Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Valkenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Valkenburg heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Valkenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Valkenburg of directe omgeving.

29 klanten uit Valkenburg bevelen een bij Casius in Valkenburg aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Valkenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, buitenzijde van hoekhuis schilderen, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, buitengevels schilderen, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen, buiten schilderen van ong 60 m2, sauzen van (binnen)muren, behang of schilderen van 180 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Valkenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Valkenburg:

Behangen en witten van een woonkamer

Wij willen de wanden van de woonkamer laten behangen en plafond witten. Oppervlakte bedraagt 8,5 x 3,5 meter. We halen eerst zelf het behang eraf. De wanden zijn niet in allerbeste staat, maar ik wil het absoluut niet eerst laten stucen.

Muur in kinderkamer behangen

Ik ben op zoek naar iemand die een muur van de kinderkamer voor mij kan behangen. Behang en lijm heb ik zelf, alleen geen lijmkwasten. De muur is 5 meter breed en 3 meter hoog.

Trappen schilderen

Een dichte en open trap + stootborden en traphekken schilderen. Dus al het hout in het trapgat.

Renovlies en latexverf aanbrengen

Wij hebben een appartement gekocht en dat helemaal gestript. Er moet nu 165 m² renovlies worden aangebracht en met latex worden afgespoten in de woonkamer met open keuken, de hal en 3 slaapkamers. Ik wil de afwerking in 3 verschillende kleuren, en het moet afneembaar zijn. Verder moet er 55 m² latex spuitwerk in de kleur ral 9010 worden aangebracht op de glad gestuukte plafonds in de woonkamer en hal. In de badkamer, het toilet en 3 slaapkamers moet er ongeveer 40 m² latex spuitwerk in de kleur ral 9010 worden aangebracht op de plafonds die nu zijn voorzien van spackspuitwerk. We nodigen bedrijven die dit werk in de week van 5 september kunnen verzorgen graag uit om een offerte te verzorgen.

Binnenschilderwerk in de woning

Het wit schilderen van al witte muren en plafond in een huis van 5 jaar oud. Weer fris maken zeg maar. Woonoppervlak is 138 m2. Het gaat om 4 kamers en 2 keer een trappengat.

Buitenkant schilderen van de woning

Ik wil de buitenkant van mijn woning (voor en achter) laten schilderen (deur, kozijnen). Dit is inclusief 2 dakkapellen (1 aan voorzijde en 1 aan achterzijde).

Huiskamer sauzen / verven

Sausen (verven) van de woonkamer, +/- 55m2