offerte voor de optie woonkamer met gang, en een optie alleen woonkamer. Op dit moment zit er vliesbehang op, daaroverheen is dat geschilderd.

Woning wit schilderen

Wit schilderen van slaapkamer (2/4 muren zijn nu zwart) en woonkamer (1 muur is nu groen). Houtwerk rondom een barretje en de keuken witten (nu grijs).

Herstel waterschade plafond door latex spuiter

Ik wil graag de waterschade aan het plafond laten herstellen door een latex spuiter. Het plafond heeft een oppervlakte van 40 m2.

Twee wenteltrappen schilderen

Betreft schilderen van twee wenteltrappen met een hekje bij de boven verdiepingen boven elkaar. Trap is van staal en is al eens gelakt. Moet dus geschuurd worden en tweemaal gelakt. De houten treden zal ik zelf verwijderen voor aanvang van de werkzaamheden.

Muren en plafonds schilderen

Het betreft een bovenverdieping die nadat het stuukwerk (sausklaar) is gemaakt geverfd moet worden. Het gaat om drie slaapkamers. In totaal is de verdieping (wanden+ plafonds) zo rond de 165 vierkante meter.

Trapgat en twee trappen opnieuw schilderen

Ik wil graag twee trappen van vijftien treden laten schilderen. Inmiddels zo goed als kaal. Moet nog wel professioneel geschuurd worden. Twee hoge trapgaten voorstrijken en latexen, zijn moeilijk bereikbaar. Professioneel voorstrijk heb ik nog in mijn bezit.

Beschimmelde muur herstellen, behangen en plafond verven

Na een kleine lekkage in de kamer van mijn zoontje, is de muur gaan beschimmelen en heeft verf losgelaten en de behang. Ik zou graag een offerte willen voor het verven en behangen van een kamer het een muur van 3 bij 2,45 meter. De plafond zou geverfd moeten worden en de stuk met schimmel dat 60x60 cm is moet behandeld worden. Afmeting plafond 3x 2,20 meter.

Wanden latex spuiten (300 m2)

Wij hebben een bestaande woning gekocht. Alle muren zijn glad gestuct. De muren moeten wit worden gespoten en 1 muur in een kleurtje. Het zijn wanden van 300 m2.

Renovlies behang plaatsen

Er dient totaal 100 m2 behang verwijderd te worden en daarna renovlies behang geplaatst. Het gaat om een woning uit 1968.

Kunststof pui schilderen naar wit

Graag alleen de binnenkant schilderen Nu is de kleur crème 9001 en willen het veranderen naar wit 9010. De pui is ongeveer 10 m2

Dakkapel zeer vakkundig schilderen

Bij een klant laten wij een dakkapel plaatsen. Deze wordt echter in de grondlak erop gezet. Tevoren schilderen is geen optie. Dakkapel is 3. 60 breed en volledig van hout. Binnenkant kozijnen moet ook worden geschilderd. Steiger is niet mogelijk in verband met een uitbouw. Houd daar rekening mee.

Spackspuiten trappenhuis

Ik zoek een schilder die de wanden in mijn trappenhuis kan voorzien van spack-spuitwerk. Het gaat om 60 m2. De ondergrond bestaat uit beton en gipsplaten. Verdere specificaties bespreek ik met de vakman.

Nieuwbouwappartement laten behangen en schilderen

Ik wil mijn nieuwbouwappartement laten behangen met glasvezelbehang. Muren moeten eventueel nog geschuurd worden voor het behangen kan worden. Daarna schilderen. Het appartement is 124 m2.

Plafond sauzen of spuiten

Ik wil de plafonds van de kamer, keuken en hal laten sauzen of latexspuiten. Het plafond staat op 3,70 meter hoogte in de hal en kamer.

Glasvezelbehang plaatsen

Ik wil mijn oude glasvezelbehang verwijderen en nieuw glasvezelbehang op de muren. Vorige bewoners hebben over alle schroeven en oneffen heden heen behangen. Wij willen het strak hebben. Ik heb de afmetingen in grote lijnen: - Woonkamer. Zit 1 deur in van 90 cm breed in de ruimte, die blijft gewoon zitten, zonder behang. Hoogte = 260 cm Lengte = 400 Breedte = 600 - Gang. Is enige ruimte met standaard behang nu ipv glasvezel, kan ook glasvezel op. 5 deuren van 90 cm tussen. Zit 1 stuk creatieve muur in, lamuurplakken, van 125 cm breed en 245 cm hoog. Dit zou ik graag ook mee willen behangen. Hoogte = 260 Lengte = 500 Breedte = nvt - Keuken Hoogte = 260 Lengte = 220 + klein stukje boven koelkast - Slaapkamer, 1 deur Hoogte = 260 Lengte = 400 Breedte = 310, min 1 kozijn van 220 cm breed