Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor l-vormige hal laten behangen:

L-vormige hal laten behangen

Ik wil graag mijn hal laten behangen. Het gaat om ongeveer 20 banen. De hal is L vormig.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor l-vormige hal laten behangen uit heel Nederland:

WTW unit plaatsen

Ik wil een warmte terugwin installatie laten plaatsen voor mijn jaren '50 2 onder 1 kap woning. Ik wil daarvoor alles geïsoleerd hebben en dat ga ik proberen zelf te doen. De begane grond en de 1e verdieping zijn beide elk 40 m2. Het gaat om een kleine traditionele woning. Begane grond is een L-vormige woonkamer met open keuken. Tevens zit op de begane grond de hal, trapopgang en wc. Op de verdieping, boven de woonkamer, 2 slaapkamers en boven de open keuken een kleine slaapkamer. Verder zit op de verdieping de badkamer, overloop en trapgat van de trap naar beneden. Hoop dat u zo een indruk hebt en hiermee een leg plan kan voorstellen.

Woning verbouwen

Mijn partner en ik zijn geïnteresseerd in de aanschaf van een woning, alleen is deze aan vrij veel werkzaamheden toe. Voor wij verder gaan willen wij weten wat de kosten zouden zijn om de woning naar onze wensen te krijgen. Hier onder vind u wat informatie over de woning: Helft van een dubbel woonhuis(bj. 1955) met aangebouwde stenen berging, eigen oprit en vrijstaande garage Indeling. Begane grond: entree/hal, toilet, trapopgang, provisiekelder, L-vormige woonkamer, ruime woonkeuken met buitendeur naar het terras. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en bergruimte. Vliering. Deze woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening middels een REMEHA combiketel (bj. 2018, in eigendom). De vloer in de woonkamer heeft een houtenvloer en een aarde ondergrond en de keuken heeft een betonen vloer. Er is de afgelopen 40 jaar geen modernisering gedaan aan de woning. Soort pand: Eengezinswoning, geschakeld Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 688 m² Woonoppervlakte: 91 m² Inhoud: 290 m³ Woonkamer oppervlakte: 22 m² Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: 3 Aantal garages: 1 (vrijstaand) Aantal parkeerplaatsen: meerdere Keuken: Woonkeuken Keukeninrichting Sanitair: Wastafels, douche Verwarming: CV-ketel Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas Dakconstructie: Samengesteld dak Onderhoud buiten: Redelijk Onderhoud binnen: Redelijk Woonkamer/eetkamer: 6. 60m x 4. 90m 3 dubbele ramen Keuken: 4. 90m x 2. 80m Bijkeuken: 2. 70m x 2. 80m 1 dubbel raam en 1 ruit Aanbouw: 5. 00m x 2. 65m met 3 ruiten Overloop: 2. 75m x 2. 65m Badkamer: 1. 00m x 2. 00m met 1 ruit Slaapkamer 1: 3. 60m x 1. 95m met 2 ruiten Slaapkamer 2: 3. 60m x 2. 75m met 1 dubbel raam Wij willen graag weten wat de afzonderlijke kosten zouden zijn voor de volgende werkzaamheden (inclusief arbeidskosten, materiaalkosten, afvoerkosten en eventuele tijdsbestek). Binnenwanden moeten weer opnieuw worden gestuukt. Isolatie dak Isolatie muren (Spouwmuur) Vl

Oud huisje glad stuken

Eén van de schuine huisjes langs de a13. Heel de woning is nu aangepakt aangaande lateien die ontbraken, scheuren repareren, loszittende raaplaag/ kruimelende gerepareerd, woning geïsoleerd, gipsvoorzet wanden, een en ander aangepast qua indeling er ramen. Ik kan mij voorstellen dat even komen kijken voor prijsopgave een beter beeld en een exacte prijsopgave geeft. Indeling is nog vrij authentiek, aangebouwde keuken, L vormige woonkamer, hal/ trap opgang, overloop 1e etage + 2 slaapkamertjes. Wanden met structuur/ gerepareerde plekken afgewerkt met gips en enkele gipsplaatwanden. Wanden Vierkante meter: 205 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Halletje, badkamer, keuken en deel woonkamer schilderen

