Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor l-vormige hal laten behangen:

L-vormige hal laten behangen

Ik wil graag mijn hal laten behangen. Het gaat om ongeveer 20 banen. De hal is L vormig.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor l-vormige hal laten behangen uit heel Nederland:

Oud huisje glad stuken

Eén van de schuine huisjes langs de a13. Heel de woning is nu aangepakt aangaande lateien die ontbraken, scheuren repareren, loszittende raaplaag/ kruimelende gerepareerd, woning geïsoleerd, gipsvoorzet wanden, een en ander aangepast qua indeling er ramen. Ik kan mij voorstellen dat even komen kijken voor prijsopgave een beter beeld en een exacte prijsopgave geeft. Indeling is nog vrij authentiek, aangebouwde keuken, L vormige woonkamer, hal/ trap opgang, overloop 1e etage + 2 slaapkamertjes. Wanden met structuur/ gerepareerde plekken afgewerkt met gips en enkele gipsplaatwanden. Wanden Vierkante meter: 205 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Halletje, badkamer, keuken en deel woonkamer schilderen

Het betreft allemaal binnenschilderwerk. Het (her)schilderen in kleur wit van de bovenste deel van de kleine badkamer, ongeveer 4 x 2 meter, de onderste helft is betegeld, inclusief plafond indien dit mogelijk is, watervastbehang of iets dergelijks hopelijk beschilderbaar. Hetzelfde geldt voor de keuken: bovenste deel van de kleine keuken, ongeveer 4 x 2 meter, beschilderen in kleur wit inclusief plafond, onderste deel ook weer betegeld. Het schilderen van het L-vormige halletje (latex, kleur nog overeen te komen) Hoogte van muren hal is 256 cm (verder verschillende muuroppervlaktes ivm deuren). Verder in de woonkamer een klein 'uitsteeksel' van 32(b) x 32 (b) x 69 (l) x 256 (h) in dezelfde kleur als hal, ook latex. Ik heb een verschillende foto's gemaakt ter verduidelijking, maar kan er volgens mij maar 1 bijsluiten. Ik heb een panorama foto geprobeerd te maken van het halletje ter verduidelijking. Hopelijk is dit een duidelijk genoeg uitleg tbv verkrijgen van vrijblijvende offerte. Langskomen voor vrijblijvende offerte mag natuurlijk ook.

Hoge plinten plaatsen

Graag zou ik in mijn 90 vierkante meter appartement hoge plinten laten plaatsen. Het leggen betreft een rechthoekige woonkamer, een L vormige hal, een washok en 2 rechthoekige slaapkamers. Geen rondingen, wel deuren met stalen kozijnen. Ook zijn in de slaapkamers pax kasten. De oude plakplinten moeten verwijderd worden.

Laminaat plus plinten leggen

Graag zou ik 50 m2 laminaat willen laten leggen plus het plaatsen van plinten. Het laminaat moet nog worden uitgezocht. Het gaat om leggen in de tweede week van augustus. Het leggen betreft een l-vormige woonkamer en een klein stukje hal. De oude laminaatvloer verwijderen we zelf en de ondervloer kan waarschijnlijk blijven liggen. Verder grotendeels de hoge plinten plaatsen en rond de deurposten plakplinten. Kunt u mij een prijsindicatie geven.

Laminaat en plinten laten aanbrengen

Ik wil graag 45 m² laminaat met plinten laten leggen. De ondervloer leggen wij zelf. Het betreft een L-vormige woonkamer en een hal, waar wij het laminaat drempelloos willen laten leggen. De materialen hebben wij inmiddels bij Praxis aangeschaft.

Laminaat doorlopend laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in een slaapkamer van 170 bij 370 cm, doorlopend naar een L-vormige hal van 310 bij 150 en 190 bij 120 cm. Bij elkaar gaat het om ongeveer 15 m². Ik heb al laminaat, plakplinten en een ondervloer gekocht. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Woonhuis laten verbouwen

Graag zouden wij een offerte willen om wat vloeren, muren en plafonds aan te passen. Het gaat om een nog te kopen huis met carport en garage. Wij zullen zelf de vloeren kopen zodat je die kunt leggen. Wat we graag willen laten doen is: 1. L-vormige woonkamer met serre in totaal: 48 m2: - vloeren eruit: (serre is voorzien van rode tegels en is 4,5m bij 3 meter), de vloer in woonkamer is kurk. - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muurstrips eruit en vervolgens muren egaliseren/stuken en schilderen 2. Hal (entree) is 3 bij 3 meter - vloer vernieuwen - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muren egaliseren/stuken en schilderen 3. Keuken 13 m2: - vloer eruit en houten vloer er in - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muurstrips eruit en vervolgens muren egaliseren/stuken en schilderen - de bijkeuken is maar 1,7 bij 1,3 meter daar moet de vloer en een muur ook gedaan worden. 4. Bovenverdieping: - 4 slaapkamers, alleen maar vloeren eruit halen en nieuwe vloer erin leggen. - Muren (schilderen slaapkamers)doen we zelf - de overloop (2,5 bij 2 meter) is voorzien van tegels die eruit gebikt moeten worden (net zoals in de serre) en nieuwe vloer op overloop leggen (aansluitend aan de 4 slaapkamers, dus doorleggen). 5. Dan zijn er 9 deuren die geschilderd moeten worden (4 beneden en 5 boven). Eventuele start circa begin februari is prima. De badkamer hoeft niks aan gedaan te worden. Wij zijn met de makelaar nog in onderhandeling, het zou ons erg helpen om z.s.m. een richtprijs aan ons te sturen.

Plafonds vervangen

Wij hebben een appartementencomplex bestaande uit : Hal, grote berging, kleine berging, 5 U-vormige etages en een 6e etage. Ons plafond bestaat uit platen. De hal beneden willen wij graag laten vervangen en vervolgens de oude platen uit de hal verwerken in de plafond over het gehele complex. Graag maken wij hiervoor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Garage vervangen en uitbreiden

Ik wil een garage van 9 x 4 meter. Enkelsteens en met een plat dak. Met aan de zijkant een l-vormige aanbouw met daarin een hal van 1.8 x 4.5 meter en aansluitend een slaapkamer van 4 x 5 meter. De aanbouw ook met een plat dak en alleen de kamer met isolatie en een glaswand met tuindeuren. De garage hoeft niet zo hoog te worden als de aanbouw. Er hoeft niet geheid te worden. In de garage 1x een garagedeur en in de aanbouw 3x een normale buitendeur. De oude garage ( betonpalen met platen daar tussen (een soort schutting ) met een betonnen vloer moet gesloopt en afgevoerd worden. De huidige situatie is niet onderheid.

Verbouwing van de woonkamer, keuken en hal

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning, waar ik enkele verbouwingswerkzaamheden wil laten verrichten in de keuken, woonkamer en hal. In de hal moet een toiletruimte worden gemaakt onder de trap, met daarin een zwevend toilet. Een niet dragende muur tussen de keuken en woonkamer moet verwijderd worden. Ik wil vloerverwarming laten plaatsen in de hal van 360 x 400 cm, in de keuken van 360 x 450 cm en in de L-vormige woonkamer van 50 m². Op al die vloeren moet nieuw tegelwerk worden geplaatst. Verder wil ik alle wanden en plafonds opnieuw laten stuken. Ik nodig bedrijven graag uit om de werkzaamheden hier te bespreken en ontvang daarna een offerte.