Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor laminaat leggen en schilderwerk:

Laminaat leggen en schilderwerk

Ik wil graag mijn gehele woning (4 kamers) laten schilderen en laminaat laten leggen. Woning is gemiddeld 80 m2. Er zijn 3 slaapkamers: 1 is ongeveer 3 bij 4 m, 1 is net iets kleiner, maar ik vind het lastig inschatten, en 1 is ongeveer 3 bij 2 m. De woonkamer is ongeveer 10 bij 3 m. Het plafond heeft een standaard hoogte, ik denk zo rond de 2.20 m. Er kan direct geschilderd worden. Voor de vloer: er ligt nog niets. Graag inclusief plinten en ondervloer leggen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen en schilderwerk uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Laminaat leggen incl ondervloer en plinten. 24m2

Laminaat vloer leggen behangen en schilderen

Ik wil in de woonkamer, slaapkamers en gang in een appartement laminaat aanleggen (bij elkaar circa 60 m2) en ook alle muren laten behangen in deze ruimtes. In het verleden hebben wij 46 rollen nodig gehad elk bestaande uit 3 banen. Wij hebben geen behang aangeschaft.

Parket met folie verwarming leggen gehele benedenverdieping

Wij willen in ons huis de hele benedenvloer het oude laminaat vervangen door een nieuwe met laminaatverwarming / folie verwarming (inclusief toilet) We zoeken iemand daar ervaring mee heeft of de uitdaging wil aangaan.

Toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk

Aanleggen toilet: leidingen aanwezig (voormalig badkamer), maar zijn afgedopt. Zwevend toilet en fonteintje met ladekast. Vloer en wanden betegelen tot 120cm. Daarboven afwerken met stucwerk. In de werkkamer ondervloer en laminaat leggen, wanden met stucwerk afwerken. Nieuwe trap neerzetten. Zie de plattegrond voor afmetingen en meer details

Tegelvloer (met vloerverwarming) laten egaliseren en laminaat leggen

Graag willen wij een prijs voor het egaliseren van een bestaande tegelvloer(met vloerverwarming) waar wij laminaat overheen gelegd willen hebben. Het is op de Begane Grond en de totale vloer-oppervlakte is circa 43 m2.

Woonkamer, hal, 2 slaapkamers

Wij hebben laminaat en ondervloer gekocht en willen dit laten leggen in de woonkamer, hal, en 2 slaapkamers. Het gaat om in totaal 60 m2. De plinten hebben wij niet. Het is in een appartement wat op de 1e verdieping ligt. Er is een betonnen vloer.

Vloer laten leggen

Ik heb een Laminaat Visgraat click vloer besteld die in een al gemeubileerde appartement gelegd moet worden. De oppervlakte is 60m2. Ik zorg ervoor dat alle meubels handig verplaatst worden maar ik heb iemand nodig die ervaring heeft met specifiek het leggen van Laminaat Visgraat ( click ). Geen plinten.

Bestaande vloer (eikenhout) slopen, vlak maken en andere vloer leggen.

Doordat mijn houten vloerdelen los beginnen te laten moet ik aan een andere vloer. Huidige vloer ligt er al 19 jaar in en heb deze overgenomen van de vorige huurder. Wat ik toen niet wist is dat deze vloer destijds in een beton/zandcementdekvloer gelegd lijkt te zijn. Moet dus helemaal verwijderd worden en daarna geegaliseerd. Wil dan ook heel graag advies van een vloerenexpert en ook wat er mogelijk is met mijn budget. Het gaat om in totaal circa 50 m2. nieuwe vloer. Weet nog niet of ik laminaat, pvc-stroken, of een andere vloerbedekking wil.

Vloer en plinten leggen

Ik zoek een laminaatlegger die in een nieuwbouwwoning 120 m2 aan laminaat kan leggen op een betonnen ondergrond. Het laminaat is al aanwezig. Dit betreft 3 verdiepingen. Daarnaast graag hoge plinten plaatsen.

Laminaat vloer leggen

ik wil een laminaat vloer (gekocht bij praxis) laten leggen door mijn gehele woning. 60 vierkante meter totaal. Woonkamer, gang, slaapkamer, keuken en het moet doorlopen. Dus zonder drempels. Behalve van de gang naar de keuken. In de keuken komt een andere print laminaat.

Partners

Partners van Casius