Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Schiedam of directe omgeving.

1179 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevel schilderen van een bedrijfshal, alle muren en plafonds latexen, buitenmuren van schilderwerk voorzien, totale woning laten schilderen, voor- en achtergevel schilderen, schilderen van een Canexel caravan, plafonds en wanden spuiten, sauswerk binnenwanden nieuwbouw, buiten schilderwerk, badkamer en toilet betonlook verven, kozijnen schilderen van binnen en buiten, huis van buiten schilderen, renovliesbehang aanbrengen in de nieuwbouwwoning, behangen en schilderen van nieuwbouwwoning, buiten schilderwerk aan middenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Schiedam:

Woonkamer en slaapkamers schilderen

Het gaat om het schilderen van een woonkamer en eventueel 2 slaapkamers, afhankelijk van hoe hoog het uiteindelijke bedrag zou zijn. Alle 3 de kamers zouden wit geschilderd moeten worden. Plattegrond zal doorgestuurd worden via de mail.

Verven van muren en plafond

Ik ontvang graag een offerte bestaande uit het schilderen van twee verdiepingen. Benedenverdieping plafond en muren 98 m2 en bovenverdieping plafond en muren 49 m2. Graag een schilder die dit kan komen schilderen. Materialen in overleg.

Kozijnen binnen laten schilderen

Het betreft het schilderen van 2 kozijnen. De totale lengte van de kozijnen is 7 meter en de hoogte is 2.63 meter. Het appartement komt uit 2007.

Schilderen van al het houtwerk buiten

Schilderwerk van al het hout buiten en herstel van houtrot op een paar plaatsen. Het betreft 1 voordeur, 1 achterdeur, 8 kozijnen, alle dakgoten, alle dakranden, 1 poort naar de tuin, 1 garage inclusief 2 deuren, 2 dakkapellen, 1 balkonhek.

Nieuwbouwmuren wit schilderen

Huurwoning nieuwbouw Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren en plafond witten

We willen graag onze slaapkamerzolder gewit hebben. De oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Binnenshuis deuren en kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een indicatie van het schilderen van 7 binnendeuren, 5 deurkozijnen en 1 schuifdeur.

Latex spuiten over oud stucwerk

The walls need to be plastered after getting injection for the moisture (vocht). It is 24m, and 1m high. I actually don\'t know what kid of material it is now and didn't know which one to choose for the finish. Obviously It will have to match to the rest of the wall. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kamer schilderen

Kamer 230 cm 370cm schilderen zo snel mogelijk het liefst komend weekend vrijdag zaterdag. Kleur wit. Tijdens week kan na 5 uur

Trapgat en overloop behangen

Van de overloop en het trapgat zou ik graag het behang laten verwijderen en opnieuw behangen. Vanwege de hoogte (boven de 4 meter) zal een steiger geplaatst moeten worden. Het gaat om een oppervlak van circa 35 vierkante meter.

Kozijnen laten schilderen

Schilderen van kozijnen en een deur. In totaal 3 verdiepingen. Zie foto's.

Schilderwerk op het balkon

Ik wil mijn balkon van ongeveer 15 m2 laten schilderen. Het gaat om een betonnen oppervlak. Misschien moet er iets van voorwerk gedaan worden zoals schuren maar dat weet ik niet zeker.

Muren en kozijnen laten schilderen

Het gaat om 100 m2 muren die geschilderd moeten worden, de stukadoor is net geweest. Dit zijn de binnenmuren van een rijtjeswoning. Daarnaast wil ik een apart offerte voor het schilderen van 10 deurkozijnen, 5 raamkozijnen en een deel van de trap.

Schilderen van houtwerk buiten

Het houtwerk aan de buitenzijde van onze tussenwoning heeft onderhoud nodig. Op de begane grond is er een raamkozijn aan de achterzijde en aan de voorzijde het keukenraam en de buitendeur alsmede het kozijn. Deze ramen kunnen niet open. Op de 1e etage is er aan de achterzijde 1x enkel openslaand raam en 1x dubbel raam waarvan 1 openslaand. Aan de voorzijde is er 1x een dubbel raam zogenaamd een verhuisraam, 1x badkamerraampje en het hout boven de voordeur.

Huis laten schilderen

Gaarne een offerte voor het schilderen van de sponningen aan de buitenkant op de eerste en tweede verdieping van een hoekhuis. Het betreft de voor- en achterzijde van de woning.

Latex spuiten in de woonkamer

Plafond: 40 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behang aanbrengen

Ongeveer 12 banen behangen plakken, de hoogte is 255 cm het behang is 52 cm breed. De wand is behangklaar en het behang heeft geen motief. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Wanden behangen

Ik heb de sleutel van mijn nieuwe woning gekregen en wil daar graag 3 kamers laten behangen. De wanden zijn 245 cm hoog. Ik denk dat ik 35 strekkende meter behang nodig heb, maar wil dit voor de zekerheid even laten opmeten. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het aanbrengen van het behang.

Behang aanbrengen

Ik heb de sleutel van mijn nieuwe woning gekregen en wil daar graag 3 kamers laten behangen. De wanden zijn 245 cm hoog. Ik denk dat ik 35 strekkende meter behang nodig heb, maar wil dit voor de zekerheid even laten opmeten. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het aanbrengen van het behang.

Schilderen appartementen binnen en buiten

Wij van een VVE in Schiedam (8 woningen) hebben verschillende schilders werkzaamheden. Binnen en buiten de woningen. Er moet eerst een en ander besproken worden met de schilder.

Woning van schilderwerk en glasvezelbehang voorzien

Schilderen en met glasvezelbehang behangen: muren, trap, plinten en kozijnen. In totaal gaat het om 148 m2 aan wanden. De trap zijn we kaal aan het maken. Het behang en de verf schaffen we bij Gamma aan.

Gaten dichten, muren en plafond sausen

Ik wil graag mijn plafond laten verven. De gaten in de muren laten dichten en de muren vervolgens sausen. Het betreft 109 m2.

Wanden schilderen in nieuwbouw

Schilderen van behangklare muren van een nieuwbouw woning (beton of prefab muren). De muren zijn 180 m2 (begane grond, eerste verdieping en de zolder). Op 16 augustus is de woning een maand af.

Behangwerk na waterschade

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van het oude behang en het opnieuw behangen van de muren. Het gaat hierbij om 66 banen behang en de muren zijn 2.43 meter hoog. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden, dit in verband met waterschade.

Schilderen van het houtwerk in de gang

De vloerbedekking komt op 27 juli dus het schilderwerk moet dan droog zijn. Huidige verf is op acrylbasis. Sikkens kleurenwaaier nr. 71 (RAL nr 4009) Y9. 08. 51 - 6 deurkozijnen (enkelzijdig) - 4 x glaslatten rondom raampje in de deuren (3 x 54x34cm 1 x 39x34 cm) - schilderwerk aan de trap bestaande uit de trapbomen, de spil, het traphek en de dagkantaftimmeringen - onderkant van7 traptreden. - 160cm houten plinten Sikkens kleurenwaaier nr. 189 (RAL nr 9006) - 3 houten binnendeuren (enkelzijdig)