Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Vianen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Vianen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Vianen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Vianen of directe omgeving.

295 klanten uit Vianen bevelen een bij Casius in Vianen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Vianen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenboel tussenwoning schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Vianen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Vianen:

Repareren plafond na lekkage

In Januari lekkage gehad in de badkamer op de 1e verdieping. Nu 3 plekken in het plafond op de begane grond. Ik weet niet of het u al kan, maar deze plekken willen wij weer onzichtbaar hersteld hebben. Wie kan dit onzichtbaar en wanneer kan dat dan? Op de 2e foto zit rechts ook nog een slecht zichtbare plek op de foto. Reparatie graag inclusief materialen en verven.

Oud behang verwijderen en slaapkamer opnieuw behangen

Ik wil een slaapkamer behangen met 3 rollen vliesbehang en 1 x 8-delig fotobehang (vlies). Hiervoor moet wel eerst het oude behang verwijderd worden door de vakman.

Buitenboel schilderen

1 Voordeur, 1 keukenraam, boven 1 slaapkamerraam en 1 badkamerraam schilderen.

Sausklaar nieuwbouwhuis huis van binnen latex spuiten

Nieuwbouwhuis wordt sausklaar opgeleverd in December. Het hele huis graag latex spuiten meest wit en enkele te bespreken kleurtinten. schatting is 700 tot 800 m2. Uit te voeren in december 2019.

Complete woning schilderen

Wij zijn eigenaar vanaf 7 februari en willen de gehele woning laten verven of spuiten, inclusief kozijnen en 2 trappen. Alles mag in RAL 9010, behalve in de woonkamer, hier zouden wij de lange muur van circa 9,5 meter in een legergroene kleur wensen te hebben. Voordeel is dat de woning nog geheel leeg zal zijn als er in de week van kan worden gestart met de werkzaamheden. Het zal om 200-300 m2 gaan.

Stralen en keimen van een gevel

De gevel dient gestraald te worden en dan moet de gevel gekeimd worden. De gevel is ongeveer 75 m2.

Nieuwbouwhuis behangen

In januari of februari 2019 krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Graag willen wij de wanden laten voorzien van renovlies behang 150 gram. De oppervlakte is 300 m2.

Buitenkant van het huis schilderen

Ik wil mijn deuren, ramen en kozijnen schilderen. De dakkapellen zijn van trespa en hoeven niet geschilderd te worden. Het gaat om 4 deuren en minimaal 6 ramen.

Diverse schilderwerk in de woning

Ik wil graag het plafond in de slaapkamers laten schilderen en de muren. De afmetingen zijn 4,30/2,85 en 4/3,60 en 3/3 hoogte is 2,59 ook 5 deurkozijnen zou ik willen laten schilderen. Het zou gaan om de 1e of 2e week van september. Ik zie graag uw offerte tegemoet.

Houten wand behangen

We willen een houten wand laten behangen van 720 x 295

Wanden in RAL 9016 laten spuiten

Alle wanden zijn gestuukt. Graag de naden ook kitten door de spuiter. Wanden: ongeveer 200 m2 Huidige ondergrond: Glad pleisterwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex RAL 9016

Keuken en TV-meubel spuiten

Wij willen graag onze keuken laten spuiten (wit). En ons tv meubel. Zie foto's. Het gaat om 19 kastjes aan de binnen- en buitenkant. En alle vaste delen.

Latexspuiten in de woning

Woning muren en plafonds spuiten met latex Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Behangen in huis

Ik wil graag dat er 4 muren worden behangen. Alleen wil ik de onderste helft hout behang en de bovenste helft een kleur. De 2 muur zijn 3.42 breed en 2.39 hoog en de andere muur is 3.44 breed en 3.61 breed en ook 2.39 hoog. Vanaf 13 januari hebben wij de sleutel.

Bovenverdieping behangen

Wij zouden de bovenverdieping graag op korte termijn willen laten behangen. Met een effen witte kleur. Graag horen wij van u terug. Met vriendelijke groet,

Plafond van de badkamer spuiten

Ik heb een badkamerplafond die gespoten is vanuit de bouw (2003) deze vertoont plekken en boven de douche laat het los. Daarom is reparatie of over spuiten van het plafond nodig. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Vliesbehang plakken op muren

Er dient een muur van 7 meter en aanvullend van ongeveer 2 meter lang en 2,65 meter hoog geplakt te worden met vliesbehang. Het behang heeft een patroon. Het voorwerk wat nodig is kan door mijzelf worden uitgevoerd. Ik ben 85 + en medisch met klachten en moet derhalve hulp hebben.

Woonkamer behangen en verven

Graag wil ik mijn woonkamer van 4.5 bij 8 meter laten behangen en verven. Zowel de muren als het plafond moet geverfd worden. En het behang moet er ook worden afgekrabd. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Schilderwerk binnen en buiten

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende schilderwerkzaamheden aan mijn woning: Buitenzijde: Onderkant dakgoot voor en achter het huis (6 meter breed) Voordeur en kozijn, schuur boeiboord voor en achter, schuurdeur buitenkant en kozijn, garage boeiboord voor en achter. Binnenzijde: Begane grond muren witten, 1e verdieping 4 deuren (alleen aan de gang kant) en kozijnen, ook de muren witten; 2e verdieping 2 deuren gangkant en kozijnen, houtwerk langs de trap.

Buiten- en binnenschilderwerk

Schilderwerk buiten. De kozijnen zijn van kunststof dus die niet schilderen. Wel schilderen: de onderkant van de dakrand en de voor- en achterdeur. De spanten van schuur, garage en deur van de poort. Schilderwerk binnen het hele trappenhuis deuren en muren.

Latexspuiten van plafond in de woonkamer

Graag willen wij ons plafond in de woonkamer laten latex spuiten. Het plafond heeft een oppervlakte van 32m2 en is met spackspuitwerk behandeld. De muren zijn al gestuukt en in de juiste kleur geschilderd. Deze dienen dan afgeplakt te worden. Hiernaast zouden wij de glad gestuukte muur (trapopgang zolder) graag willen latex spuiten. Deze heeft een oppervlakte van +/-12m2

Behangen met vliesbehang

Wij willen volgende week de woonkamer, hal en trapgat laten behangen. Er zijn 25 rollen van 10 meter effen vliesbehang aangeschaft.

Muren, plafonds en kozijnen in gehele woning schilderen

Ik zoek een schilder voor binnenschilderwerk van muren en plafonds in de gehele woning. Muren zijn behangklaar en moeten worden behandeld met voorstrijk en daarna met muurverf. Totale oppervlakte is circa 200 m2. Hiervoor graag een indicatie van kosten, misschien prijs per m2? Later eventueel ook kozijnen e.d.

Schilderen buiten

Het schilderen van kozijnen aan de buitenkant van de ramen van 5 kamers en 3 deuren (2 achterdeuren en een balkondeur). Een van de kamers bevindt zich op zolder en heeft een dakkapel.

witten plafonmd en muren

Het witten van plafonds en de muren van twee kamers met een oppervlak van ongeveer 45 vierkante meter. Ik zorg zelf voor de latex.