Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Voorhout of directe omgeving.

219 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk aan appartementen, vlindervloer van bedrijfspand verven en coating aanbrengen, schilderen van decorlijsten en de bovenste dakrand van flatgebouw, nieuwbouwwoning spackspuiten, huis aan de buitenzijde schilderen, plafond en muren sauzen, glasvliesbehang aanbrengen en sauzen, plafond en muren spuiten, wanden en plafonds sausen of latex spuiten, balcony maintenance (3 balconies), schilderwerk buitenzijde tussenwoning, schilder buitenwerk, renovlies behangen, behangen, paint the wall of 2 bedrooms and remove the sink in one bedroom en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Voorhout:

Muren en plafond spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 80

Trapgat behangen

Het trapgat bij de eerste trap en het trapgat bij de trap naar zolder behangen. Bij de trap naar zolder loopt de muur door tot de nok van het dak. Geschatte oppervlak tussen de 20 en 25 m2. Behang is al aanwezig.

Behangen en schilderen

Als gevolg van brand in ons huis, moet e.e.a. hersteld worden. Graag ontvang ik een offerte waarin de kosten worden gespecificeerd; de werkzaamheden kunnen vóór 1 december in Voorhout worden uitgevoerd. Graag stuur ik u hieronder meer informatie over de klus/werkzaamheden: Het betreft twee slaapkamers (14. 51 m² en 7. 47 m²), zolder (14. 55 m²), zolderhal, en wanden van de trap (zie bijgevoegde bijlage). Werkzaamheden: 1) Slaapkamer 14. 51 m²: verwijderen van het behang (vliesbehang) en vervolgens aanbrengen van nieuw vliesbehang, 2) Slaapkamer 7. 47 m²: verwijderen van het behang (vliesbehang) en vervolgens aanbrengen van nieuw vliesbehang, 3) Zolder 14. 55 m²: verwijderen van het behang (papierbehang) en vervolgens aanbrengen van nieuw behang, 4) Zolderhal, en wanden van de trap: met de structuurverf schilderen. 5) Mogelijk moeten de wanden na het verwijderen van het behang enigszins hersteld worden. Als voorbeeld heb ik een aantal foto's van het behang en de wanden in de bijlage toegevoegd. Met vriendelijke groet,

Wanden latexspuiten

In een nieuwbouw eengezinswoning wil ik alle muren gespoten hebben met latex. De muren zijn in principe behangklaar volgens de woningbouw. Ik wil de wanden niet eerst laten stucen. Heb al meerdere resultaten gezien van latex op beton (gerold) en dit zag er prima en strak uit. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kast schilderen

Klassieke kast naar andere kleur

Slaapkamer behangen

Behangen van slaapkamer. Muren zijn al behangklaar. Behang en lijm is aanwezig. Afmeting kamer 3 x 5 meter.

Rode spachtelputz wand wit spuiten

De wand is in een kleur gespachtelputzt en dat wil ik in ral 9010 wit hebben gespoten. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloer afplakken: Er moet rond de 10-15 m2 afgeplakt worden.

Houten kast schilderen

Een kast hout schilderen buitenkant. 1.10 bij 2 meter

Latex spuiten

S.v.p all in laagste prijs offerte wit RAL9010 (zit daar prijsverschil in?) latex spuiten. Wij zouden graag tussen 30 oktober en 3 november. Wanden: 70 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk (crème) Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk (crème) Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 50 m2

Latexspuitwerk op wanden en plafonds aanbrengen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 10 juli de sleutel. Voordat we daar de vloer gaan afwerken in de woonkamer, willen we daar graag 115 m² wanden en plafond laten spuiten met latex. Er zijn veel ramen die afgeplakt moeten worden. We ontvangen graag uw offerte. U kunt de woning nog bekijken op Funda (via Google).

Renovlies aanbrengen en sauzen of spuiten

Op zoek naar iemand die in onze nieuwbouwwoning de muren en plafonds kan spuiten van 409 vierkante meter en renovlies behang kan aanbrengen op 280 vierkante meter. Graag prijs inclusief voorrijkosten en materiaal.

Zolderkamer behangen

Ik wil graag mijn zolderkamer laten behangen. De zolder heeft een schuin dak. Het schuine dak hoeft niet behangen te worden. Ik heb 3 rollen behang (heb ik al gekocht). Er hoeft geen oud behang verwijderd te worden, de muren worden vandaag gestuct.

