Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor lakken meerdere meubels:

Lakken meerdere meubels

Het schuren en lakken van een dressoir, tv meubel, salontafel en eettafel. Het is nu donker hout, maar verkleurd door de zon oen krasjes/ slijtplekken door gebruik.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lakken meerdere meubels uit heel Nederland:

Schilderen van muren en kozijnen en vloer schuren en lakken

Ik ontvang graag een offerte om een houten vloer te schuren en lakken (ongeveer 50 m2) meubels staan er niet. We zouden graag advies krijgen wat betreft kleur en materiaal. We zouden de vloer namelijk iets lichter willen hebben. Daarnaast ook een offerte om de benedenverdieping te verven (ongeveer 80 m2) van de muren en kozijnen. De muren zijn gestuct. Wij vragen ons af wat als eerste het handigst is? De vloer of de muren en kozijnen? Zijn jullie daarnaast beschikbaar in de laatste week van juli/ begin juli? 3 juli krijgen we de sleutel. Ik hoor graag van jullie. Bedankt alvast.

Het opknappen van een houten vloer

Het gaat om het schuren en oliën of lakken van de houten vloer in woonkamer en keuken van in totaal ongeveer 54 m2. De meubels verwijderen we zelf. Rond oktober zouden we graag willen beginnen.

Dressoir, TV-meubel en eettafel lakken

Wij willen onze houten meubels graag in een lichtere kleur zoals roomwit.

Houten vloer schuren en lakken

De houten vloer van 20 jaar oud op de begane grond dient bijgewerkt te worden. Hij zal licht geschuurd en afgelakt moeten worden. De oppervlakte is 60 m2 en ik ben woonachtig in de woning. Er zal dus met de meubels geschoven moeten worden.

Visgraat parket schuren en lakken

Graag zou ik een prijs per m2 ontvangen voor het schuren en componentlakken van een eiken visgraat parket. Het gaat om een ruimte van ongeveer 50 m2 en 2 gangen van totaal 30 m2. De meubels in de woning dienen te worden verschoven.

Eiken meubels schuren en lakken

Ik wil mijn blanke eiken meubels latan schuren en wit verven

Houten meubels schuren en oliën

Ik wil graag een whitewash massief Eiken houten aanrechtblad van circa 2.4 meter en een eikenhouten dressoirkast van 2.5 meter breed laten schuren en oliën of lakken.

Parketvloer schuren en wellicht lakken

Wij hebben in de woonkamer een parketvloer liggen van 28 m2 en zouden deze graag voor 5 augustus op laten schuren. Onze meubels worden 5 augustus geleverd. De lak kunnen wij zelf aanschaffen en aanbrengen. Als de meerprijs van het lakken niet al te groot is, zou dit eventueel ook door u uitgevoerd kunnen worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte en de beschikbaarheid.

Salontafel en eettafel herstellen, schuren en lakken

Onze eettafel en salontafel zijn beschadigd. Onze kinderen hebben de houten meubels bewerkt en er zitten nu krassen en gaten in. Ook is de lak op sommige plekken weg. Graag zou ik deze willen laten herstellen. Het gaat op zware eiken meubels welke gelakt zijn. De eethoektafel is 200 x 100 cm en 77 cm hoog. De salontafel heeft 2 lades en meet 130 x 74 x 40 cm hoog. Ik wil de meubels helemaal laten herstellen, schuren en opnieuw laten lakken. Ik hoor graag wat de kosten zijn

Houten vloer schuren en lakken

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en het lakken van een houten vloer in de woonkamer. De meubels zullen wij verwijderen uit de ruimt en de oppervlakte is 40 m2.