Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kunststof kozijnen binnen schilderen:

Kunststof kozijnen binnen schilderen

Het gaat om 3 grote kunststof kozijnen waarvan 1 met deur en 2 identieke met draaikiep ramen. Deze moeten allemaal geschilderd worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof kozijnen binnen schilderen uit heel Nederland:

Raam in een dragende buitenmuur plaatsen en kozijnen voor aanbouw

Wij hebben een huis aangekocht en willen daar wat veranderingen aanbrengen. Te weten: 1 of 2 ramen in een bestaande buitenmuur monteren van hoogte 1.20 en breedte 1.00. Dragende buitenmuur, kunststof kozijnen, met HR++. Het is echt de bedoeling dat u ook de doorbraak maakt. Daarbij hebben wij kozijnen nodig voor een aanbouw die wij zelf realiseren. De uitbouw achter het huis wordt 20m2 en daarvoor hebben wij een pui met 1 deur en 2 ramen nodig. Hoogte ramen 2.50 en breed 2.00. Ook hebben we een rechthoekig raam van 80 cm bij 2.00m nodig, kiepkantel constructie.

Achterzijde uitbouw verlengde woonkamer

Aan de achterzijde van mijn woning wil ik een uitbouw laten realiseren. De uitbouw moet 250 bij 500 cm groot worden; woon-klaar opgeleverd zijn en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Daarnaast wil ik op heel de begane grond vloerverwarming laten installeren. Overige specificaties van de uitbouw bespreek ik graag met de aannemer.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren op ons platte dak, inclusief kunststof kozijnen en trap. Waar mogelijk willen wij een zo'n groot mogelijk oppervlak creëren binnen de technische mogelijkheden en binnen de vergunning. De afmetingen zijn ongeveer 4 m x 4,25 m + 5,25 m x 5 m (als 1 geheel). Bijgevoegde plattegrond hebben wij ter indicatie. Buitenzijde afgewerkt met kunststof hout. Zie ook andere huizen in de straat. De helft van de straat heeft een opbouw, wij verwachten dus geen problemen met de dakconstructie. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit laten wij graag aan u over. Graag een complete oplevering, dus ook de binnenzijde afwerken, inclusief elektra en stopcontacten. Graag ook een aansluiting voor warm en koud water en een afvoer, zodat in de toekomst iets gerealiseerd kan worden. Het doel van de opbouw is extra woonruimte (slaapkamers).

Plaatsen dakraam en doorbraak maken

Wij willen op onze zolder een dakraam laten plaatsen. U noemt bij de voorbeelden de maat 55 x 78 cm. Ik zou graag een vierkant raam willen (78 x 78), is dat mogelijk? Wat zou daar de prijs van zijn, inclusief montage, insectenhor en eventueel een rolluik (handbediend)? Er moet nog een dak doorbraak gemaakt worden. De kozijnen willen we van kunststof. De plaatsing lijkt me geen probleem aangezien het raam tussen twee gordingen zou moeten kunnen vallen. Rond juni zouden we graag beginnen als dat mogelijk is. Ik hoor graag van u.

kozijnen en gevelbekleding vervangen chalet

Wij willen onze houten kozijnen, voordeur en tuindeuren laten vervangen door kunststof kozijnen. Bovendien willen wij de canexel gevelbekleding laten vervangen door kunststof. Eveneens de boeiboorden laten vervangen door kunststof.

Een aannemer een uitbouw laten ontwikkelen achter mijn woning

Ik ben oriënterende in het uitbouwen van de woning aan de achterzijde de uitbouw zou 2.5 bij 4.80 meter worden. Dit om de leefruimte beneden te vergroten. Gebruiksdoel van de uitbouw zou het zit gedeelte van de woning zijn. En wil de gelijk de vloer laten betegelen icm vloerverwarming Ik persoonlijk twijfel of ik ga bouwen of verhuizen. Voorzijde veel glas en een lichtstraat. Daarnaast zou de uitbouw gemetseld moeten zijn en zie ik graag kunststof kozijnen willen gebruiken. Het gaat om een tussenwoning. Het moet woon-klaar worden opgeleverd.

Houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof

Uitbouw is er al. Hout en ramen moeten vervangen worden i.b.m. houtrot. Het gaat om 10 kozijnen, en ze moeten vervangen worden naar kunststof, met dubbel glas. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

Aanbouw van 3,5 m x 5,5 m (l x b) met een lichtstraat, aanleg van CV's in de uitbouw, elektra (stopcontacten), lichtstraat, uitbreken van 2 kasten, kunststof kozijnen, openslaande deuren, inclusief beglazing. Aan 1 kant staat al een uitbouw van de buren (geïsoleerde muur, hoeft alleen afgewerkt te worden).

Uitbouw zolder op dakterras

Ik zoek een aannemer die ons dakterras bij de zolder kan betrekken door middel van een dakopbouw. De opbouw moet 320 bij 530 cm groot worden, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het betreft de 2e verdieping waar gebouwd moet worden. Het huidige dak van de woning is hoogstwaarschijnlijk beton. In de opbouw zien we graag 2 badkamers terug.

Aanbouw achterzijde woning realiseren

Ik wil een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning van 2,5mtr bij 6,33mtr breed. Schuifpui kozijn van 6,67 breed en nog een losse deur voor een keuken doorgang naar schuur. Ik ben ook opzoek naar oplossing om vloerverwarming uit te breiden. Ik doe zelf de binnenzijde afwerken.(plafond en muur) Uitbouw moet ook als balkon kunnen dienen. Oud balkon moet ook verwijderd worden. Het betreft een tussenwoning. De uitbouw moet gemetseld zijn en ik wil kunststof kozijnen terug zien in de uitbouw.

Partners

Partners van Casius