Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenshuis deuren en kozijnen schilderen:

Binnenshuis deuren en kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een indicatie van het schilderen van 7 binnendeuren, 5 deurkozijnen en 1 schuifdeur.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenshuis deuren en kozijnen schilderen uit heel Nederland:

Deuren schilderen binnenshuis

Het schilderen van 5 binnen huis deuren met mogelijk de kozijnen van de deuren.

Ramen en deuren vervangen en een stalen ligger plaatsen

- Oude ramen eruit halen; - Muuropening verbreden, stalen ligger plaatsen; - Ietwat metselwerk (ruw); - Nieuwe ramen en deuren plaatsen (afwerking niet nodig); - Plaatsen stalen ligger binnenshuis ten behoeve van het opvangen plafond (op stalen staanders). Ik zoek hiervoor een aannemer die bovenstaande kan doen. Materialen worden aangeleverd.

Nieuwe binnendeuren spuiten

Ik wil 11 nieuwe, stompe binnendeuren laten spuiten. Ze staan nu in de grond verf (behalve de kopse kanten, die zijn kaal). 4x deur met 3 vakken (Skantrae SKS 3463), 7 x deur met 1 vak (Skantrae SKS 3461). Kleur zijdeglans RAL9010. Ik wil ook de kopse kanten en de onderkanten van de deuren laten spuiten. Ik heb liever niet dat ze binnenshuis worden gespoten. Dus graag ophalen, spuiten, terugbrengen.

Asbest binnenshuis verwijderen

Ik wil graag asbest binnenshuis laten verwijderen. Het gaat om de binnenwanden tegen de buitenmuur aan. Hier zijn eternit platen tegenaan geschroefd. Het betreft 3 slaapkamer, een woonkamer en een keuken. Het betreft een bungalow. De bungalow is 130 m2, inclusief ramen en deuren. Ik heb nog geen rapport op laten maken.

Schilderwerk aan trappen en deurposten

Het betreft 2 trappen met 30 treden inclusief opstaande delen. De liggende delen moeten daarna bekleed worden. Hekjes met spijlen. Deurposten en deuren aflakken en plaatsen, 4 x. Het schilderwerk is allemaal binnenshuis.

Schilderwerk binnenshuis

Ik heb wat schilderwerk dat ik graag zou willen laten uitvoeren. Op de zolder wil ik graag de balken, een traphekje, een raamkozijn en een dichte trap laten schilderen. De trap is kaal. In de badkamer wil ik graag een designradiator laten schilderen. Op de eerste verdieping wil ik graag vier deuren (kunststof) en kozijnen én drie schuifdeuren laten schilderen en op de begane grond wil ik graag een kale open trap en een traphekje laten schilderen.

Metalen taatsdeuren plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de levering en plaatsing twee taatsdeuren. Totale breedte 1.60 meter en hoogte ongeveer 2.40 meter. Mijn voorkeur gaat uit naar metaal en de deuren moeten binnenshuis geplaatst worden.

Diverse schilderwerkzaamheden

Wij willen graag onze kozijnen, ramen en deuren laten schilderen aan de buitenkant. Diverse afmetingen. Daarnaast diverse klussen binnenshuis voor aparte offerte. Deze klussen gaan over tex en schilderwerk. Alle benodigdheden zelf meenemen. Geen verf op glas. Kleine reparatie aan 1 hardhouten kozijn nodig. Foto's kunnen nagestuurd worden.

Schilderwerk binnenshuis

Het betreft binnenschilderwerk. In de keuken, hal en de woonkamer dienen alle wanden en plafonds, en kozijnen en deuren. Het gaat om de begane grond met een woonoppervlak van 11 bij 5 meter.

Diverse klussen buiten en binnenshuis

Wij hebben recent een timmerbedrijf gevraagd om een offerte op te stellen voor onderstaande werkzaamheden en willen graag vergelijken met een offerte van jullie. Graag vernemen wij zo snel mogelijk een reactie. Leveren kozijn met dubbele tuindeuren en plaatsen: Kozijn 67 x 114 mm Onderdorpel: holonite Deuren 56 x 114 mm compleet afgehangen in kozijn met 3 onderdorpels en in grondverf gespoten. Meerpuntsluiting incl veiligheidsbeslag. Dubbelglas Muur opvangen en inzagen. Nieuwe hoeklijn gegalvaniseerd en binnenzijde menie aanbrengen. Bovenstaand kozijn plaatsen, nieuw lood aanbrengen. Metselen rollaag incl opvoegen. Inclusief afvoeren puin en exclusief binnen afwerking. Bij de oprit een eenvoudige overkapping/carport maken: 700cm lang, dakserre plaat circa 390cm breed. 3 vuren staanders op staal paal incl storten beton poer. Vuren muurbalk. Balk overstaanders hier de vuren balklaag op plaatsen. Daarop 16 mm lichtplaat opmaken met onderlegrubbers en boven aluminium serre profiel. Balken in de grond verf gespoten. Tot slot pvc goot standaard kleur grijs met 1hwa tot maaiveld.

Partners

Partners van Casius