Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor grindvloer schilderen:

Grindvloer schilderen

Ik zoek een schilder die mijn grindvloer kan schilderen. Het gaat om werk verdeeld over twee verdiepingen met een totaal oppervlakte van 80 m2.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer schilderen uit heel Nederland:

Verven open grindvloer

Ik zoek een vloerbedrijf voor het schilderen en een andere kleur geven van mijn open grindvloer(20 Jaar oud). Het gaat om 70 m2.

Open grindvloer verven in andere kleur

Graag had ik willen weten of over grindvloer geschilderd kan worden? We hebben pas een huis gekocht en in de keuken en eetgedeelte, badkamer hal en wc ligt grindvloer in de kleur grijs. En zou deze graag naar diepzwart willen schilderen.

Open grindvloer schilderen

Ik wil graag een open grindvloer in een andere kleur laten schilderen. Het gaat om een stuk van ongeveer 40 m2.

Open grindvloer schilderen

Mijn nieuwe woning heeft een open grindvloer welke enorm vergeeld is (waarschijnlijk door de zon). Vloer is al grondig gereinigd met schrob/zuigmachine en ontvettend schoonmaakmiddel. Ik wil deze vloer wit met zwarte spikkels laten verven. Vloer is ongeveer 40 m2.

Open grindvloer coaten of schilderen

Ik heb een grindvloer van 28 m² in de kleur bruin en ik wil die graag gaan schilderen in de kleur antraciet of zwart. Ik wil graag advies over het beste materiaal hiervoor, omdat ik hoor dat sommige verfsoorten er gemakkelijk afgelopen worden.

Grindvloer schilderen

Wij hebben in onze hele woning een woongrindvloer van in totaal ongeveer 180 m². Wij overwegen die te laten schilderen en ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Open grindvloer coaten of schilderen

Wij hebben een open grindvloer met daaronder vloerverwarming in onze woonkamer, hal en studeerkamer. De vloer zal tussen 10 en 15 jaar oud zijn. Ik wil de vloer graag even laten beoordelen en mij daarbij laten adviseren over reparatie en daarna coaten of schilderen van de vloer. Het aantal m² moet hier even worden opgemeten. Ik ontvang graag een voorstel en prijsindicatie.

Scheur in grindvloer repareren en vloer schilderen

Wij hebben onlangs een woning gekocht, waar een grindvloer ligt in de woonkamer, gang en keuken, in totaal ongeveer 55 m². Er zit een forse scheur in de vloer, die wij willen laten repareren. Ook willen we de vloer graag in een lichtere kleur laten schilderen. Ik weet niet of het een grindvloer is met een open of een dichte structuur. Dat moet hier even worden beoordeeld. Ik ontvang graag een offerte.

Open grindvloer schilderen

Wij hebben een open grindvloer van ongeveer 100 m². We willen die graag in een andere kleur laten schilderen en daarvoor een prijsindicatie ontvangen.

Trap met laminaat laten renoveren

Wij willen onze trap laten bekleden met laminaat en de trapleuning laten schilderen. De trap gaat met bocht naar boven en heeft 12 treden. De treden en de stootborden dienen bekleed te worden. Daarnaast wil ik gelijk de overloop van 2.25 bij 1.50 meter laten leggen. Op de trap ligt nu een grindvloer.