Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Schiedam of directe omgeving.

1190 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: nieuwbouwwoning behangen met renovlies en schilderen, deuren en kozijnen schilderen van meerdere huizen, wanden, plafonds en raamkozijnen schilderen, buitenkant huis schilderen, nieuwbouw verven of spuiten, wanden nieuwbouw woning spuiten met verf, buitenkant rijtjeshuis schilderen, kozijnen en deuren buiten schilderen, schilderen van muren en binnendeuren, voorzijde van het woonhuis schilderen, tegelvloer schilderen, binnenschilderwerk, wanden en plafonds spuiten met latex, huis van buiten schilderen, buiten- en binnenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Schiedam:

Appartement binnen schilderen

In mijn appartement wil ik graag de muren, plafonds en 3 deuren laten schilderen. Totaal oppervlakte van het appartement is 55 m2. In de badkamer wil ik enkel het plafond laten schilderen. Alles graag wit schilderen, alleen 1 muurtje wil ik in het lichtgrijs.

Schilderen binnenwerk

Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Trappenhuis van een eengezinswoning. 15 tredes met gesloten achterkant. 15 tredes met open achterkant Zou de traptrede’s geverfd willen in de kleur 9010.

Muren en plafond met latex spuiten

Muren hebben nu structuur moeten vlak en wit gespoten worden. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houtwerk buiten schilderen voor VvE

Schilderwerk buiten van een jaren '30 onder- en bovenwoning, 4 woonlagen inclusief begane grond, steiger of hoogwerker benodigd: - 2 buitendeuren binnen- en buitenkant beitsen + deurkozijnen met witte verf - 8 raamkozijnen, ramen > 1,5 m2, met witte verf - 24 raamkozijnen, ramen < 0,5 m,) met witte verf - 1 dakplint boven 3e etage over breedte van huis (breedte huis ca. 6 meter) met witte verf - overhangende houten dakgoot inclusief 5 stalen dragers tussen 2e en 3e etage, witte verf Er is een overhangende goot en er zal een steiger moeten worden geplaatst. Opdracht na overleg en goedkeuring door VvE.

Schilderwerk plafond in de woonkamer en uitbouw

Is reeds geschilderd, maar moet aangepast worden aan plafond uitbouw (waterschade, wordt vergoed door de verzekering) 30 m2. Het is al geschilderd, er moet een andere laag over heen, zodat de uitbouw en de woonkamer een kleur vormen.

Woonkamer en slaapkamers schilderen

Het gaat om het schilderen van een woonkamer en eventueel 2 slaapkamers, afhankelijk van hoe hoog het uiteindelijke bedrag zou zijn. Alle 3 de kamers zouden wit geschilderd moeten worden. Plattegrond zal doorgestuurd worden via de mail.

Verven van muren en plafond

Ik ontvang graag een offerte bestaande uit het schilderen van twee verdiepingen. Benedenverdieping plafond en muren 98 m2 en bovenverdieping plafond en muren 49 m2. Graag een schilder die dit kan komen schilderen. Materialen in overleg.

Kozijnen binnen laten schilderen

Het betreft het schilderen van 2 kozijnen. De totale lengte van de kozijnen is 7 meter en de hoogte is 2.63 meter. Het appartement komt uit 2007.

Schilderen van al het houtwerk buiten

Schilderwerk van al het hout buiten en herstel van houtrot op een paar plaatsen. Het betreft 1 voordeur, 1 achterdeur, 8 kozijnen, alle dakgoten, alle dakranden, 1 poort naar de tuin, 1 garage inclusief 2 deuren, 2 dakkapellen, 1 balkonhek.

Nieuwbouwmuren wit schilderen

Huurwoning nieuwbouw Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren en plafond witten

We willen graag onze slaapkamerzolder gewit hebben. De oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Binnenshuis deuren en kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een indicatie van het schilderen van 7 binnendeuren, 5 deurkozijnen en 1 schuifdeur.

Latex spuiten over oud stucwerk

The walls need to be plastered after getting injection for the moisture (vocht). It is 24m, and 1m high. I actually don\'t know what kid of material it is now and didn't know which one to choose for the finish. Obviously It will have to match to the rest of the wall. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kamer schilderen

Kamer 230 cm 370cm schilderen zo snel mogelijk het liefst komend weekend vrijdag zaterdag. Kleur wit. Tijdens week kan na 5 uur

Trapgat en overloop behangen

Van de overloop en het trapgat zou ik graag het behang laten verwijderen en opnieuw behangen. Vanwege de hoogte (boven de 4 meter) zal een steiger geplaatst moeten worden. Het gaat om een oppervlak van circa 35 vierkante meter.

Kozijnen laten schilderen

Schilderen van kozijnen en een deur. In totaal 3 verdiepingen. Zie foto's.

Schilderwerk op het balkon

Ik wil mijn balkon van ongeveer 15 m2 laten schilderen. Het gaat om een betonnen oppervlak. Misschien moet er iets van voorwerk gedaan worden zoals schuren maar dat weet ik niet zeker.

Muren en kozijnen laten schilderen

Het gaat om 100 m2 muren die geschilderd moeten worden, de stukadoor is net geweest. Dit zijn de binnenmuren van een rijtjeswoning. Daarnaast wil ik een apart offerte voor het schilderen van 10 deurkozijnen, 5 raamkozijnen en een deel van de trap.

Schilderen van houtwerk buiten

Het houtwerk aan de buitenzijde van onze tussenwoning heeft onderhoud nodig. Op de begane grond is er een raamkozijn aan de achterzijde en aan de voorzijde het keukenraam en de buitendeur alsmede het kozijn. Deze ramen kunnen niet open. Op de 1e etage is er aan de achterzijde 1x enkel openslaand raam en 1x dubbel raam waarvan 1 openslaand. Aan de voorzijde is er 1x een dubbel raam zogenaamd een verhuisraam, 1x badkamerraampje en het hout boven de voordeur.

Huis laten schilderen

Gaarne een offerte voor het schilderen van de sponningen aan de buitenkant op de eerste en tweede verdieping van een hoekhuis. Het betreft de voor- en achterzijde van de woning.

Latex spuiten in de woonkamer

Plafond: 40 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behang aanbrengen

Ongeveer 12 banen behangen plakken, de hoogte is 255 cm het behang is 52 cm breed. De wand is behangklaar en het behang heeft geen motief. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Behang aanbrengen

Ik heb de sleutel van mijn nieuwe woning gekregen en wil daar graag 3 kamers laten behangen. De wanden zijn 245 cm hoog. Ik denk dat ik 35 strekkende meter behang nodig heb, maar wil dit voor de zekerheid even laten opmeten. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het aanbrengen van het behang.

Schilderen appartementen binnen en buiten

Wij van een VVE in Schiedam (8 woningen) hebben verschillende schilders werkzaamheden. Binnen en buiten de woningen. Er moet eerst een en ander besproken worden met de schilder.

Woning van schilderwerk en glasvezelbehang voorzien

Schilderen en met glasvezelbehang behangen: muren, trap, plinten en kozijnen. In totaal gaat het om 148 m2 aan wanden. De trap zijn we kaal aan het maken. Het behang en de verf schaffen we bij Gamma aan.