Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Schoonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Schoonhoven heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Schoonhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Schoonhoven of directe omgeving.

69 klanten uit Schoonhoven bevelen een bij Casius in Schoonhoven aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Schoonhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, nieuwbouw appartement behangen, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien, gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Schoonhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Schoonhoven:

Het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel

Onze achtergevel is een steens muur voorzien van een cementpleisterlaag en heeft last van doorslaand vocht. Wij zijn opzoek naar een partij die aan de buitenkant een coating of impregneermiddel tegenaan kan brengen. Het oppervlakte is ongeveer 30m2, twee verdieping.

Renovliesbehang en latexspuitwerk aanbrengen

In oktober wordt er gestart met de bouw van onze nieuwe woning, die naar verwachting rond juli 2018 zal worden opgeleverd. De wanden worden gemaakt van Giboblokken en behangklaar opgeleverd. We willen daarop graag renovliesbehang laten aanbrengen en dat laten afspuiten met diverse kleuren latex. Het gaat om in totaal ongeveer 230 m². De vloeren zijn nog onbewerkt en hoeven niet afgedekt te worden. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Studentenhuisvesting spuiten met latex

Metalstud dubbel gips. Naad afwerken en adviseren saus of spuit of ander voorstel. Het liefst per mail dan zal ik terug bellen omtrent vragen. Wanden: 2000 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderwerk buitenzijde woning

We zoeken een schilder om herenhuis aan de buitenzijde te schilderen. De voorzijde heeft 4 ramen met voordeur, overstek voor en achter. De achterzijde 2 ramen met uitbouw.

Eengezinswoning spuiten

Eengezinswoning huiskamer 22m2, keuken, 2 slaapkamers van 14 en 12m2, badkamer en zolder de wanden spuiten of schilderen inclusief plafonds.

Gang: lambrisering verwijderen, behangen en schilderen

Mijn gang in een regulier rijtjeshuis bevat een lambrisering en daarboven geschilderd behang. Graag de lambrisering verwijderen (de lambrisering bestaat uit schrootjes m.b.v. schroeven vastgemaakt) en het oude behang verwijderen. Daarna gaten dichten en behangen. Verder moet de verwarming, de deur naar de WC, meterkast en deur met geslepen glas worden geschilderd. Van vloer tot plafond meet 245 cm. In de gang loopt een trap naar boven waardoor 2 muren steeds kleiner worden (een driehoek). De voordeur hoeft niet te worden geschilderd.

Buitenschilderwerk: 8 kozijnen, 5 ...

Buitenschilderwerk: 8 kozijnen, 5 deuren. Schuren en schilderen.

Wij zouden de woonkamer van ons nieuwe ...

Wij zouden de woonkamer van ons nieuwe huis (oppervlakte 30m2 met 2 x ensuite deuren en 3.5 meter hoge plafonds opnieuw willen laten schilderen (huidig verfwerk hout in goede staat, hoeft ons inziens niet kaal). Zowel plafonds, muren in latex danwel krijtvef; houtwerk dekkend gelakt. Daarnaast willen we de zolder opnieuw laten schilderen. Alle muren en plafonds in latex, houtwerk in lak (in goede staat). Werkzaamheden nar keuze uit te voeren in de periode medio Maart tot/m eerste week April. Met dank voor de offerte, Edin van den Berg

Het schilderen van al het houtwerk ...

Het schilderen van al het houtwerk buiten (de boeien,goten,kozijnen,deuren en div. betimmeringen.