Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor balkonvloer verven:

Balkonvloer verven

Ik wil graag op de 4e etage van mijn appartement een betonnen balkonvloer laten verven met betonverf. De breedte is ongeveer 1.50 meter, en de lengte al gauw 10 meter.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonvloer verven uit heel Nederland:

Balkonvloer renovatie

Ik wil mijn balkon opknappen. De vloeren van het balkon moeten geschuurd worden en opnieuw geverfd worden. Het betreft een balkon op derde verdieping van 2,38 m bij 2,36 meter. Met een betonnen vloer, waar nu een soort (verf( coating) op zit die al gedeeltelijk loslaat. Ben op zoek naar een vakman die de balkonvloer kan schuren en opnieuw verven (basislaag). Ik wil namelijk van die kliktegels gaan leggen. De ondergrond moet daarom in orde zijn.

Betonnen balkonvloer egaliseren

Wij hebben een betonnen balkon van 4.5 meter bij 90 centimeter. Wij willen graag de balkonvloer laten schuren, egaliseren en in een kleur verven.

Balkonrenovatie

Achterbalkon van circa 2,35 x 1 meter. Er lagen tegeltjes op, inmiddels zijn deze verwijderd en zijn we nu bezig met het verwijderen van oude verflagen zover mogelijk. Er is sprake van betonrot. Enkele plekken op de zijrand (draad zichtbaar) en onderkant van balkon zichtbaar (beton opgebold en sommige stukjes uitgevallen). Bedoeling is: - plekken betonrot behandelen en renoveren (opvullen); - toplaag van balkonvloer opnieuw storten met afschot (nu wat hobbelig omdat niet alle lijmresten van tegels weg te krijgen is) plus voorzien met deklaag (niet waterdoorlatend); - onder- en zijkant van balkon met juiste verfproduct verven. Zie de foto's die bijgesloten zijn. Een foto van de zijrand kan ik ook toezenden. Het hekwerk pakken we zelf aan. Het balkon is op de eerste verdieping.

Balkon schilderwerk en vlonders leggen

Verven van een muurtje op het balkon, houten vlonders leggen op balkonvloer en omlijsting balkon deur verven. Afmeting balkon 4 meter bij 90 cm. Vlonders koop ik waarschijnlijk bij de Karwei.

Keuken: pui eruit, balkonvloer ...

Keuken: pui eruit, balkonvloer ophogen/isoleren. Oude keuken verwijderen, Muren glad maken Tussenmuur keuken/ woonkamer eruit en afwerken.Gasleiding verlagen Elektra voor vaatwasser en wasmachine en afvoer Woonkamer: 8 x 4 meter Stucken waar verwarming gezeten heeft. Verwarmingen worden eraf gehaald en aannemer moet bellen als ze er weer op mogen.Houten (gamma) vloer leggen Muren en plafonds witten Tussenmuur erin zetten en afwerken Deuren schuren en wit lakken WC: 1.20 x 1.5. tegelen, nieuwe pot en wasbak. hal: verven en vloer leggen. badkamer, verven, slaapkamers, beetje stucken achter verwarming en verven muren, plafond , 1 x lamp en 2 x stopcontact reparenen3x4 en 2 x 4.25 meter