Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Vlaardingen of directe omgeving.

879 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Vlaardingen:

Behangen flat

Graag wilt mijn moeder de flat laten behangen (woonkamer, keuken, 2x slaapkamer, gang en halletje). Het gaat om een appartement van 70 m2, maar hoeveel vierkante meter de wanden in totaal zijn weet ik niet precies. Daarnaast ontvangen we graag advies over de behangsoort. We willen alles zo glad mogelijk houden en rustig behang. Mag allemaal wit worden. Het gaat om een huurwoning, dus hier en daar een oneffenheid in de onder muur die we zelf glad trekken. De bedoeling is dus dat het behang een zo min mogelijke structuur heeft en er redelijk \'glad\' uitziet en overschilderen niet meer nodig is.

Buiten kozijnen en deuren schilderen

Het gaat om 7 raamkozijnen, openslaande tuindeuren en de voordeur inclusief kozijnen in 2 kleuren zijn de volgende afmetingen wat moet worden geschilderd; 4 openslaande tuindeuren. Keukenraam 1,8 bij 1,3 , zijn 2 ramen. Openslaande deuren van 98 bij 2,05. 2 deuren van 84 bij 2,05. Totale pui breedte is 5,65 bij 2,40. Voordeur 93 bij 2,06, totale omlijsting voordeur is 1,55 bij 2,06. Boven 5 raampjes 62cm bij 1,05 1 raam 1,30 bij 1,05

Woning behangen van 55 m2

Woonkamer gang en slaapkamer behangen. Totaal ongeveer 55 m2 Ik wil Vliesbehang / Renovlies, overschilderbaar behang ophangen.

Muur en plafond schilderen

Het schilderen van de muren en plafond in de keuken, dat beschadigd is door waterlekkage. Onder andere boven de cv ketel en achter de leidingen. De keuken heeft een oppervlakte van ongeveer 5,3 m2

balkon houtenvloer

Het gaat om een balkon vloer zie foto, hij moet in de olie/lak de vloer is 13 vierkante meter.

Deuren en kozijnen schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van de volgende werkzaamheden: Schilderen deuren met raam 3 zijdes Schilderen deuren zonder raam 5 zijdes Raamkozijnen 5 zijdes Deurkozijnen 10 zijdes Graag een losse offerte voor: 1 muurtje 6 m2 1 muurtje 12 m2 1 muurtje 15 m2

Deuren, kozijnen en dakkapel verven

Schilderen dakkapel, kozijnen en deuren buitenkant

Balkonvloer verven

Ik wil graag op de 4e etage van mijn appartement een betonnen balkonvloer laten verven met betonverf. De breedte is ongeveer 1.50 meter, en de lengte al gauw 10 meter.

Vier kozijnen schilderen op eerste verdieping

Het gaat om schilderwerk op de 1e verdieping. Ik wil 4 kozijnen van 150 x 180 cm laten schilderen. Hardhout nu transparant beits Goede staat Kosten. Beitsen Of kosten wit verven Goed bereikbaar terras voor en achter. Geen parkeerkosten. Ik hoor graag van u.

Raamkozijn verven

Het gaat om een houten raamkozijn die geverfd moet worden omdat het glas ervan kapot was gegaan. Het betreft ongeveer totaal (binnen- en buitenkant van het kozijn) 4 m2 dat geverfd moet worden.

Plafonds afwerken met latex

Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren en plafonds witten

Ik zoek een schilder die zowel de muren als plafonds van mijn woning kan schilderen. Het gaat om een totaal oppervlakte van 240 m2 verdeeld over twee verdiepingen.

Medicijnkast schilderen

Helemaal dus alle laadjes en klepjes

Plafond en 1 muurtje laten witten

Vanwege lekkage moet er opnieuw gewit worden in mijn gang.

Latex spuiten op plafond

In de woonkamer moeten de wanden en de vloer afgeplakt worden. We kunnen zoveel mogelijk spullen uit de kamer op het balkon zetten om veel ruimte te maken. Behalve de muurkast, dressoir, 2 banken en de eettafel blijven staan en moeten afgedekt worden. Lijkt veel, maar de kamer is 10 meter lang. Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Bestaande woning opfrissen met latex spuitwerk

Opfrissen van de begane grond van een bestaande woning, 10 jaar geleden geheel gespoten met spackwerk. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Badkamertegels schilderen

Badkamer van 1m/4m/2. 3m b/l/h tegels schilderen.

Nieuwbouw met vliesbehang behangen

Een wand is behangen met vliesbehang maar geeft schaduwen in het licht Over het behang heen stucen zodat het opnieuw behangen kan worden wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behang vervangen

Ik wil graag een offerte voor 12 rollen behang. Het oude behang moet er ook uit. Gaat om 2 muren. Één muur is ongeveer 25 m2 en de andere is ongeveer 17,5 m2 met een deur er in. Ook willen wij dat de vakman het nieuwe behang aanbrengt op de muren. Materiaal graag in overleg.

Plafond repareren en witten

Wij willen een plafond van 50 m² laten witten. Er zijn 2 plekken die eerst glad moeten worden gemaakt. Daar moet ook een laag renovatieverf op. Ik ontvang graag uw offerte.

Behangen in appartement verzorgingswoning

Betreft ongeveer 25 rollen behangen. Een woonkamer, twee slaapkamers en een hal. We gaan vliesbehang kopen. Een nieuwbouw verzorgingswoning. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Deze week krijgen we de sleutel van de woning. Graag zo spoedig mogelijk.

Muren opnieuw laten behangen

2 muren na lekkage vrij maken van behang en opnieuw behangen

Voor/achterkant huis schilderen

Schilderen van huis met twee verdiepingen zowel voor en achter.

Woning binnen en buiten schilderen

Ik wil mijn jaren '30 tussenwoning heel binnenkort in de verkoop zetten. Vooraf wil ik buitenschilderwerk laten verzorgen aan de benedenverdieping. De kozijnen moeten nagekeken worden en waar nodig hersteld. Verder wil ik de hele binnenzijde netjes laten schilderen. Daarbij moeten een aantal scheuren in plafonds worden gedicht. Ik maakt graag een afspraak om de klus hier te bekijken en ontvang daarna uw offerte. Ik wil hiermee graag op heel korte termijn laten starten.

Buitenschilderwerk laten uitvoeren

De kozijnen, deur, schuifpui, dakkapel en de schuur wit laten schilderen. De werkplekken zijn goed bereikbaar. De klant wil graag worden gebeld om extra informatie aan de vakman te geven.