Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenshuis deuren en kozijnen schilderen:

Binnenshuis deuren en kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een indicatie van het schilderen van 7 binnendeuren, 5 deurkozijnen en 1 schuifdeur.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenshuis deuren en kozijnen schilderen uit heel Nederland:

Verschillende werkzaamheden in huis

Nieuwe deuren hangen binnenshuis en deurbeslag. 7 stuks. Aansluiten badkamer radiator. Vervangen stopcontacten ongeveer 10 stuks. Installeren inbouw oven en afzuigkap.

Nieuwe deuren en deurkozijnen plaatsen

Wij willen in ons huis 2 nieuwe deuren met nieuwe deurkozijnen laten plaatsen. Ik wil graag geadviseerd worden over wat voor soort deur ik moet aanschaffen. Beide deuren zijn binnenshuis en zonder slot.

Binnenshuis schilderen

Al het houtwerk binnenshuis willen wij ipv creme wit graag wit geschilderd hebben. Het hout is in goede staat. Ons huis heeft een oppervlakte van 78m2. Het gaat om het schilderen van: - 3 flinke vensterbanken - 3 middelgrote raamkozijnen - 3 grote raamkozijnen - 2 deurkozijnen en deuren met glas naar buiten toe - 1 deurkozijn van de voordeur - 6 deurkozijnen met zes deuren in de gang - 6 dorpels - kleine plinten in alle ruimtes - eventueel stuken van het plafond in de woonkamer, 40 m2, er zit nu een waaierdesign in wat we graag strak willen hebben. Deze prijs graag afzonderlijk opvoeren. Dank!

Renovatieklussen binnen- en buitenshuis na verhuizing

Lampen ophangen hele huis, laminaat leggen hele huis, gordijnen en rolgordijnen bevestigen hele huis, schilderwerk binnenshuis o.a. deuren, muren, kozijnen, plafond, radiatoren, kunststof, tegels. Er is geverfd met een donkere kleur door de vorige bewoner, dus een goede dekking is nodig. 1 of enkele wanden dienen behangen te worden, andere dienen een kleurtje te krijgen (verf). In 1 of enkele ruimtes dient een vinylzeiltje over het laminaat gelegd te worden. (los, moet wel netjes ivm rolstoel. ) Drempels dienen netjes weggewerkt te worden in overeenstemming met de vloer (eveneens ivm rolstoel). Apparaten na verhuizing monteren, gas aansluiten. Tuin: tuinhout moet geverfd worden en schutting erfafscheiding geplaatst. In de inpandige berging dient een vliering te worden gemaakt.

Kleine renovatie binnenshuis

Ik zou graag het huis van binnen schilderen en alle deuren en kozijnen in het huis vervangen plus een open houten trap dichtmaken en schilderen

Klussen binnenshuis

De deuren met scharnieren van een 4 deurs kledingkast (Jysk Vinderup) hangen uit het lood. En een afstelschroef aan een deur ontbreekt. En ik heb een aanrechtdeur met hetzelfde probleem."De schroef graatjes zijn blijkbaar te groot geworden.

Deuren schilderen binnenshuis

Het schilderen van 5 binnen huis deuren met mogelijk de kozijnen van de deuren.

Ramen en deuren vervangen en een stalen ligger plaatsen

- Oude ramen eruit halen; - Muuropening verbreden, stalen ligger plaatsen; - Ietwat metselwerk (ruw); - Nieuwe ramen en deuren plaatsen (afwerking niet nodig); - Plaatsen stalen ligger binnenshuis ten behoeve van het opvangen plafond (op stalen staanders). Ik zoek hiervoor een aannemer die bovenstaande kan doen. Materialen worden aangeleverd.

Nieuwe binnendeuren spuiten

Ik wil 11 nieuwe, stompe binnendeuren laten spuiten. Ze staan nu in de grond verf (behalve de kopse kanten, die zijn kaal). 4x deur met 3 vakken (Skantrae SKS 3463), 7 x deur met 1 vak (Skantrae SKS 3461). Kleur zijdeglans RAL9010. Ik wil ook de kopse kanten en de onderkanten van de deuren laten spuiten. Ik heb liever niet dat ze binnenshuis worden gespoten. Dus graag ophalen, spuiten, terugbrengen.

Asbest binnenshuis verwijderen

Ik wil graag asbest binnenshuis laten verwijderen. Het gaat om de binnenwanden tegen de buitenmuur aan. Hier zijn eternit platen tegenaan geschroefd. Het betreft 3 slaapkamer, een woonkamer en een keuken. Het betreft een bungalow. De bungalow is 130 m2, inclusief ramen en deuren. Ik heb nog geen rapport op laten maken.

Partners

Partners van Casius