Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor raamkozijn verven:

Raamkozijn verven

Het gaat om een houten raamkozijn die geverfd moet worden omdat het glas ervan kapot was gegaan. Het betreft ongeveer totaal (binnen- en buitenkant van het kozijn) 4 m2 dat geverfd moet worden.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn verven uit heel Nederland:

Geheel huis schilderen en sauzen

Rijtjes huis : binnen alle muren beneden en boven sauzen, 2 trappen verven en 8 deuren + kozijnen binnen verven. Begane grond word binnen alles opnieuw gestuukt waarna geverfd moet worden. Begane grond buiten voor 1 raamkozijn verven +voordeur en kozijn. Graag in periode half juni 2019.

Plafond slaapkamer verven en muren behangen

Ik wil graag het plafond en het raamkozijn laten verven van een kleine slaapkamer gelegen op de zolder. Daarna moeten de muren behangen worden. Ik zoek een vakman met een behangtafel en juiste ladder. Ik ben zelf in bezit van behang en verf. Helaas ontbreken voor nu de afmetingen, maar kamer is vergelijkbaar met een kinderkamer.

Behang verwijderen, behangen witten en verven

Door eerdere lekkage moet logeerkamer van mijn kleinkinderen, groot 4.25 x 2.30 meter opnieuw worden gedecoreerd. Ik wil dat het behang wordt verwijderd en dat er opnieuw wordt behangen. Ook wil ik het plafond gewit hebben en kieren gedicht. Het raamkozijn en de deur moeten worden geverfd.

Binnenwand plaatsen

Ik heb een nieuwe woning gekocht met een ruime kamer op de beneden verdieping, die we graag met een binnenwand willen scheiden (3,38 x 2,4 meter). Ruimte was oorspronkelijk al geschikt om 2 kamers van te maken, deuren zitten er al. Het hoeft geen permanente muur te zijn, tijdelijke bestaande uit houten frame is prima. Er zit 1 wandcontactdoos die verplaatst moet worden. Aan één zijde moet rekening gehouden worden dat de muur goed moet aansluiten met vensterbank en raamkozijn, waarvoor wat extra maatwerk nodig zal zijn. In de wand zelf hoeven geen wandcontactdozen geplaatst te worden en deze hoeft ook geen voorwerpen te kunnen dragen. Wat betreft isolatie (geluid en warmte) hoeft alleen het hoognodige. We willen de muur graag wit verven, dus we zoeken naar materiaal waarbij dit mogelijk is. Tenslotte ligt er momenteel een laminaat vloer, indien mogelijk willen we deze laten liggen en de muur hierop monteren. Hierover laten wij ons graag adviseren. Heb wat foto's van de ruimte bijgevoegd, en tevens de plattegrond waarin de rode lijn de nieuwe muur moet voorstellen. We krijgen de sleutel 4 januari, zouden het muurtje graag op die dag of 5 januari laten plaatsen.

Slaapkamer opknappen in het appartement

Betreft slaapkamer in appartement van 20 m2: * witten van plafond * sauzen van 2 muren * verven van 2 raamkozijn, slaapkamerdeur & klapraampje

Raamkozijn repareren

Ik wil graag mijn raamkozijn laten herstellen en verven die door inbraak is beschadigd, het gaat om houten raamkozijn van 83 cm bij 160 cm.

Maisonnettewoning binnen schilderen

Maisonnettewoning binnen schilderen: - Muren & Plafonds 287 m2 sausen nadat het gepleisterd is; - Plinten van de nieuwe vloer 90 meter, zijn al wit gegrond; - Deuren + kozijnen, 9, nieuw in de grondverf; - Raamkozijnen 5 + 1 grote raamkozijn, zijn al eerder geverfd; - Traptreden (inclusief leuning en balustrade), is al geverfd dus opschuren en aflakken; Het sausen kan vanaf eind januari gedaan worden, het verven kan iets later. Kunt u het sausen en ander schilderwerk apart offreren?

Kozijnen buiten schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van de buiten kozijnen: 2 grotere ramen, 1 kleiner raam en een badkamerraam. 2 deuren verven waarvan een ongeveer de helft glas is en raamkozijn naast de 2 deuren.

Herstelwerk in het woonhuis

In de slaapkamer wil ik graag het tapijt laten verwijderen en nieuwe vloerbedekking laten leggen. De slaapkamer is 6 m2. Ook wil ik graag plinten laten verwijderen en nieuwe plinten aanbrengen. Muur rondom het raam opnieuw verven en het raamkozijn schuren en verven. Dit is vanwege vocht en waterschade. Werkzaamheden moeten in Essen (10 minuten over de grens) gebeuren.

Beschadigingen aan de deur, dorpel en kozijn repareren

Ik heb een aantal klussen die ik wil laten uitvoeren. Raamkozijn: schroevendraaier-beschadigingen opvullen en in de grondverf zetten en verven (zie foto). Dorpelbeschadiging opvullen, in de grondverf zetten en verven (zie foto). Deurbeschadiging opvullen, in de grondverf zetten en verven (zie foto). Al het houtwerk is hardhout. Het gaan om de begane grond.

Partners

Partners van Casius