Het betreft allemaal binnenschilderwerk. Het (her)schilderen in kleur wit van de bovenste deel van de kleine badkamer, ongeveer 4 x 2 meter, de onderste helft is betegeld, inclusief plafond indien dit mogelijk is, watervastbehang of iets dergelijks hopelijk beschilderbaar. Hetzelfde geldt voor de keuken: bovenste deel van de kleine keuken, ongeveer 4 x 2 meter, beschilderen in kleur wit inclusief plafond, onderste deel ook weer betegeld. Het schilderen van het L-vormige halletje (latex, kleur nog overeen te komen) Hoogte van muren hal is 256 cm (verder verschillende muuroppervlaktes ivm deuren). Verder in de woonkamer een klein 'uitsteeksel' van 32(b) x 32 (b) x 69 (l) x 256 (h) in dezelfde kleur als hal, ook latex. Ik heb een verschillende foto's gemaakt ter verduidelijking, maar kan er volgens mij maar 1 bijsluiten. Ik heb een panorama foto geprobeerd te maken van het halletje ter verduidelijking. Hopelijk is dit een duidelijk genoeg uitleg tbv verkrijgen van vrijblijvende offerte. Langskomen voor vrijblijvende offerte mag natuurlijk ook.

Hoge plinten plaatsen

Graag zou ik in mijn 90 vierkante meter appartement hoge plinten laten plaatsen. Het leggen betreft een rechthoekige woonkamer, een L vormige hal, een washok en 2 rechthoekige slaapkamers. Geen rondingen, wel deuren met stalen kozijnen. Ook zijn in de slaapkamers pax kasten. De oude plakplinten moeten verwijderd worden.

Laminaat plus plinten leggen

Graag zou ik 50 m2 laminaat willen laten leggen plus het plaatsen van plinten. Het laminaat moet nog worden uitgezocht. Het gaat om leggen in de tweede week van augustus. Het leggen betreft een l-vormige woonkamer en een klein stukje hal. De oude laminaatvloer verwijderen we zelf en de ondervloer kan waarschijnlijk blijven liggen. Verder grotendeels de hoge plinten plaatsen en rond de deurposten plakplinten. Kunt u mij een prijsindicatie geven.

Laminaat en plinten laten aanbrengen

Ik wil graag 45 m² laminaat met plinten laten leggen. De ondervloer leggen wij zelf. Het betreft een L-vormige woonkamer en een hal, waar wij het laminaat drempelloos willen laten leggen. De materialen hebben wij inmiddels bij Praxis aangeschaft.

Laminaat doorlopend laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in een slaapkamer van 170 bij 370 cm, doorlopend naar een L-vormige hal van 310 bij 150 en 190 bij 120 cm. Bij elkaar gaat het om ongeveer 15 m². Ik heb al laminaat, plakplinten en een ondervloer gekocht. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Woonhuis laten verbouwen

Graag zouden wij een offerte willen om wat vloeren, muren en plafonds aan te passen. Het gaat om een nog te kopen huis met carport en garage. Wij zullen zelf de vloeren kopen zodat je die kunt leggen. Wat we graag willen laten doen is: 1. L-vormige woonkamer met serre in totaal: 48 m2: - vloeren eruit: (serre is voorzien van rode tegels en is 4,5m bij 3 meter), de vloer in woonkamer is kurk. - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muurstrips eruit en vervolgens muren egaliseren/stuken en schilderen 2. Hal (entree) is 3 bij 3 meter - vloer vernieuwen - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muren egaliseren/stuken en schilderen 3. Keuken 13 m2: - vloer eruit en houten vloer er in - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muurstrips eruit en vervolgens muren egaliseren/stuken en schilderen - de bijkeuken is maar 1,7 bij 1,3 meter daar moet de vloer en een muur ook gedaan worden. 4. Bovenverdieping: - 4 slaapkamers, alleen maar vloeren eruit halen en nieuwe vloer erin leggen. - Muren (schilderen slaapkamers)doen we zelf - de overloop (2,5 bij 2 meter) is voorzien van tegels die eruit gebikt moeten worden (net zoals in de serre) en nieuwe vloer op overloop leggen (aansluitend aan de 4 slaapkamers, dus doorleggen). 5. Dan zijn er 9 deuren die geschilderd moeten worden (4 beneden en 5 boven). Eventuele start circa begin februari is prima. De badkamer hoeft niks aan gedaan te worden. Wij zijn met de makelaar nog in onderhandeling, het zou ons erg helpen om z.s.m. een richtprijs aan ons te sturen.

Plafonds vervangen

Wij hebben een appartementencomplex bestaande uit : Hal, grote berging, kleine berging, 5 U-vormige etages en een 6e etage. Ons plafond bestaat uit platen. De hal beneden willen wij graag laten vervangen en vervolgens de oude platen uit de hal verwerken in de plafond over het gehele complex. Graag maken wij hiervoor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.