Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel:

Het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel

Onze achtergevel is een steens muur voorzien van een cementpleisterlaag en heeft last van doorslaand vocht. Wij zijn opzoek naar een partij die aan de buitenkant een coating of impregneermiddel tegenaan kan brengen. Het oppervlakte is ongeveer 30m2, twee verdieping.
Onze klant uit Schoonhoven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel uit heel Nederland:

Herstellen waterschade

Wegens lekkage boven buren, de wand en plafond herstellen en verwijderen oude stuclaag, impregneren van de muur, opnieuw stuclaag aanbrengen en sausen. Het gaat om 20 m2 wanden en 10 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Polycarbonaat dak serre vervangen door glas en meer

1) Ik heb heb serre die in 1994 is gezet. Vanwege isolatie wil ik het polycarbonaat dak vervangen door glas. De bestaande constructie is niet berekend op glas en zal aangepast moeten worden. Serre is 500 x 300 cm. 2) DPC kunstlood aanbrengen bij muren vanaf 40 cm onder de grond tot 25 cm erboven. Totale lengte muur is 4 meter. 3)Deze muur ook impregneren. 4) Drain langs gehele breedte serre bij deuren(5 meter) en aansluiten op bestaande afvoer. Voor meer informatie. Bellen mag ook.

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Ik wil graag een offerte voor het repareren van een lekkage en het herstellen van vochtschade op basis van een meetrapport wat reeds is uitgevoerd (zie bijlage). In grote lijnen gaat het om: - Het aanbrengen van een loodslab boven kozijn slaapkamer - Het impregneren van de rollaag boven het kozijn van de slaapkamer - Het deugdelijk plakken van de bitumeuze laag onder de kozijnen bij het dakterras - Het aanbrengen van loddslabben boven de kozijnen ter hoogte van het dakterras op de 4e verdieping - Het waterdicht inpakken van de staanders voor het hekwerk op het dakterras - De openstaand dichten aan de zijkant van het dakterras ter hoogte van het boeiboord - Het plakken en dichten van de openstaande bitumineuze laag ter hoogte van de daktrim van het dakterras - Het dichten van de openstand onder het kozijn van de keuken op de 3e verdieping - Het herstellen van de betonnenrand van balkon bij keuken op de 3e verdieping - Scheurvorming in de betonnenrand van het balkon op de 3e verdieping

Reparatie nokvorsten en schoorsteen

Reparatie nokvorsten en schoorsteen: * 5,5 meter nokvorst reparatie (inclusief verwijderen cement en aanbrengen flexmortel) * bovenplaat schoorsteen afsmeren (helft) * 6 meter loodrand schoorsteen vervangen door loodvervanger (EPDM) * impregneren schoorsteen

Twee schoorstenen lekkage vrij maken

2 Schoorstenen vertonen lekkage bij slagregen. Wat er moet gebeuren is aan de vakman. Wij denken aan voegen loskoppelen en opnieuw aanbrengen en impregneren. Het is een vrijstaand huis.

Dakpannen ontmossen

We willen graag de dakpannen ontmossen, impregneren en een coating laten aanbrengen. Oppervlakte is ongeveer 20 m2. Bij voorkeur willen we de opdracht op een korte termijn laten uitvoeren. Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak ontmossen Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 10 en 50 m²

Kunststof daklijsten aanbrengen

Het betreft een hoekhuis waar de 2 daklijsten aan de zijkant vervangen dienen te worden, Misschien kan het bedrijf ook voegwerk van de schoorsteen herstellen en de cementen kop impregneren. De lengte van de woning is 7.50 meter.

Onderhoud bij een VvE-complex

VvE in Den Haag (3 appartementen). Wij zetten de opdracht uit vanwege een lekkage (lek detectie rapport aanvraag verkrijgbaar) + onderhoud meerjarenplan. Wij zijn op zoek naar een vakkundige die naar aanleiding van onderstaande punten een volledige offerte kan opstellen. Een bezoek of het ontvangen van foto’s is mogelijk. Zinklijst en dek lijst terras (2e etage) controleren en duurzaam herstellen (ongeveer 4 hoeknaden herstel). Afdek rookgas afvoer netjes aanbrengen tegen de gevel. Muurankers die open staan voorzien van duurzame voeg. Boeideel zijgevel voorzien van kit. De afvoerbuis van het dak moet rechtstreeks aangesloten worden op de bestaande afvoerbuis van de riolering (middelste etage) kapje op schoorsteen plaatsen. Schoonmaken en impregneren bakstenen muur achterkant.

Divers onderhoud om de nieuwe woning

Met ingang van 2 augustus 2018 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op basis van een bouwkundig rapport zou ik graag een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden, alsmede een richtlijn voor het mogelijk aanvangen van deze (indien mogelijk in de week van 6 augustus 2018): - Vloerbalken vervangen en vloerbeschot aanhelen/herstellen, als gevolg van vocht in de gemetselde fundering; - Funderingsmuren behandelen met een schimmel afdodend middel + aanbrengen vochtregulerende bodemafsluiter; - Binnenmuren injecteren, inclusief kelder in verband met optrekkend vocht, waarvan de uitkomst van de vochtmeting te hoog is. Of een totaal herstelplan indien nodig. - Vervangen van dakpannen met gebreken en/of breuken van het hoofd dak van de woning. Eventueel het impregneren van de buitengevels aan voor- en zijkant (achterzijde wordt in de nabije toekomst uitgebouwd). - Voegen herstellen van de buitengevel.

Boeidelen vervangen, vochtdoorslag serre verhelpen

1. Boeidelen: Verwijderen bestaande verrotte boeldelen. Plaatsen nieuwe Trespa boeidelen rood (7.20 meter). Aanbrengen nieuwe aluminium daktrim en dakrand. 2. Vochtdoorslag serre: Schoonspuiten gevel, impregneren gevel (10 m2). Graag via mail benaderen, spreekt Engels.