Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schuine kappen en schotten latexen:

Schuine kappen en schotten latexen

Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuine kappen en schotten latexen uit heel Nederland:

Plat dak isoleren en bedekken met bitumen

Werkzaamheden betreffen isoleren en bedekken van het dak. Het oppervlak is circa 75 m2, en de opstand circa 1 meter hoog rondom, schoorsteen, daklicht, dakopbouw voor trapopgang. Dit moet er gedaan worden: - Dakgrind verwijderen, reinigen, terugleggen (optie vervanging) - Bestaande dakbedekking grondig reinigen, de nieuwe isolatie moet hierop geplaatst/gelijmd worden zonder tussenruimte. (tussenruimte zorgt voor luchtcirculatie en eventueel condensvorming) - Kleine ventilatiekapjes (zonder ventilator) verwijderen - Dorpel dakdeur verhogen, timmerwerk, zinkwerk - Voorbereiden dakopbouw trap ter behoeve van bekleding met nieuwe isolatie en dakbedekking (randen) - Voorbereiden daklicht voor aanbrengen nieuwe isolatie en dakbedekking (ventilatieopeningen wijzigen) - Voorbereiden overgang dak buren (rand maken/timmeren, of met isolatie opstand maken) - Verhogen ventilatiekap met ventilator - Aanpassen reeds verhoogde kap (in doos) - Aanpassen dakuitloop/afvoer (verhogen) - Aanhelen bestaande bitumen dakbedekking ter behoeve van de bovenstaande aanpassingen. De bestaande dakbedekking fungeert als damp dichte laag onder de nieuwe isolatie, deze moet rondom en overal geheel gesloten zijn. - Aanbrengen nieuwe isolatie Rc=4,5. Materiaal PIR lambda = 0,022, 10- 12 cm, minimale dikte 8 cm? (bij dak uitloop en opstanden? ), afschot is al voorzien in dak (? ), dus vlakke isolatie. Geen naden kieren open laten, alles opvullen! Verhoogde rand naar buren. - Aanbrengen nieuwe isolatie over de gehele schuine dakopbouw (trap) en de volledige opstaande randen van het daklicht. - Wat te doen met achterzijde daklicht, is zijde buren? - Daklicht voorzien van nieuwe zinken randen/kappen op bovenzijde isolatie - Aanbrengen bitumen (APP, hoge kwalieteit) dakbedekking met opstaande randen rondom en tegen alle objecten op het dak. Afvoer/uitloop inplakken, et cetera - Grind terugleggen

Berkenboom laten kappen

Het kappen, afvoeren en verwijderen van de boomstronk van een berk in de voortuin van: De berk is 7 à 8 meter hoog, heeft op 1,3 meter hoogte een middellijn van 33 centimeter. En staat pal naast het hek van de voortuin. Zoals te zien is op de bijgevoegde foto zijn twee schuine steunen van het hek (met een onderlinge afstand 65 centimeter) min of meer vergroeid met de boomstronk. Een omgevingsvergunning voor het kappen is door de gemeente Wassenaar verleend.

Plat dak van dakbedekking voorzien

We hebben lekkage van een plat dak. 12 m2 met een klein lichtkoepeltje. Een deel van het dak ligt onder de pannen van schuine kappen.

Bruine platen op zolder stucen

Binnenkort wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ten behoeve van de afwerking van de zolder wil ik graag de schuine kappen laten spuiten. Op dit moment zijn deze afgewerkt met bruine platen. De werkzaamheden dienen op korte termijn plaats te vinden. Bij voorkeur op 18 en/of 19 mei. Alternatief is 19 en/of 20 juni, echter is de overige afwerking dan al gedaan en is aanzienlijk meer voorzichtigheid geboden. Plafond: 60 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Acacia's laten kappen

We hebben 2 Acacia's en een schuine tak (zie foto) die gekapt moeten worden, er is een kapvergunning. De bomen kunnen niet vallen en moeten door middel van klimmen of een hoogwerker in stukken gezaagd worden. Het hout mag eventueel blijven liggen, maar mag ook meegenomen worden.

Voormalig bedrijfspand slopen

Ik wil graag een voormalig bedrijfspand laten slopen. Afmeting is ongeveer 11 x 13 meter met gedeeltelijk schuine kappen. Een aantal buitenmuren, grenzende aan de buren moeten blijven staan. Het is de schuur van een huis dat ik wil kopen.

Wanden spachtelen en plafonds spuiten

Op de aangegeven aantal m2 wanden willen wij graag spachtel pleister 350 in kleur. Alle wanden zijn behang klaar opgeleverd. Verschillende materialen, variërend van betonblokken, poriso en gipsplaatsen, maar wel alles al behang klaar afgeleverd. Verder willen we alle plafonds en schuine kappen laten spuiten met latex ral 9010. Ook deze zijn alle al voorzien van stukwerk en sau sklaar. Wanden Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Zoldervloer inclusief isoleren

Ik heb een apartement in Heerlen. Met de vlizotrap kun je naar de zolder. Ik schat zo'n 40 - 50 m2. Er liggen houten balken over de zolder (met 30 cm tussen iedere balk). Er zit geen isolatie tussen en er ligt ook geen plankenvloer op, om op te lopen. Verder is de zolder gescheiden door een muur. Er zit een kleine opening, maar deze moet worden uitgekapt, zodat ereen deuropening zit. Tot slot moet het schuine dak ook geisoleerd worden en dichtgemaakt met planken of giproc platen. Kortom: - isoleren vloer tussen de balken - houten planken leggen over de balken - een stuk kappen, zodat een deuropening ontstaat - dak isoleren en dichtmaken aan de binnenkant Gelieve een prijsopgave te maken.

Dakopbouw over 3 woningen

Dakopbouw, een grote kap over 3 woningen, op tweede verdieping. Ziet eruit als 3 losse kappen met schuine kanten. Per pand 12 meter diep en 4,5 meter breed. Constructie van staal met daarop plaatwerk (dubbele plaat met isolatie; met kunststof leien erop) in verband met met gewicht, aangezien geen fundering. Het wordt een grote open ruimte. Er hangt bij iedereen een verwarmingsketel in een klein vlierinkje. Die moet verplaatst worden. Vlierinkje kan dan dus weg.

Het volledig spachtelputz in kleur ...

Het volledig spachtelputz in kleur (RAL9001)aanbrengen in een nieuwbouwwoning waarbij wanden zgn behangklaar worden opgeleverd. Het betreft in totaal 208 m2 waarbij sprake is van tweemaal een trapopgang. De hoogte van de kamers bedraagt maximaal 280cm. De zolderverdieping betreft twee rechte wanden met nokhoogte van max 400 cm. De schuine kappen dienen niet te worden voorzien van een afwerking.