Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen flat:

Behangen flat

Graag wilt mijn moeder de flat laten behangen (woonkamer, keuken, 2x slaapkamer, gang en halletje). Het gaat om een appartement van 70 m2, maar hoeveel vierkante meter de wanden in totaal zijn weet ik niet precies. Daarnaast ontvangen we graag advies over de behangsoort. We willen alles zo glad mogelijk houden en rustig behang. Mag allemaal wit worden. Het gaat om een huurwoning, dus hier en daar een oneffenheid in de onder muur die we zelf glad trekken. De bedoeling is dus dat het behang een zo min mogelijke structuur heeft en er redelijk \'glad\' uitziet en overschilderen niet meer nodig is.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen flat uit heel Nederland:

Woning laten behangen

Ik wil mijn flat in Haarlem groot 4 kamers plus gang laten behangen. Heb ongeveer 45 rollen behang hiervoor nodig. Ik jeb nog geen keuze gemaakt wat betreft het behang. Waarschijnlijk 'gewoon' behang. De ondergrond zal schoon zijn, betonnen muren.

Woning behangen

Voor- en achterkamer behangen op muren met weinig hoeken. Ik verwijder zelf het oude behang, maar eventuele oneffenheden moet dan nog wel worden weggewerkt. Koop zelf het vliesbehang. Het betreft een flat. Totale oppervlakte van de woning is 74 m2. Gaat om ongeveer 35 m2. Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Andere ondergrond

Appartement witten, sausen en mogelijk behangen

Ik ga verhuizen. De flat is door een ander bewoond geweest. Ikzelf ben door de afstand vanuit Friesland, waar ik nu nog woon, nog niet in de woning geweest. Mijn familie wel. Ik krijg naar verwachting begin februari de sleutels van de woning. Er moet dan met de vakman bekeken worden wat er in heel de 3-kamer flat (70 m2) gewit, gesaust of behangen moet worden. Uiterlijk in de eerste helft van maart moet deze klus plaatsvinden.

Waterschade plafond en wanden herstellen

N.a.v. een rotte standleiding in de flat waar ik woon, is er waterschade ontstaan in de muren, plafond en deels in de badkamer rondom de koker waardoor de standleiding loopt. Standleiding is inmiddels hersteld, en is nu 4 weken aan het drogen. Ik wil graag twee muren herstellen d.mv. oppervlakking stucwerk (behangklaar maken), behangen en witten. Het plafond deels schilderen. En loszittende tegels in de badkamer vervangen.

Behangwerk in een flat

Ik zou op korte termijn mijn flat willen laten behangen . Dacht aan renovlies of glasvlies (behang wat het effect geeft van een gestucte muur) daar overheen wil ik schilderen. Mijn vraag is wat U vraagt voor het vakkundig behangen zonder zichtbare naden. Ik heb de Praxis gevraagd wat ik nodig zou hebben en dat is bij benadering 6 rollen van 50 meter. Ik kan zodra ik de sleutel heb nauwkeurig meten maar het gaat om een vloeroppervlak van 100 m2. De hoogte van de muren is 2.53/2.59 met plint. Er is een plattegrond van de verdieping. Kunt u mij zeggen wat u voor deze klus vraagt met het nodige voorbehoud uiteraard. Uitvoerdatum in verband met andere werkzaamheden, het liefs op maandag 7 mei.

Nieuwbouwappartement geschikt voor bewoning maken

In de plattegrond zijn de onderdelen te zien. 51m2 -Algemeen wil ik graag vloer, muren en plafond geschikt voor bewerking. Verven behangen en stuken, pvc leggen door het gehele huis - In het bijzonder: het slopen en opbouwen van klein muurtje bij de keuken, verzetten van leidingen voor water, afzuig, elektrisch koken en vaatwasser - Verlichting punten aanleggen op pilaren, frasen. Centrale bediening hiervoor - Bouwen van een verlaagd plafond keukendeel overgaand in alkoof - Badkamer omwisselen van radiator met wastafel plek, nog te kopen meubel en designradiator - Bij toilet installeren van waterkraan - Doorboren van berging naar berging om wasmachine en droger in andere berging te kunnen installeren en verleggen van leidingen en afvoer hiervoor - Stabiliseren verhoging en de was- en droogmachines naast elkaar - Bij de slaapkamer moet een extra stopcontact worden gerealiseerd. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan naast de flat worden neergezet. De afvoer van het afval moet apart op de offerte worden vermeld.

Plafond witten en muren schilderen

Ik wil het plafond laten witten en de muren van mijn flat laten verven. Het plafond is circa 78 m2. De flat heeft drie kamers. Alle wanden van de woonkamer en slaapkamers moeten geverfd worden. Afmetingen: 4.66 x 2.6 meter muur achter, 3 x 2.66 meter zijmuur. En dan 4.40 + 4.46 meter slaapkamer 1. En 2.68 + 3.43 meter in de tweede slaapkamer. Het behang wat we zouden plakken is 21 rollen voor de woonkamer en 21 voor de andere kamers. Het is deels al behangen maar op sommige plekken zie je wat vlekken door het behang heen. Kan daar wel overheen geverfd worden? De rest moet direct geverfd worden.

Flatruimte renoveren

Mijn op leeftijd zijnde ouders gaan verhuizen. En in de nieuwe flat van 56 m2 moeten de nodige klussen verricht worden. Zoals: RVS Aanrechtblad vervangen door granieten blad. (verhuizen uit de oude woning) Alle wanden van de woning behangen met door ons uitgekozen behang. Gordijnen inkorten Wandkasten demonteren en monteren in de nieuwe woning Graag contact opnemen met:

Schilderen en laminaat vervangen

Ik wil dat de muren in de keuken opnieuw behangen worden en mijn deurposten en overige muren opnieuw geverfd worden. Dit moet gedaan worden in de gehele flatwoning, deze bestaat uit 3 slaapkamer, hal, woonkamer en keuken. De wanden die geverfd moeten worden zijn ook behangen, maar dit is nog goed. Ook wil ik graag de laminaatvloer laten vervangen. De flat heeft een vloer oppervlakte van 73 vierkante meter en de muren zijn ongeveer 2,5 meter hoog. Graag eerst langs komen om alles op te meten.

Waterschade in flat herstellen

Door lekkage van de bovenburen zijn het plafond (schilderen), de muren (behangen) en de vloer (zeil met ondervloer) beschadigd. De gehele keuken is beschadigd. Wij kunnen niet zelf schatten hoe groot de schade is. Het zijn drie ruimtes: de keuken is ongeveer 15 m2, de gang is ongeveer 1.50 m2 en de hal is ongeveer 1.50 bij 2 meter.

Partners

Partners van Casius