Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor houten gevelplaten schilderen:

Houten gevelplaten schilderen

We willen graag de gevels van het huis laten schilderen. Alle zijden van de rechthoeken van het huis zijn van houten platen. Waarschijnlijk moeten deze eerst geschuurd worden. Volledig oppervlakte moet geschilderd worden. Totale oppervlakte is ongeveer 240 m2. De hoogte is ongeveer 6,5 m. De zijkanten van het huis zijn goed bereikbaar. Graag schilderen in exact dezelfde kleur als dat het was.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten gevelplaten schilderen uit heel Nederland:

Houten gevelplaten vervangen door trespa platen

Bestaande houten platen vervangen door trespa platen. Het is de ronding van het dak, platen van 3 meter. het zijn 8 platen ongeveer. Op de eerste etage 4 platen van 1m2 ook vervangen. Het framewerk zit er al, de oude platen wegplaten

Gevel serre bekleden met hout en rotte plekken herstellen

Het gaat om herstellen van de houten constructie van de serre en daarnaast het bekleden van de serre met hardhouten gevelbekleding. De serre is van houten gevelplaten gemaakt. Serre vertoont wat houtrot, daaroverheen zit wel een coating, maar op sommige plekken waar plinten gemonteerd zijn is het hout rot, dit moet vervangen worden. het houtrot zit waarschijnlijk niet in constructie. het hout dat rot is is ongeveer 2 m2. Dit hoeft niet afgevoerd te worden. Wat bekleed moet worden zou ongeveer 10 m2 zijn.

Mogelijk asbesthoudende gevelbekleding vervangen voor kunststofbekleding

ik wil de gevelplaten voor en achter verwijderen (bevat naar mijn weten asbest). Dit wil ik vervangen voor kunststof gevelbekleding (namaak houten planken). Of de isolatie moet worden vervangen kan ik zo niet beoordelen. We hebben het huis net aangeschaft, er is een rapport gemaakt, maar ik durf niet te zeggen of de asbest daarin meegenomen is. Mogelijk dat een asbestinventarisatierapport gemaakt zou moeten worden. Oppervlakte is aan beide kanten 6 x 3 meter ongeveer. Afvoeren graag door de vakman en apart vermelden op de offerte als dat mogelijk is. Er is makkelijk bij te komen en het is op de eerste verdieping. Ik ben aan het kijken of dat het hele huizenblok gelijk mee wilt doen, dan zou het om 4 huizen gaan in totaal, maar ik weet niet of de buren dit zouden willen. Graag ontvang ik een prijs indicatie.

Platen asbestcement vervangen door keralit

Ik wil mijn gevelplaten aan de woning(mogelijk met asbest vezels) en aan de schuur (houten platen ) laten vervangen door Keralit. 5m2

Gevel vernieuwen en isoleren

Ik wil de voor- en achtergevel laten vernieuwen. Ik heb voor en achter deels hout en deels metaal. Ook moet er geïsoleerd worden. Ik wil metalen gevelplaten. De houten gevelplaten moeten allemaal weg. Het oppervlak is totaal 25 m2.

Gevelplaten vervangen

Een paar houten platen uit de voorgevel moeten vervangen worden. Het gaat totaal om ongeveer 9 m2. De nieuwe platen worden op maat gezaagd en geleverd. Er moet wel een rolsteiger worden gemaakt.

Gevel platen plaatsen

Ik wil gevelplaten laten plaatsen waar geen asbest in zitten. Graag krijg ik advies welke platen het meest geschikt zijn. Het gaat om het bekleden van een Finse houten vrijstaande woning met twee lagen. Het is niet op te meten hoe groot het is dus ik wil dat iemand langskomt om dit te meten.

Boeiboorden laten vervangen

Voor- en achtergevel en over de lengte van het huis aan 1 zijde met de boeiboorden vervangen worden. Alles in de kleur: RAL9010. Totaal lengte is 20 m1. 20 cm. hoog boeiboord vervangen door trespa van 12 mm. dikte. Daarnaast houten gevelplaten bij de ramen in de voor- en achtergevel vervangen door trespa 12 mm. 4 x 1,5m2 en 2 x 0,5m2. Ik wil graag kunnen kiezen dus verschil tussen tussen duurzaam hout en trespa. Daarnaast tussen alleen boeiboorden of met geveldelen. Het gebruik van een steiger is vanwege een glazen uitbouw aan de achterzijde wenselijk cq. noodzakelijk.

Dakopbouw realiseren op de woning

Dak opbouw, op de dragende muren. Status nu: plat dak. Dak helt iets over, dat moet dan dakterras worden. Totale oppervlakte iets van 45 m2. Opbouw in detail incl. binnenmuren, waterleiding en elektriciteit. Opnieuw plat dak of met een kleine vliering. Kunststof kozijnen/deuren. Tevens teken- en rekenwerk doen en vergunningaanvraag moeten we nog doen. Het betreft een hoekwoning. De overburen hebben een houten constructie met kunststof gevelplaten. Graag eerst een indicatie voor ruwbouw en volledige afbouw om afweging te maken of we dit doen ofwel gaan verhuizen. Blijven heeft sterk de voorkeur. En optioneel de kosten voor het plaatsen van een aanbouw langs huis, ongeveer 3 x 4 meter. Bouwmethode nader te bepalen.

Gevelplaten vervangen

Vervangen houten gevelplaten door kunststof platen aan voorkant van het huis. Het is ongeveer 3 meter breed, schuin omhoog naar nok ook 3 meter.