Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor lekkageplek op het plafond herstellen:

Lekkageplek op het plafond herstellen

Lekkageplek op het plafond laten herstellen. Lekkage oorzaak is al verholpen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkageplek op het plafond herstellen uit heel Nederland:

Plafond doucheruimte schilderen

Lekkageplek in doucheplafond schilderen. Speciale verf en schimmelplek behandeling en afdekken van de vloer en muur. Plafond is circa 7 m2. Graag een indicatie per mail.

Lekkageplek op het plafond herstellen

Op het plafond is een plek ontstaan door lekkage. Dit dient weer onzichtbaar gemaakt te worden. Het gehele plafond is 8.50 bij 3.20 meter. Het is stuc op riet.

Plafond met lekkageplek spachtelputzen

Ik wil graag een plafond van 45 m2 laten spachtelputzen. Er zit nu een lekkage vlek in het oude stucwerk, dus indien nodig het oude verwijderen.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning en overig onderhoud

Ik wil binnenkort buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze tussenwoning. Het gaat om de kozijnen, ramen en deuren, waar ook wat kleine reparaties aan moeten worden uitgevoerd. Zo zit er bijvoorbeeld wat houtrot in de deurpost bij de achterdeur. Verder willen wij graag advies in verband met een lekkageplek in het plafond van onze zolder. Wij willen laten bekijken of er lekkage is via het dak of bij de dakramen. Wij zijn vanaf 10 augustus weer telefonisch bereikbaar voor het inplannen van een afspraak maar u kunt ons ook via email benaderen.

Woning opknappen

Om de woning van onze vader in Almere in een verkoopbare staat te brengen, moeten enkele zaken worden opgeknapt. Keuken: Om te beginnen is er de muur van de keuken, waar de wasmachine tegenaan heeft gestaan. Deze hele onderrand is nat geweest. Hij lijkt nu droog, maar we willen graag onderzoeken of er een structureel lekkage/vochtprobleem is, dit oplossen en de muur weer netjes stucen. Achterwand woonkamer BG: In de hoek van de wand waarin de schuifpui zit zien we een lekkageplek. Deze kan veroorzaakt zijn door een verstopte dakgoot in het verleden, maar zeker weten we dit niet. Ook deze plek moet worden aangepakt en opgeknapt. WC beneden: Rond de standpijp zien we bruine vlekken. Dit kan erop duiden dat vanuit de WC op de bovenverdieping lekkage heeft opgetreden. Waarschijnlijk moet de standpijp worden vervangen en de muren opnieuw gestuct. Badkamer boven: Het tegelwerk mag worden gemoderniseerd. We denken aan grijze plavuizen in plaats van de huidige witte tegels. Daarnaast zien we in het plafond van de badkamer lekkagevlekken. Deze zijn waarschijnlijk afkomstig van de oude cv die op zolder stond. De cv is inmiddels vervangen, dus we verwachten verder geen lekkage, dus het plafond en de muren kunnen opnieuw worden gespoten. Zolder: Op de zolder is het plaatwerk rond het raam flink aangetast. Dit moet worden vervangen. Velux-ramen: De woning heeft drie velux-ramen en alle drie zijn ze lek. Wij willen ze graag laten vervangen door uitzetramen. Graag ontvangen we een offerte voor deze werkzaamheden. Eventueel bezichtigen kan donderdag 12 mei.

Plafond schilderen na een lekkage

Ik zou graag het plafond in de slaapkamer opnieuw gewit willen hebben. In een hoek (oppervlakte ongeveer 2 m2) is een lekkageplek zichtbaar. Oppervlakte slaapkamer ongeveer 18 m2, hoogte 3.5 meter.

Lekkage en schade verhelpen

Wij hebben een lekkage veroorzaakt door een pijp van ons toilet op de eerste verdieping. Lekkage loopt door naar de woonkamer, te zien aan de lekkageplek precies onder de badkamer, op het plafond. De (val)pijp moet vervangen worden en omdat het een inbouwtoilet is moet er natuurlijk ook opnieuw betegeld worden. Ook in de woonkamer moet opnieuw geschilderd worden en er moet ook gekeken of er geen nablijvende schade is aan de muur omdat de muur waar het doorgelekt is, van gipsplaat is gemaakt. Misschien moet het eerst gemaakt worden. Graag zou ik een offerte willen ontvangen, zodat ik met mijn verzekering kan doornemen en dan zo snel mogelijk de werkzaamheden kunnen laten verrichten. Ik heb een Meettechnisch- & Diagnostisch Onderzoek laten verrichten waarvan u een kopie kunt ontvangen. Daarin staat specifiekere uitleg over het probleem.

Keukenplafond laten schilderen

Er zit een grote lekkageplek op het plafond. De lekkage is opgelost, echter wil ik het plafond graag laten sauzen. De oppervlakte is 14 m2.

Plafond witten in de slaapkamer en woonkamer

Het plafond van 16 m2 in de slaapkamer wil ik laten witten. Er zitten nu banen in plafond en een lekkageplek. Ook het plafond van 34 m2 in de woonkamer, dient te worden gewit en ook hier zitten banen in.

Behang- en schilderwerk na lekkage

Daklekkage is verholpen door woningbouw. Nu heb ik een totale offerte nodig van behandeling lekkage plafond, sauzen en opnieuw behangen woonkamer. Ik wil een schilder/behanger laten behangen en plafond opnieuw laten sauzen, want kan dat niet zelf. De hoogte van de kamer is 2. 55 m, de breedte ongeveer 4 meter en de lengte ongeveer 10 meter. De lekkageplek zelf is ongeveer 1 meter lang en breed op 't plafond en de muur maar de rest zal ook gedaan moeten worden. Verzekering moet akkoord geven voor uitvoering. Daarna plannen. Offerte graag inclusief structuurbehang (is dat per rol of per meter, dan gemiddelde prijs opgeven) en alle verdere materialen, geen extra's achteraf, het is voor de verzekering! Dus arbeid, btw, etcetera!