Gevels van huis wit schilderen

Van mijn nieuwe huis de gevels wit schilderen. Het is een vrijstaand huis met aanbouw. Er zit ook veel hout aan de gevel. Ik vind het zelf lastig de m2 te bepalen. Kunt u op basis van de foto's de m2 berekenen of anders een keer bij het huis kijken? We gaan per maart of april 2017 verhuizen. Tot die tijd wonen de huidige bewoners er nog.

Vliesbehang plaatsen in een slaapkamer

Wij willen op korte termijn één slaapkamer laten behangen met vliesbehang. Er is een wand van 4.00 x 2.50 meter en een wand van 1.80 x 2.50 meter. Het behang en de lijm zijn al gekocht. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Wanden en plafond laten latex-spuiten

Het betreft verfwerk van de muren en plafond in de woonkamer en open keuken. De hoogte van de muren is ongeveer 2,60 en lengte 10,72 meter. Het plafond is 4,89 breed en lang 10,72 meter. Graag door middel van spuitwerk. Gedeeltelijk in lichte kleur, en rest wit. Wellicht ook boven kamers erbij voor verfwerk, afhankelijk van de totaal prijs die gegeven wordt. Er zijn foto's beschikbaar.

Dichte trappen verven in een nieuwbouwwoning

2 dichte trappen schilderen van een nieuwbouwwoning. Graag een indicatie van de kosten.

Nieuwbouwwoning behangen of spackspuiten

Eind april verhuis ik naar een nieuwbouwwoning in Voorhout. Het exacte muuroppervlak moeten we nog bepalen. De betonnen muren van de huiskamer, drie slaapkamers en de zolder worden kaal opgeleverd. We willen dit voorzien van eenvoudig behang of als het niet veel duurder is laten spackspuiten.

Slaapkamer behangen

Ik wil de slaapkamer laten behangen. - 2 wanden van 3.33 meter, 1x lichtzilver Graham&Brown vliesbehang en 1x jeansblauw Graham&Brown vliesbehang. - 1 wand van 5.05 meter, hier zitten 2 binnendeuren in van 0.91 x 2.05 m, lichtzilver Graham&Brown vliesbehang. - 1 wand van 5.05 meter, hier zit een grote schuifpui 2.50 m met 2 radiatoren links en rechts van de schuifpui, lichtzilver Graham&Brown vliesbehang. Huidige wanden: 3x gipsplaten met muurverf, 1x beton met muurverf. De offertes ontvang ik graag per email daar ik telefonisch slecht bereikbaar ben.

Woning schilderen aan de buitenzijde

Graag offerte voor het schilderen van de buitenzijde van onze woning. Het gaat om boeidelen en windveren (voor en achterkant), dakgoten (2 zijden), 8 ramen (beneden verdieping) en 3 deuren (bij voordeur alleen deurposten, andere 2 deuren zijn deuren met raam).

Onderhoud schilderwerk buitenkant tussenwoning

Op zoek naar een AF gecertificeerde schilder welke onderhoud aan het schilderwerk aan de buitenkant van een tussenwoning kan verrichten. Het betreft het opschuren, gronden en tweemaal afglanzen. Gewenste verf: niet op waterbasis Kleur: huidige kleusetting behouden Huidige staat hout en schilderwerk - goed tot redelijk. Geen houtrot, wel sporadisch barsten in de lak. De woning beslaat: Begane grond - 2x raamkozijnen en deuren (voor en achterkant, waarvan keukenraam openslaand) Eerste verdieping - 2x raamkozijnen met 2x openslaand raam (zowel voor als achterkant) Zolder - Twee keer dakkapel (voor en achterkant), 1 met openslaande ramen, 1 met 3 openslaande ramen. Overig houtwerk - houten strip onder de dakgoot tegen muur (voor en achter). Contact liefst per mail.

Schilderen 2 binnendeuren

Het gaat om het schilderen van 2 binnendeuren aan beide kanten.

Slaapkamer behangen: twee wanden van ...

Slaapkamer behangen: twee wanden van 4.30m breed en twee wanden van 2.80 m. breed. Normale hoogte: 2.43m. hoog. Deur en twee ramen vallen nog van deze maten af. Bij de ramen de stukjes muur naar het raam en boven het raam behangen en bij de radiatoren eronder. Totaal moeten er 7 rollen behang op. Ik wil het maandag 31 mei of dinsdag 1 juni laten behangen. Graag z.s.m. offerte !

het plafond in de woonkamer/keuken en ...

het plafond in de woonkamer/keuken en hal moeten gewit worden. Verven of spuiten. Het huis is leeg. alleen een keukenblok moet afgedekt worden. Dit doen we zelf